/england/leeds/forum/522.aspx/england/leeds/forum/522.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Bristol City Kevin Mabbutt
2017-10-20 08:31
Norman ”bites yer legs” Hunter är också där!
Bristol City Kevin Mabbutt
2017-10-20 08:30
Tror på 1-0 seger till oss, självmål av Luke Ayling :)
Vi kommer att vara 28 st. på plats!

toot en, in på vår sida! Who are you?
tott en
2017-10-19 22:56
Hej.
Ni är taggade, liksom vi, till lördagens match.
Skiljer inte så mycket på vårt facit i tabellen.
Vinner Ni så grattis i förskott.
Leeds United WhitesMOT
2017-10-19 22:20
@Kristoffer:


Agreed. Och gärna ett kaptensämne i samma paket för Cooper är inte rätt.
Leeds United sportcarl
2017-10-19 19:21
Bra med Aylings förlängning, är väl en av våra bättre signeringar de sista åren med tanke på vad vi gav för honom,
Leeds United Linus.M
2017-10-19 16:49
Bra att Ayling signar nytt. Kommer nog se en till kontraktsförlängning snart...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-10-19 11:43
WhitesMOT//

Bra nyheter!
Leeds United WhitesMOT
2017-10-19 11:16
Ayling nytt 4års.
Leeds United Kristoffer
2017-10-18 15:42
Det var väl någon form av utskott hos Leeds stadsfullmäktige som hade gått inom Leeds planer på att bygga en ny träningsanläggning i närheten av Elland Road och i rapporten skrivit att de rekommenderar deras styrelse att godkänna dem. Nu verkar det som att styrelsen har gjort det:

Phil Hay? @PhilHayYEP 26 minför 26 minuter sedan

Leeds City Council has accepted the recommendation that it enters into formal talks with #lufc about a new city-centre training ground.
Leeds United WhitesMOT
2017-10-18 15:23
@Kristoffer:


Inte fel. Jag är bara tveksam till Alioski där faktiskt. Han lägger väldigt mycket energi på att "känna av" motståndaren och lägger sig så fort han känner svettlukten. Får han inte frispark med sig då så är det öppen gata längs kanten.

Sen tror jag att man kan även spela Berardi på höger i dom 3 där bak.
Leeds United Linus.M
2017-10-18 15:11
Cllr Judith Blake: "From my dealings with the club, I cannot say loudly enough the differences with the regime that is there now." #lufc Skönt med en normal ägare :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-10-18 14:36
Idag röstar stadsfullmäktige om planerna för den nya träningsanläggningen.

Phil Hay? @PhilHayYEP 2 timför 2 timmar sedan

City Council voting today on plans for new #lufc training ground.
Leeds United Kristoffer
2017-10-18 12:47
Ja, en 3-5-2-uppställningen kanske skulle vara något att testa, med två stycken "wingbacks" som tar hand om kanterna. Då får vi två spelare på topp och tre stycken centralt på mittfältet som tycks behövas. ....................Lonergan ........Shaughnessy Jansson Cooper Ayling........................................Alioski ..............Vieira Saiz Anita ................Lasogga Roofe
Leeds United WhitesMOT
2017-10-18 09:59
@¤Thom Mattsson¤:


Från BBC :

Swansea City defender Kyle Bartley's knee injury is worse than initially feared and he will be out of action for around three months.

The 26-year-old suffered medial ligament damage in their 4-1 EFL Cup win at MK Dons on 22 August and has had surgery.

The club originally expected Bartley to be out for two months, but the surgery means a longer recovery.
"The period of 12 weeks is an estimate," said manager Paul Clement.

"We will have to see how Kyle responds to his rehabilitation."

Bartley spent 2016-17 on loan at Leeds United, but featured in all three of Swansea's games this season before his setback.

Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-10-18 09:04
Någon som vet vad som hänt med Kyle Bartley? Är han skadad eller?

Han har inte spelat i Swansea sedan de fick stryk hemma mot scums med 0-4 den 19 augusti då han blev utbytt i andra halvlek.
Leeds United WhitesMOT
2017-10-18 08:01
Då säger jag Pennington,Shaughnessy, PJ :)

Ska vi spela bollen ur backlinjen så behöver vi fötter som kan. Cooper går bort. Och PJ känns tryggast till vänster även om det är lite gambling att sätta en 21åring som mittpunkt i en sån 3:a.

Sen vet i fasen om jag inte petat Alioski och kört Dallas på vänster.

Är gruvligt trött på O´Kane också. På denna nivån springer man inte med blicken på bollen när man har den vid sina fötter. Klich och Anita vill jag ha centralt.

Spanjorerna tar jag också men sen är jag kluven. Lasogga skulle nog behöva sitta lite och jag skulle vilja se Roofe få en ärlig chans på topp. Kan han bara knyta med dom andra smurfarna så tror jag vi kan få lite rörlighet i anfallet. Nackdelen med dessa 3 längst fram blir att wingbacks kommer inte ha nåt att slå inlägg på. Iaf inte bollar över en halv meter höga.

Men skit samma i vilket egentligen. Tror aldrig TC kommer ändra så här drastiskt. Tror han är för envis med systemet vi har.
Leeds United Linus.M
2017-10-17 22:40
@Hartey:


Tycker jag inte alls vi ska göra. Isåfall får vi köra Pennington.

(3-4-2-1 - Ayling och Alioski som wingbacks)
Lonergran/Wiedwald
Pennington, Jansson, Cooper
Ayling, O'Kane, Vieira, Alioski
Saiz, Hernandez
Lasogga
Leeds United Hartey
2017-10-17 22:25
Kör med Ayling, Pontus , Cooper i en trebackslinje
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-10-17 18:10
Pigg 98-åring:)
Leeds United Kristoffer
2017-10-17 16:35
Leeds fyller 98 år idag.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-10-17 16:15
Ciao Ciao Italia :/
Postat via SvenskaFans-appen
WLD WLD
2017-10-16 20:57
Nevcastle till försäljning, tydligen samma problem med ägaren där som Leeds hade.
Leeds United sportcarl
2017-10-16 18:56
Tycker ärligt talat Reading vann rättvist. lonergan räddade oss med 3 bra räddningar. Sedan är det väl typiskt att när vi väl börjar komma igång och skapade några bra möjligheter med Saiz, Jansson bl a gör de mål ur en situation där det borde varit frispark imed tröjdragning från 2 spelare,stället studsar den på någon spelare(Phillips?) kommer till en Reading spelare som frispelar genialt en obevakad Barrow (Aylings gubbe?)
Leeds United WhitesMOT
2017-10-16 15:46
@Linus.M:


Absolut är det så. Det är i motgång man ser alla fel. En vinst hade såklart gett hopp och skygglapparna hade åkt på igen :)
Leeds United stonefree
2017-10-16 14:18

Lite måndagsläsning om någon orkar läsa det.

Jag kan fortfarande inte släppa debaclet i lördags. Kan inte få in i mitt huvud, hur vi lätt det hända! Har kollat på matchen igen. Det som egentligen är den största förändringen i matchen, som fram till 65 minuten är en match, där vi inte skapar någonting vettigt, men det gör inte Reading heller. Vad händer i minut 65? Jo Barrow kommer på plan och då blir Reading som ett nytt lag, känns lite som det inte fanns någon respekt för grabben. Som någon har sagt, kommer Barrow in, strunta i honom, han spelade här förra säsongen och var en katastrof. Han var kung på plan från att han kom in.
Fram till ungefär 80 minuten hade vi fortfarande endast 1 avslut på mål och dom vi hade strött runt målet var inte av högsta klass.
Jag säger som jag hela tiden har sagt, förlorar det gör alla lag, det är oundvikligt, men man måste alltid, när man går av plan säga till sig själv, jag gjorde mitt absolut bästa, det är det inte många i Leeds som kan säga just nu. Jag tar ett exempel från gårdagens match mellan Derby och Nottingham. 2-0 till Derby, inget att säga om. Men Nottingham behöver inte rannsaka sig själva efter matchen. De hade 57% bollinnehav, 19 avslut. De försökte verkligen, men det var inte deras dag. Jag köper sånt, det tror jag också alla Nottingham fansen gör.
Vad är det som inte fungera i Leeds? I lördags ligger det ju närmast till hands att hänga Hernandez för straffen. Men det känns lågt. Men hade han satt den och det hade blivit 1-1. hade alla trots spelet fortfarande är under all kritik, att vi har vänt det nu och är på rätt väg. Men det är ju bullshit, vi spelar just nu en fantasilös, tempofattig och helt utan egna idéer fotboll i matcherna. Vi har inte vänt en enda match i år, där vi har kommit i underläge, inte ens till poäng, vilket ju också är underkänt, kommer vi i underläge, är och blir vi ännu mer stressade.
Vad ska man göra nu för att få tillbaks Leeds till den form vi hade när serien började?
Jag vet inte, ärligt jag har ingen aning. Byta tränare? Nej, då startar vi om igen från 0. Är det verkligen rätt spelare vi har köpt in? Ja och nej och tveksamt, vill jag säga. Till ja, tycker jag Alioski och Saiz tillhör. Till nej, definitivt Grot, Weiwald och Cammaron Bortwick. Sedan finns det nja som Lassoga och Anita, tycker han är tung där framme och Anita är ofta på fel plats hela tiden. Sedan har vi ju Pennington, Conor Shaughnssen, Klich, Gomes, Chibicki och Ekuban, varför ska de till Leeds om de ändå känns som ett sämre alternativ än dom vi kör med nu? Sedan har vi ju Dallas och Viera, som båda borde ha fått spela mycket mer nu när det har kört ihop sig. Kör med Dallas somvänsterback, ta ut O´Kane och Philips och prova Klich och Viera. Satsa med Ciblicki och Ekuban där framme. Kanske lite för många förändringar, men vad kan bli sämre?
Sedan fattar jag inte att man gör sig av med spelare som Green, Bridcutt och Antonsson, för att ta in spelare som inte är bättre, utan tvärtom mycket sämre!
Jag tror att vi gick in med en kraftig formtopp när serien började, alla andra lag var ner tränade och har jobbat sig in i tempot och matchandet. TC kände med all rätt efter 6 matcher och en 1:e plats att vi har ett vinnande recept, det ska vi inte ändra på. När det sedan inte håller längre, kan det bli svårt att komma tillbaks igen.
Tar man match för match av dom som jag själv har sett, så kanske man ändå måste erkänna att 1.e platsen var smickrande med tanke på spelet. För hur man än vänder och vrider på det så är det så att tur och otur alltid jämnar ut sig, men spelar man dåligt och förlorar, är det alltid motståndarnas och domarens fel, för vi blev bestulna. Vinner vi är det alltid för att vi är bäst, vi nämner inte vare sig domaren eller motståndarna.

Bolton borta: Okej match, vi hade bra flytt i början och fick snabbt 2-0, sedan gick det inte lika lätt efter deras 1-2 mål, så Philips 1-3 kom som en skänk från ovan, när de gjorde 2-3 på straff i 67 var det lite darrigt rästen av matchen. Vi vann och var lite bättre än Bolton, men inte mycket.

Preston Hemma: De tog oss på sängen från första sekund, vi hade med våran nya spelstil att spela upp bollen genom laget, tänkt oss att dominera matchen, men tji fick vi. De var som iglar på oss, vi hade mycket boll, men ingen riktigt skapade vi. Når vi dessutom fick spela med en man mer i över 30 minuter utan att få till det, kändes det som en skänk från ovan när Preston drog en stenhårt skott i ribban i 92:e minuten. Rättvist trots allt, preston fick med sig den poängen da hade bestämt sig för att få med hem.

Fulham hemma: En bra match, nog den mest tempofyllda matchen den här säsongen, men endast 1 avslut på mål från båda lagen, gör ingen åskådare glad, men vi möte ett riktigt bra lag och över 90 minuter var de nog Fulham snäppet bättre de hade dessutom en i stolpen.

Sunderland borta: Den kan jag inte säga ett ljud om, då jag missade den matchen, min fru fyllde jämnt den dagen och vi hade fest. Men vad jag har hört, spelade Leeds bra.

Nottingham borta: Det som jag nog fotbollsmässigt tycker är den bästa matchen under säsongen, vi spelade med stor rörlighet och hade massor av chanser, samtidigt som vi inte gav dem några möjligheter till att komma nära vårat mål. Alioski och Ayling var lysande. segern var aldrig i fara, även om 2-0 målet dröjde till 87 minuten. Kommer mest ihåg att då tyckte jag var skönt att vi släppte Bridcutt, han gjorde ingen höjdar match då. men jag såg honom i går, han hade inte ett fel och han hade 88% rätta passningar, vilket var lika 63 stycken under matchen det är jävligt bra.

Burton hemma: inte mycket att säga, vi fick håll på dom efter 20 minuter och då tog matchen slut, det var bara Leeds på plan.. Burton var så dåliga att det inte går att utvärdera hur bra Leeds var. Sista 20 slutade alla spela, för ingen skulle skada sig. Men glädjen på läktaren var enorm.


Birmingham Hemma: Ännu en väldig jämn match, som vi fick med oss 3 poäng i. Lassogas skott på mål innan Saiz gjorde mål på returen, var nog det hårdaste avlossade skottet på Elland Road på 40 år. spelet böljade fram och tillbaks och på slutet, men plan började luta lite väl otäckt mycket åt Birmingsham håll, nere i brygga var kanske inte rätta ordet, men det blev mer och mer nervöst ute på plan bland Leeds spelarna, tror alla på stadium väntade på ett Birmingham mål, när Dallas plötsligt bestämde sig för att drar inåt från hörnflaggan och lägga ett skott, som gick in och hela Elland Road gick bannanas och sjöng we are going up, we are going up. Vi låg 1.a, ingen fattade någonting. FAN VI LIGGER 1:a. Men just där och då, tog det mesta roliga slut.

Fortsättning följer:
Leeds United stonefree
2017-10-16 14:17

Milvall Borta: Kommer på slutet ihop med de andra förlusterna.

Ipswich Hemma: Trevlig match som vi ju vann med 3-2. Men med handen på hjärtat, så märktes det att vi hade blivit fullständigt utspelade veckan förre mot Millvall. När sedan Hernandez gjorde mål på hörnan till 3-1. skulle vi ha stängt butiken, men 4 minuter senare lätt vi Ipswich göra 3-2 och den berömda hönsgården som faktiskt Monk hade jobbat bort i Leeds, återkom med full styrka. Vi såg att orken inte räcker till 90 minuter hos spelarna. Där tycker jag TC gjorde sitt första riktiga misstag, men han klarade sig. de 2 sista byten kom för sent. Bytet Lassoga mot Grot i ett läge där vi ska starka upp bakåt, kändes som en käftsmäll. Men det gick vägen, alla var nöjda och belåtna.Millvall Borta: Cardiff Borta: Sheffield Borta: Reading Hemma:

4 matcher, 4 förluster. 4 matcher där vi spelar med dåligt självförtroende, dåligt tempo, dåligt passningsspel, dåligt över hela linjen helt enkelt. Ska man dra något positivt från dessa, så är det de första 20 minuterna mot Sheffield, men så började de ta över mer och mer, när sedan målet kom strax förre paus, var vi ännu en gång ett slaget lag.
Vi har under dessa 4 matcher haft 35 avslut sammanlagt, ingen höjdare precis, men ingen katastrof, det är det däremot att vi endast har haft 8 avslut på mål i dessa matcher och endast 1 mål har vi gjort.

Så sammanfattningsvis, så har nog turen vi hade med oss i början och oturen vi känner vi med oss nu, jämnar ut sig. Så det är dax att kavla upp ärmarna och visa oss om Leeds är ett topp 6 lag i år, eller vi är tillbaks som ett vanligt mittenlag. En sak är säkert, respekten som fanns några veckor för Leeds är nog naggat rejält i kanten.
Som jag skrev förut, det hjälper inte att i det här läget börja sparka tränaren. Vad tränaren borde göra nu, är att göra en Lonegan, bytt ut i laget rejält, spelarna måste få känna på att de inte har någon gjuten plats i laget. det finns spelare med bra kvalitet enligt mig som sitter alldeles för länge på bänken. Det måste finnas konkurreras om platserna, ingen ska känna sig säker.
Så jag hoppas att få se minst 4 ändringar till Bristol matchen och tycker samtidigt att det är jävligt synd att inte Leicester matchen var den här veckan, det hade gjort gott att få se lite av de andra som aldrig får spela i aktion.

Blir det ingen klar förbättring till efter Derby matchen hemma om 2 veckor, då tror jag tyvärr att TC är historia i Leeds och Gordon Strachan står där på sidlinjen borta mot Brentford den 4/11.

MOT
Leeds United Linus.M
2017-10-16 14:04
Samtidigt... Gör Pontus mål på sin chans han har där och vi vinner matchen så hade vi aldrig suttit här och ifrågasatt hela klubben helt plötsligt. Inte ett dugg orolig att vi snart är ute ur svackan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-10-16 12:49
Stenis //

En mycket bra analys.

Summa kardemumma kan man väl säga att det som saknas är att vi faktiskt gör det som motståndarna gör med oss. Jaga livet ur fanskapet. Vi är som ett gäng primadonnor och tror vi kan ta oss igenom denna serien med att spela Barca med andrahandssortering.
Leeds United stonefree
2017-10-16 12:44
Är det begränsat hur många ord/bokstäver man får skriva? la ett längre inlägg, men fick inte med allt !så jag tog bort det igen
Leeds United stonefree
2017-10-16 12:29
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: