/england/leeds/forum/602.aspx/england/leeds/forum/602.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2016-04-13 11:38
Whites MOT 1054. Om man tar denna säsong. Evans av någon anledning sparkad när Rotherham låg på sjuttonde plats i september. Redfearn tar över och får i januari t o m möjlighet att ta in några spelare. Sparkas därefter när de ligger under strecket. Cracking Neil Warnock tar över och gör en remarkabel uppryckning. Tror att de nu ligger sex poäng ovan degradering med endast 5 omgångar kvar. Bra jobbat Warnock
Leeds United WhitesMOT
2016-04-13 10:54
Att jämföra Evans med Redders är som att jämföra päron med gråsten. I Leeds : Evans har 36.36% och Redders har 37.83% under Massimo. 37.21% under de 4 gångerna han har fått ställa upp som vikarie. Vinstprocent pratar vi då. Evans blev officiell coach från dag 1 och har haft ett transferfönster utan embargo. Han har jobbat i princip ostört sedan dag 1. Han har iofs blivit tillsagd att inte snacka så mycket. Redders fick agera nödlösning vid 2 tillfälle under Massimo. Även om han officellt fick jobbet andra gången så var det under premisserna att om det inte funka så skulle han få tillbaka akademijobbet. Han får vänta i drygt 2 månader på att få en assistent. Han går in i Januari och får jobba med ett embargo. Han ändrar uppställning till 4-2-3-1 mot Sunderland i FA och därefter har han och Thompson den bästa perioden någon har har haft under Massimo. Senare får Thompson sparken och ingen fattar någonting. Massimo är avstängd. Massimo älskar Redders. Massimo säger han är en bebis. Bye Bye Redders. I Rotherham : Evans 41.62% - Redders 23.81% Evans får jobbet som manager i April 2012. Då i League 2. Han får en sommar att jobba med. Sätta sin prägel. Säsongen slutar med uppflyttning. Nästa säsong likadant. Slutar med uppflyttning. Säsongen 14/15 hänger Rotherham kvar. Vinstprocenten är 23.9%. 15/16 får Evans lämna i slutet av September. Då har han hunnit 9 matcher med vinstprocent på 22.22%. Redders blir manager i Oktober. Han får 21 matcher och ett vinterfönster. Han kommer mitt i säsongen, han sparkas mitt i säsongen. Ja det är solklart så att Evans är en bättre manager än Redders. Siffrorna talar ju sitt tydliga språk....
Leeds United Kristoffer
2016-04-13 08:23
Matchrapport.
Leeds United sportcarl
2016-04-13 06:58
Jag har all respekt för Redfearn och inget illa att säga om honom. Men är bara att kolla stats på Evans Vs både i Rotherham och Leeds och det går klart i Evans favör. Den med sämst stats anses av vissa här som frälsare och Gud fader själv medan den med bäst stats inte fått sin credd han borde ha. Även Warnock slår Redfearn på fingrarna i bägge klubbarna.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-13 02:28
En annan intressant sak som vi hade en diskussion om för ett par månader sedan Linus var om Neil Redfearn. Jag menade på att Redfearn är en jävligt duktig ungdomstränare och att steget är enormt mellan att träna ungdomar till att träna ett a-lag i en klubb som Leeds United. Redfearn misslyckades ju totalt i Rotherham men enligt dig så var hans lag skit sa du. Nu har det ju visat sig att Neil "stone age" Warnock förvandlat Rotherham fullständigt och förmodligen säkrat kontraktet trots att de var uträknade efter Redfearns haveri. Han ville folk ha som var huvudtränare medans Cellino ville annorlunda. Kanske hade han rätt i att inte anställa honom om man ser till hans arbete i Rotherham. Nu vill jag göra 100 % klart i att jag har ALL respekt för Redfearn och både hoppades att han skulle lyckas i Rotherham och önskar honom allt gott i framtiden. Detta är inget påhopp mot honom utan mer ett konstaterande att efter typ 30 år i branschen så borde Cellino ha lite fotbollskunnande i skallen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-13 02:22
Linus// Nej, säljer han inte så får vi hoppas på att det satsas vilket inte alls är någon omöjlighet. Att Cook ska säljas har jag som sagt hört innan och han borde väl vara såld redan om den där klausulen stämmer? Vi kan ju inte längre gå upp så hej då Lewis Cook för £5m, eller hur var det? Om det nu stämmer dom du sagt i flera månader nu att det finns en klausul i hans kontrakt så borde du väl inte vara förvånad? Själv tror jag inte Cook säljs men vi får se. Någon får också gärna förklara för mig varför Cellino skulle få för sig att sälja Cook och ta in 2-3 skit spelare. Vad tjänar han på att Leeds blir mindre framgångsrikt? Om han vill sälja så är det inte bra och vill han behålla klubben är det väl inte heller bra att riskera att göra en liknande säsong igen? Fattar verkligen inte. Jag tycker Cellino förstärkt laget och föryngrat laget under de 2 år han varit här och vi är 3-4 kvalité spelare från att utmana. Vi har ju bara förlorat 1/3 av matcherna i år så så jäkla långt ifrån är vi inte. Vi är relativt svårslagna, det kan man ju inte ta ifrån oss men självklart behövs det förstärkningar. Vad gäller Evans så kan jag inte bry mig mindre om han får sparken i början av nästa säsong om han inte levererar. Cellino har behållt honom hela säsongen i år trots att resultaten varit lite upp och ner. Får han chansen att bygga laget i sommar och Cellino satsar massa pengar och att Evans misslyckas att få med sig resultaten så är det väl givet att han får gå och inte mig emot i så fall. Vad han har sagt och inte sagt om Lucy Ward låter jag domstolarna avgöra. Tar givetvis avstånd för sådana kommentarer om han nu sagt det men fotbollsmässigt så tycker jag allt kommer ner till vad som händer i sommar vad gäller framtiden. Då får vi se vad Cellinos planer för klubben är. Pengar borde ju finnas, framförallt efter hans fantastiska jobb med Leeds ekonomi.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-12 23:04
Thom//

Och en sak till. Det är Cellino som sa att han skulle sälja när klubben var klar för Championship även nästa säsong, vi får väl se om han håller ett löfte. Jag håller inte andan dock...
Leeds United Linus.M
2016-04-12 22:56
Thom// Cellino sa förra säsongen att denna säsongen skulle bli "a beautiful season". Det blev samma skitsäsong som alla andra. Tror inte vi kommer komma i närheten av £5-10m. Tror snarare att vi säljer Cook och tar in 2-3 spelare som inte håller den klassen som behövs. Vill heller inte ha en ägare som inte tycker kvinnor hör hemma i fotboll, så jag tycker både vad han gör med laget och hans uttalanden är för dåligt. Och förövrigt. Vem kommer våran tränare vara nästa säsong? Vad händer om Evans gör en start som Rösler gjorde, blir han sparkad då och det kommer in en ny? Det enda jag ser framför mig med Cellino som ägare är kaos.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2016-04-12 22:47
Hur vet du det Linus? Skulle inte Cellino sälja Leeds har du ju skrivit ett par gånger nu och då borde vi ju rimligen vara klara för Premier League efter halva nästa säsong. Oavsett om Cellino säljer eller inte så går vi en intressant sommar till mötes. Inga nyförvärv kommer såklart inte vara bra men jag har väldigt svårt att tro att Cellino inte kommer ge vår tränare ett par miljoner pund till att köpa spelare för. Det gjorde han ju redan förra sommaren så varför skulle han sluta nu? £5-10m hoppas jag på och runt 3-4 kvalitespelare. Då kommer vi vara med och fightas. Allt under £5m och förtroendet för Cellino lär försvinna. Den som lever får se. Hälsningar från Panama och Bocas del Toro :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2016-04-12 22:41
Vinst med 1-2 efter två grymma mål av Dallas. Nu kan vi äntligen, typ, offciellt skriva av denna säsongen.

Det sorgliga i allt detta är att nästa säsong förmodligen kommer bli likadan, om inte värre.
Leeds United Linus.M
2016-04-12 19:55
Silvestri
Berardi, Bamba, Cooper, Taylor
Murphy, Diagouraga
Dallas, Antenucci, Cook
Wood

eller...

Silvestri
Berardi, Bamba, Cooper, Taylor
Dallas, Diagouraga, Murphy, Cook
Wood, Antenucci

Hur som helst. Cook får spela ur position och även Murphy, gör mig ursinnig.
Leeds United Linus.M
2016-04-12 13:55
Leeds Utd owner Massimo Cellino allegedly told a colleague 'football is no place for women, they should be in the bedroom or beauticians.' Han är fräsch den dära Massimo. Vilket jäkla as han är.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bo$$e V
2016-04-11 11:16
Synd att det inte går lika bra på Leedstipset:-(

1 Bo$$e V [Leder Leeds Uniteds tipsliga] 24
2 victoryman 15
3 McGrov 12
4 Gary Kelly 11
5 Plyma 10
6 terry cooper 8
7 Rodell 8
8 Åby.Krona 7
9 Zlatan,s 7
10 Zlatan,z 6
11 winning-Leeds 6
12 stonefree 6
13 CordonHill 3
14 Leeds så klart! 3
15 Kristoffer 3
16 Hartey 3
17 MR Clarke Nr8 2
18 lellebuffy 2
19 Becks#9 2
20 Umeå BEN 1
Leeds United lasse c
2016-04-10 20:38
Inte så konstigt att man är ( blir) gråhårig närman håller på Leeds.
Leeds United Zlatan,s
2016-04-10 19:41
Såg just HBK,s andra mål,tyckte mig också skymta några
gråa huvuden på läktaren, liknande några Leedsare......
vi brukar se här ibland. heja hbk,,,,,
Leeds United Zlatan,s
2016-04-10 17:37
Borta bra, men hemma bäst,
på tisdag rustar jag för en större fest
om Leeds mig sviker
jag inte viker
från din sida,s problematiker
dina fans ej överger dig
vi stöttar och hatar dig ibland
Leeds ge oss äntligen din hand.......
Leeds United Kristoffer
2016-04-09 16:57
Matchrapport
Leeds United Gary Kelly
2016-04-09 16:08
Wood klart sämst, måste bara få några av nicklägena på mål !!!
Leeds United Bo$$e V
2016-04-08 13:03
Kristoffer// Det är fel på Leedstipset för matchen Preston-Leeds ligger inne 2 ggr.

Datum 7/4 samt 7/5 och RÄTT är 7/5!!
Leeds United Linus.M
2016-04-07 16:49
Se länktips först innan ni läser nedan. Eller tvärtom...

The Secret LUFC ?@LUFCtales 6 feb.
"One of the younger lads who has skill when it comes to a dead ball asked to take FK's, @peppe_ele said 'No.', and Raynor just said 'Ok.'

The Secret LUFC ?@LUFCtales 6 feb.
which is just part of a wider issue as some players are allowed to do whatever they want because they're Massimo's favourites."
Leeds United Linus.M
2016-04-06 12:15
Våran klubb är en cirkus just nu.

Phil Hay ?@PhilHayYEP 25 minför 25 minuter sedan
#lufc director Edoardo Cellino charged by the FA with making offensive social media comments
Leeds United Linus.M
2016-04-06 11:06
Hur kan en 8 matchers avstängning vara sjukt grym när mannen BITER spelaren?!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2016-04-06 08:51
Matchrapport
Leeds United sportcarl
2016-04-06 08:13
Sedan kan jag tycka att Doukaras 8 matchers avstängning är sjukt grym.domaren bara viftade bort Fulham spelaren och Doukara fick inte ens en varning.
Leeds United stonefree
2016-04-06 06:09
Jag tycker nog att det är en väldig hård dömd straff, de hackar ju i varann.
Men det mest häpnadsväckande igår var ändå att Derbyshire i Rotherham som knockade Berrardi med en rak höger så blodet sprutade och fick direkt rött kort överklagade domen och fick rätt och spelade igår och gjorde mål. Silvestri som endadt försökte göra sig stor med straff som följd fick en match.
Direkt rött har alltid varit avstängning minst 1 match oavsett vad som hänt. Hade det varit en Leeds spelare, hade det blivit 3 matchers avstämning alla gånger!
Leeds United Linus.M
2016-04-05 22:57
Bellusci...
Leeds United Gary Kelly
2016-04-05 22:37
Tjaronn, straffbjudning igen
Leeds United sportcarl
2016-04-05 20:12
Peacock
Berardi Cooper Bellusci Taylor
Bridcutt Cook Murphy
Dallas Wood Carayol

Leeds United sportcarl
2016-04-05 19:30
stonefree 19:26 som vanligt ovanligt kloka ord
Leeds United stonefree
2016-04-05 19:26
Det är nog så att som ni säger att många har tappat sugen, jag personligen tycker det är synd. För om inte nu när ska man visa sitt stöd för klubben som ligger så varmt om hjärtat.
Nu vet jag att många av er har andra klubbar isär Allsvenska lag som ligger er lika varmt om inte varmare om hjärtat och med en ny start där, då får Leeds stryka på foten.
Men en som jag, som alltid tycker det är konstigt att hålla på flera lag, dessutom om om de spelar i rött och vitt, det skulle jag aldrig ta på mig.
Jag trodde faktiskt att Evans skulle få sparken den här veckan. men det är nog lika bra och fortsätta så här säsongen ut.
Sedan är det nog för alla i Leedsare att sätta sig ner och rannsaka sig själva, inklusive fansen. För som det är just nu är det många fråga tecken som ska rättas ut!
1. Cellino måste bestämma sig, ska han sälja eller ska han satsa långsiktigt?
2. Ska Evans vara kvar, måste han börja bli lite ödmjukare utåt, det är inte okej att såga sina spelare jäms med knäna i media och sluta skylla alla förluster på alla andra, ta ditt ansvar och lär dig att ha olika spelstilar mot olika lag, våga satsa lite vilt ibland, det vi håller på med nu är inte okej i längden!
3. Vi supporter måste lära oss att alla spelare hamnar i en formsvacka, kan ha en dålig match och speciellt dom i försvaret där det märks mest, blir det tufft , när det haglar ner svordomar och nidvisor från egna läktaren. Dessutom att flera slås inbördes på matcherna känns inte heller det okej.
4. det är inte okej att folk kör med stora ljus shower på väggen in till Elland Road, eller går omkring med likkistor utanför arenan. vad får vi utav det, två läger som endast splittra klubben och dess supporter.
5. Vi måste börja göra som fansen oftast gör på bortamatcherna, sjunga hoppa och dansa i 90 minuter oavsett hur det går, alltid klappa när någon gör något bra. alltid ropa kom igen när någon gör något mindre bra. Tränare och ägare och alla andra inblandade ska endast gå ut med positiva saker om Leeds och spelarna om det inta har med skador att göra. ignorera alla som vill sabotera för klubben med alla sina utspel och propaganda.
Gör vi det här då kan jag lova att allting så småningom kommer att gå mycket bättre, spelarna kommer att känna glädje, spelare vill komma och spela för Leeds igen, för det är si och så med det just nu.
För vi kommer att behöva det, för som det ser ut just nu har vi Aston Villa och Newcastle och kanske Sunderland i Championship nästa säsong. det kommer att vara det största geting boet någonsin, desse tre lagen har publik mellan 40-50000 tusen på sina matcher.
En liten reflektion till dessa lag är Burton som är på väg upp från Leauge 1, de har runt 3-4000 på sina hemma matcher.
Vinner vi ikväll? Jag vet inte, högst troligt inte. Men om vi gör, så tror jag att kan sluta titta neråt i tabellen.

MOT
Annons: