/england/leeds/forum/618.aspx/england/leeds/forum/618.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United terry cooper
2016-02-18 14:38
@Linus.M:Alla inlägg blir läst på LUSS ;)
Det senaste hamnar överst.Tycker det är tråkigt att det blivit två läger.
Båda har väl för o nack delar.
Leeds United lasse c
2016-02-18 14:08
Är det inte väldigt märkligt att det inte går att få till en " normal" ägare till en av Englands mest berömda klubbar ? ( kul att forumet " tänt till igen" )
Leeds United krelleg
2016-02-18 13:58
Lite rolig sida.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 13:20
11 matcher, ruskigt imponerande Stonefree! Näst mest i Skandinavien kanske? Själv blir det "bara" två resor denna säsongen vilket iofs är ganska normalt. Om vi inte går till Wembley i cupen förstås, då ska jag vara där :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-02-18 13:12
Stonefree//

Jag har väl alltid rätt hela tiden? ;)

Allvarligt, så är Cellino och Bates r*vhål på olika sätt. Skillnaden är väl att Cellino spenderar våra pengar som vi fått av våra spelare, men han gör det på väldigt mycket skit. Bates lyckades ju nästan få oss upp till PL även om han inte köpte så mycket spelare.

Båda är skit och ingen av dem borde få vara ägare till Leeds United i mitt tycke. Något jag fått otroligt mycket skit för. Men jag kommer stå fast vid det och jag står också fast vid att han snart kommer tvingas ut ur klubben på grund av alla sina rättegångar. Även om de hela tiden skjuts upp i Italien...
Leeds United Emil.R
2016-02-18 12:29
[QUOTE=stonefree]Måste tyvärr stå över den, har redan 8 matcher den här säsongen och har 3 inplanerat [/QUOTE] du är en legendar stonefree!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2016-02-18 12:11
Linus.
Jag har som sagt varit jävligt kluven hela tiden när det gäller Cellino, för att jag har inte visst vad vi skulle få istället. Men som sagt mannen är komplet galen, på gränsen till sinnesjuk. Så det är bara tt konstatera att du hade rätt hela tiden. Så jag skiter i vem han säljer till, bara det är någon som har Leeds hjärta, om sen den eller de inte har så mycket pengar, strunt samma, spelar hellre i div 1 med bra och sunda ägare, än en som kan hitta på vad som helst, precis när som helst. Jag har gått så långt, så att jag tror att han egentligen inners inne är värre än "skägget" han sparkade ju inte folk till höger och vänster, han var ganska öppen med att han ägde Leeds för att tjäna pengar, vilket som fans kan vara svårt att acceptera.

MOT
Leeds United stonefree
2016-02-18 12:05
@Emil.R:

Måste tyvärr stå över den, har redan 8 matcher den här säsongen och har 3 inplanerat
Leeds United Emil.R
2016-02-18 11:31
[QUOTE=Tobbe O]Jag har också svårt för trådforum, förstår att det är ett måste på tex waccoe där det är jättemånga inlägg varje dag men här snackar vi många gånger om en handfull inlägg per dag och då tycker jag det blir väl mycket klickande. Sedan är den främsta anledningen att jag läser/skriver mycket i telefonen och då är SF-appen smidig. Men smaken är som baken och många tycker ju det är jättebra med trådforum. Vi får se, har skrivit här i många år, vissa perioder aktivare, vissa mindre ofta beroende på humör. Fortsätter nog med det ett tag till åtminstone. Eller så slutar jag i morgon… [/QUOTE] Nej!!!! sluta inte då har jag ju knappt någon att prata med här :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 11:27
Jag har också svårt för trådforum, förstår att det är ett måste på tex waccoe där det är jättemånga inlägg varje dag men här snackar vi många gånger om en handfull inlägg per dag och då tycker jag det blir väl mycket klickande. Sedan är den främsta anledningen att jag läser/skriver mycket i telefonen och då är SF-appen smidig.

Men smaken är som baken och många tycker ju det är jättebra med trådforum.

Vi får se, har skrivit här i många år, vissa perioder aktivare, vissa mindre ofta beroende på humör. Fortsätter nog med det ett tag till åtminstone. Eller så slutar jag i morgon…
Leeds United Emil.R
2016-02-18 11:02
Tobbe// stabilt vad kan gå fel? har vi tur träffar vi kanske Evans i pajkön :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-18 11:01
anledningen till att jag skriver här är att jag tycker ett trådforum är svårt att få överblick på så är inte helt såld på det men det är ju upp till var och en men sen varierar det ju mkt hur aktiv jag är beroende på om jag har något att säga :) samt hur mycket tid och lust man har att skriva..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-02-18 10:49
Varför jag skriver här är nog för att jag väntar på en "läs det senaste olästa inlägget" knapp till luss.se.

Plus att jag inte är helt såld på trådforum faktiskt.
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 10:12
Två biljetter till Boltonmatchen lagda i varukorgen. Paj ingår.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 10:10
Barton twittra också att Leeds är en klubb som skulle vara kul att spela för men han skulle aldrig kunna gå hit med tanke på allt som händer " off the field". Nog många spelare som vi tappar pga hur klubben styrs.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Zlatan,z
2016-02-18 10:04
Idag-vinter igen, en väldans tur för alla sportlovslediga.
Och forumet självdog inte, ser man på, två eldiga själar,
håller igång. Kommer det att bli 2 forum, med tiden.......
Varför inte, inget fel med det, ena ggn här andra ggn där.......
Valfritt, som i politiken, när kommer den, passar ju på ett
trådforum, jösses, som på aftonblaskorna, där sparades inte på
krutet, fanns alltid de som mobbades, t.ex. Trägubben fick alltid
på moppe. ..........oförtjänt eller icke.......
Leeds United Emil.R
2016-02-18 10:03
rätt intressant inlägg från "klara" Joey Barton på twitter: Joseph Barton–?Verified account ?@Joey7Barton Not calling Neil a liar but he never spoke directly to me. Or anyone close to me to the best of my knowledge. Redders är nog aningen bitter efter att blivit sparkad vilket han absolut har rätt att vara med tanke på hur han blev behandlad...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-18 10:00
är det någon annan som ska åka över och se Bolton matchen 5 Mars?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-18 09:59
[QUOTE=stonefree]Jag har haft svårt att släppa det här med Cellino efter att jag läste Redfearns artikel i tidningen igår. Men nu har jag bestämt mig, utan att veta vad vi får istället. Jag går helt på Linus linje nu. Cellino Upt of Leeds, det har liksom blivit för mycket. Han är en diktator som gör precis som han vill och sedan låter alla andra få skulden. Kommer aldrig att förlåta honom för det med Boro matchen, det var så jävla fullt sköt över för fansen. CELLINO OUT NOW! [/QUOTE] han verkar ju inte helt frisk den där massimo... maktmissbrukare är han ju i alla fall...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-18 09:58
Simo// Nej tyvärr passade inte LUSS resan in i kalendern detta året får försöka hänga med nästa år!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-02-18 09:55
@stonefree:


Glöm inte att han la på pie taxen för att jävlas med fansen. Vissa tror väl iofs på att han "skojade" i den intervjun, men den gubben går inte på mig iallafall.

Välkommen till klubben hur som helst ;)
Leeds United stonefree
2016-02-18 09:20
Jag har haft svårt att släppa det här med Cellino efter att jag läste Redfearns artikel i tidningen igår. Men nu har jag bestämt mig, utan att veta vad vi får istället. Jag går helt på Linus linje nu. Cellino Upt of Leeds, det har liksom blivit för mycket. Han är en diktator som gör precis som han vill och sedan låter alla andra få skulden. Kommer aldrig att förlåta honom för det med Boro matchen, det var så jävla fullt sköt över för fansen.
CELLINO OUT NOW!
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 07:35
Simo//

Dave kallades han i Brentford så det har han fått heta här också.

Ingen LUSS-resa för oss i år. Vi satsar på Bolton om två veckor istället, funkar bättre med tanke på jobb och andra resor.

Leeds United Simo LUFC
2016-02-18 06:21
Jaha är det honom ni döpt till Dave. Logiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Simo LUFC
2016-02-18 06:19
Tobbe/ Emil Försöker ni ta över RS? :) Ang Bridcutt...han är väl inlånad? Var det inte 600 vi betalade för Diagouraga ? Förresten, ska ni inte med på LUSS resan?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2016-02-17 22:40
Sloth, Adeyemi, Biachi och Murphy är alla spelare som gärna får lämna i sommar.

Däremot gillar jag att vi skaffa Bridcutt, behövde någon som defensiv mitt och han är säkert en bidragande orsak till att vi släppt in så lite mål senaste tiden. Dave har jag läst väldigt mycket positivt om och tyckte nog han var matchens lirare mot Boro. Vi gav väl 600k för honom så det kan ha varit ett fynd.

Pepe har jag börjat ändra uppfattning om, han har gjort det bra sedan han kom in och förtjänar sin plats. Fast jag är livrädd att han ska få rött varje match :)
Leeds United Kristoffer
2016-02-17 22:28
@stonefree:


Ja, spelare som Sloth och Adeyemi kan lätt säljas för att ge plats åt en ny bra anfallare.
Leeds United stonefree
2016-02-17 21:44
En spelare som jag är impat över och som hamnade helt ute i kylan efter borta matchrn mot Boro. Är Bellusci. Han tog petningen på rätt sätt och när han äntligen fick chansen igen, petade han faktiskt kaptenen i laget (Bamba) faktum är att vi till släpper väldigt lite bakåt i matcherna numer, faktiskt så släpper vi in så lite mål, att om vi hade haft ett par riktiga forwards, hade vi inte haft några problem att ligga på kvalplats. Vi har under 2016 spelat 7 matcher och släppt in 7 mål, men endast gjort 4. Vilket i min värld inte kan få ihop varför vi köper och lånar in mittfältare hela tiden. Hur många har vi? 12 stycken, det är ju nästan halva truppen!
Leeds United Emil.R
2016-02-17 19:53
Ja allt handlar ju om hur mkt betalt vi får för våra ungdomar allting har ju ett pris även om man tycker det är tråkigt, men ett krav om dom säljs är att pengarna åter investeras i spelartruppen med nya kontrakt och klassspelare! och inte bara ett gäng dussinlirare vad fick tex för mccormack pengarna? inte många av dom pengarna får vi tillbaka när spelarna säljs vidare!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2016-02-17 18:44
Emil// Silvestri gör många misstag men kommer bli bättre och bättre. En mycket bra värvning även om han har en del kvar att bevisa. Bersdi är också mycket bra men är han bättre än Byram. Nja tveksamt va men lönekostnaden är nog mycket lägre Cooper gav vi väl en miljon för., tycker han är bra men är han mycket bättre än Lees som vi skickade iväg? Jag skulle nog säga att jag inte skulle byta tillbaka. Dave och Bridcutt tror jag på men vill se mer av dem innan jag bedömer. Dallas har som du säger visat tendenser. Kan bli bra men har kanske inte blivit den kantapelaren man hoppats och inte levererat särskilt mycket framåt. Ändå en av våra bättre förstärkningar de sista åren vilket säger en del. Wood tror jag som sagt på. Så det är de du räkna upp varav de flesta alltså är spelare man hoppas på... Resten har väl floppat och det är våra egna ungdomar som ger oss hopp. Jag har sagt det innan, tror vi har grunden men behöver spets för att ta nästa steg. Å så måste vi behålla våra unga spelare alternativt få bra betalt och ersätta dem med spelare av samma klass.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: