/england/leeds/forum/599.aspx/england/leeds/forum/599.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-07-27 00:08
Duke ge oss oddsen för Chship 2017/2018 Please
Leeds United WhitesMOT
2017-07-26 23:37
Låt alla andra vara favoriter. Monk kommer förstöra Boro och vi kommer vinna ligan. Vi kommer starta lite knackigt men när det sen klickar så tar det oss hela vägen. I år har vi en plan B.
Leeds United sportcarl
2017-07-26 22:41
sedan är det inte alltid favoritlagen som går bra , Vem hade trott att 3 lag som Leeds;Reading och Huddersfield alla skulle vara topp sju, varav Huddersfield gick upp, de tre lagen var alla på undre halvan säsongen innan
Leeds United stonefree
2017-07-26 22:27
Det finns en hel del lag som har väldigt bra spelare, men som lag floppade förra året. Som t.ex Aston Villa och Derby, vi har topplag som Reading, Fulham och Sheffield W, kvar i serien, Desutom Middelsbrough och Sunderland. Såg nu i kväll att flera utav lagen har börjat handla nu.
Jackson Irvine, vore inte så dumt, vet att Nigel Clough berömde honom extra mycket efter deras 2-1 seger över oss i April, Dessutom en kille som man känner igen. Vi har ju lyckats ganska bra med killar från Australien i Leeds tröjan. Har vi haft någon sedan hjälten Kirsnorbo lämnade oss?
Leeds United Duke
2017-07-26 22:00
Kollar man på odds är nio lag klart före övriga däribland Leeds. Många lag som underpresterade förra säsongen är fortfarande topptippade utan att ha förstärkt nämnvärt. Gör vi en lika bra säsong som förra är vi klart topp sex. Vi har förstärkt bra och det är väl en okänd manager som väcker lite oro hos spelbolagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-07-26 21:51
om man kollar värvningar så får man nog hålla M-boro som favorit, Derby ar tappat 3 duktiga spelare, Wolves värvat för sjukt mycket (18 miljoner pund om summarna på transfermarkt stämmer), tycker vi ligger bland de få klubbar som ser bättre ut i år än förra säsongen, men mycket till kan hända på värvningsfronterna
Leeds United sportcarl
2017-07-26 21:41
MR Clarke Nr 8 20:52 Tippa kan man göra liksom bookmakers sätter odds, men hur det kommer stämma är ju en annan sak. sedan tror jag på flipp på biljettförsäljningen.
Leeds United stonefree
2017-07-26 21:04
Inför förra säsongen var vi tippade att komna på 17:e plats. Så det blev ganska mycket bättre
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-07-26 20:52
Snart är det igång igen..Underbart.
Läser RS varje dag +en massa Sillyseason sidor.
Åker troligtvis över i Oktober o ser Sheffield U o Derby.
Ni som skriver dagligen tack för att ni gör det så vi andra kan läsa o få ta del om uppgifter som ni har fiskat fram.En fråga är hur kan man tippa placering innan alla övergångar är klara o säsongen har startat o angående biljettpriser så är det uteslutande (nästan) på våran tabellplacering som avgör antalet åskådare.Flipp eller Flopp vi får se.
Marching On Together Gubbs
Leeds United Duke
2017-07-26 20:24
Enligt oddsen kommer vi sluta 8a. Aston Villa och Middlesborough är topptippade. Inför förra säsongen var vi inte tippade på övre halvan så ta det med en nypa salt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-07-26 16:47
Leeds eye move for Burton Albion star Jackson Irvine. #lufc #bafc Ung central Mittfältare som gjorde 10 mål förra säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-07-25 20:36
@sportcarl:


Öh, jo resultatet på plan påverkar alltid i första hand. Men om det går knackig OCH priserna är höga så stärker det ju argumentet ännu mer att kanske tänka efter lite med sin prissättning.

Nu är jag övertygad om att risken är liten att folk inte kommer springa på matcherna ändå. Ny friska vindar som blåst hela sommaren kommer se till så att det förmodligen t.o.m ökar från ifjol. Frågan är bara på sikt vad det är för klientel som kommer hålla siffrorna uppe. Känslan är tyvärr en massa happy clappers därför att som Duke var inne på, arbetarna får gå på rugby.

Jag hade gärna sett att det fanns plats till alla.
Leeds United Linus.M
2017-07-25 19:56
Ännu fler bilder.
Leeds United Linus.M
2017-07-25 19:55
Såg detta igår men nu är det officiellt bekräftat. Vackert!
Leeds United sportcarl
2017-07-25 19:11
WhitesMot !8:54, jag vet att det är 5% höjning eller 2 pund höjning efter 2 säsonger utan prishöjning, förhoppningsvis gäller detta bara adult och inte övriga, inget revoltionerande varken om man ser 1 match 5 matcher eller 12 matcher och förhoppningsvis om man tycker det är för dyrt kanske det läggs in mer category B matcher denna säsong, sjävl så ser jag mer fansen som känsliga för resultat än pris, går det dåligt sjunker det som en sten går det bra så vips upp till 30000 eller mer,
Leeds United WhitesMOT
2017-07-25 18:54
SP //

Inte lönt att diskutera detta med dej för du verkar inte ha förmågan att se på det mer än i din lilla bubbla. Gör man ett par matcher per säsong så är pengarna en piss i Nilen. Det är inte den kategorin jag tänker på heller.

Och dessa pund är inte det som avgör om vi kan satsa eller inte. Det är pissepengar i sammanhanget.
Leeds United sportcarl
2017-07-25 18:34
WhiteMot 17:48.alltså det kostar några tusen kr för att att se varje enskild match om jag räknar in allt när en annan åker över så en annan har nog utgifter så det räcker om man vill se matcher, men tycker det inte är hela världen om det skulle höjas 2 pund om pengarna satsas på spelare, jag får någon extra tusenlapp i kostnad för att Leeds tar rättigheterna för tvsända matcherna som inte sky sänder och det gör samma situation för mig men gråter inte för det men konstaterar det, har fullt förtroende att AR och klubben vet vad dom gör och ar räknat in det. och som jag sa de 2 första matcherna i championship så är man ute i god tid kan man komma under 30 pund.jag tror klubben i sista änden kommer vara vinnare på detta och att det blir bra publiktillströmning. sedan är det väl inget snack om att det är dyrt gå på fotboll i England men det får vi nog räkna med framöver med,
Leeds United Duke
2017-07-25 18:25
Alioski tror jag blir riktigt bra han är van vid landslagsspel så tempot ska inte vara något problem. Saiz blir en joker men bra avlastning till Hernandez som inte kommer orka två matcher i veckan. Tysken ett litet frågetecken men vi får lita på Christiansen. Sacko fick vi billigt och han borde bli bättre fortfarande relativt ung och vet vad han behöver jobba med. Anita stabil på denna nivå men är ingen som kommer dominera matcherna. Pennington lovande och bra backup. Ekubar oklar. De fyra defensiva mittfältarna är oerhört jämna med två av dom borde utvecklas. Phillips kan ju dessutom spela högre upp i banan med sitt fina skott. 2-3 spelare till ryktas in dom måste vara bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-07-25 18:20
Stonefree//

Wiedwald värvades till stor del för att han kan spela med fötterna, något Silvestri inte alls kan. Så förstår inte riktigt hur vi lika gärna kunde behållt Silvestri faktiskt.

Plus att han bara kostade £500k.
Leeds United sportcarl
2017-07-25 18:12
och jag går för O Kane, bästa positionsspelaren och gör jobbet i det tysta och har bra passningsfot när han spelar släpper vi in lite mål och tar bra med poäng, dock hoppas jag att Klich och kanske Anita är bättre än våra 4 spelare från förra säsongen, Alisoski, Klich,Saiz, Anita och Pennington tycker jag känns på papperet som riktigt bra värvningar, men hur det blir på plan det får tiden utvisa
Leeds United stonefree
2017-07-25 18:05
sportcarl 17:29 Felet med oss när vi värvar är att vi oftast värvar 2-3 spelare för mycket. Anita och Pennington kanon. Utöver dom hade det räckt med 1 försvars spelare av klass och 1 anfallare av klass. Som det klassiska ordspråket: kvalitet går förre kvantitet Vi kunde ha behållt Silvestri istället för tysken. Sacko känns som lite förhastat och de andra nya känner jag inte och det känns för tidigt att kanske helt döma ut dom. Men ingen av dom har erfarenhet av världens tuffaste 2:e liga. Vilket tiden vill utvisa vad de går för!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2017-07-25 17:57
Linus Bästa spelaren bland dom du nämner är Bridcut utan tvekan. Men han måste tillbaks till sitt forna jag, när han blev kapten var han grym. Så kommer han ditt, vilket jag hoppas, då får han spela varje match. Jag kan om inte Bridcut blir bättre säga Viera, han blir ju mer erfaren hela tiden, men jag såg många matcher förra säsongen, där han var väldigt dålig. Han blev rädd och vågade inte, ofta var det om han blev bortdribblad tidigt i matcherna. Spelar han som hemma mot Aston Villa, då jävla!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-07-25 17:54
Om Eibar säger jag så här utan att ha full koll :

Dom är inspelade i sitt sedan länge. Vi känner knappt varandra.
Dom spelar en fotbolll som som vi inte kommer stöta på i CS. En fotboll vi vill spela.
Vi började med Vieira/Bridcutt. Det är det mest negativa paret vi kan sätta.

Sitt i båten. Ge detta tid.
Leeds United WhitesMOT
2017-07-25 17:48
@sportcarl:


Om du slutar att tänka bara på dej själv och hur du gör så kanske du förstår dom som gör 10-15 matcher och har 20 mil eller mer till ER. Dom är många och det är dom vi vill ha för att få ihopa 30k i snitt. Många av dessa är hela familjer med normala inkomster där varje pund räknas.
Leeds United sportcarl
2017-07-25 17:34
enligt många engelska tabloider bl a YEP så verkar vi komma överens med Burnley om en summa mellan 6-7 miljoner pund för Charlie Taylor, förhoppningsvis ligger det en sell on clusul med i kontraktet, helt ok summa, för det kan man säga vi har fått Pontus, Klich och Alioski
Leeds United sportcarl
2017-07-25 17:29
stonfree 16:46.spannet mellan 3 och 6 skall vi sikta och klara tycker jag annars ser jag det som en besvikelse och då har jag vår fina förra säsong i åtanke med en sjundeplats, utan tvekan har vi förstärkt i sommar plus att övriga lag förutom kanske M-boro inte direkt verkat värvat bättre än oss, förhoppningsvis kommer det in 1-2 spelare till, och bra konkurens om många positioner
Leeds United Linus.M
2017-07-25 17:08
Sedan verkar du och jag inte tycka lika om Vieira. Att sätta honom i ett ungdomslag när han gjorde en sådan bra säsong som förra är otroligt dumt. Det är en sådan jäkla skillnad på U23 och A-laget, det är inte samma tempo och inte samma spel. Skulle vara förödande för hans karriär.

Vem kommer ha flest spelminuter under denna säsong av våra defensiva mittfältare (Klich, Vieira, O'Kane, Phillips & Bridcutt)?

Jag tror Vieira.
Leeds United Linus.M
2017-07-25 17:05
Stonfree//

Flint verkar inte vi vara intresserade av. Iallafall inte enligt YEP.
Leeds United stonefree
2017-07-25 16:46
sportscarl Jag glömde tippa. Du säger att vi är ett lag som kan slås om topp 10. Där håller jag nog med dig om 1:a eller 2:a. Nej inte en chans. Men med lite eller mycket tur 3:a. Min realistiska placering ligger nog runt 6:e till 9:a plats. Den här serien blir bara tuffare och tuffare för varje år, vi är uppe mot lag som kräver revansch, som Derby, Fulham, Reading, Aston Villa, där till kommer Sunderland, Middlesbrough, Hull och Sheffield och vi, sedan kommer det ju alltid lag som skräller
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-07-25 16:22
Mycket intressanta reflektioner stonefree. Mycket jag håller med om och öite grann jag tycker olika. På målvaktsidan hoppas jag på Green då han kommer från en bra säsong och kan championship. Ayling Pennington, Pontus och Berardi känns som en bra försvarslinje. Vid skador har vi Anita att tillgå på ytter backarna och även aspirera på startplats. Cooper som bra back up som innerback. Våra 4 mellanmjölkdefensivmittfältare har vi kvar. Kommer från godkänd säsong men alla kan bättre. Till det har vi ju Klich och Anita som borde hålla samma nivå om inte t o m bättre. På yttermittfältet ser jag Alioski som given, och Roofe tar ytterligare ett steg framåt. Sacko och Dallas är upp till bevis tror de kommer göra en bättre säsong än förra. Hernandez och Saiz ger konkurans om samma roll,känns bägge som bra playmaker. Wood känns given som anfallare kommer nog inte kunna upprepa sin förra säsongen men borde kunna klara 20+ om han startar varje match,och ett mittfält som borde kunna leverera fler mål Hoppas TC kan utveckla och kanske få någon av tex Cooper,Phillips,Sacko,Dallas, Antonsson plus någon av utvecklingspelarna att blomstra. Är försiktig optimist inför säsongen. Tycker vi tillhör typ 10 klubbar som borde ha minst play off som mål.
Annons: