/england/leeds/forum/524.aspx/england/leeds/forum/524.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United WhitesMOT
2017-03-06 14:19
@Norman Hunter:


Nope, den detaljnivån har jag inte så att jag vet exakt vad som hänt de senaste månaderna med U23. Har du ? I så fall finns det kanske en chans att jag har fel i min analys av det jag kan se. Baserat på siffrorna du lägger upp så stärks bara min syn på att upplägget vi kör efter här och nu pekar på fel håll.

Många öknamn har jag fått genom åren men ärkegnällare har jag nog aldrig stött på. Underbart !! :))))


Leeds United Norman Hunter
2017-03-06 14:15
terry cooper// 42
Leeds United terry cooper
2017-03-06 13:52
@Norman Hunter:
Yes
Leeds United Norman Hunter
2017-03-06 13:04
terry Cooper// När du lägger till ett frågetecken efter ett påstående. Förväntar du dig då ett svar?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2017-03-06 12:35
@Norman Hunter:Då måste du vara väldigt nöjd med de sista 10-12 åren ?
Leeds United Norman Hunter
2017-03-06 12:22
WhitesMOT//

Har du funderat på vad som hänt de senaste tre månaderna? Iom att du tar U23-tabellen som bevis för att allt är så dåligt med dagens verksamhet så har du väl analyserat detta? Efter 13 spelade matcher innan december hade vi 5 vunna, 3 oavgjorda och 5 förluster och låg då nånstans i mitten av tabellen. Efter det har vi spelat 8 matcher varav 7 stycken resulterat i förlust och den 8e matchen slutade oavgjort.

Dessutom måste jag bara få konstatera att när vår egen ärkegnällare här på forumet börjar kritisera Cellino för att han gnäller på nåt börjar det bli en komisk nivå på gnället.
Leeds United WhitesMOT
2017-03-06 11:30
@Norman Hunter:
Och här kommer dom höga hästarna galopperande igen :) Såklart vi behöver förändra. Det som gjorts de senaste åren pekar ju definitivt inte på att det bär nån frukt. Och det är ju precis det jag försöker påpeka med det jag skriver. Jag säger inte att vi ska gå tillbaka till Redders. Men faktum är att det upplägget har under en lång tid fungerat för oss. Det är bara att rabbla spelare från den tiden. Mr Blunt och gänget som är där nu bör såklart få tid men det vi har här och nu inger inga större förhoppningar. Visa mej sen var planen är för flytten. Att sitta och gnälla om att något är dyrt kan vem som helst göra. Det är vad du gör med gnället som är värt något.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-06 11:03
[QUOTE=Hartey]Norman Hunter// Gärna Real Madrid skolan och vi har ju våra vita dräkter därifrån också [/QUOTE] Varför inte :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-03-06 10:31
Norman Hunter// Gärna Real Madrid skolan och vi har ju våra vita dräkter därifrån också
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-03-06 10:10
@Hartey:


Inte tillbaka till Redders tack. Ska vi göra nåt får sluta upp att göra på samma sätt som engelsmännen alltid har gjort. Ge hellre Pep i uppdrag att bygga upp nåt med spanska lag som förebilder. I Spanien kommer det fram bra mkt fler talanger än i England och har gjort så i decennier.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-06 10:07
@WhitesMOT:


Du tar som vanligt till dig av det du vill läsa. Hittar du nåt som kan stötta din negativitet runt Cellino så är det det enda du noterar. Om vi har en anläggning som är dyr och inte fyller de krav som Cellino vill att den ska uppfylla så är det väl inget konstigt att han uttalar sig om detta. Vi är inte en klubb som är i behov av status quo, tvärtom vi behöver hitta alla områden där vi kan bli bättre. Om vi nu ska använda oss av U23:s tabellplacering som mätpunkt så visar det väl om något på att vi behöver förändra.
Leeds United terry cooper
2017-03-06 10:01
@¤Thom Mattsson¤:Vad tyckte du om min fråga ???
Leeds United Hartey
2017-03-06 09:55
WhiteMOT/ U23 gör säkert sin sämsta säsong på 20-30 år, jag kan inte minnas när vi var så dåliga. Utan att ha jätte bra på fötterna så borde Jason Blunt ersättas med t.ex Redfearn
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-03-06 09:51
Norman Hunter/ Håller med att I Holbeck finns det ytor tex vid Commercial men skulle tro att statsplanen att fräscha upp Holbeck redan är spikad. Att spelare bor i städer långt borta från Leeds är inte optimalt. Ett sätt att förebygga det är att minska den sanslösa spelaromsättningen som varit i Leeds men det kommer väl automatiskt med framgång. Att ha mindre lånespelare gör också att spelare rotar sig i Leeds.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-03-06 09:23
Det är väl fine och ha önskemål om att flytta akademin men var är i så fall planen för detta ? Jag har inte sett nåt annat än snack och gnäll om kostnader kring TA.

Det som däremot finns att se är att u23 ligger nästsist i tabellen. Har inte full koll på tidigare år men kurvan känns inte som den pekar uppåt direkt. Bara en sån enkel sak som att det är väldigt tyst kring nya spännande namn som brukar viskas ut varje säsong. I regel har det varit 1-2 namn varje säsong som folk talat om kan bli nåt.

Så vad än planen är ute på TA så strålar den inte direkt.
Leeds United Norman Hunter
2017-03-06 08:21
Hartey// Vi kom in på detta då Duke nedan skrev att Cellino vill lägga ner Thorpe Arch. Det kommer ofta kritik som är tagen ur sitt sammanhang då såna uttalanden får det att låta som att hela verksamheten ska läggas ner. Spelarna bosätter sig var de vill och kommer anpassa sitt boende efter sin familje- och arbetssituation. Det var ytterligare en sak som Cellino kritiserade när han kom in och det var att så många spelare inte bodde lokalt utan att de bodde i andra städer. Vet att t.ex. Brown bodde i Manchester och minns att det fanns de som bodde mkt längre bort än så. Med tanke på att vi då hade många äldre spelare i truppen så var det säkert så att de hade barn i skola/dagis och föredrog ett par timmar i bilen varje dag istället för att flytta barnen till en ny miljö. Jag anser att det vore bättre att bygga nytt i t.ex. Holbeck. Där skulle det vara mkt enklare att vara med i social projekt och komma närmare gräsrötterna.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-03-05 23:32
terry cooper// Okey, så då är det personen Cellino du inte gillar? Det spelar egentligen inte jätte stor roll om eller vad för misstag han gör eller vilka bra saker han gör på vägen då det är hans person du inte tycker om. Förstår jag dig rätt?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-03-05 22:42
Norman Hunter// som jag förstått så bor dom yngsta spelarna på internat vid Thorpe Arch och då pratar vi om spelare som som ej har körkort. När jag hade magasinet Leeds Leeds Leeds så stod det att ingen spelare ville bo centralt i Leeds. Vet att Pontus och hans tjej klagar att det är stökigt där han bor nära Jamie Olivers i Leeds City Centre. Vet att dom flesta spelare i alla fall för 15 år sedan ville bo i lugna suburbs norrut utanför Leeds då man hade nära till Thorpe Arch. Spelarna har väl inte så långa arbetsdagar att dom inte kan köra 30 minuter. Skulle tro att dom kommer dit och äter frukost gemensamt och tränar på förmiddagen ev äter lunch och sedan drar hem. Jag har i alla fall inte hört någon stötta Cellino i detta men jag har heller inte hört någon kritisera Cellino för det heller. Har alltid trott att Cellino vill förhandla ner hyran på TA vilket i så fall skulle vara bra för klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-03-05 22:24
Hartey// Jag har bara varit utanför (där är det fint) så kan inte säga hur det ser ut där inne. Snubben som jag pratade med sa att det var rätt nedgånget, det är förstås subjektivt och beror på vad man jämför med. Har vi träningsanläggningen i eller närmare Leeds så bosätter sig spelare där och det var det Cellino pratade om när han tog upp att TA ska bytas mot nåt annat. Dessutom blir det enklare med ungdomsverksamheten om den är placerad närmare "folket". Jag tycker idén är självklar, fattar inte hur man tänker när man vill distansera klubben från stan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-03-05 22:15
Jo det stämmer han hade några tuffa år i början
Leeds United terry cooper
2017-03-05 22:02
@sportcarl:Var det inte Ferguson som satt väldigt löst till runt 90.
Leeds United terry cooper
2017-03-05 21:56
@¤Thom Mattsson¤:


Enklast är väl att kasta in det-gamla-ägar-kortet o säga
-Förlåter vi Ridsdale , Bates , GHF ??


Säga så här jag gillar inte personer som uppträder o uppför sig som han.
Leeds United sportcarl
2017-03-05 21:41
man kan ju hoppas att Monk kan bli den nya Wilkinson och Pontus ta rollen som Strachan tog som ledargestalt och härförare på plan , minns det som igår när Strachan värvades och den dagen visste man inombords att nu är vägen till högsta divisionen öppen. Ferguson gjorde inte många missar men att släppa Strachan var en. Då visste man att vi går upp på direktplats tror inte det fanns kvalplatser på den tiden, vi har inte lika bra lag nu som då, men chansen till någon av de 3 platserna finns definitivt
Leeds United terry cooper
2017-03-05 21:40
@Norman Hunter:Ibland verkade det som om inte det var en tids fråga:)
Mr C på plan allså.
Sa han inte att ha gjorde jobben för de han sparkade ??
Med den attityden o det snacket han har/ hade så tycker jag han har bäddat för de problemen som funnits o kanske finns.
Leeds United sportcarl
2017-03-05 21:35
thorpe arch byggdes 1994, såldes 2004 när vi var i ekonomiskt kris, nu hyr vi den för 6,5 milj kr om året, allt enligt wikipedia, var howard wilkinsons ide, han var lite före sin tid, gjorde mycket bra de första åren
Leeds United Duke
2017-03-05 21:32
Norman// Tillräcklig insyn är väl relativt men det ser inte lovande ut. Förhoppningsvis ser vi en nystart till sommaren men vi har nog missat två-tre årskullar av riktigt bra talanger. Enstaka spelare kan vi fortfarande hoppas på som Wilks och Pearce.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-03-05 21:24
Norman Hunter// Du har fel info om Thorpe Arch som är skapligt nytt och superfint med kanske 8 gräsplaner, inomhusplan, gym pool och allt. Skulle tro att vi har en träningsanläggning som dom allra flesta lag i England är avundssjuka på med undantag för tex Man City superlyxanläggning. Då dom allra flesta spelare inte bor i Leeds som Pontus gör så har dom flesta nära till Thorpe Arch. Batty bodde utanför Thorpe Arch, många spelare bor i Wetherby, York och Harrogate men nu talar jag i och för sig om Leeds rund 2000.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-03-05 20:56
Är det tvmatch påtisdag ?? Fulham-Leeds.......
1-2 önskar jag, denna dag.
oavgjort får också duga,
förlust får inte bli en,"fluga,"
till pl vi nu ska vandra,
och bara hålla om,"alla andra,".........
Leeds United Norman Hunter
2017-03-05 20:51
[QUOTE=Hartey]Akademin är i alla fall något som bekymrar mig. Vi är bortskämda med att det kommer upp 1-2 spelare som kan gå in i A-truppen varje år . Om Cellino lämnar i sommar så tycker jag att vi skall göra en pudel och ta in Redfearn och Lucy Ward och låta dom göra en nystart av Akademin. Vad jag vet så är Redfearn någon expertkommentator för Leeds och Lucy vet jag inte. [/QUOTE] De senaste säsongerna har vi tagit in fler, troligtvis en bidragande orsak till att resultaten i år är dåliga. De matcher jag sett har vi spelat många unga spelare så resultaten kanske kommer när de får växa till sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-03-05 20:47
[QUOTE=Duke]Norman// Låter dyrt i mina öron. Tycker du ungdomsavdelningen ser bra ut? Tror du det är en tillfällighet att vi går bättre denna säsong när Cellino fått hjälp? [/QUOTE] Nu hyr vi en ganska nedgången gammal anläggning. kanske bättre att bygga nåt eget modernare. Jag har inte tillräcklig insyn i ungdomsverksamheten för att uttala mig. Har du?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: