/england/leeds/forum/570.aspx/england/leeds/forum/570.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-03-23 20:32
Tyvärr låter din förklaring eller antagande angående Pontus som trolig men vi får hoppas att allt löser sig för Leeds o Pontus o våran skull.
MOT PL
Matchen mot Reading visas på Viaplay o 3 sport.
Marching On Together Gubbs
Leeds United stonefree
2017-03-23 15:31
Jag vet inte om han är fulare i sin spelstil, än vad varningarna gör gällande. Men av de matcher som jag har sett med egna ögon, är han ingen duvunge precis. Han tjafsar väldigt mycket på domarna, isär om han har blivit fel fördelat, som t.ex frispark emot sig eller fått en varning som han själv tycker är fel.
Ett exempel som jag själv såg med egna ögon, är varningen som han får borta mot Bristol C. Han tycker det är dåligt med luft i bollen och en ny boll är på väg in, domaren vill ha bollen med lite luft, men det uppfattar inte Pontus och tjongar iväg bollen upp på läktaren, domaren tror han gör det i ren provokation och slänger upp det gula kortet i ansiktet på Pontus. Pontus blir fulständig rasande och börjar tjafsa med domaren, spelet går igång, men Pontus fortsätter, till sist går Bartley emellan och Pontus blir om än ännu mer fly förbannat och langar ut efter Bartley. Som tur är verkar ingen se eller bry sig, men han skulle nog ha haft sitt andra gula då. Men det kommer inte ut någon Pontus Jansson i andra halvlek. Helt enkelt av den anledningen att det kokte över och han kunde inte släppa det. Monk vågade inte låta honom spela. Officiella orsak till bytet och att Cooper kom in ”skadat”
Andra exemplet, kan jag inte garantera att det är helt 100. Men genom rätt pålitliga källor, kom Pontus till Elland Road inför Cardiff matchen, hans tröja hängde i omklädningsrummet, det har jag sett. Men ingen Jansson kom till start. Det hete sig att han hade halsfluss, men de rykten som gick som var många gjorde sig gällande att Pontus hade hoppat på Bartley på uppvärmningen! Sant eller falskt ” Ingen rök utan eld”
Exempel nummer 3. Var nu i helgen. Då var det många olika rykten i omlopp, allt från bråk till för sen ankomst och att han har för många varningar. Jag vet inte, men att ställa över honom med 8 matcher plus slutspel hägrande framöver, redan nu, om han som ni säger endast är 2 varningar från avstängning. Det känns konstigt. Där tror jag själv mest på att Monk börjar se om sitt hus, att han ser det som oundvikligt att inte Pontus kommer att åka på 3 matchers avstängning innan säsongen är slut och då måste man ju prova annat.
Själv tycker jag att Pontus Jansson är en riktig tuff spelare i ren Batty eller Vinnie Jones stil. Han har en tildens att koka över ibland och då är han oberäknelig, som sagt inte världens bästa spelare, men det som ibland kan fattas rent tekniskt, tar han igen med att spela med ett enormt stort Leeds hjärta. Det är en spelare som han som Leeds skulle ha behövt för flera år sedan.
Att han sedan hoppar ut bland publiken efter att ha gjort mål och drar på sig en varning, har jag inget att invända emot, ibland måste man ju också få visa sin glädje och den kanske också är svår att kontrolera, precis som ilskan. Så man får nog ta det goda som det onda, när det gäller Pontus.
Trots alla varningar, så tycker jag att det goda vinner i längden!

MOT
Leeds United North Monkey
2017-03-22 19:42
Många klumpiga/onödiga varningar från PJ. Ska han vara PL spelare mpste man vara mer slipad..
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Leeds United sportcarl
2017-03-22 19:30
är väl kanske inte så konstigt i sig, ju mer varningar ju längre avstängningar. Pontus är ingen ful spelare i sig så man är lite förvånad att han dragit på sig så många varningar, enligt en podd jag hörde med honom är det väl egentligen bara denna säsong han haft problem med varningar. slumpat sig illa just denna säsongen, tycker inte han spelar vårdslöst, finns minst 2-3 i klubben som spelar värre, lite ansvar får han dock ta själv, dra av sig tröjan, tjafsa med domaren och springa ut bland fansen kan väl gå men absolut inte i hans situation.drabbar ju till slut både honom och klubben, Dock tar inte detta bort att han tillsammans med Wood varit outstanding denna säsongen
Leeds United Duke
2017-03-22 19:00
Thom// Ja det är väldigt hårt. Med cupmatcher så kan det bli 50-55 matcher på en säsong. Hade varit rättvisare med en matchs avstängning var fjärde varning till exempel.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-22 18:53
Helt sjukt egentligen varför man kommer med sådana löjliga regler med tre jävla matchers avstängning. 15 gula kort på 46 matcher liksom. Ett gult var tredje match och med alla jävla primadonnor som filmar likt filmstjärnor så borde det vara mer rimligt att sätta tre matchers avstängning efter 30 gula kort i så fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-03-22 17:31
Är väl nästan bäst att Pontus får avstängning innan playoff. Bara att låta honom spela så hinner han klara av det.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-03-22 17:20
Stonefree 14:46. Pontus står på 13 varningar
Leeds United sportcarl
2017-03-22 15:36
är väl fifty fifty att Pontus klarar sig från ytterligare en avstängning denna säsong och chansen att han slipper avstängning ökar ju ganska markant för varje match han inte spelar, dock säger jag inte att det var därför han stod över i lördags varför är det endast Pontus och Gary som vet.
Leeds United stonefree
2017-03-22 14:46
@Bowsucks:
Jansson är 3 varningar från 3 matchers avstängning. han har i dagslaäget 12 varningar. Endast spelare som har mindre än 10 varningar nollställs den 31/3. varningar från landslagsspel påverkar inte detta. Kommer man upp i 20 varningar eller mer under säsongen, blir man dessutom inkallat till disiplin nämnden. Kan få böter och andra åtgärde, beroende av karäktären på varningarna under säsongen. Efter att bli avstängt för 15 varningar, vet jag inte vart nästa gräns är, men det är nog 20. Straffet efter det är nog väldigt hårt, man kan ju själv räkna ut då att, man i princip får varning i ungefär varannan match man spelar. Jag tror att Monk ställde över Jansson, för att han vet att han kommer att avvara honom för avstängning innan säsongen är slut ändå och då måste han ju se hur det går med andra kombinationer i försvaret. Bättre att göra det när man kan, än när man måste. Ingen spelare är större än laget Leeds och vi får inte bli så beroende av Jansson att vi står och faller med honom.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-22 13:07
Kanske en gammal länk men postar den ändå nu när det är vi inte har några matcher att kolla på...
Leeds United Norman Hunter
2017-03-22 09:47
[QUOTE=¤Thom Mattsson¤]Så finns det en tidsgräns på hans varningar eller inte? Det kan väl inte stämma att landslagsvarningar påverkar klubblaget? [/QUOTE] Det finns inte nån tidsgräns utan kommer man upp till 15 varningar innan säsongen är slut stängs man av tre matcher. Varningar med landslaget påverkar inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-22 02:08
Så finns det en tidsgräns på hans varningar eller inte? Det kan väl inte stämma att landslagsvarningar påverkar klubblaget?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-03-21 22:32
Bowsucks //

Där är ingen tidsgräns för Jansson.
Leeds United Bowsucks
2017-03-21 20:58
Jansson "petades" för att han hade en varning kvar till att bli avstängd 3 matcher (landslags varningar räknas). Vid månadsskiftet nollställs varningarna. Han är med från start i nästa match!
Leeds United Banjo Bob
2017-03-21 20:31
North Monkey och Don Ruby. och övriga. kontakta mej på finnharen63@gmail.com lite innan lördagen. jag kommer upp till Leeds lördag förmiddag. brukar ta ett par pint på vägen till ER. på plats ca 2 timmar innan matchstart.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United North Monkey
2017-03-21 19:36
Banjobob/ ses där to-sön,,Väntar bara in att kunna köpa biljetter,,,
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-03-21 12:07
Leeds United sportcarl
2017-03-21 12:02
Man kan inte bry sig mindre än vad en annan gör om att Pontus fick stå över. Och tycker det är svagt om det läcker ut från någon i spelartruppenen eller någon annan i klubben och sedan ältas det vidare bland fans och tidningar tills det till slut blir en höna av en fjäder. Denna gång känns det redan som det håller på att ebba ut tack och lov
Leeds United WhitesMOT
2017-03-21 11:34
Norman //

Prexis, håll det i gruppen och det är ett bra tecken. Tyder på ömsesidig respekt även om man inte är överens i frågan. Nog för att jag är den första att skrika efter öppenhet mot fansen men en del saker har vi helt enkelt inte med att göra.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-21 08:18
@WhitesMOT:


Både Pontus och Monk säger "rätt" saker så det känns som att detta är ur världen, åtminstone tills vidare.

För övrigt känns det väldigt bra att ingenting har läckt ut angående detta. Det tyder på att gruppen är bra sammansvetsad, tidigare år hade rykten om vad det gällde sipprat ut till både media och allmänheten direkt.
Leeds United Don Ruby
2017-03-21 00:37
Banjo Bob//

Har plats på South mot Preston och öl är ju gott :)
Leeds United WhitesMOT
2017-03-20 21:11
Kring petningen
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-03-20 18:57
Alldeles för långt till nästa match.
Tippet denna gång igen, 1-2 till Leeds.......
Leeds United Hartey
2017-03-20 17:23
Russel Crowe skriver frekvent om Leeds på sin Twitter, undrar när han kommer över och ser en match.En av dom tre sista hemmamatcherna, Playoff semi eller Play Finalen på Wembley??
Leeds United Hartey
2017-03-20 17:20
BanjoBob// Grattis och det kan bli utsålt till den matchen då fansen har 14 dagar på sig.
Leeds United WhitesMOT
2017-03-20 15:46
Muppen Wagner årets manager för det laget.....

Nix,nein,hell no !
Leeds United Plyma
2017-03-20 15:26
Pontus o Wood i Säsongens lag
Leeds United WhitesMOT
2017-03-20 12:23
@Ms Gabrielius:Championship

Wolverhampton Wanderers

V

Huddersfield Town

Tue 25 Apr 19:45
Ms Gabrielius
2017-03-20 11:41
Huddersfield och Wolves ligger en match efter, hur kommer de ikapp ?
och när ?
Annons: