/england/leeds/forum/474.aspx/england/leeds/forum/474.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-30 17:01
Vi har i alla fall inte förlorat mot Aston Villa under deras session i andra divisionen. 1-1-0 förra året.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-11-30 15:58
Vi har ju haft det väldigt tufft mot topp sex-lagen den här säsognen. Storförlust mot Wolves, storförlust mot Sheffied Utd, storförlust mot Cardiff, förlust mot Derby etc
Leeds United Duke
2017-11-30 15:05
Lasogga är skadad enligt TC.
Postat via SvenskaFans-appen
WLD WLD
2017-11-30 10:18
Dan före,DAN, före Leeds spännande drabbning på hemmaplan.
Till och med tv dags sändning, bara till och njuta och hoppas på 3 poäng.
December, Julmånad, varför inte en tidig ,klapp, på kinden av det kommande ,Nya Året,s duster, vinst varje gång, det vore en bra början på fredag.....
Leeds United WhitesMOT
2017-11-29 22:52
En bra spelare kan leverera Lasoggas facit. En dålig spelare kan leverera hans facit. Dom siffrorna är i mitt tycke menlösa som argument. Herregud det finns alltid spelare som ligger med skapligt i skytteligan enbart på straffsparkar. Fine det skall också göras och det kräver sin man på sitt vis men att säga "titta så många mål och ass han har ! " är till att göra det rent för enkelt.

För mej handlar det mycket mer om vad han bidrar med förutom mål och ass. Leder han vår linje som ensam striker ? Sänder han signalen att honom kan man försöka ge bollen för han tar hand om den ? Är han en fungerande del i vårt försvarsspel ? Helt enkelt funkar han i vår spelidé ?

För mej är det ett solklart nej. Inte nånstans när jag ser honom så får jag känslan av att han kommer komma in i det. Visst tar det olika lång tid för olika spelare och det går säkert att hitta 100 "orsaker" till varför det liksom inte tänt på alla 8 direkt, men jag skulle påstå att iaf 8 av 10 gånger ser man nästan omedelbart om en ny spelare kommer funka och liksom har vad som behövs. Det enda som fastnat hos mej är att han har näsa för målet. Han har instinkten som inte går att träna på. Men han behöver på tok för mycket tid och plats för att utföra det på den nivån som krävs för ett topplag på denna nivån. Och resten av hans spel är rubbish.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-29 21:57
sportcarl// Tydligen. Men risken att vi kan räkna in honom som flopp när vi summerar säsongen är enligt mig betydligt större än chansen att han är en lyckad värvning. Det är lite det jag går på också. Ingenting jag sett av honom hittills kan få mig att tro att han helt plötsligt ska börja ösa in mål och bli mer delaktig i spelet. Jag tar detta på en bedömning av de matcher jag sett honom spela och det är nog i alla fall 7-8 av de 11 matcher han deltagit i (en cup match också).
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-11-29 21:27
Wood mål 37e minuten. Levererar ganska bra för att vara PL. Och kommer LU till nytto
Leeds United sportcarl
2017-11-29 21:22
Thom21:18. Byram skadad. Cook på bänken. Wood startar
Leeds United sportcarl
2017-11-29 21:21
Thomb2037. Står fast vid att du försöker förringa goch förminska honom. Det han gjort bra negligeras och det han gjort dåligt förstärks. Fakta är han gjort 5 mål och 2 ass på 10 matcher. Sedan har vi väl olika åsikter vad som skall räknas som flopp. Sedan om det är rätt spelare för Leeds är väl en annan sak. Finns ingen anfallare som hitills visat sig stå en klass över de andra.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-29 21:18
Sam Byram inte med i truppen idag heller i ångest matchen mot Everton.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-11-29 21:10
Three Leeds players currently on four yellow cards - Hernandez, Saiz and Ayling - but FA's cut-off point for five bookings = one-match ban has now passed (after 19 league games). 10 yellows = two-match ban applies until after 37th fixture.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-29 20:37
sportcarl// Tycker alltid det är lite komiskt att du försvarar spelare från ”påhopp” som du ibland beskriver det här inne. Välbetalda fotbollsproffs med kass attityd förtjänar inget annat än kritik enligt mig. Och att på ett forum i Sverige, kritisera spelare som man anser inte göra skäl för sin lön är så vanligt att det knappt är sant. Har du varit på en fotbollsmatch någon gång? I så fall tror jag att du förstår att det som skrivs här inne är ungefär 0,05 % av vad som skriks på läktarna. Acceptera det eller kanske det kan vara på sin plats att börja följa hästhoppning. Lasogga verkar ha dålig attityd, vilket ryktena om att han inte ens ville komma till oss från första början beskrevs redan för flera månader sedan. Han ser dessutom otroligt osmidig ut, verkar ha dålig bollkontroll och teknik. Han har visserligen gjort 5 mål men enligt mig och de matcher jag sett i år (runt 85-90 % av matcherna) så kan han knappt träffa en ladugårdsvägg om han stod en meter framför. Han är totalt fel för Leeds United i år. En flopp, felvärvning och oduglig. Om han känner för att bevisa mig fel så kan han försöka men jag anser att det bara är EN match han varit okey i och det är mot Burton där han lyckades träffa rätt två gånger.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-11-29 19:16
Nu tänkte jag skriva att det är väl bra att förminska honom om han nu är tjock men jag skiter i det....
Leeds United sportcarl
2017-11-29 17:10
finns väl ingen anledning att klaga på Lasogga hela tiden och förminska honom med att han är tjock, är ingen dyr deal, och vi har haft dussintals anfallare tidigare som har levererat mindre låt säga deras 10 första matcher, 5 mål och 2 ass på 10 matcher är ok, alltså ingen supersucce men definitivt ingen flopp
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-29 17:04
Duke// Ekuban har ju dock inre haft några matcher knappt att göra mål i och Roofe har inte spelat många matcher på topp pågrund av tjockisen Lasogga. Grot har väl knappt fått en match sammanlagt i ligan med alla sina inhopp.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-11-29 16:44
Tunt framåt nu när Lasogga verkar vara borta. Roofe, Ekuban och Grot har tillsammans gjort fyra mål om jag minns rätt. Det offensiva mittfältet har levererat sagolikt bra dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-29 14:51
stonefree// Vi spelar inte imorgon väl? Matchen är på fredag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-11-29 10:07
Verkar som att Antonsson spelar på vänsterkanten i Blackburns 4-2-3-1-uppställning,
Leeds United stonefree
2017-11-29 08:41
Okej angående hans lånekontrakt, jag trodde det var i januari. Jag vet inte om det är sant, det som sägs, men det luktar nått skumt, isär om han inte är kvar i England. Rehab vill ju klubbarna alltid var inblandat i. Det gäller samtidigt att den trupp vi har utvecklas åt rätt håll och håller måttet för en topplacering i CS. Alioski och Saiz blir ju bättre och bättre, snart kommer de underfund med att det hjälper inte att klaga på Engelska domare. Ska vi vinna över AV i morgon måste vi upp i Middlesbrough klass. Vi vann över Barnsley, det var jävligt viktigt. Men det var riktigt dåligt lag vi möte, sämsta ihop med Burton. Vi skulle ha vunnit med 3-4 -0 och stängt matchen mycket tidigare, nu blev det som vanligt jävligt rörigt på slutet.Av de 7 lag som ligger förre oss har vi mött 6, med 2 vinster och 4 förluster, en förlust i morgon och vi är uppe i 5 förluster mot toppkonkurrenterna, vilket inte är bra och ännu ett bevis för att det är årets viktigaste match, ska vi hänga på eller kommer första riktiga glappet till topp 6, det är snart halvtid i serien, många matcher kvar, men det gäller att hänga kvar där uppe. Ekuban var väl inte helt 100 i lördags, men det kändes som han växte in i matchen. Han kommer definitivt att starta på topp i morgon! Det kommer att bli Tysken, Ayling, Cooper, Pontus, Berardi, Philips, Veiara, Alioski, Saiz, Hernandez, Ekuban.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-29 00:30
Garanterat är han i Tyskland. Inte för att det är olagligt att vara där men om han nu skulle vada skadad så kan det ju kanske vara på sin plats att rehabträna eller i alla fall kan väl klubben gå ut med att han är just skadad? Verkar konstigt alltihopa. Oavsett vad så är han oduglig och verkar ha kass karaktär på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-29 00:26
stonefree// Jag har sett bilder på instagram där han är på konsert med vänner. Verkar vara familjemedlemmar och det verkar vara i Tyskland.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-11-29 00:18
Stone//

Lånekontraktet går ut nästa sommar....
Leeds United stonefree
2017-11-29 00:11
Angående Lassoga, sa alla som var med på bussresan till Barnsley i helgen att han vägrar spela för Leeds. Han Kommer att påstå att han är skadat tills lånekontraktet går ut till nyår. Det sägs att han inte ens är kvar i Leeds utan har åkt hem! Vill han inte spela, so fine för mig, då kan han dra åt h......
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-28 23:52
Linus//

Jag håller med dig i att hans position som ensam striker i Leeds förra året inte var rätt. Däremot tror jag på honom i ett mer rörligt Leeds som vi har i år med mittfältare som Alioski, Saiz och Hernandez. Med deras fart så kan en stillastående anfallare (likt Lasogga) göra mer skada än nytta i laget. Därför tror jag i år betydligt mer på spelare som Ekuban och Roofe på topp. Även Antonsson tror jag hade kunnat göra bra ifrån sig, men det är möjligt att han inte helt besitter egenskaperna för att lyckas högre än League One.

Kanske får framtiden utvisa det.
Leeds United Kristoffer
2017-11-28 23:49
Det ryktas att Klich vill bli utlånad i januari.
Leeds United Linus.M
2017-11-28 23:02
Jag tror Antonsson hittat sin nivå. Tycker han visade när han väl fick spela att det inte höll som en ensam striker.

Men det är min åsikt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-28 22:58
7 mål redan för Antonsson i Blackburn. Tror fortfarande han kan ha en framtid i Leeds och tycker fortfarande att han kunde fått lite fler och längre chanser förra året. Dock ska det väl sägas att det måste varit väldigt svårt att konkurrera ut Chris Wood förra säsongen.
WLD WLD
2017-11-28 22:17
Efter kvällens matcher så har alla lag spelat 19 matcher var! Endast Derby och Ipswich som är av betydelse för övre halvans resultat..... Vi klarade vår 8,ondeplats tack vare målskillnaden, vinner vi mot Villa tar vi nåt steg upp, annars blir det Villa ......som steppar upp ....
Leeds United sportcarl
2017-11-28 21:20
skoj för Marcus han har verkligen jobbat hårt från dag1, i övrigt så leder Ipwich borta mot Derby efter 35 minuter
Leeds United Kristoffer
2017-11-28 21:11
Antonsson har gjort mål igen för Blackburn.
Annons: