/england/leeds/forum/449.aspx/england/leeds/forum/449.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Ms Gabrielius
2017-07-05 21:48
Dessa försäsongsmatcher, 6 st i juli, visas nån på tv eller hur kan man kolla på dem ?
Leeds United WhitesMOT
2017-07-05 21:40
@stonefree:


Det är England, det är Leeds United och det är en klubb som blivit våldtagen i mer än 10 år. Jag kan helt och fullt förstå att folk uppför sig som dom gör. Det kallas frustration. Inte för att jag försvarar beteendet men jag är inte ett dugg förvånad.

Nä ,jag är inte över ofta men jag vet hur det är att stå i en ordentlig klack. Jag har gjort det här hemma i många år och man kan vara världens bästa människa utanför arenan men där och då i det apberget slår det slint många gånger. Än en gång ingen ursäkt utan bara ett konstaterande. Som tur är så vaknar de flesta upp ur det och med åren går man ifrån det.

Men dessa 80% du talar om gissar jag har att göra med ämnet vi talar om. Bellusci. Varför tror du alla dessa människor kollektivt tar till orda på ett sånt vis ? Tror du dom gjorde det bara för att dom behövde någon att skylla på ? En dålig passning och alla tänkte " Den jäveln ska få höra ett sanningens ord !! "

Eller kan det vara så att mannen i fråga skrapat ihopa till skiten ?

När det kommer till mej själva så ser jag det så här :

Har jag ett jobb att utföra så gör jag det efter bästa förmåga. Då är jag rätt övertygad om att folket jag jobbar med och folket jag säljer till kommer uppskatta den inställningen. Och att dom kommer förstå att jag kan ha en dålig dag.
Men om jag börjar uppföra mig som en pajas, göra lite som jag vill, skylla ifrån mej när det går fel, och ibland skiter helt i det så räknar jag också kallt med att dom som drabbas av mej kommer på nåt sätt tala om vad dom tycker om mej. Och jag räknar definitivt inte med att alla kommer vara särskilt diplomatiska. Och jag räknar inte med att bli förlåten heller. Inte så längre jag fortsätter med mitt beteende iaf. Det vore hål i huvudet rent ut sagt.
Leeds United Linus.M
2017-07-05 20:42
@sportcarl:
Hahah alltså...
Leeds United Duke
2017-07-05 20:39
Vad spelar det för roll hur populära spelarna var förut. Då behöver vi inte ha fängelsestraff till brottslingar som var populära och fina människor innan de begick brott. Allt ska förlåtas. Förstår inte resonemanget. Taylor och Bellusci har vänt klubben ryggen då går vi vidare utan dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-07-05 20:33
lär komma upp mycket skit om Pontus med om det skulle behövas och den dagen, och lär vara samma personer som gräver i dyn
Leeds United Linus.M
2017-07-05 20:28
Pontus Jansson skulle ALDRIG vägra spela för en klubb. Vilket hån att ens tänka tanken... Är det någon som vet vad klubbhjärta är så är det honom.
Leeds United sportcarl
2017-07-05 20:24
vad tiderna förändras, minns för dryga 2 år sedan när det inoficiellt på luss gjordes en omröstning om popläraste spelare i Leeds, för mig att Bellusci och Taylor fick mest röster, nu är de väl de 2 minst populära, inget snack om att bägge gjort fel, men skulle välkommna bägge. vem vet om 2 år kanske Pontus ochW ood är de minst populära
Leeds United Linus.M
2017-07-05 20:14
Stonefree//

Hade WhitesMOT vägrat jobba på sitt jobb så tror jag inte han hade fått jättefina ord efter sig. Kan ha med det o göra.
Leeds United stonefree
2017-07-05 20:12
WhiteMot Hur tror du en spelare känner sig när 80% av South Stand står och skriker förnedrande saker om dig och vad de ska göra med din morsa och syrror. Jag vet inte hur ofta du är på Elland Road, men under säsongen 15-16 var det ölförbud på South Stand i runt 10 av säsongens matcher på grund att beteendet var så lågt från fansen sida, så det blev paj och läsk istället. Jag tror ändå respekten ska komma ifrån fansen, har man inte det, då blir det svårt. Försök sätta dig in i att alla på ditt jobb kallade dig vid könsord gapade och skrek förnedrande saker om din familj. Hur länge skulle du orka det? Men om alla på ditt jobb stöttar dig och uppmuntra dig även dåliga dagar, hur skulle du känna dig då?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-07-05 20:05
min syn på Bellusci är väl liknande det som YEP skrev idag,dvs tudelat men är helt klart beredd ge honom en chans att visa upp sig både spelmässigt och i övrigt.bara skriva dåligt om honom överlåter jag åt andra som kan göra det jobbet bättre
Leeds United WhitesMOT
2017-07-05 19:43
Att försöka jämföra Pontus med "The Warrior" ( LOL som ungarna säger ) är som att tro att Donald Trump är ärligheten själv.

Det finns en ocean i skillnad mellan dessa 2 herrar. Den ene tror han är bra. Den andre vet att han är det. Jag lämnar det till fantasin att gissa vicken som är vicken.

En annan väsentlig skillnad om man nu tycker sånt är viktigt är att den ene än så länge bara visat respekt mot klubben. Den andre not so much.Leeds United stonefree
2017-07-05 19:39
Duke Jag kanske missförstår vad du skriver. Men Bellusci var inte kvar i Leeds i premiären mot QPR. Då spelade Bamba Bartley mittbackar, eller spelade vet inte vad de gjorde, en katastrof var vad det var. Det som gör mig jävligt lessen och besviken är på vilket sätt visa spelare blir behandlat i media som Twitter, i dag under matchen var det så lågt att jag slutade läsa. Jag tror att många rivs med i de personer med så låg IQ som skriver på sociala medier och använder språk som är så långt ifrån vad som borde vara tillåten. Vi är på väg att få ett ungdomsgäng i Leeds igen på matcherna som har Service Crew som sina idoler. Som när vi var i Newcastle i påskas, de flesta Leeds fansen samlades på en stor pub inne i Newcastle och stämningen var så enorm att man fick gåshud. Men som en blixt från ingenstans, började de slå sönder inredningen, toaletterna var fullständigt demolerat vatten sprutade ut från avslitna rör. Undrar om dom som äger baren någonsin bjuder in Leeds fans igen och så är det på många ställen vi kommer fram, på bortamatcherna stannar busarna på pubar som ofta ligger mil utanför staden vi spelar i. Jag gillar när man tycker olika, jag har inga problem att folk inte gillar visa spelare och andra älskar dom, det är väl lite av tjusningen med alltihop. Ska vi upp i PL så måste alla ställa upp alla våra spelare som spelar i den fina vita tröjan, alla måste få ha en dålig dag utan att bli hängd. Sedan är det ju det här med spelare som har kärlek till Leeds, det finns tyvärr inte många sådana kvar längre. De spelar där lönen är som högst. Hoppas att alla som vill spela i Leeds ska få göra det och den respekt de förtjänar. MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-07-05 19:03
@Duke:


Du behöver inte rättas för allt är helt rätt. Han kommer inte vara kvar.
Leeds United Duke
2017-07-05 18:54
Bellusci kräver nog ett klargörande. Jag håller med att han ett tag var vår bäste mittback, han var den som höll ihop försvaret. På den tiden var vi ett ganska dåligt mittenlag. Steve Evans stängde av honom av disciplinära skäl, ryktades vara en klocka han vägrade ta av på en träning. Han spelade inte mer den säsongen. Efter att han blev utlånad säsongen efter hånade han klubben på Twitter efter vår 3-0 förlust i premiären mot QPR. Nu vill klubben till varje pris bli av med honom och gav honom längre ledighet för han skulle hitta en ny klubb vilket han inte gjort och är därför med på försäsongen eftersom han har kontrakt till nästa sommar. Rätta mig om jag har fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-07-05 18:20
Mitt tips är att Bellusci försvinner. Dock märker manhur uppdelat det är bland fansen. Tycker han är värd att testas likaväl som alla andra spelare och är han ok för Rads och Christensen så är hannok för mig. Tycker personligen det är tråkigt och omoget när spelare som skall representera Leeds skall bli hackkycklingar eller fans skall ha roligt åt på spelarens bekostnad.
Leeds United Linus.M
2017-07-05 18:18
Stonefree// Ok, tack! Wood kommer inte lämna, så den fågeln får allt tänka om :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2017-07-05 18:10
Linus av den enkla anledningen att jag gillar honom. Tycker han håller bra CS klass. Han gjorde det riktigt bra efter att Evans kom till klubben och han fick nytt förtroende. Ta Bamba han var kung i allas ögon, tills 5 matcher in i förra säsongen, sedan var han rökt och kastat för vargarna, alla vända honom ryggen. Jag har hela tiden tyckt att det var Bamba som var den svaga länken i mittförsvaret när de spelade ihop. Har gillat Bellusci från första dagen i Leeds och varför skulle jag tycka något annat nu. Alla kan väl inte var på topp hela tiden. Ta Pontus T.ex hans formkurva gick kraftigt neråt sista 10-12 matcherna, men han hann ju skapa en form av Guds bild runt sin person och då vågar ju ingen kritisera och såga honom. Men han har något att leva upp till kommande säsong. Börja det svikta kommer ju ursäkterna att han inte har Bartley vid sin sida längre. Ska Leeds bli ett topplag måste han spela som när han kom till oss, i dagsläget har vi 3 mittbackar och 2 ytter backar som har spelat fotboll på den här nivån, då Taylor är på väg till Burnley. Hörde en fågel viska om att Wood kanske är på väg bort igen, hoppas om så är fallet att vi får så bra betalt att vi kan köpa in ett par hyfsade klass spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-07-05 17:57
Haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-07-05 17:45
4-2 slut. Första matchen kan väl vara ok med ett sämre resultat än man egentligen kan kräva. Synd Tysken fick släppa två mål i sin första halvlek. Lite tveksamt om Bellusci ska få fler matcher om han inte finns med i planerna denna säsongen. Försvarspelet måste sättas på plats direkt. Truppen behöver nyförvärv på plats innan Österrikelägret speciellt försvarsspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-07-05 17:45
4-2 WAGUAFC !
Leeds United Kristoffer
2017-07-05 17:35
3-2 nu. Leeds ledde med 3-0 efter 50 minuter.
Leeds United Linus.M
2017-07-05 17:30
Stonefree//

Varför är du "så jävla glad" över det?
Leeds United Kristoffer
2017-07-05 17:30
Harrogate hade ingenting i den första halvleken, men när Bellusci och McKay kom i backlinjen så har gästerna nu spräckt nollan.

Bellusci har även försökt att lobba in bollen från egen planhalva.
Leeds United stonefree
2017-07-05 17:25
Är så jävla glad att Bellusci är med och spelar, hoppas han stannar. Vet att han troligtvis lämnar, men tycker ändå det är skönt TC tar hem honom och kollar upp honom. Tycker det är jävligt synd att Coyle lånas ut till Fleetwood. När han spelade höger back mot Derby hemma, var han så jävla bra, att det är frågan om han inte var bäst på plan. Vilket också var säsongens bästa Leeds match. Sedan spelade han inte en match till efter det vad jag kan komma ihåg, jävligt märkligt, med tanke på Philips och Vieras som hade en form genom hela säsongen som var som en bergskedja i alperna. De spelade båda hur många matcher som helst!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-07-05 16:54
2-0 står det i halvtid. Roofe och akademinyförvärvet Gomes har gjort målen
Leeds United Kristoffer
2017-07-05 16:10
Antonsson har nickat en boll i ribban
Leeds United sportcarl
2017-07-05 15:39
Normala träningsmarcherna är ett lag i första halvlek som bytsvut mot 11 nya spelare i andra halvlek.
Leeds United Kristoffer
2017-07-05 15:38
#LUFC 1st half XI v @HarrogateTown: Green, Denton, Cooper, Diagouraga, O'Connor, Gomes, Bridcutt, Klich, Roofe, Doukara, Antonsson.

#LUFC 2nd half XI v @HarrogateTown: Wiedwald, Berardi, P. McKay, Bellusci, Ayling, Dallas, Phillips, Vieira, Sacko, Hernandez, Erwin.
Leeds United Kristoffer
2017-07-05 15:00
En timme kvar nu till den första träningsmatchen.
Leeds United BullenKarlsson
2017-07-05 13:28
Ballsmash // Ja precis, var väl dock mer en snygg mottagning. Men riktigt snyggt mål. Tror också han har kapacitet till det.
Annons: