/england/leeds/forum/616.aspx/england/leeds/forum/616.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 19:11
Absolut, vad är vitsen med ett forum om det mest är tjafs. Ibland måste diskussioner få hetta till så klart men man kan ändå respektera varandra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-18 18:12
[QUOTE=Tobbe O]Och vad som är rätt eller fel handlar ju bara om åsikter, finns inget facit. Jag har varit på RS i tio år. Ganska många av de som skrev här i början, kanske till och med de flesta, har slutat skriva här. Finns väl olika anledningar till det och jag vet en del men tänker inte redogöra för varför andra slutat, det kan de göra själva. En anledning till att jag själv varit betydligt mindre aktiv det senaste året/åren är att diskussionsklimatet emellanåt varit bedrövligt och jag har tröttnat. Det har helt enkelt inte gett mig speciellt mycket att surfa in här. Info om Leeds får jag på andra ställen. Här vill jag antingen skriva av mig eller bara ha kul i en lättsam stämning med andra supportrar. Å lättsam stämning är ju inte ett epitet som har stämt på detta forumet sedan en tid tillbaka. [/QUOTE] vi får helt enkelt lätta upp det!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 17:33
Och vad som är rätt eller fel handlar ju bara om åsikter, finns inget facit. Jag har varit på RS i tio år. Ganska många av de som skrev här i början, kanske till och med de flesta, har slutat skriva här. Finns väl olika anledningar till det och jag vet en del men tänker inte redogöra för varför andra slutat, det kan de göra själva. En anledning till att jag själv varit betydligt mindre aktiv det senaste året/åren är att diskussionsklimatet emellanåt varit bedrövligt och jag har tröttnat. Det har helt enkelt inte gett mig speciellt mycket att surfa in här. Info om Leeds får jag på andra ställen. Här vill jag antingen skriva av mig eller bara ha kul i en lättsam stämning med andra supportrar. Å lättsam stämning är ju inte ett epitet som har stämt på detta forumet sedan en tid tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-02-18 17:26
Emil.R//

Ibland tröttnar fans på att gå på matcher och ge pengar till Cellino...
Leeds United Emil.R
2016-02-18 16:39
[QUOTE=stonefree]Terje kommer ingen att slå, men han är lika glad varje gång jag dyker upp på någon match. [/QUOTE] vi är också glada varje gång du dyker upp :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-18 16:37
[QUOTE=stonefree]Du har en vän som kommer att backa upp dig till 100% när det gäller Cellino från och med nu. Har hela tiden fram till nu varit kluven och därför inte lagt mig i de väldigt hårda inlägg och inte minst påhopp som har florerat här under en längre tid. Men som du säger Cellino är ett r..vhål, som tror han är något. Det enda han är och kommer att bli, är en blak om foten på alla fansen [/QUOTE] problemet som varit här inne har inte varit om man är för eller emot saker utan förmågan att diskutera saker och att acceptera varandras viljor oavsett om dom är rätt eller fel. jag har länge varit för cellino och sen gick det över till att vara neutral men istället rikta kritik mot fansen i England som jag ofta tycker skadar laget genom att lägga kraft på anti Bates eller cellino kampanjer istället för att stötta laget när det behövs som mest! att hålla på ett lag i medgång kan alla göra men att hålla på ett lag i motgång år efter år är det inte alla som klarar och detta har varit och är Leeds styrka och låt det så förbli! ta mig inte fel klart ska man få säga vad man tycker och visa missnöje men det finns bra tillfälle och dåliga tillfälle för detta samt bra sätt och dåliga sätt att göra det på! men vi får aldrig glömma orden Marching on together och dess betydelse
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2016-02-18 16:36
@lasse c:

Men det är Leeds i ett nötskall just nu. Vi har ingen tur med något. Men vi kan bara hoppas det vänder snart, för varje dag här nere i skiten måste ju ändå var en dag närmare P.L.
Leeds United stonefree
2016-02-18 16:32
@Tobbe O:


Terje kommer ingen att slå, men han är lika glad varje gång jag dyker upp på någon match.
Leeds United stonefree
2016-02-18 16:31
@Tobbe O:


Jag instämmer till 100%. Jag märkte ju i England i helgen att det inte gick att komma i på nya luss. Sedan är det lättare att skriva här, om man bara vill berömma eller spy sin galla över något.
Leeds United stonefree
2016-02-18 16:29
Du har en vän som kommer att backa upp dig till 100% när det gäller Cellino från och med nu.
Har hela tiden fram till nu varit kluven och därför inte lagt mig i de väldigt hårda inlägg och inte minst påhopp som har florerat här under en längre tid.
Men som du säger Cellino är ett r..vhål, som tror han är något. Det enda han är och kommer att bli, är en blak om foten på alla fansen
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 16:20
Jag säger som Emil. En eloge till Rob och andra som jobbat med Luss-sidan, ingen som helst kritik mot dom. Men vi föredrar alla olika saker och RS passar mig bättre. Kanske ändrar jag mig framöver men som det känns nu så skriver jag antingen här eller inte alls.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-02-18 15:42
@terry cooper:


Fast vi kommer nog knappast bli så många att det är värt det.
Leeds United terry cooper
2016-02-18 15:38
Emil //

Ju fler vi är ju mera inlägg.
Leeds United Emil.R
2016-02-18 15:14
[QUOTE=terry cooper]Emil // En egen sida är väl bra då. Kan vi samlas där. Isf att några är på FB o RS mm [/QUOTE] Jag har absolut ingenting emot en egen sida och tycker dom som gjort den har gjort ett bra jobb och ska ha en eloge för detta! men anledningen till att jag hellre skriver här är att jag tycker inte det finns underlag för ett trådforum med bara en handfull inlägg om dagen och att då behöva klicka in på diverse trådar bara gör att eventuellt komma med någon kommentar om man inte redan vet vad man vill kommentera eller läsa om när man går in där är bara jobbigt. och dessutom går jag nästan enbart in och läser och skriver i mobilen och då är denna SF appen betydligt lättare
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2016-02-18 15:05
Emil //

En egen sida är väl bra då.
Kan vi samlas där.
Isf att några är på FB o RS mm
Leeds United Emil.R
2016-02-18 14:55
[QUOTE=terry cooper]Alla inlägg blir läst på LUSS ;) Det senaste hamnar överst. Tycker det är tråkigt att det blivit två läger. Båda har väl för o nack delar. [/QUOTE] två läger skulle jag väl inte kalla det utan bara två olika sätt att följa Leeds har ju länge funnits många alternativ både grupper på Facebook och följa folk på twitter
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2016-02-18 14:38
@Linus.M:Alla inlägg blir läst på LUSS ;)
Det senaste hamnar överst.Tycker det är tråkigt att det blivit två läger.
Båda har väl för o nack delar.
Leeds United lasse c
2016-02-18 14:08
Är det inte väldigt märkligt att det inte går att få till en " normal" ägare till en av Englands mest berömda klubbar ? ( kul att forumet " tänt till igen" )
Leeds United krelleg
2016-02-18 13:58
Lite rolig sida.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 13:20
11 matcher, ruskigt imponerande Stonefree! Näst mest i Skandinavien kanske? Själv blir det "bara" två resor denna säsongen vilket iofs är ganska normalt. Om vi inte går till Wembley i cupen förstås, då ska jag vara där :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-02-18 13:12
Stonefree//

Jag har väl alltid rätt hela tiden? ;)

Allvarligt, så är Cellino och Bates r*vhål på olika sätt. Skillnaden är väl att Cellino spenderar våra pengar som vi fått av våra spelare, men han gör det på väldigt mycket skit. Bates lyckades ju nästan få oss upp till PL även om han inte köpte så mycket spelare.

Båda är skit och ingen av dem borde få vara ägare till Leeds United i mitt tycke. Något jag fått otroligt mycket skit för. Men jag kommer stå fast vid det och jag står också fast vid att han snart kommer tvingas ut ur klubben på grund av alla sina rättegångar. Även om de hela tiden skjuts upp i Italien...
Leeds United Emil.R
2016-02-18 12:29
[QUOTE=stonefree]Måste tyvärr stå över den, har redan 8 matcher den här säsongen och har 3 inplanerat [/QUOTE] du är en legendar stonefree!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2016-02-18 12:11
Linus.
Jag har som sagt varit jävligt kluven hela tiden när det gäller Cellino, för att jag har inte visst vad vi skulle få istället. Men som sagt mannen är komplet galen, på gränsen till sinnesjuk. Så det är bara tt konstatera att du hade rätt hela tiden. Så jag skiter i vem han säljer till, bara det är någon som har Leeds hjärta, om sen den eller de inte har så mycket pengar, strunt samma, spelar hellre i div 1 med bra och sunda ägare, än en som kan hitta på vad som helst, precis när som helst. Jag har gått så långt, så att jag tror att han egentligen inners inne är värre än "skägget" han sparkade ju inte folk till höger och vänster, han var ganska öppen med att han ägde Leeds för att tjäna pengar, vilket som fans kan vara svårt att acceptera.

MOT
Leeds United stonefree
2016-02-18 12:05
@Emil.R:

Måste tyvärr stå över den, har redan 8 matcher den här säsongen och har 3 inplanerat
Leeds United Emil.R
2016-02-18 11:31
[QUOTE=Tobbe O]Jag har också svårt för trådforum, förstår att det är ett måste på tex waccoe där det är jättemånga inlägg varje dag men här snackar vi många gånger om en handfull inlägg per dag och då tycker jag det blir väl mycket klickande. Sedan är den främsta anledningen att jag läser/skriver mycket i telefonen och då är SF-appen smidig. Men smaken är som baken och många tycker ju det är jättebra med trådforum. Vi får se, har skrivit här i många år, vissa perioder aktivare, vissa mindre ofta beroende på humör. Fortsätter nog med det ett tag till åtminstone. Eller så slutar jag i morgon… [/QUOTE] Nej!!!! sluta inte då har jag ju knappt någon att prata med här :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 11:27
Jag har också svårt för trådforum, förstår att det är ett måste på tex waccoe där det är jättemånga inlägg varje dag men här snackar vi många gånger om en handfull inlägg per dag och då tycker jag det blir väl mycket klickande. Sedan är den främsta anledningen att jag läser/skriver mycket i telefonen och då är SF-appen smidig.

Men smaken är som baken och många tycker ju det är jättebra med trådforum.

Vi får se, har skrivit här i många år, vissa perioder aktivare, vissa mindre ofta beroende på humör. Fortsätter nog med det ett tag till åtminstone. Eller så slutar jag i morgon…
Leeds United Emil.R
2016-02-18 11:02
Tobbe// stabilt vad kan gå fel? har vi tur träffar vi kanske Evans i pajkön :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-18 11:01
anledningen till att jag skriver här är att jag tycker ett trådforum är svårt att få överblick på så är inte helt såld på det men det är ju upp till var och en men sen varierar det ju mkt hur aktiv jag är beroende på om jag har något att säga :) samt hur mycket tid och lust man har att skriva..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-02-18 10:49
Varför jag skriver här är nog för att jag väntar på en "läs det senaste olästa inlägget" knapp till luss.se.

Plus att jag inte är helt såld på trådforum faktiskt.
Leeds United Tobbe O
2016-02-18 10:12
Två biljetter till Boltonmatchen lagda i varukorgen. Paj ingår.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: