/england/leeds/forum/588.aspx/england/leeds/forum/588.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United terry cooper
2017-01-05 16:30
Thom //

" WMOT ,Linus, lufc4ever och terry cooper har väl i mångt och mycket gett varandra näring och stöttat varandra genom dessa "svåra tider" under tyrannen Cellinos tid? "

Fattar du inte varifrån vi fått " näringen " , så är det ingen ide att diskutera det hela.
Vi avslutar där.
Leeds United terry cooper
2017-01-05 16:21
Thom //


Återigen.
Det var inte jag som sa de orden om vad som skulle fixas i klubben o utanför den , utan Mr C.
Skulle väl vara rätt enkelt åxå.
Köpa klubben ena dagen ER några dagar senare.
Samt vara i PL 16/17 osv osv mm mm.
Tyckte att det skulle bli intressant o se hur Mr C skulle lösa allt.
Vet inte vad man ska säga om någon som gör sådana uttalanden o inte kan backa upp dem ?
Lovar saker man inte kan hålla ?
Jag skrev åxå många hundra mille. 300-400 kanske.
Fantasi summor ??
Visst.
Kanske.
Billigt hade det inte blivit men det trodde man ju Mr C åxå skulle fatta.
Jag kanske räknar som en kratta men då är jag inte ensam isf.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 16:15
WhitesMOT//

Du är rolig måste jag säga. Det ger jag dig :)
Leeds United sportcarl
2017-01-05 16:12
Jakolo16:02. Ta kontakt med någon som ni känneroch som är medlem Leeds United som beställer direkt när biljetter släpps
Leeds United sportcarl
2017-01-05 16:09
Sandlåda.. Inget är förändrat ochn ingen har ändrat åsikt. Procellilo eller anticellino. Får väl vara någon neutral att avgöra vem som skriver värst eller kanske bägge sidor är lika fula i mun. Om det är för mycket "okay" här. Eller "hahaha" där. Hoppas soppan är slut nu och huvudfokus ligger på att sluta leden och se att vi har världens chans till minst play off och uppflyttning. Skall man räkna procent så är det väl mellan 25-50%
Everton jakolo
2017-01-05 16:02
Hej pågar och töser!
Jag och brodern min tänkte dra till Leeds och kolla in Pontus och funderar lite kring detta med biljetter. Vilka alternativ skulle ni rekommendera om man vill köpa tidigare än två veckor före aktuellt datum (på hemsidan)? Och man inte vill bli ruinerad vill säga.
Matchen vi funderar på är Brighton 18/3 och den lär vi bli slutsåld?
Leeds United WhitesMOT
2017-01-05 15:46
Såklart det är din rätt att tycka att man har fel. Problemet är att du har inte känslan att påpeka det på ett sätt som känns respektabelt. Du har i alla år, oberoende vem du hamnat i diskussion med använt den arroganta och lite överlägsna stilen i försök att vinna debatten. Ett litet " Okay...." här eller " Intressant... " där smygs in när argumenten är slut. Antagligen ser du det inte själv eller så tycker du man är löjlig på denna punkten också. Offerkofta eller inte :))

Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 14:56
terry cooper// Om du verkligen trott på att Cellino skulle köpa spelare och investera £300-400m i klubben under en 2 års period så förstår jag som sagt att du är besviken. Jag kan inte diskutera med någon som har dessa siffror i sitt huvud, det går liksom inte. Fantasisummor skulle man ju kunna säga men enligt dig verkar det fullt rimligt och något Cellino verkar ha lovat oss. Vi slutar där helt enkelt... WhitesMOT// Du skriver att du inte får kritisera eller vara "negativt" inställd till Cellino. För mig får du skriva hur mycket skit du vill om honom men det är väl min rätt att tycka att du har fel i en det du skriver och likaså tycka att du är för negativ när precis allt som sker med Leeds går i rätt riktning? Du/ni är så snabba med att ta på er offerkoftan. Ni snyftar lite och tycker synd om er själva när ni får lite mothugg från ett par stycken här inne. Det är ju löjligt. Du, Linus, lufc4ever och terry cooper har väl i mångt och mycket gett varandra näring och stöttat varandra genom dessa "svåra tider" under tyrannen Cellinos tid? När jag eller sportcarl exempelvis försökt se saker positivt, försökt säga att vi inte kommer åka ur när domedagsprofetiorna kommit fram igen så fort vi förlorat en match så har diskussionen blossat upp direkt om hur hemsk Cellino är och hur allt är hans fel. Nu, när resultaten har kommit, han har blivit mer tillbakadragen, anställt Monk, gett han de spelare han behövt (även om flertalet spelare var här INNAN Monk ens kommit till klubben), inte sparkade honom när det blåste snålt i början av säsongen trots att folk var säkra på det här inne och vi ser ut som en seriös utmanare om att gå upp - ja då har Cellino ingenting med det att göra?! Du skrattade så fint i ditt senaste inlägg så tillåt mig göra detsamma: HAHAHAHAHAHAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-01-05 12:07
Hur som helst så har vi en bättre trupp o placering i tabellen nu, som är bättre än på många år.
Marching On Together Gubbs
Leeds United terry cooper
2017-01-05 09:40
Thom// Är inne o läser på LUSCOS o där har man synpunkter på vad skulden är eller inte är. En del säger att den inte är så stor medan andra säger att den inte minskat värst mycket. Men du har säkert någon bra länk ? Många hundra mille. £300-400 kanske. Klubben kostade runt 30m Priset på ER var väl runt 50m Skulderna var ju rätt stora eftersom vi blödde så. Ska vi hugga till med 50m. Bygga nytt TA. Säg 50m. Ett nytt lag. Vad hade vi för spelare då , som var något för avancemang. McCormack , Byram , Cooper , Cook. Säkert någon mer. Säg att vi behövde minst 15-18 stycken spelare av hög klass. Troligen mer spelare o kanske dyrare åxå. Klass kostar o ska det gå på två säsonger så .... Snitt pris 5m = runt 70m. 30+50+50+50+70=250. Återigen det var Mr C som gjorde uttalandena om ER mm o hur bra allt skulle bli. Inte jag. Du har säkert många bra länkar åxå Till allt det positiva som Mr C har gjort det senaste halvåret:)
Leeds United WhitesMOT
2017-01-05 08:58
"Vill man fokusera på annat så är det upp till var och en."

HAHAHA

Och lik förbannat är det precis det som hela tiden folk med annan syn på det hela inte får göra utan att det ska skrikas " Faaan vad ni är negativa !! "

Du behöver inte säga förlåt för du menar det ändå inte. Du kan inte bullshita en bullshitter.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-05 07:01
terry cooper//

Kan du länka till de artiklar/bevis som säger att vi fortfarande har skulder?

Hur beräknar du de £300-400m om man får fråga? Du menar att vi skulle köpa spelare för mer än någon klubb i världen? Ja, jo... men det är ju troligt. Om du på allvar trodde att Cellino skulle investera dom pengarna så förstår jag att du är besviken.

Cellino är en affärsman, och det ser vi ju idag då klubben är i bättre skick än den varit på väldigt många år. Men det är inte Cellinos förtjänst såklart. Inte heller att spelartruppen är bra nog att utmana om att gå upp i Premier League.

Nä, viktigare då att fokusera på att vi inte köpt Elland Road än för det hade nog tagit oss upp i Premier League.
Leeds United terry cooper
2017-01-05 06:13
Han kom en aprildag 2014 med 22 års erfarenhet som klubbdirektör o sa på måndag går jag till banken o köper jag klubben o på onsdag så går jag till banken igen o då köper jag ER. Jag tycker TA ligger lite långt från staden, så vi får nog bygga en ny träningsanläggning närmare staden. Vi ska vara i PL om minst 2 säsonger annars är det ett stort misslyckande o ett fiasko. Spelartruppen är bra , behöver bantas men vi behöver inte sälja några av de bättre spelarna. Utan de ska vi bygga vidare på o vi har en kassakista att satsa på tränare o spelare under sommaren. Vi visst att GHF inte hade skött sig o att klubben blödde. Mycket. Men det skulle åxå fixas. Vi har lite utgifter så tyvärr måste vi omorganisera lite , så jag får jobba för 19-20 pers. Detta är fakta.Det var vad som sades de första månaderna. Detta låter ju jätte bra men låt oss stoppa där. En herre som gör dessa uttalanden måste ju ha mer än 50 öre i plånboken. Han måste ha mer än gott ställt. Han måste ha en sjö att ösa ur. Vi pratar ju om investeringar på många hundra mille. £300-400m kanske. Den uppfattningen fick i alla fall jag. Om man tänker på vad allt ovanstående skulle kosta att fullfölja o det måste Mr C fattat åxå. Men det var stora ord som föll rätt snabbt till marken. Rent ut sagt ett jävla skitsnack av en minst sagt märklig man. Vad hände ? I november hade vi sparkat 3 tränare o hade en medioker spelartrupp o det dök upp en skuld på £25m o vi hade sålt våran bästa spelare o var långt från en topp placering. Lysande !!!!!! Och en sådan herre ska man ha förtroende för. Leda Leeds United. Suck. Och cirkusen höll på i 2 år. Var ständigt något som hände. Gjorde uttalanden som ingen förstod. Typ - Hade jag vetat från början hur illa det var med klubben , så hade jag inte köpt den. - Jag vill sälja , nej vänta nu , det vill jag inte. Tröjreklam , sponsorer , rättegångar , personal ,TVbolag , fansen mm som spökade o krånglade. Alltid var det något på G. Vi sålde de 3 bästa spelarna. Hur vi minskade skulderna är det väl ingen som vet exakt. Var det med de 3 spelarna vi sålde eller har klubben lånat pengar till det ? Och om så är fallet - Hur har vi finansierat nya tränare o nya spelare ? Några säger att vi fortfarande har stora skulder. Ingen verkar veta exakt hur det är ställt. Nu har han av någon underligg anledning varit lugn o tyst o stilla sedan i våras. Han som skulle stå i centrum jämt. Han som allt skulle kretsa kring. Han som gjorde allt jobb själv o mer där till. Helt plötsligt var han knäpp tyst. Man undrade. Samtidigt så började det gå rykten om att han skulle sälja , igen , eller att någon skulle investera i klubben. En bra tränare har kom o 11-12 nya spelare dök upp under sommaren o ingen vet hur det gått till. Hur har vi haft råd med det just nu? Jag tror jag stoppar där. För som sagt ingen vet hur det gått till o vem som har styrt klubben senaste tiden. Monk , Andrea eller någon annan svaret kommer nog så småning om.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-04 23:56
WhitesMOT//

"Monk var inte förstaval. Han var inte ens andraval. Med facit i hand fram tills nu så är det bara att tacka och ta emot att det blev Monk. Men mot den bakgrunden av hur val av Evans efterträdare gick till så är jag inte villig att ge Massimo cred för Monk heller. Om det nu ens var Massimo som hittade Monk. Jag tvivlar starkt med tanke på hans tidigare underbara val genom åren."

Så skriver du, och jag tycker mig nog se relativt mycket i den texten som säger att Cellino inte hade mycket att göra med att Monk är vår tränare just nu. För att inte säga någonting alls. Hur som helst så ska han enligt dig inte ha "någon cred alls", om det nu ens "var Massimo som hittade Monk". Du "tvivlar" ju "starkt på det", som du säger.

Men förlåt för att jag skrev att du påstod att det inte fanns någon chans att Cellino hade något med anställningen av Monk att göra. Jag har ju trots allt en "otrolig förmåga att vinkla allt".

Sen vad gäller ordet hat. Du får säga och beskriva saker precis hur du vill. Men att ständigt se och tolka någon negativt i precis allt personen gör så bedriver man enligt mig en sorts vendetta mot människan. En hat kampanj som hållit på i över 1,5 år nu och till vilken nytta egentligen? Under dessa 1,5 åren har vi gått från klarhet till klarhet.

Jag var inte en av dom som i början av säsongen skrek om nedflyttning. Jag sa att jag trodde vi skulle utvecklas och gå framåt. Detta var ungefär samtidigt som folk var säkra på att Monk skulle få sparken.

Jag var inte en av dom som var vansinnig och krävde Cellinos huvud på ett fat när Warnock såldes till Derby för att ge plats åt en relativt oerfaren Charlie Taylor.

Jag var inte en av de som grät floder när Byram och Cook såldes, och där pengarna har gått åt till att täppa till hål i ekonomin och som därav föranlett denna 50 % försäljning av klubben och gett oss flera duktiga spelare som idag är kuggar i vårt lagbygge. Är det någon som saknar Cook och Byram idag?

Jag är inte en av dom som tycker att "lögnen" om köpet av Elland Road är en sådan stor sak. Jag tar hellre de spelare och de investeringar vi gjort i laget och organisationen före ett köp av Elland Road. Att Cellino var något snabb i käften där anser jag spelar noll procent roll.

Jag anser inte heller att hans "löfte" om Premier League fotboll efter förra säsongen var någon totalt ogenomtänkligt löfte. Vi är, ungefär ett halvår senare, rejäla utmanare om att gå upp så så jävla långt borta var han inte när han uttalade sig för ett par år sedan.

Men sådan här är jag och jag är glad över att jag haft denna tron och tycket, Leeds är en stor del av mitt liv och jag har följt dom manistisk och slaviskt i 18 år, vilket i jämförelse med vissa här inne bara är en bråkdel av deras supporterskap. Så bra som jag känner det med Leeds just nu och de senaste 15 matcherna har jag inte känt sedan säsongen innan vi åkte ur Premier League.

Mark Vidukas mål mot Arsenal, matchen som säkrade kontraktet säsongen innan vi åkte ur, är ett minne då jag kände total eufori och jag känner att det börjat komma tillbaka igen. Glädjen när Pontus Jansson nickade in 0-1 mot Aston Villa exempelvis.

Jag tackar Cellino för detta. Han ska ha en eloge. Det finns säkert andra människor som stått vi hans sida och byggt detta laget och organisationen och faktum är att vi ser rysligt starka ut när vi går in i 2017. Det är jag glad för. Vill man fokusera på annat så är det upp till var och en.
Leeds United Plyma
2017-01-04 23:35
Hartey //
Tyckte det var jävligt skönt att MC köpte loss LEEDS från Gulf snubbarna, 100%
Sen att det inte 100% ägande, ja det blev skit, liksom annat skit som han lovade,
men det var ett steg framåt när Gulf intresset avecklades lite.
Jag tycker det blivit bättre o bättre sen "Skägget´s" dagar, Brrrr, Huvaligen.
M O T
Leeds United WhitesMOT
2017-01-04 23:30
Thom //

Skriver jag nånstans att det finns inte en chans att han haft med Monks anställning att göra ? Du har som vanligt en otrolig förmåga att vinkla om vad som skrivs och blanda in det i långa körare med alla namnen på spelarna som om man inte vet vad dom heter.

Att använda ordet hata är också klassiskt. Ett utmärkt sätt att förstora något som inte finns. Det finns inget hat iaf från min sida. Det ska väldigt mycket till för att jag ska hata någon. Missnöje DeLuxe däremot. Men personlig är det det har du rätt i. Leeds United är mycket personligt för mej och jag har klara och tydliga åsikter om hur hon ska behandlas.

Ingen gnäller på hur bra laget är eller hur det funkar. Men min personliga åsikt är att detta beror inte helt plötsligt på att Massimo Cellino sett ljuset och fattat hur man driver Leeds United bäst. En gammal byracka som honom ändrar inte sig så över en sommar.
Leeds United Hartey
2017-01-04 23:13
Cellino gör en dundertabbe som köper Leeds utan DD och upptäcker att han köpt en totalt ekonomisk misskött klubb. Cellino behandlar McDermott som skit och får McCormack som gillade McDermott emot sig. Cellino tvingar spelarna att bryta sin semester för att ha ett totalt meningslöst samtal med honom. McCormack vill inte vara kvar i klubben och Cellino ser sin chans och pressar skickligt upp priset till £ 11 miljoner. Dom pengarna är räddningen för Leeds och Cellino, tillsammans med sparande på det mesta ibland helt sjuka saker får Cellino koll på ekonomin och kran driva klubben med ett stabilare grund. Att Byram och Cook säljs ger Cellino manöverutrymme och han kan stötta Monks val av spelare i somras. Tror Cellino lärt sig enormt mycket under resan i Leeds. Att han inte skall lägga sig i allt. Tror att han givit Monk/Clotet fria händer att hitta spelare som Cellino sagt ja eller nej till. Är bra säker på att han lade dig i för mycket i början. Har alltid sagt att fast jag inte gillar mycket med Cellino så skulle jag kunna dricka 4-5 pints med honom på Billys Bar men jag tar tillbaka det. Han är alldeles för tjatig och han skulle hållit en monolog om ingenting.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-01-04 22:55
Det hade kunnat gå väldigt snett med Cellinos köp av Leeds men nu tror jag han gör en vinst till och med.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-01-04 22:53
Thom// Det man sett i Leeds så är Ayling skyhögt över en ojämn Byram
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-01-04 22:51
Monk var inte Cellinos första val, han blev inte aktuell förrän MK Dons manager tackade nej
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-04 22:19
Nu ska jag inte tjata mer :) tacksam för jobbet Cellino gjort och ser fram emot framtiden med stor entusiasm och tilltro.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-04 22:16
Sen vad gäller försäljningen av Cook exempelvis så måste ju det idag ses som ett genidrag. £10m för honom har ju gett oss spelare som Bridcutt, Roofe, Ayling, Sacko, Jansson och Bartley. Vilken dag i veckan som helst så tar jag dessa spelare och säljer Cook. Sen kan man ju vända på det och säga att vi hade kunnat tacka nej till Cook och tagit in dessa spelare ändå men att sköta en klubb fungerar nog inte riktigt så. Det gäller att hålla klubben flytande och då kan en sådan försäljning vara nödvändig både för framtiden och för nutiden. Står till fullo också bakom försäljningen av Byram. Undrar fan om inte Ayling är en bättre fotbollsspelare än Byram och Sacko är definitivt bättre som yttermittfältare än vad Byram någonsin kommer bli på den positionen. £4m för Byram var kanske något i underkant men trots det, fullt okey. Försäljningen av McCormack var ett något hårt slag när han såldes men i efterhand så måste man se till pengarna som den försäljningen gav oss. Den gav oss en bra grund att stå på och rätade ut många frågetecken i ekonomin.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-04 22:01
WhitesMOT//

Så bara för att Cellino anställde Hockaday för 2 år sedan så finns det ingen chans att han hade någonting med anställningen av Monk att göra? Intressant...

Men han som högsta höns ska stå fullt ansvarig såklart för värvningarna av Hockaday, behandlingen av McDermott, behandlingen av Redfearn och försäljningarna av Cook och Byram som exempel.

Inte nog med att hela laget är spelare som Cellino godkänt (Green, Ayling, Bartley, Jansson, Berardi, Sacko, Roofe, Bridcutt, Viera, O'Kane, Wood, Antonsson för att nämna några), han har ju betalat för dom också.

Bara för att en spelare är på lån betyder ju inte det att spelaren spelar i klubben gratis och inte är en investering. Hur mycket tror folk att Sacko kostar att ha spelandes i klubben under denna säsongen om han inte skulle köpas efter säsongen? Han har säkerligen en relativt hög lön som Leeds betalar så det är möjligt att hans lön uppgår till ett par miljoner på en säsong. Ska inte de pengarna räknas bara för att spelaren är i klubben på lån?

Laget som vi ställer upp med på banan just nu är X antal miljoner värva. Bara det att Charlie Taylor fortfarande är Leeds spelare är en satsning i sig. Han hade ju Cellino kunnat casha in på redan i somras. Det ryktades väl om allt från £5m till £7m för honom, men hans transfer request nekades och Cellino utalade sig att Taylor inte skulle säljas denna säsongen och att vi istället skulle ta pengar via en tribunal efter säsongen. Nu kan det ju mycket väl bli så att vi går (MEN INTE PÅGRUND AV CELLINO ALLLLLLLS) upp i Premier League och frågan är ju om inte Taylor vill vara med på den resan?

Jag undrar ibland vad det är som Cellino gjort personligen mot er som hatar honom? Ja, han har gjort en del misstag men ser man till hur Leeds United är just nu så ser jag en femteplats, ett väldigt talangfullt lag, en bra ekonomi, en investering från en annan affärsman som säkerligen inte hade tagit i Leeds med tång om inte Cellino varit här och fått ordning på saker och ting, en framtidstro som inte varit starkare på många många år, ett fullt Elland Road, en connection mellan klubb och fans, ledare på planen som Jansson, Bartley och Bridcutt, stora talanger som Viera, Taylor, Phillips, Mowatt, Denton och Coyle för att nämna några. En bra mix helt enkelt, som byggt upp under de år Cellino suttit vid makten. På två år har vi gått från nedflyttnings kandidater med £1m minus varje månad, med ägare som inte visste hur en fotboll såg ut och med ett lag som såg allt annat än välbyggt ut till uppflyttnings kandidater, med ett ungt hungrigt och sammansvetsat lag, med en av Englands mest intressanta tränare, med en ny organisation som är byggd efter våra nya principer och inkomster och med en arena som tar tillbaka tusentals av de supportrar som inte varit där på år och dagar och med en framtidstro som inte varit större sedan, ja inte vad jag kan komma ihåg i alla fall.


Men ja, för Guds skull, ge ingen cred till Cellino.
Leeds United Duke
2017-01-04 21:49
Plyma// Nej det är spekulationer men är långt ifrån någon omöjlighet. Spelar han mot Cambridge är det lugnt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Plyma
2017-01-04 21:03
Duke //
WTF är du hundra på det? Det vore ju fan om Jansson inte kan räknas hem!!!
Om inte Jansson är skadad så räknar jag med honom o Anton mot Cambridge iallafall
Leeds United WhitesMOT
2017-01-04 20:53
Monk var inte förstaval. Han var inte ens andraval. Med facit i hand fram tills nu så är det bara att tacka och ta emot att det blev Monk. Men mot den bakgrunden av hur val av Evans efterträdare gick till så är jag inte villig att ge Massimo cred för Monk heller. Om det nu ens var Massimo som hittade Monk. Jag tvivlar starkt med tanke på hans tidigare underbara val genom åren. Sen är samtliga på listan nedan lån vilket inte har rubbat utgifterna vansinnigt mycket. Och dom är klara och tydliga Monk/Pep spelare. Framförallt 2 av dom. Sacko känns mest osäker. Så nix, inte heller här kan jag ge nån direkt cred till Massimo. Radrizzani visade sig redan i somras även om det var först i November som han lite försiktigt gjorde sitt intresse officiellt. Men Massimo har varit helt olik sig själv sedan i somras. Grunden till hela denna säsongen och hur det har utvecklat sig hittills är jag övertygad om lades redan i somras. En annan spelare som också fanns synlig då men som sedan har försvunnit bakom kulisserna är Steve Parkin. Jag skulle inte bli förvånad om han haft ett finger med i spelet och kanske t.o.m kommer vara på tapeten som delägare till sommaren.
Leeds United Duke
2017-01-04 20:12
Cellino lyckades hitta en bra coach i Monk det gjorde han bra. Han gav även klartecken att värva Monks spelare i somras i Sacko, Jansson, Hernandez och Bartley. De två säsongerna innan har Cellino misslyckats med dåliga värvningar och sparkade tränare/assisterande tränare. Nu vill vi ha förlängningar av kontrakt på nyckelspelare och tränarstaben. Risk att Jansson inte hinner köpas detta fönster då han riskerar avstängning innan han når upp till 22 matcher. Viktigt att spela honom mot Cambridge annars blir det svårt eftersom en varning mot Derby gör det omöjligt att nå upp till 22 matcher innan fönstret stänger.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United kolera
2017-01-04 20:01
Herregud ,ibland känns det som folk har glömt bort kamelryttarna o Bates! Tycker att Cellino ska ha cred för att han faktiskt fört fram klubben de senaste åren!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-01-04 18:15
@¤Thom Mattsson¤:


Ja inte fasen är det Massimo Cellino som spelat ihopa några av poängen iaf... :)))
Leeds United Hartey
2017-01-04 18:05
Nu är det 80 klara för LUSS-resan och vi har en chans att slå rekordet 92 för LUSS-resor. Så nu alla som funderat på att följa med kolla flyget direkt och anmäl er. LUSS -resor är ju alltid höjdarresor och nu när Leeds skall upp skall alla med till Leeds!! Linus kom igen nu och åk med, Thom sjukskriv dig från jobbet i Mexico och kom tillbaka. Kom igen RS!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: