/england/leeds/forum/57.aspx/england/leeds/forum/57.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2018-07-18 21:57
varför skall vi gå för Vydra när han inväntar högsta möjliga lön och bud från andra klubbar ev till från PL? det är bättre han och Derby får köra sitt race och vi går för anfallare som vill hit när de blir tillfrågade och inte bara skall trissa upp lönen och transfersumman. inte skall vi kräla för dom. sedan ger Vydra mig mcCormackvibbar, med dålig träning och skadeproblem i sommar, vi släppte Mccormack i precis rätt tillfälle
Leeds United WhitesMOT
2018-07-18 21:55
@Linus.M:


By Mark Donnelly. Ingen aning vem han är.
Leeds United WhitesMOT
2018-07-18 21:48
Bara tankar....

Vydra vet att Derby behöver sälja och han vet att vi vill ha honom. Han sitter verkligen i vinnarposition.
Så när vi kommer till honom först så säger han 30k. Derby vill ha så mycket det bara går. £11m är billigt och jag gissar att dom ville ha mycket mer från början. Men tiden går och vi ger oss inte. Till sist möts man halvvägs och det blir £11m.
Då ser Vydra sin chans att krydda lönelappen. Han själv vet att han borde kostat mer och drar en rövare. Nu har han båda klubbarna i sin hand. Vem av dom kommer vika sig först ? Sänker Derby så pass så att hans lönekrav hamnar inom ramarna för de £11m så kan jag tänka att vi ringer igen. Men då kanske nån annan smiter förbi och stjäl showen.

Ett högt och smutsigt spel och bara spekulationer men med tanke på att ingen annan drar i Vydra så känns det inte helt osannolikt.
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:45
@sportcarl:


Till och med? Vi har råd med att betala Vydra runt £30k så det är ju inga som helst problem. Dumt att få det att låta som vi inte kan betala någon £17k när det inte alls är de summor vi tackat nej till som spelare vill ha.
Leeds United sportcarl
2018-07-18 21:43
Vokes kanske skulle kunna gå att signa? ligger visst på 17000 pund i veckan, det borde ju t o m vi ha råd med, sedan om han är rätt man låter jag vara osagt
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:39
@¤Thom Mattsson¤:


Ja, men jag hittar inte vart han eller någon annan rapporterat om Diagne på YEP. Kanske att det kommer från deras sida där de samlar alla rykten från internet? Samma "rumour mill" som Mirror har?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-18 21:35
Linus//

Men YEP är väl hyfsat trovärdiga? Är väl där Phil Hay jobbar?
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:33
Jag säger det igen, ursäkta tjatet, men jag kommer vara lika vansinnig som alla andra härinne om det inte händer något ordentligt innan fönstret stänger. Men den ilskan får stå på standby tills det faktiskt hänt, då det är tre veckor tills fönstret stänger.
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:31
@¤Thom Mattsson¤:


Men det är samma sak där, vad är det för källa? Turkish Football..? Såg att Mirror hade med det i sin "rumour mill", knappast något trovärdigt. Ska man gå efter alla slöa clickbaitsidors rykten så har vi ju missat 1000 spelare denna sommaren.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-18 21:29
Linus//

Nu ryktas det även om en senegalesisk anfallare:

"According to source Turkish Football, and as carried by the Yorkshire Evening Post, Leeds United are said ready to place their faith in Senegalese striker Mbaye Diagne."
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:28
@¤Thom Mattsson¤:
Det är exakt så jag menar och exakt vad Phil Hay rapporterat om. Se länk. Enligt artikeln fick de ju positiva vibbar av Vydra och kunde tänka sig betala honom £30k i veckan. "Leeds could walk away from talks to bring Vydra to Elland Road after seeing initial expectations of the 26-year-old’s personal terms rise dramatically in recent talks."
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-18 21:25
Bara jag som tycker det är väldigt märkligt att Derby och Leeds skulle ha förhandlat i flera veckor om en övergång utan att vara muntligt överens med spelaren under tiden?

Eller menar du Linus att man var överens med Vydra om lönekraven men att han helt ur tomma intet bestämde sig för att öka sitt lönekrav?
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:25
@¤Thom Mattsson¤:


Fast om man tittar på källorna från vart Kodija och Assambalonga rykten kommer ifrån, så ser man ju ganska snabbt att det bara är clickbait. Jag snackar mer om rykten från Phil Hay eller någon annan tidning/journalist som brukar ha koll.

Om jag inte missat någon länk, men då får du gärna rätta mig.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-18 21:22
Och det verkar inte endast vara Vydra samt Hernandez vi har försökt värva i anfallsväg. Även Kodija samt Assambalonga har det ryktats kraftigt om.
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:22
@¤Thom Mattsson¤:


100%. Men jag har försökt att förklara varför jag tror vi fick ta just honom istället inlägget nedan.
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:21
@stonefree:


Har du hängt med vad som hänt? Vydra *ändrade* sina lönekrav efter flera veckor, så det var inte alls bortkastat från dag ett.

Hernandez pratade vi ju inte med flera veckor utan där gick det ju ganska snabbt för klubben att inse att det inte kommer gå, om han inte sänker sina krav.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-18 21:20
Linus//

Håller du med om och tror att Blackman var vårt tredje val i målet efter Stockdale och Gunn?
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:19
@Rodell:


Har inga källor om någon värvning alls, det är inte sådant jag får "höra" när jag väl får höra saker. Knappast så Phil Hay vet vilka vi är ute efter ju.

Jag ser det bara för vad det är. Det är mer att jag försöker se vad som har hänt och varför det har hänt. Samt - sker inga ordentliga satsningar så kommer jag vara lika missnöjd som alla andra och då borde Radrizzani få höra det!
Leeds United Linus.M
2018-07-18 21:16
@Rodell:


Nu vet ju ingen exakt hur det har gått till, men de sitter ju inte direkt och "bråkar" med Vydra i flera veckor. De förhandlade förmodligen med Derby och kom tillslut fram om en lösning, varpå Vydra helt plötsligt höjde sina lönekrav. Förmodligen för att han vill till PL som det rapporterats om.

Saken är väl att de inte vill lägga pengar på spelare bara för att. Samtidigt är det mycket mindre läckor i klubben nu under Radrizzani då de håller sina planer tätt inom klubben. Jag är 110% säker på att vi i detta nu sitter och förhandlar/letar spelare som ska passa Bielsa. Är också säker på att det är exakt vad de hållt på med dygnet runt senaste veckorna.

Abel Hernandez - Här diskuterade vi ju någon vecka med honom och insåg ganska snabbt att han kommer vilja ha en för hög lön, därför gick inte det igenom.

Matej Vydra - Här diskuterar vi i flera veckor med Derby, kommer överens, varpå Vydra vill ha £40-50k i veckan helt plötsligt. Därför dog den dealen för nu.

Stockdale - Stockdale verkade ju vilja komma men Birmingham ville inte att vi skulle låna honom med en köpoption, utan de ville ha ett köp direkt. Stockdale satt ju dock på en hög lön som vi förmodligen inte tyckte han var värd, därför dog den dealen.

Angus Gunn - Här pratade vi ju med Man City, men då kom Saints in och ville köpa honom för £13m(?). Inte konstigt att vi inte fick honom då.

Kyle Bartley - Rapporterades om att han var våran prio att köpa i början av sommaren, innan Bielsa kommit till klubben. Sedan kommer Bielsa och då slutar vi att diskutera med Swansea. Antingen ändrade ledningen sig eller så sa Bielsa att han inte ville ha Bartley på grund av hans spelstil, ålder och skadehistorik.

Missförstå mig inte, för självklart måste vi börja värva ordentligt snart. Det är jag med på. Men att tycka att ledningen inte har koll för att vi inte säger ja till allting förstår jag mig inte på. Pengar finns, det är Vydra ett bevis på. Återigen, vi var överens med Derby om att köpa honom för £11m.

Baker visste vi inget om förrän kvällen innan han signade och Blackman blev signad när vi insåg att Stockdale eller Gunn inte skulle komma. Värvningar kommer ske, även om det är irriterande just nu. Sker inga värvningar eller något lån till bara så kommer jag också vara missnöjd. Just nu gäller det dock att invänta vad som händer kommande veckor.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-18 21:15
Hur mitt lag ser ut just nu:

-------------------Blackman--------------------
--------------NY - Jansson - NY---------------
---Ayling----------------------------------Pearce
----------------------Vieira-----------------------
---------------Forshaw - Baker-----------------
-------------------Hernandez--------------------
------------------------NY-------------------------

Minst tre spelare måste in. Jag säger M I N S T!
Leeds United WhitesMOT
2018-07-18 21:11
Att vi skulle låna spelare till denna säsongen förstod man när Radz bölade öppet om hur orättvist allt var med Wolves och deras sätt förra säsongen. Sen att vi inte lånat på samma sätt är en annan sak.

Visst ser det mörkt ut detta men jag vill ge det fram till Stoke. En liten desperat pajas i min hjärna sitter och hoppas på att vi spelar vänta ut spelet. Jag har inte gett upp Vydra än. Om allt stämmer så måste dom sälja av och Vydra är deras guldklimp. Ju närmre vi kommer premiär ju mer desperata kommer Derby bli. Samma sak gäller för Villa. Såg att det redan snackas om sänkt pris på Grealish. Det är ett högt spel om det är så vi gör men jag kan förstå det till vis del.

Sen undrar jag hur mycket Bielsa är bromskloss. Logiskt sett så borde han om nån skrika efter nyförvärv men den gubben verkar vara allt annat än logisk och det kan ju vara han som säger vänta jag vill se vad jag har först. Att han ska ha suttit och tittat 9000 timmar video är sin sak men att se,lyssna och prata öga mot öga borde vara än mer viktigt. Kanske han tar smällen att inte ha allt på plats under försäsongen mot att först veta på riktigt vem som är på eller inte.

Desperata tankar, yepp, men vad fan kan man mer göra ? Och som sagt man kan "värva" efter den 9:e. Man kan låna med option till köp i Januari.
Leeds United stonefree
2018-07-18 21:09
Det konstiga är att jag redan från dag 1 viste att Vydra inte var intresserat av att komma till Leeds. Han måste väl redan från början ha sagt vad han ville ha i lön vilket var så mycket att han visste att Leeds inte ville betala. Likadant med Hernandez, han var ju tydlig med att nu när han fri att gå vart han ville, krävde han en fet lön. I båda fallen kan väl inte Leeds tro i sin enfald att de kan förhandla ner lönen hos någon av dem. Det känns som bortkastat redan från dag 1. Sedan har vi varit knutna till Stockdale, Grabben som Nottingham klippte på 5 minuter, nu senast Jozefzoon i Brentford, men där gick Derby in och drog ett bud i dag, så honom lär vi inte se intressant kille annars, gjort det bra i Brentford. Inte ens Bielsa kan släppa in bra spelare till klubben, trots han är vän med så många stora tränare i stora klubbar. Jag tror att om vi köper några spelare innan premiären, så är chansen att det blir spelare utanför UK väldigt stor. Troligtvis spelare från Syd Amerika!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-07-18 21:04
Linus/ Va ingen kritik eller ifrågasättande utan med att jag börjar starkt tvivla.. det som tas upp är ju sant att uttalanden har blivit sämre och sämre först lovade dom tok satsning till att sen börja tycka truppen är bra.. agerandet på transfermarknaden talar just nu sitt tydliga språk osv.. det ser i dagsläget verkligen inte bra ut så har du källor och vet något som ingen annan vet säg det eller försöker du bara köra positivitet rakt ut till fönstret stänger?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-07-18 20:52
Linus.m // Om pengar finns som t.ex till Vydra varför har dom inte jobbat in andra positioner som också behövs? Varför bara sitta och bråka med Vydra i flera veckor utan att egentligen jobba sig vidare med andra namn för om det finns pengar så borde dom ju kunnat jobba fram dom andra positionerna dom velat förstärka
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-07-18 20:41
Kristoffer//

Fast det var ju långt gångna med Vydra till exempel? Återigen, han ville ha mer än £30k i veckan.
Leeds United Kristoffer
2018-07-18 20:36
Kinnear sa väl i början av juni att förhandlingar med spelare var långt gångna. Sedan hände det inte något på flera veckor och efter det började han istället prata om att Bielsa kunde göra de spelare som redan fanns i klubben bättre. Om det skulle komma in nyförvärv så skulle med största sannolikhet vara på lån etc

Det gick alltså från att satsa och köpa spelare för flera miljoner till att möjligen kunna låna in några till att vi får försöka göra de spelare vi har bättre.
Leeds United Linus.M
2018-07-18 20:18
Bielsa har väl sagt att 4-5 spelare ska komma in. LB/RB, ST, Winger och en mittfältare verkar vi ju vara ute efter. Förhoppningsvis kommer en MB in också...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-07-18 20:16
Thom//

Andas. Skrev ”skämt åt sido” för att det var just, ett skämt. Att det skulle vara ”så jävla patetiskt” håller jag inte med om, men det kanske bara är jag :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-18 20:01
Och det säger inte mycket ska sägas då många av spelarna som Cellino tog in bevisligen inte håller heller men de är nu ”nyckelspelare” i Radz Leeds United.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-18 20:00
Och vad har Cellino med detta att göra och att nämna McKay bröderna som exempel är så jävla patetiskt Linus. Dels för att Cellino gjorde en hel del bra saker i klubben men också för att McKay bröderna inte på något sätt togs in för a-laget. Hur många i vårt a-lag är Cellinos värvningar? Tycker han gjorde fler bra värvningar än vad Orta och Radz har gjort i alla fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: