/england/leeds/forum/615.aspx/england/leeds/forum/615.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Hartey
2016-02-19 23:30
Är det någon som kallat en annan Leedsare här för snorvalp så borde han be om ursäkt för det
Leeds United Åby.Krona
2016-02-19 22:05
Kan lägga en tråd om inget ting vad är vitsen,
Leeds United stonefree
2016-02-19 21:48
Jag har varit inne på luss, när jag använder datorn, men det är för det mesta genom surfplatta och mobilen jag skriver och där kommer jag inte in i luss. Så därför har jag fortsatt skriva här. Jag tycker att nya luss sidan är fin och det finns mycket roligt att läsa, men när jag nu inte kommer in via mobil och surfplatta, då får det bli här istället. Läggs den här sidan ner, får det helt enkelt bli mer sällan man läser och skriver. Men det överlever nog de flesta.
Sedan finns det ju någon som inte verkar lika välkommen inne på luss, det bedrivs väldiga om inte hat, så hetsiga kampanjer mot personen.
Ni borde istället ge grabben cred, för att han har haft rätt hela tiden när det gäller Cellino. Jag har tillhört dom som har tvekat och hela tiden sagt, vad ska vi ha istället?
Jag kan bara säga efter mina 2 senaste besök i Leeds Bristol/Boro att aldrig har Cellino varit mer hatat än nu. Mannen är rent ut sagt sinnessjuk, han ljuger och spelar gud över allt och alla. Han ska bort, om det sedan ska vara på bekostnad av degradering, må så vara, hellre en sund klubb med en sund ägare, än det vi har nu. Man pissar inte på Leeds fans ostraffat. Han har inte en chans att vara kvar, ljusspelet i måndags är inte det sista vi ser, utan bara början. Faktum är att Cellino syns mindre och mindre i Leeds. Jag kan sätta vad som helst på att Cellino är borta när nästa säsong börjar.
Att Leeds reden den 11/12 fick reda på flytten av Boro matchen, vill de fortfarande inte kommentera.
Jag har personligen skrivit ett mejl till Leeds angående flytten, då jag själv drabbades och fick tillbaks ett svar, där hela skulden las på Sky, trots att det var ren lögn. Man drar sig inte för att ljuga för sina medlemmar som betalar medlems avgift och går på många av matcherna varje säsong.
Många kanske tycker att vi har förstärkt laget under Cellino. Det kanske vi har, jag är inte mannen att bedöma detta, men faktum är att som det ser ut just nu, så är vi på väg mot den sämsta säsongen sedan uppflytten från League 1. För räknar man krasst på det, så ska vi få ihop 19 poäng och göra 21 mål och släppa in 27 mål på de sista 15 matcherna om vi ska hamna på samma som förra året, det enda riktigt positiva är väl baklänges målen, det målet kommer vi att klara, men om vi ska göra 21 mål på 15 matcher är tveksamt, när vi endast har mäktat med 29 på 31 matcher. Poängen ska kanske inte vara möjlig att uppnå, men är långt ifrån säkert. Så det med att laget är stärkare! Det vet i fan! Det fanns trots allt mer hjärta i laget för om åren.
Jag ska inte göra det nu. Men jag kan räkna upp minst 10 saker som var och en är nog till att förstå att Cellino inte är den rätta ägaren till Leeds. Om jag ska jämföra honom med någon, så är det Murinho, deras beteende är precis likadant, det är alltid någon annans fel om det går åt skogen!
MOT
"Time to go Massimo"
Leeds United Åby.Krona
2016-02-19 21:45
@terry cooper:
Bubben då får du nog fixa yngre fanns :-)))))
Leeds United terry cooper
2016-02-19 20:52
Ni gör självklart som ni vill men om det är så jobbigt med många trådar , så går det ju att döpa en tråd till Revie Stand på Luss o köra på som vanligt där;)
Leeds United Tobbe O
2016-02-19 16:44
Tack själv, det var jättetrevligt! I Leeds lär vi ju ses framöver men hoppas vi kan sammanstråla på några fler bortamatcher också.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-19 16:26
[QUOTE=stonefree]Ninna säger du och Emil är kungar. Undrar när jag får sådana betyg? Tack för senast förövrigt, det vart ju trevligt i London. [/QUOTE] tack själv det var mycket trevligt att sitta och snacka med dig och Ninna och lära känna er bättre! hoppas våra vägar möts i Leeds snart igen
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2016-02-19 15:57
@Tobbe O:

Ninna säger du och Emil är kungar. Undrar när jag får sådana betyg?
Tack för senast förövrigt, det vart ju trevligt i London.
Leeds United stonefree
2016-02-19 15:31
Linus stanna! Jag ber dig! Jag ska stötta dig. Det minste man kan begära är att vi respektera varann allihopa, även man tycker annorlunda.
Att kalla någon snorrvalp, tjock, full, idiot, elker vad det nu är är absolut inte okej, skulle man mot förmodan gå över gränsen, är det minsta man kan begära en offentlig ursäkt.
Leeds United Tobbe O
2016-02-19 15:27
Bye bye Rotherham
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-19 14:25
[QUOTE=Kristoffer]Paddy Kenny är klar för Rotherham. Warnock tar med sig sina favoriter. [/QUOTE] dom kommer ju garanterat att trilla ur om han väljer sina favoriter
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2016-02-19 14:05
Paddy Kenny är klar för Rotherham. Warnock tar med sig sina favoriter.
Leeds United Tobbe O
2016-02-19 13:56
Stort av norrmännen, har man sagt hur mycket som samlats in till dem?
Leeds United Tobbe O
2016-02-19 13:53
Jag hoppas också att du stannar Linus. Tänkte först kommentera inlägget Sportcarl skrev i morse men ångrade mig. Nu skrev ju lufc ändå vad jag tänkte så då blev det sagt och det var nog bra. Förstår inte hur man i ena meningen kan kalla någon ”snorvalp som inte är torr bakom öronen” och i nästa mening tala om respekt för varandras åsikter. Tycker han inte att du respekterar andras åsikter borde han som själv är så mogen istället föregå med gott exempel. Men skit i det Linus, det faller bara tillbaks på honom själv.

MOT
Leeds United Linus.M
2016-02-19 13:12
@Emil.R:


Jag gjorde ju det, denna gång om Lorimer. Men då var jag en snorvalp tydligen... :) Orkar inte mer nu. Hade gärna stannat men det finns en gräns för mig med...

Enough is enough.
Leeds United Emil.R
2016-02-19 13:08
tråkigt om du lämnar Linus men jag kan förstå dig med tanke på att du fått mycket skit här men hoppas du ändå stannar kvar och bidrag med åsikter och nyheter kring Leeds, som Tobbe sa det finns inga rätt eller fel bara olika åsikter MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-02-19 12:58
Att Sportcarl inte tycker jag är torr bakom öronen är bara att skratta åt. :) Visar väl mer vilken typ av person han är än något annat. Sorry, men trött på att få höra skit om mig p.g.a min ålder. Men nu slipper ni mig, trodde jag skulle slippa Sportcarl här men det gjorde jag tydligen inte... Ciao, och MOT...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-19 12:47
[QUOTE=lufc4ever]En sak till bara.... Ser på Waccoe att Leedsfans har samlat pengar till norrmännen som missade Boro matchen tack vare SKY och Cellino. Nu har baggarna bestämt sig för att pengarna istället ska gå till Moodys familj. RESPEKT !!! [/QUOTE] respekt!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2016-02-19 12:32
En sak till bara....

Ser på Waccoe att Leedsfans har samlat pengar till norrmännen som missade Boro matchen tack vare SKY och Cellino.

Nu har baggarna bestämt sig för att pengarna istället ska gå till Moodys familj.

RESPEKT !!!
Leeds United lufc4ever
2016-02-19 12:17
Det har varit kul att titta in här de senaste veckorna. Kul att se lite nygamla namn vakna till nu när vi som strulat ner forumet med allt Cellino skit tagit oss an LUSS sidan. Som Zlatan.Z är inne på...på LUSS kan vi gapa och skrika på varandra :)

Men en sak måste jag få ur mej innan helgen. Och jag är sorry om det drar ner stämningen men jag tycker det hänger ihopa med det som Tobbe och Emil varit inne på de närmsta dagarna. Det här med respekt för varandras åsikter.

Att som 55 år gammal skriva till en 20 åring att han är inte torr bakom öronen bara för att han råkar vara av åsikten att Peter Lorimer har en brun tunga är inget som iaf jag ser bidrar till bra respekt i debatten.

Det är möjligt att det gör ont att höra negativa saker om sina gamla hjältar. Men att börja kalla nån för snorvalp bara för att personen inte tycker som en själv är inget sätt att bibehålla respekten och stämningen hög oss imellan på något forum.

Så....bara min åsikt i det hela och jag har säkert inte varit guds bästa barn alla gånger.

Nu försvinner jag tillbaka till min vitstråd på LUSS. Där är det ingen som bråkar. Där är bara jag ...... ;)
Leeds United Emil.R
2016-02-19 12:16
[QUOTE=Tobbe O]Å andra sidan, vinner vi är det ju hennes förtjänst att det inte "bara" blev 0-0. Då jäklar vill jag se ljusspel med texten Ninna- the Queen of Swedish whites". [/QUOTE] så oavsett vilket får vi börja samla in pengar till ett ljusspel på ER till Bolton matchen
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2016-02-19 12:03
Å andra sidan, vinner vi är det ju hennes förtjänst att det inte "bara" blev 0-0. Då jäklar vill jag se ljusspel med texten Ninna- the Queen of Swedish whites".
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-19 11:39
[QUOTE=stonefree]Hon vill inte. Så får vi stryk är det hennes fel och jag kommer att berätta vilka som vet om det också. Så det dröjer inte länge innan det kommer upp ljuspel på hörnet East och South, med Ninna out of Sweden Whites! Trevlig helg! [/QUOTE] hahaha Ninna OUT!! we want our points back
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2016-02-19 11:35
@Emil.R:

Hon vill inte. Så får vi stryk är det hennes fel och jag kommer att berätta vilka som vet om det också.
Så det dröjer inte länge innan det kommer upp ljuspel på hörnet East och South, med Ninna out of Sweden Whites!

Trevlig helg!
Leeds United Emil.R
2016-02-19 11:14
[QUOTE=Zlatan,z]Bara ETT tips till ovanstående. Enligt min uppfattning, har detta inlägg sin givna plats på NYA Luss!! Där passar detta ämne,då Ni får en EGEN tråd att, "gotta", ER i gammal skit!! Och VI," slipper",på så sätt att, läsa vad Ni, aldrig kan avstå ifrån att diskutera.. Emil o Tobbe, kom hit som trevlig läsning, och en nytändning är på väg, trodde jag. På nya Luss kan Ni i lugn och ro dravla om Bates och Cellino med en EGEN gräddfil, här vill vi ha lugn o ro nu!! [/QUOTE] jag tycker alla personer och åsikter är välkomna här, problemet har aldrig i mina ögon varit om man är positiv eller negativ utan den bristande respekten för varandra och varandras åsikter
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Emil.R
2016-02-19 11:11
[QUOTE=stonefree]Jag ska inte gå in i någon debat angående Lorimer, Cellino eller Bates för den delen. Men jag satt och pratade med Lorimer i måndags efter matchen, har förövrigt gjort så för, när det har varit väldigt lite folk på Cormeciel. Han har ju inte ett enda bra att säga om någon i Leeds i dag, allt var skit. Han tycke inte ens att det var ett steg framåt att vi spelade 0-0 mot seriens kanske bästa lag. Så har det varit hela tiden. Jag vet inte vad han får betalt av Leeds i dag eller vad han gör mer än att vara någon form av värd tll lite finare gäster på matcherna. Men jag tror inte han gör något mer. Mest av allt är han en gammal tjurig gubbe. Så Emil och Tobbe, passa på att hälsa på nu mot Bolton, för nu är det sista säsongen det är öppet. En toa kvar och lilla rummet innan för är avstängd sedan översvämningen i December, hela golvet är kaputt där inne. Städningen verkar också ha upphört fulständigt. Det är ju iallafall ett kulturarv som går i graven! [/QUOTE] De sista säsongerna och matcherna man varit över på har alltid innefattat ett besök hos Peter och commercial inte för att det är bra stämning, ölen är billig eller att det är speciellt roligt där utan mest för att det är en tradition och på nåt sätt hänger ihop med matchdagar så det kommer att kännas tomt och lite konstigt när detta inte blir ett stående inslag på matchdag Längre... men alla traditioner är ju till för att brytas säger man ju. men man kommer ju inte sakna det speciellt mycket för som du säger stonefree är Peter ju inte den mest positiva nuförtiden
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2016-02-19 11:09
ja den puben har sett sina bästa dagar för länge länge sedan, man går dit endast för ägaren och historiens vingslag som sitter i väggarna
Leeds United Tobbe O
2016-02-19 11:06
Just det ja, har ju hört att Commercial ska stänga. Det är riktig ”sunkpub” över stället men som du säger ett kulturarv. Vi var där ganska ofta på våra första resor till Leeds då det kändes speciellt med att det var Lorimers pub och ibland kunde det vara bra drag där efter matchen men sedan har det blivit alltmer sällan. Sorgligt ändå att det stänger, klart att vi måste ta ett sista besök där när vi är över.
Leeds United Zlatan,z
2016-02-19 10:53
@Linus.M:


Bara ETT tips till ovanstående.
Enligt min uppfattning, har detta inlägg sin givna plats på NYA Luss!!
Där passar detta ämne,då Ni får en EGEN tråd att, "gotta", ER i gammal skit!!
Och VI," slipper",på så sätt att, läsa vad Ni, aldrig kan avstå ifrån att diskutera.. Emil o Tobbe, kom hit som trevlig läsning, och en nytändning är på väg, trodde jag. På nya Luss kan Ni i lugn och ro dravla om Bates och Cellino med en
EGEN gräddfil, här vill vi ha lugn o ro nu!!
Leeds United stonefree
2016-02-19 10:38
@sportcarl:
Jag ska inte gå in i någon debat angående Lorimer, Cellino eller Bates för den delen. Men jag satt och pratade med Lorimer i måndags efter matchen, har förövrigt gjort så för, när det har varit väldigt lite folk på Cormeciel. Han har ju inte ett enda bra att säga om någon i Leeds i dag, allt var skit. Han tycke inte ens att det var ett steg framåt att vi spelade 0-0 mot seriens kanske bästa lag. Så har det varit hela tiden. Jag vet inte vad han får betalt av Leeds i dag eller vad han gör mer än att vara någon form av värd tll lite finare gäster på matcherna. Men jag tror inte han gör något mer. Mest av allt är han en gammal tjurig gubbe. Så Emil och Tobbe, passa på att hälsa på nu mot Bolton, för nu är det sista säsongen det är öppet. En toa kvar och lilla rummet innan för är avstängd sedan översvämningen i December, hela golvet är kaputt där inne. Städningen verkar också ha upphört fulständigt. Det är ju iallafall ett kulturarv som går i graven!
Annons: