/england/leeds/forum/616.aspx/england/leeds/forum/616.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Pontus Hatt
2017-01-13 20:43
COME ON LEEDS!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-13 20:42
COME ON LEEDS!!!!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-13 20:33
Förra säsongen hade vi Bamba, Cooper och Bellusci va?

Nu har vi Jansson, Bartley, Cooper och Ayling som också kan gå in där. Litar mer på Ayling som mittback än Bamba på hal is. Hoppas inte jag får äta upp det idag.
Leeds United krelleg
2017-01-13 20:28
Kul att Vieira får chansen igen, hoppas han tar den!
Leeds United Linus.M
2017-01-13 20:27
Har det inte sagts sedan i somras att tre mittbackar inte är tillräckligt?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-13 20:26
Bara jag som tycker det behövs en innerback? Med tanke på skador och avstängningar
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-13 20:09
Behåll Taylor som sagt, Wood gör sin bästa säsong någonsin(?) och behöver bara en spelare som kan pusha på honom att fortsätta prestera även under vårsäsongen. Det känns som att vi kan vara ännu starkare under vårsäsongen om vi istället för att sälja av en spelare av Taylors kvaliteter, kan förstärka där det verkligen behövs (läs en anfallare samt en yttermittfältare). Linus// Då väntar vi med spänning på vad som sägs på presskonferensen :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-13 19:54
Inte speciellt orolig för Doukara trots han var dålig liksom många andra mot Cambridge han har överlag varit bra denna säsongen.. Mer orolig för Ayling. Historisk har det funkat dåligt med rockader i denna klubb.idag förlitar jag mig på vår offensiv framför defensiven. 1-1 känns som ett realistiskt resultat. Hinner tyvärr inte kolla direkt utan får bli i efterhand på viaplay
Leeds United Linus.M
2017-01-13 19:50
Sacko inte ens på bänken.
Leeds United Linus.M
2017-01-13 19:44
Startelvan:

Green
Coyle, Ayling, Bartley, Berardi
Vieria, Bridcutt
Doukara, Hernandez, Roofe
Wood

Då stämde ryktet. Låt oss hoppas att Doukara och Roofe har satt på sig rätt skor ikväll.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-13 19:33
Norman //

Men se du jag har aldrig påstått att han ska behållas till varje pris heller. Det blir liksom enklare i samtalet om vi inte vrider på det. Att göra allt vad man kan är iaf inte samma sak som till varje pris i min bok.

En eller 2 forwards att ersätta Wood och Taylor för är också väldigt luddigt.

- Vi säljer av Taylor och får tag i någon som anses bättre än Wood då förmodar jag ? Han kommer in och Wood förpassas till bänken ? Eller vi bytar spelsystem som funkar så att båda får spela ? Mitt i säsongen ? När allt ser ut att funka bra som det gör nu ?

- 2st får vi tag i. Wood till bänken. Ändrat spelsystem så att båda dessa 2 blir nöjda ? Eller räkna med att dessa 2 slåss och ensamma rollen vi har nu och hoppas att en av dom finner sig i det ? Hög PL-klass i CS ? Wood 3:a trots 13 mål i ligan och 5:a i skytteligan ?

Sorry men jag ser det inte. Enklare behålla Taylor och något som funkar. Men sen brukar jag kallas negativ också så...
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 19:17
om inte Cooper är tillgänglig så är frågan, startar coyle eller denton? senaste matchen säger coyle men kanske mer naturligt med berardi till höger och Denton till vänster
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-13 18:58
Radrizzani pratar med LUFC Trust. Good times ahead...
Leeds United Linus.M
2017-01-13 18:53
Thom// Det sa han inte! McCormack håller jag med om, svårt att tacka nej till de pengarna. Särskilt för 3 år sedan. Cook håller jag inte med dig om, för de £6m vi fick upfront så är jag inte nöjd men skitsamma rent ut sagt :) Tabellplacering - Håller med dig. Kolla bara på Barnsley som nu sålt Winnall till Huddersfield. Sköra i backlinjen - Det är den viktigaste poängen. Vi har en tunn backlinje som den är, att ta bort ännu mer hade varit katastrof. Det har ej kommit något officiellt men Sky Sports, The Mirror, YEP & även Radrizzani själv (i intervjun han gjorde med Straits Times, se länk) säger att han har en option att köpa resterande 50% i sommar. Det sägs finnas ett fast pris för om vi stannar kvar i Championship och ett pris om vi går upp till Premier League. 100% klart att Cellino är avstängd, ja. Har ej nämnts något mer om att han faktiskt har överklagat. Angående resterande 50% och om Cellino överklagat så lär vi nog, förhoppningsvis, få svar om allt det på lördag när Radrizzani ska ha presskonferens. Som jag skrivit tidigare så ska Ben Mansford och även Cellino själv vara närvarande.
Leeds United Duke
2017-01-13 18:50
Vad Cellino säger och vad Cellino gör går inte hand i hand det har vi lärt oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-01-13 18:49
Då saknar vi tre starka startspelare idag tyvärr. Har gått bra tidigare under säsongen men det blir tufft ikväll och en poäng hemma är inte dåligt trots hemmaplan. Krävs att Roofe gör en bra match han är mkt ojämn men viktig. Helst ser jag Följande startelva. Green Aiyling Bartley Cooper Berardi Bridcutt vieira Dallas Hernandez Roofe Wood
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-13 18:32
Linus// Sa han verkligen att de inte var till salu för något pris? Vad gäller Cook och McCormack så tycker jag vi gjorde rätt som sålde dom men det är en annan historia. Varför tycker jag att vi ska behålla Taylor och inte sälja honom i detta skede då? Vår tabellplacering. Stor chans att gå upp i år och det sänder inga bra signaler i detta skede att börja sälja av spelare. Låt han gå i sommar om det verkligen är det han vill. Vi är sköra i backlinjen. Tre renodlade mittbackar, tre etablerade ytterbackar. Det är vad vi har. Ayling, Taylor och Berardi med Coyle och Denton som knackar på dörren. Sälj en och en eller två skador och vår backlinje kan gå från Ayling - Jansson - Bartley - Taylor till Coyle - Ayling - Cooper - Denton. Berardi vet vi är skadad oftare än han är frisk, Jansson kommer få 15 gula kort och är då avstängd i 3 matcher, Ayling kan tappa form osv. Vi behöver alla pjäser för att på allvar kunna utmana. Då är ett par miljoner pund inte värt risken. Är det verkligen klart att han köper resterna 50 % i sommar förresten? Det beror väl på vilken division vi hamnar i? Skulle vi gå upp så finns det väl chans/risk (beroende på hur man ser det) att Cellino vill stanna då värdet på klubben och hans 50 % lär öka markant? Är det också 100 % klart att han kommer bli avstängd i 18 månader? Trodde han hade överklagat det?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-13 18:01
From the players who have just arrived in car park, no Taylor, cooper, or sacko #lufc Satan också.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-13 16:41
Radrizzani har egentligen inget att säga till om Taylor i sommar. Med utgående kontrakt så ligger bollen helt hos Taylor. Möjligtvis att i detta fönster förlänga ett år och med klausul att han får lämna till ett visst pris i sommar om vi inte går upp. Beror ju helt hur stort Leedshjärta Taylor har. Ekonomiskt är det omöjligt konkurrera med PL lagen. Jag hoppas vi går upp och då löser det sig automatiskt , om inte är det troliga tribunal i sommar och kanske 3-5 miljoner pund för honom. men återstår att se vad som händer
Leeds United sportcarl
2017-01-13 16:31
Jag räknar kallt med att Taylor stannar detta fönstret. Skall det satsas någon gång tycker jag det är nu med tanke på tabellposition.idealiska vore en innerback som back up och en klassanfallare. Övrigt ser det ganska bra ut.
Leeds United Linus.M
2017-01-13 16:20
Thom//

Det sa han dock om McCormack och Cook också ;)

Men återigen, hans ord är allt annat än lag nu för tiden. 1:a februari så kommer han vara avstängd i 18 månader och i sommar så kommer Radrizzani äga hela klubben så ska Taylor stanna är det upp till Radrizzani (och honom själv såklart). Så det är egentligen ointressant vad Cellino vill och inte vill.

Hoppas att Radrizzani får frågan om Taylor på presskonferensen nu på lördag.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-13 15:51
Märklig debatt här tycker jag. Framförallt eftersom Cellino sagt sedan i somras att Taylor inte kommer säljas och det har han ju fortsatt sagt även i december/januari nu. Med ny ägare till på köpet så har jag än mer svårt att se varför vi skulle låta han lämna nu. Att det skulle röra sig om £7m är dock sjukt. En mer trolig siffra borde väl vara £2-3m och då är ju valet enkelt. Behåll honom! Taylor är en viktig kugge om vi ska ta steget upp i år enligt mig. Säljer vi honom måste vi nästan ta in en ersättare. Vi har Berardi och Denton att tillgå men det känns fruktansvärt tungt om antingen Berardi, Ayling eller för den delen Jansson eller Bartley skadar sig. Vad har vi då kvar som cover? Nej, satsa allt på ett kort nu. Köp in en spelare som kan avlasta Wood på topp, behåll Taylor, förstärk laget ytterligare med en yttermittfältare till och låt oss gå upp i år. Då stannar Taylor garanterat.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-13 15:15
Målet måste vara att behålla Taylor. Men vill han spela en division högre och mäta sig med de bästa i Pl så finns det inget vi kan göra i sommar. Han är fullt utvecklad nu och jag skulle verkligen lyckönska honom. Är det naturliga steget om man har ambitioner. Bästa sättet att behålla honom är att vi går upp.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 14:22
@Linus.M:


Inte köpa, jag tror man skulle kunna låna in ett par riktigt bra PL spelare för de pengarna. Spelare som sitter på bänken i topplagen som faktiskt skulle kunna göra skillnad.

Jag tror å andra sidan inte att vi skulle få £7m för Taylor så det faller nog redan där. Å andra sidan så finns det en annan nog så viktig aspekt, och det är vilka signaler man sänder ut om Taylor går redan nu. Det viktigaste just nu är att behålla status quo, både för det nyväckta positiva vibbarna runt klubben och för att inte störa den till synes perfekta harmonin i truppen.
Leeds United Linus.M
2017-01-13 14:05
Norman//

Jag tror inte vi hade kunnat köpa en forward av hög PL klass för £7m. Verkligen inte två. Kolla Scott Hogan som går för £15m... Och han ser jag inte som hög PL klass.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 13:55
WhitesMOT//
Som jag skrev två ggr, det är en hypotetisk fråga, att både du och Linus missar det... Att du vill behålla Taylor till vilket pris som helst är lika mycket Football Manager som min fråga. Dels för du har ingen aning om alla variabler i frågan och dels för att du kommer aldrig få vara delaktig i beslutet.

Sen tillbaka till frågan som du tydligen ändå intresserar dig för :)
Jag håller med att Taylor är bättre än Berardi i offensiven och att han inte kommer runt på kanten på samma sätt som Taylor. Berardi vänder ofta inåt och det blir fler instick till mittfältare som går i djupled eller passning inåt banan. Precis som du skriver, en helt annan typ av offensiv som inte passar Wood lika bra.

Men skulle du hellre ha Berardi på backen och en eller två forward av hög PL klass i truppen eller behålla Taylor och Wood? Jag är benägen att tro på att en vänsterback, även om han är topp-2 i CS, betyder mindre för resultaten än en klassforward. Jag har fortfarande inte sett ett enda lag som vunnit sin liga där vänsterbacken varit den stora stjärnan.
Leeds United Norman Hunter
2017-01-13 13:45
Linus//
Jag skrev att det var en hypotes och att det var en hypotetisk fråga så självklart är den på ett sätt "orelevant". Å andra sidan är nästan allt vi skriver på detta forum "orelevant" för vi har inget mandat att påverka några beslut som rör laget. Dessutom har vi sällan eller aldrig tillräckligt med information för att kunna ta de bästa besluten.

Å andra sidan kan ju hypotetiska diskussioner vara de roligaste att föra :) I det här fallet rörde sig mina funderingar hur man bäst skulle kunna spendera £7m (som vi inte har) för att göra störst skillnad på resultatet, dvs tabellplaceringen vid säsongens slut. Att jag just tog Zlatan som exempel var inte för att jag tror att det är en reell möjlighet utan mer för att diskutera hur man skulle kunna använda ett tillskott på £7m till dagens trupp. £7m motsvarar ändå ca 25% av vår omsättning.

Vad gäller Taylors svaghet skulle jag i första hand påstå att positionsspelet är hans största svaghet och att han i man-man-spelet är högst medioker.
Leeds United WhitesMOT
2017-01-13 13:22
@Norman Hunter:


Detta måste vara den mest snurriga fråga jag sett här på år och dar. Det är inte Football Manager som spelas utan det som sker är i verkligheten.

Säljer vi Taylor nu så är det en försvagning av laget. Han är den bästa vänsterbacken vi har och är förmodligen topp 3 i kategorin i CS. Vänsterback må inte vara lika sexigt som andra positioner i laget men när allt kommer omkring så är det balansen över hela elvan som är viktigast.

Berardi klarar grunden som vänsterback men det är hur tydligt som helst att vi tappar en viktig detalj och det är inläggsspelet. Det spelet vi behöver för att Wood ska komma till nytta. Såklart hade man valt Zlatan före Wood men det är en helt irrelevant jämförelse. Något sånt kommer aldrig att ske där vi är.

Vi har just nu en trupp som fungerar. Som är i utveckling och som för varje match blir mer och mer samspelta. I mitt tycke ska man göra allt vad man kan för att behålla det så och Taylor är en mycket viktig kugge i detta bygge.
Leeds United Linus.M
2017-01-13 13:08
Rykten om att Sacko inte är redo att starta ikväll. Doukara in där istället.

Bara att ställa sig på knä och be att det är felaktiga rykten... Sacko är livsviktig inför ikväll.
Leeds United Linus.M
2017-01-13 12:46
@sportcarl:


Även du måste kunna se skillnaden mellan Warnock och Taylor. Taylor är flera år yngre och har en potential som är svår att hitta.
Annons: