/england/leeds/forum/58.aspx/england/leeds/forum/58.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Kristoffer
2018-05-29 13:49
Stonefree //

Håller med.
Leeds United stonefree
2018-05-29 11:55
Jag säger bara Heck fick inte ett skit utav laget. Han kom ändå in när pressen mer eller mindre hade släppt på laget, ingen kval och ingen risk för nedflyttning. Gör man ett sämre jobb än föregående med samma manskap, då är och förblir man kass!. Träna lag som Real och Barca, City med alla miljarder, kan ju vem som helst göra. Heck kom in för att lyfta det lag vi hade, det lag som stormade fram i början av säsongen. Laget som TC inte hade förmågan att lyfta efter några formsvackor. Gör man ett sämre jobben föregående tränaren som fick sparken, då måste man jobba jävligt låååånsiktigt om man behåller Heck. Han var tränare i ett pisslag innan han kom och gjorde ett dåligt Leeds ännu sämre. För alla som gillar statistik är det ju ett faktum! Vill man behålla sånt, vill man också att Leeds ska förbli ett mittenlag i CS!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bobby Eagle
2018-05-29 08:37
Tränarfrågan... Nästintill patetiskt om vi byter igen och tar in en pensionär som Ranieri som hellre flyger hem och äter middag med mamma än att gnugga på TA. Extremt kortsiktig resa som vid utebliven uppflyttning nästa säsong innebär byte igen.... Vill hellre se att vi gör en mer långsiktig resa.... Vet ju naturligtvis inte om Heck är den.... MEN den Radz valde... Klart att kanske en PL-mästar-tränare kan få nån spelare att komma men vart tar den vägen när den resan slutar om 8 - 12 mån typ...? Tror att 49er-affären är bättre ur den aspekten...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-29 07:48
Thom //

Jag tolka det så jag med, eller att han kan ta ett sista jobb typ men vill just nu iaf ha ett uppehåll först... Men Laudrup är ingen tränare jag skulle vilja ha..
Senaste ryktet i transferkarusellen är Rubén de la Barrera, 33 år som just nu har Leonesa.... kanske tar vi han på lån eller för att låna tillbaka ;)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-29 06:24
Laudrup ska väl sluta som manager var det väl snack om?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-05-28 22:33
Laudrup hade varit trevligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lasse c
2018-05-28 21:24
Stonefree. Vi hade ingen vidare "tur"med domaren i finalen mot Milan 1973 heller
Han blev väl avstängt på livstid efter den matchen! Kommer aldrig glömma någon av dessa 2 finaler. Hade allt varit juste hade vi haft två europeiska titlar.
Leeds United sportcarl
2018-05-28 18:35
Nya lag inför nästa säsong:Stoke,Swansea,West Bromwich, Wigan,Blackburn och Rotherham, spelschemat släpps 21:a juni och seriestart 4:e augusti seriestart.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-28 13:20
Handlar också om klubb och vilka spelare samt kravbild. En Heck hade kanske kunnat behållit Swansea i Premier League men fått sparken likt Hockaday efter ett par veckor i en klubb som typ Newcastle där kraven från fansen är ganska stora och man själva ser sig som en storklubb. Leeds hade kunnat måla upp en bild av att vi är en storklubb i denna ligan genom att ta in ett ”namn”. Någon som folk respekterar för sina framgångar, sin utstrålning, sina krav och sin personlighet. Någon som följaktligen skriker ”kämpa din jävel, våga inget annat!”. Detta smittar av sig på de spelare som finns i klubben men också när duktiga spelare ska ta ett beslut om de ska komma eller inte. Kan de utvecklas under denna tränare? Om svaret är ja på den frågan så kan en klubb få många spelare att välja just den klubben pågrund av den specifika tränaren som finns där. Vilka spelare kan tänka sig att välja Leeds pågrund av Heckingbottom? Seriös fråga. Jag tror ingen. Genom att värva klass spelare och en duktig respekterad tränare har vi kommit halvvägs. Resultaten måste komma och spelarna måste kunna hantera pressen. En spelare som Abel Hernandez är exakt en sådan spelare som vet vad krav är och som oftast höjer sig i sådana lägen. I dagens trupp i Leeds är det inte många med sådana karaktärer.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-28 10:41
Det vi behöver är någon som kan ta hand om de få självupptagna egon vi har. Tänker först och främst på PJ och Saiz. Dessa 2 är på många sätt de värsta typen av ego du kan ha i en trupp. Spelare som tycker dom är bättre än vad dom egentligen är. Såna behöver starka ledare som håller dom på jorden. Tar såna för mycket plats så kommer resten vända ryggen till. Är helt övertygad om att det är det som varit ett av de största problemen förra säsongen.

Både TC och Heck känns som typ Hamrén. Det var hur tydligt som helst under Hamrén att det var Zlatans som var chef. OK Zlatan var så bra som han själv tyckte men ledarskapet kan inte vika sig för enbart en person. Nu när Zlatan är borta ur landslaget så har Janne kunnat få ihopa ett gäng medelmåttor och fått dom att överprestera. Alla känner sig viktiga.

Extrem exemplet på ledarskap (som är jobbigt att erkänna) är rödmule i Scum. Med en Heck typ så hade Roy Keane förstört allt. Såna personligheter käkar upp allt i sin väg och behöver nån som sätter dom på plats så att säga.

Leeds United stonefree
2018-05-28 07:47
I dag är det 43 år sedan den största fotbolls skandalen ägde rum i Paris, med ett skapligt mutat domarteam som såg till att Bayern München fick stjäla bucklan. Jag är emot allt vad våld heter, men den frustration Leeds supportrarna kände då efter slutsignalen här jag än i dag full förståelse för!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-28 07:36
Thom // Man ser och tycker olika :) även om statistiken talar emot heck så ser iaf jag något bakom honom och spelet som gör att jag tror han skulle lyckas bättre än iaf TC.. det är ju bara se alla kommentarer från spelare efter han tog över hur mycket jobbigare träningarna blev och dom tyckte det kändes så himla mycket bättre en fjantiga TC sen om han skulle ta upp Leeds det vet inte ja.. enda information som kommit fram är väl att hans möten med radz och co inte riktigt varit så bra (säkerligen för han inte får säga något om transfers som det ryktas) Ser gärna att saker och ting börjar hända nu iaf.. Helst av allt Orta bort och isåfall en tränare som får ta hit sin egen tränarstab och spelare.. Är väl bara lite mer än 2 månader av fönstret kvar, stänger väl 9 augusti..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-28 07:13
Jag har svårt att se något positivt med Heck. Till och med TC hade mer karisma och kändes mer ”rätt” än vad Heck gör. Det är något med Heck som gör att jag vill sova när jag ser honom. Han utstrålar ingen pondus och känns inte som någon ledare som kan få en grupp tillsammans och utföra stordåd. Jag kan verkligen inte se det framför mig, tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-28 06:32
Ungefär som ranieri i Nantes och Leicester klara inte av formsvackan så fick sparken....
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-05-27 23:03
Ett stort tränarnamn får mkt gratis t ex får gruppen med sig direkt och kan få spelare att vilja komma till klubben. Problemet senaste tio åren är att ingen tränare har lyckats vända en formsvacka. Wise, McAllister, mcDermott, Rösler, Monk, Grayson, TC och Heckingbottom ingen har kunnat ta sig ur en dålig trend. När formsvackan kommer är säsongen körd. Monk höll emot svackan länge men tillslut kom den. Den enda på senare år som avslutat säsongen bra är Steve Evans men då var vi inte nära en topplacering pga dålig start på säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-27 22:51
Men vill tillägga att det ändå skulle vara kul att se ett ”namn” i dugouten och en annan typ av manager än vad vi gått för tidigare
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-27 22:40
Är väl en av få som inte riktigt avskyr heck och tror att efter 1-2 fönster att det skulle se väldigt mycket bättre ut... Men ranieri för mig är en riktigt tråkig typ finns en anledning att han inte riktigt är långvarig i sina jobb att spelarna i Leicester ville ha bort honom och att han sabba sin tid i Nantes (genom att öppet säga att han ville ta över Italien istället trots kontrakt osv).. Kan va öppen för ett tränarbyte absolut, och det finns många bra tränare som är mycket bättre än heck men jag tror inte ranieri 66 år är rätt väg att gå..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-27 22:27
@Rodell:


Man kan inte bara leva på gamla meriter i denna värld. Vi om några borde veta. Men vi om några är också det ultimata beviset på att man tar sig heller ingen vart med billigt skräp.

Vi är en stor klubb och vi behöver stora ledare. Ranieri är verkligen ett namn. Tycker du ska ställa frågan lite annorlunda. Om du har chansen på Ranieri struntar du i den och behåller Heckingbottom ?

Personligen ser jag helst nån annan än Ranieri men står valet mellan honom och Heck så är det öppet mål. Ranieri 8 dagar i veckan.

Leeds United Linus.M
2018-05-27 22:08
@Rodell:


1) Jag tar gärna en tränare som vunnit Premier League.
2) Tämligen säker? Njae. Dock tämligen säker på att vi diskuterat/diskuterar med honom. Sen ska det klaffa och man ska komma överens. Där är vi ju inte ännu.

Hur som så tror jag det kommer komma in en bra tränare och inte en ny TC/PH.
Leeds United Rodell
2018-05-27 21:45
Alltså vill folk på riktigt ha Ranieri?.. linus verkar ju tämligen säker på att han ska ta över till nästa säsong..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-27 14:18
Thom //

Problemet är att dessa människor är inte som dej och mej. Dom går till den som är villig att betala mest eller erbjuder mest blingbling.

Om Cardiff och vi ringer till Hart och erbjuder exakt samma kontrakt så kommer han välja Cardiff. Även om dom förmodligen kommer bli helt överkörda nästa säsong.

Nu generaliserar jag såklart och det är kanske så att just Hart är annorlunda men jag tvivlar starkt.
Leeds United sportcarl
2018-05-27 14:14
Helt vansinniga löner. Men blir så i storklubbar som City och Chelsea med ägare som spelar i egen division ekonomiskt. Såg Milner har utgående 2019 och ligger på 120 000 pund i veckan.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-27 13:41
WhitesMOT// Jag vet att det är närmast omöjligt men vilka storklubbar kan och vill erbjuda honom några stora löner? Inte många tror jag och hade jag varit Joe Hart hade Leeds United varit väldigt intressant för att få fart på karriären igen. Pengar har han nog gott om redan och möjligheten att föra Leeds tillbaka till Premier League måste kännas mer motiverande än att försöka hålla Bournemouth (som exempel) kvar i Premier League. Så hade jag känt i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-27 11:07
Hart har 175k i veckan. Han måste ner till åtminstone 30-40k för att det ens ska vara begripligt och då känns det ändå som smått vansinne.

Bara på det kommer det aldrig ske.
Leeds United sportcarl
2018-05-27 10:26
Tror inte det är samma Green man får tbx. 2 år äldre och utan någon speltid. Är ju bara att se på lonergan och jämföra med hur han spelade när han kom in efter Schmeichel och nu sista säsongen.
Leeds United Duke
2018-05-27 10:22
En billig lösning är att ta tillbaka Green på ett ettårskontrakt för att sedan låta Bailey ta över. Ska man lägga dyra pengar på en målvakt så är Stockdale bästa alternativet.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-05-27 10:06
Vi kan omöjligen få en elva som alla är nöjda med. Green visade sig i Leeds inte vara helt slut
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-27 09:08
Han kan ju omöjligtvis ha tappat precis allt. Handlar nog mycket om självförtroende. Jag menar, det är ju inte sååå länge sedan han var förste keeper i England och Shitty och räknades som en av de bästa målvakterna i Europa. Han är ju bara 31 år gammal och borde ha 6-7 år kvar. Jag kanske har fel och han är helt slut men märkligt i så fall. Med rätt tränare och lag så kan han kanske komma tillbaka. Hade varit kul om det hade varit i Leeds anser i alla fall jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-27 08:53
Hart är inte ens värd att bära Martyns handskar.

Sjukt överskattad målvakt. Karius lär snart vara ledig....
Leeds United Rodell
2018-05-27 08:44
Hart är ju katastrof dålig finns ju en anledning till att city inte vill ha honom och han inte va omtyckt i varken Torino eller west ham gör alltid tabbar
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: