/england/leeds/forum/562.aspx/england/leeds/forum/562.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Norman Hunter
2017-01-30 09:13
Payet klar för Marseille. Många transaktioner på transfermarknaden är dominobrickor som ramlar, ska bli intressant att följa hur de faller efter att West Ham får in upp mot £25m.
Leeds United stonefree
2017-01-30 07:19
Visst i f.. Glömde en sak: Synd för Antonsson, men han räcker inte till, nu fick han 90 minuter i går och han tog inte chansen att visa att han ska spela, inte en enda gång på 90 minuter försökte han utmana eller dribla förbi en amatör spelare från Sutton i går. det är ett mycket svagt betyg. Synd, men du får nog vända hem till alsvenskan igen. Jag hade väldigt stora förhoppningar på honom i vita tröjan.
Leeds United stonefree
2017-01-30 07:13
Hej!

Alla biljetterna till Cardiff och bristol matchen åker iväg med posten i dag. De anländer till eran brevlåda i ett fönsterkuvert med logo DEKRA och jag har skrivit Leeds längst ner i vänster hörn på alla kuverten.
Nästa vecka åker vi.

MOT
Leeds United Pontus Hatt
2017-01-30 00:06
[QUOTE=Duke]Pontus Hatt// Ja, kristallkulan säger även att vi får möta Tottenham i nästa omgång i FA-cupen. [/QUOTE] Funderade ett tag på att lägga ett bud på kulan, men nu, njaa, jag vet inte... ; )
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-29 22:25
Ursäkta många inlägg. Angående vänsteryttern Alfonso: @AMitherer Ha. It seems like it’s already done mate. He wasn’t allowed to play for Lugo today and that fee is only if you go up.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-29 22:21
Ännu mer... Alan Nixon: Leeds. Antonsson could be off if Fletcher sorted in time.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-29 22:21
Leeds reportedly will sign #Villarreal winger Alfonso Pedraza (previously on loan at #Lugo) on a loan deal until the end of the season #LUFC #LUFC deal for Pedraza - 6 goals and 8 assists in #LaLiga123 this season - will be permanent should Leeds win promotion for a reported €10m. Nu börjar det äntligen röra på sig!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-29 22:18
Simon Jones har riktigt bra kontakter inom Leeds kretsen. Hoppas han har rätt när det gäller de här också.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-01-29 20:37
Hartey//

Cellino har ju sagt att han inte vill att Radrizzani ska investera nu. Förmodligen för att han då måste bidra med hälften. Att pengarna från försäljningarna gått ät rättegångar och annan skit trodde jag vi visste?
Leeds United Hartey
2017-01-29 20:28
Monk har uttalat sig lite syrligt angående nyförvärven och han menade kanske även Pontus övergång. Varför dröjer det till slutet på fönstret? Är pengarna från försäljningarna slut ? Det är ju nu som ledningen skall stötta Monk och priset att gå upp i PL är gigantiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2017-01-29 19:09
Har vi en bredare trupp , kan vi rotera lite.
Det är mycket matcher o vila skadar inte i bland
Leeds United sportcarl
2017-01-29 19:03
nu om Gary Speed på viasat sport premium
Leeds United WhitesMOT
2017-01-29 19:01
@Swedish U´s Sutton United F.C.:


Man får helt enkelt gratulera. Motivation slår.....ja vad det nu var vi ställde upp med....
Leeds United sportcarl
2017-01-29 18:57
nu till det positiva: vi har bara en skadad och det är Taylor, är ju inte direkt hela laget, OKane och Bridcutt helt återställda och kommer bli bättre och bättrelikaså Sacko, Cooper avstängd men vi har ju bättre backar i Jansson/Bartley
Leeds United sportcarl
2017-01-29 18:55
att vi förlorade idag och vann i veckan mot Nottingham har sina förklaringar det var helt olika lag, sedan om vi ställer upp med ett B-lag får man räkna med att som mot Cambridge var t o m Pontus medioker, och jag tror inte en sekund att vi vunnit idag om Wood startat för han kan inte trolla om han inte får bollar och det är b och c lagsspelae runt honom, vi klarade ju helt krasst inte av att ta oss in i deras straffområde, min övertygelse är att om vi haft ett lag idag med 7-8 startspelare hade vi vunnit, vi körde med typ 1 occh då är det enkel matematik för mig att vi förlorade, sedan såg man ju i andra halvlek att det saknades inställning frå Sacko och Roofe att de mest var med att att känna på det, och inte skada sig var ju inga 100%rusningar direkt
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-29 18:52
Linus// Angående Silvestri. Du vill ha en målvakt på bänken som kan gå in och göra bättre ifrån sig än Green eller är du nöjd med en målvakt som är likvärdig? Skulle det kunna vara som så att en reservmålvakt är en reservmålvakt av anledningen att han inte är bättre än målvakten som är ordinarie? Jag anser som du att Silvestri kan komma att kosta oss mål om Green skulle skada sig. Så låt oss hoppas att Green INTE skadar sig i första läget. OM han skulle skada sig, låt oss hoppas att Silvestri går in och gör ett fullgott jobb som han faktiskt gjort i väldigt många matcher också under sin tid i Leeds United. Även Silvestri är en spelare som jag inte hört klaga någonting på att han tappat sin plats. Tvärtom så läste jag för några veckor sedan att han trivdes väldigt bra i Leeds. Det är ju sådana spelare som är viktiga att ha i en trupp. Jag tycker alltså inte att Silvestri är för dålig för att vara andra målvakt i Leeds United. Vi verkar tycka annorlunda här. Varför jag sätter Roofe på topp? Ja, om vi nu mot förmodan inte får in någon spelare i detta fönstret så försöker jag bara spawna idéer på hur man skulle kunna lösa problem som uppstår. En skada på Wood är ett sådant problem. Roofe satte väl runt 30 baljor i Oxford förra säsongen så han vet ju vart målet står i alla fall och tydligen är Antonsson helt värdelös enligt dig. Därför skulle det väl kanske vara värt att låta Roofe testa anfallsrollen? Hålla bollen längst med backen och utnyttja hans speed. Annars finns ju även Doukara som är lik Wood i spelstilen. 1) Jag hoppas inte Wood skadar sig. 2) Jag hoppas vi får in en anfallare. 3) Om inte så finns det alternativ. Bartley-Jansson hoppas jag lirar ihop resten av matcherna denna säsongen. Om någon åker på en skada som varar i månader och vi inte fått in någon innan fönstret stänger så måste vi ju förlita oss på Cooper eller Ayling. Vet inte om det finns någon riktigt bra talang i ungdomslagen vi skulle kunna testa annars. Paul McKay som lirade idag ge vi väl och Jack Vann har det väl talats lite om. 1) Inga skador på Jansson/Bartley 2) Få in någon på denna positionen som är okey att vara backup men är bättre än Cooper. 3) Om inte, förlita oss på de spelare vi har att tillgå.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-01-29 18:44
egntligen enda jag är orolig är för innerbackarna, där är det för tunt, funkar bra med de 3 vi har men försvinner 2 av dom och vi måste börja med rockader och flytta in Ayling för att ersätta honom på ytterbacken det är då det kan börja hacka, inte ett dugg orolig för Silvestri om han har bra backar framför sig om green skulle gå sönder, inte heller om Wood blir skadad, då är det alltid någon annan som stiger fram och gör mål, den personen kan heta Doukara, Roofe Antonsson eller mittfältarna . då är jag nog mer orolig för playmakerrollen som Hernandez har,
Leeds United Linus.M
2017-01-29 18:38
Thom// Taylor är vänsterback, inte mittback. Vi har tappat en stor del av vår vänsterkant när han varit skadad, men det är ingen katastrof. Blir Wood skadad så är det kört, så där håller jag inte med dig. Förstår inte varför du tar med Roofe i den meningen heller... Han ska spela som winger eller no 10. Inte som anfallare i en 4-2-3-1 uppställning. Silvestri hade kostat oss flera poäng så där håller jag inte heller med dig. Överens? Mjae, vi tycker nog väldigt olika här. Men det får man.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-29 18:34
Linus//

Okey, en skada på Bartley eller Jansson hade sugit. En skada på Taylor har vi klarat oss bra ifrån. En skada på Wood hade varit jobbigt men jag tror att Doukara hade gjort ett bra jobb där med Roofe och Antonsson som reserver på topp. Här skulle vi kunna ta in Flether såklart vilket jag gärna hade sett.

Skada på Green hade också varit jobbig men Silvestri hade kunnat gå in och göra ett gott jobb enligt mig.

Så jag håller med om att en skada på Bartley och/eller Jansson hade kunnat bli riktigt jobbigt. Jag håller också med om att en skada på Wood hade sugit.

Överens?
Leeds United sportcarl
2017-01-29 18:28
spelarbetyg YEP.
Silvestri4
Coyle 5
Cooper4
mcKay 5
Denton5
Grimes 3
Phillips 4
Whitehouse4
Dallas 5
Doukara 3
Antonsson 4

Wilks 6
Roofe 4
Sacko 4

Leeds United Linus.M
2017-01-29 18:28
Thom//

Men du läser ju inte vad jag skriver heller? Vadå 4-5 skador på nyckelspelare? Jag skriver igen: Det räcker att någon utav Wood, Bartley eller Jansson blir skadad så är det kört. Inte alla tre, eller två. EN. Det har jag skrivit tre gånger nu. Klart jag fattar att inget lag håller för fyra skador på nyckelspelare men det har jag aldrig påstått heller.
Leeds United Linus.M
2017-01-29 18:26
Förresten. Wilks brorsa blev mördad för två dagar sedan så om någon tyckte han var sådär idag så finns nog en förklaring. Han har nog en ljus framtid framför sig.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-01-29 18:25
Linus//

Kom igen nu. Vi kan hålla en normal diskussion om detta tycker jag :)

Vart säger jag att jag anser Cooper och Antonsson vara grymma? Jag håller med om att det finns visst tvivel här. Och jag håller med dig om att 4-5 skador på nyckelspelare kan bli ödestiget. Men vilka klubbar kan förutspå det och ha likvärdiga reserver som väntar på sin chans i match efter match? Vad skulle hända om Real Madrid får skador på sina fyra bästa spelare? Jag är tämligen säker på att det kan bli svårt för dom att hålla uppe sitt spel och sina resultat. Eller om Barcelona får skador på Messi, Neymar och Suarez samtidigt. Har de tre likvärdiga reserver som sitter snällt och väntar på sin chans?

Vad gäller Silvestri så tycker jag det är märkligt hur vi ens kan diskutera om han är en bra truppspelare eller inte. Vad förväntar vi oss egentligen? En målvakt som är bättre än Green på bänken eller vad? Silvestri är väl en perfekt reservmålvakt enligt mig. Att Green ska spela med sin rutin är självklart men om det skulle dyka upp en skada här så tycker jag vi har bra cover i Silvestri och Peacock-Farrell.

Skulle vi åka på skador på Bartley, Jansson, Taylor, Wood och typ Hernandez samtidigt så kommer det bli tuffare att vinna matcher, det är en självklarhet men så är det för alla klubbar. Skador på 4-5 nyckelspelare kommer kännas oavsett om din klubb är Real Madrid eller Leeds United.

Kan man till 100 % förebygga det? Ja en sak är ju att inte låta spelarna spela varenda match och lufta hela truppen (likt idag).
Leeds United Linus.M
2017-01-29 18:22
@sportcarl:


Japp. Håller med dig fullt ut. Jag bara hoppas vi släppte Mowatt för att frigöra lite lön till Fletcher...
Leeds United Linus.M
2017-01-29 18:22
@sportcarl:


Så om Bartley eller Jansson blir skadad länge, vem ska stiga fram? Liam Cooper? Eller ska vi sätta Ayling på mittbacken i två månader (eller mer)?

Om Wood blir skadad, tror du då att Antonsson löser tillräckligt många mål?
Leeds United sportcarl
2017-01-29 18:21
Linus M 18:14 det gör ju det helt klart viktigare förstärka nu och jag tror det kommer in någon, annars får man ju se det som en rejäl tabbe släppa en sådan spelare som Mowatt
Leeds United sportcarl
2017-01-29 18:19
sedan måste man ju tro på våra spelare och att om någon blir skadad så stiger någon annan fram, se på förra årets spelare Taylor, varit borta sedan Brentford, trots det snittar vi över 2 poäng sedan dess, är inte säker på att Reading, Huddersfield och Sheffield har bättre 20mannatrupp, och det oroar som oss eventuellt för gör säkert de klubbarna med,
Leeds United Linus.M
2017-01-29 18:14
@sportcarl:


Finns inget emergency loan fönster så 1:a februari är deadline.
Leeds United sportcarl
2017-01-29 18:13
är inte speciellt orolig att vi missar play off med dagens trupp, den har ju förstärkts under hösten och visat över tid att den är bra, och att vi inte åker på några längre dippar. men att ta in 2 kvalitétspelare visar på ambitioner och kan vara oerhört viktigt om det blir tex playoff matcher på våren då kan det vara tungan på vågen. FA ändrar ju reglerna hela tiden så jag är osäker på om fönstret är stängt från 1:a februarit till säsongslut eller om man kan ta in spelare i april maj.
Leeds United Linus.M
2017-01-29 18:09
Phil Hay ?@PhilHayYEP 36 minför 36 minuter sedan
Mer
Monk on needing signings: "I’ve said this before today’s game. I’ve been saying it for a while. We need more players. That doesn’t change."
Annons: