/england/leeds/forum/449.aspx/england/leeds/forum/449.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2018-01-03 14:00
Finsken är klar!
Leeds United Linus.M
2018-01-03 13:56
@¤Thom Mattsson¤:


Tror Celta Vigo vill ha typ £10m...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-03 13:48
Guidetti går troligen till Alaves men han hade väl annars kunnat vara något på topp? En spelare som sliter röven av sig och som säkerligen kunnat bli en publikfavorit på Elland Road. Fan ska en sådan spelare göra i en sketen klubb som Alaves?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-03 13:15
Tycker Klopp säger en rätt bra sak gällande Van Dijk värvningen, att marknaden är som den är och man ska inte sätta spelaren mot prislappen.

Detta gäller alltså 75M pund värvningen utav Van Dijk om någon missat den.
Bättre spelare kostar mer o mer pengar och marknaden stiger, jag tror iaf inte att vi kommer komma upp i PL med den modellen vi har nu värva billigt och internationellt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-03 12:50
WhitesMOT// Hehe, jag tycker jag har förespråkat satsningar också de senaste 10 åren om jag ska vara ärlig :) Är också trött på mellanmjölk.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-03 12:37
@¤Thom Mattsson¤:


Och du börjar låta som jag låtit i flera år. Det finns alltså hopp ;)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-03 12:32
WhitesMOT// Det bekräftar vad jag skrev. Vi ska upp något av de kommande 5 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-03 12:30
Här är vad Radz har sagt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-03 12:08
Sedan kan man också fråga sig om det är en sådan enorm risk att värva spelare för, låt oss säga, £30m. Publiksnittet lär öka och värdet på andra spelare lär öka då de spelar i ett bättre lag för att nämna något. Vi har sålt spelare som McCormack och Wood för nästan £30m om inte lite mer så chansen är väl ganska stor att vi, vid ett eventuellt misslyckande, kan sälja någon eller några spelare om det krisar för i alla fall hälften av den summan. Så vad är den stora risken. Ibland måste man våga för att lyckas. Vi har som sagt testat alla olika varianter utan att lyckas.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-03 12:01
Rodell// Du har många bra poäng i det du skriver. Ett par reflektioner. Jag hoppas på att bubblan spricker inom ett par år och att fotbollen går tillbaka till att avgöras på planen och inte på hur stort bankkonto man har. Man kan tycka att City spelar fantastiskt men hur många av spelarna är fostrade i City eller ens i England? Hur många spelare i deras startelva sitter på löner som nästan är identiska med hela vår startelva? Skillnaderna är enorma. Till och med en klubb som Crystal Palace kan idag värva in en spelare för £20m utan att blinka. De har legat i de lägre divisionerna sedan hedenhös. När värvade vi spelare för £20m senast? Sedan är spelare som värvas för £10-20m ingen garanti för succés men chansen är större än om man värvar en 19 årig finne för £500k. Vi kan värva för framtiden hur mycket vi vill och det är givetvis bra att man tänker på det men ungdomar som blir något kan gå igenom ett nålsöga. Hur många från vår kända akademi har blivit något de senaste 15 åren. 10 spelare? Av kanske 150-200 stycken eller något. Så vad ska man göra då? Enligt mig är det enda framgångs receptet för en uppflyttning att värva rätt, med rätt tränare, rätt organisation, ett frejdigt offensivt spel och tillräckligt med pengar på banken. Det krävs ett lag utan Wiedwalds och Lasoggas. Ett lag utan högerbacken på vänsterbacken. Ett lag utan en högerback som inte vet vad positionsspel är. Ett lag utan spelare som ena matchen kan få pris som lagets bästa för att i nästa få supportrarnas pris som ligans sämsta. Ett lag som inte står och faller med en spelare som i match efter match beter sig som en barnrumpa. Vi behöver ett lag fullt med krigare som känner lukten av blod när domaren blåser i pipan. Som är beredda att gå i tu för Leeds United. Dessa spelare växer inte på träd men somliga kan köpas för pengar, utvecklas, tas om hand och formas. Det gäller bara att hitta dom och ha tillräckligt med pengar för att köpa dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-03 11:56
5 års planen är många gånger en missuppfattning. Många tror att det är först om 5 år som vi är redo. Det Radz har sagt är att om han inte lyckats inom 5 år så får nån annan ta vid.

Att "göra en Wolves" har jag väntat på i 10 år. Så fort man nämnt ordet satsa så har man många gånger blivit nedskjuten och ständigt påmind om hur farligt nära vi var att gå helt under. Som om man inte fattat detta...

Som sagt så är där en väsentlig skillnad på att satsa och "göra en Ridsdale". Vi som klubb är för stora för att hålla på att fjanta med billiga köp och lån och hoppas på jackpot. Vi är inte Burnley eller Hudds, Det enda riktiga som hållit denna klubb vid liv alla dessa år är vi fans. Korkade som vi är så kommer vi ständigt tillbaka fastän vi hela tiden blivit rånade om och om igen.

Det borde heta "att göra en Leeds". Och då menar jag inte Ridsdale style....
Leeds United Rodell
2018-01-03 11:14
Thom // Så kan det mycket väl vara att han menar, men värvningarna som gjorts tycker inte jag är en klass som hjälper oss upp med undantag för vissa så har vi värvat bara utfyllnadspelare kan jag tycka. För varje år vi väntar kommer det bli svårare och spelare kommer bli dyrare. Pengarna som ramlar på klubbarna som åker ur är enorma hur ska man kunna konkurrera med dom? Sunderland är väl undantaget då dom har skötts ganska dåligt en längre tid. Varför ska vi ens lägga pengarna på t.ex Grot, sacko osv det är inga spelare som kommer ta oss upp till PL Grot kanske kan bli något för framtiden men varför i helvete värva dom nu.. Vi behövde inte värva så många spelare som vi gjorde i somras vi hade bara behövt förstärka där det saknades och bygga vidare på förra året. men åter igen Wood, Taylor och Bartley har inte ersatts. Blir bara frustrerad när iaf mitt tycke det känns som brist på ambitioner från Radz sen kanske man inte har tålamod men det är kanske dags att se verkligen att många klubbar springer om oss... t.ex Wolves dom ligger där för dom har tagit in en tränare med meriter och också värvat bra fotbollspelare som kostar. Säger inte att alla ska vara dyra nyförvärv men ibland behöver man öppna plånboken och hänga med utvecklingen. Satsar vi inte kommer vi inte gå upp det är fakta går vi inte upp i år eller nästa osv så kommer spelare vi värvar nu lämna och då måste vi ersätta fortsätter vi med nuvarande modell så kommer inte ta klubben framtå då heller det blir som en ond cirkel. nästa sommar kommer vi sitta här och klaga på att t.ex Saiz inte blivit ersatt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-03 10:53
5 års plan är en fattiglapps ursäkt. När Radz säger 5 års plan så menar han väl dock att vi kan gå upp något av dessa år? Inte att vi ska gå upp om 5 år, eller har jag fel? Vi ska satsa på att gå upp i år tycker jag. Snart kommer PL vara en stängd liga mer eller mindre. Wolves går upp i år med starka ekonomiska krafter. Flera klubbar i The Championship har det också och kommer nog kunna värva in bättre spelare än Leeds kommande år medans klubbarna i PL kommer fortsätta med sin ekonomiska doping. Vi måste upp, snarast. Helst i förrgår.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-03 09:34
Vi har chansen på en andra plats och vid en rejäl satsning nu i januari skulle den kunna bli vår, med tanke på våra prestationer mot topp 8-10 så tror inte jag ett playoff kommer innebära uppflyttning. Wolvs slåss med Real Madrid nu för att värva någon anfallare från Valencia bara en sån sak..

Vill också tillägga att vi låg bättre till förra året vid lika många matcher spelade så även om Radz gjort mycket bra är inte laget bättre och i det är faktiskt en fotbollsklubb vi är och det är där fokusen måste ligga. Han kan prata om sin femårsplan hela tiden men den är oduglig för spelare som t.ex saiz är inte här i 5 år... inte ens pontus kommer vara här i 5år ifall vi fortsätter leka jojo mellan playoff och inte.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-03 08:47
Kommer vi någonsin göra en ”Wolves” eller måste vi alltid förlita oss på turen? För även om man satsar på att ta en av play-off platserna, (kanske), så ska man forfarande vinna det slutspelet som jag skulle säga är 25 % chans oavsett skillnad i poäng, form och målskillnad. Att dra ifrån och vinna serien, alternativt komma god tvåa är ingenting som vi i Leeds verkar tycka är något alternativ. Det ska chansas, hoppas, slitas mellan hopp och förtvivlan, riskeras. Aldrig en rejäl satsning. Radz har tagit oss en kliv framåt helt klart men har han musklerna att köpa in en ”stjärna” för £7-10m om rätt läge dyker upp? Jag är tveksam. Jag tror vi får förlita oss på fynd likt Saiz och det är väl kanske inte fel men det kommer ta längre tid. Just nu tror jag att alla här inne hade tagit en sjätte plats med play-off vid säsongens slut. Alla som känner till Leeds vet att vi inte är något cup lag och därför är ett play-off långt ifrån någon säker väg mot PL. Snarare tvärtom. Men det är väl det vet vi får hoppas på och tro att vi kan klara av. Dock känns 25 % fruktansvärt lågt att sätta all sin tro och förhoppning på. Hade hellre sett oss göra en Wolves.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-01-03 07:33
bättre ta tbx Coyle isf, anfallare känns ju som vi skall ta in en som är bättre än de vi har, borde finnas i PLklubarna deras typ fjärdeval.definitivt har vi säkert 5-6 spelare vi kan låna ut/sälja, sedan föroppningsvis går vi all in
Leeds United WhitesMOT
2018-01-02 23:42

Amitai Winehouse
?Verifierat konto @awinehouse1
1 timför 1 timme sedan

Had it confirmed that Mallik Wilks will return to #LUFC tomorrow. There's a hope he'll be able to challenge existing striking options. Might explore a further loan spell if right opportunity comes up.
4 svar 24 retweets 49 gillanden
Leeds United WhitesMOT
2018-01-02 23:40
Perkele ?
Leeds United Linus.M
2018-01-02 23:33
@¤Thom Mattsson¤:


Vet faktiskt inte. Zabaleta kom ju in efter Byram, känns som han fått gå tillbaka till bänken i och med det.

Oj! Tror inte Byram hade passat som innermittfältare, tänk han som wingback dock...
Leeds United Rikard
2018-01-02 23:32
Kan fortfarande inte förstå varför man skickar iväg Antonsson på lån och har Grot som inhoppare.
Leeds United BullenKarlsson
2018-01-02 23:11
Thom // Tackar. Ja det är en fördel. Tjejen har dock norskt medborgarskap så det är engelska, spanska, svenska och norska i en salig blandning. Hon får agera tolk ofta :) Men jag lär mig mer och mer. Maldiverna låter heller inte helt fel. Stort lycka till och ha det härligt under året! Viva Mexico! :) F.ö. Ryktas om Clayton tillbaks. Vet inte om jag tror han skulle tillföra så mycket. Även Naysmith känns som en tråkig värvning. Han har väl varit iskall sen Everton-tiden och redan då var han mest bänkad. Ärligt talat hoppas jag på nån mer utländsk Saiz-värvning hellre.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-02 22:49
Linus// Tror du det är tanken att Byram kommer ta över efter Zabaleta? I så fall lär vi nog inte få honom tillbaka nej. Hade annars varit ett bra nyförvärv. Hade kunnat se honom lira på mitten och avlasta på yttern men även som innermittfältare kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-01-02 22:46
@¤Thom Mattsson¤:


Snart går väl Zabaleta i pension, då är han nog West Hams förstaval igen...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-02 21:43
Sam Byram kanske vi ska ta tillbaka?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-02 21:29
BullenKarlsson// Jao, kom precis hem efter 6 veckor i Puerto Escondido och Huatulco med dykning, surfing och relaxing på schemat :) helt underbart! Lycka till med spanskan. Antar det är enklare när du lever med människor som endast pratar spanska i stort sett :) snarare en fördel än nackdel :) Baja California har vi hört mycket om och det är på listan över ställen vi ska åka till i framtiden :) nu blir det fullt upp de kommande 12 månaderna nu. Ha det underbart! Viva Mexico! Andele disfruta :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2018-01-02 20:44
Försöker lära mig spanska då hennes familj inte pratar mycket engelska men det är svårt. Tjejen hälsar att Baja California i Nordmexiko är ett dykparadis och att du ska åka dit :)

Själv kan jag inte surfa. Simmat i Tulum med jättesköldpaddor är det längsta jag kommit i dykväg.

Men ja, Mexiko är fantastiskt. Ät runt 25-30 grader här nu. Skönt att slippa kylan hemma :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-02 20:33
BullenKarlsson// Jag har inte jobbat i just Mexiko, men i många andra länder. Däremot har jag spenderat många månader runt om i landet. Favoriterna; Puerto Escondido - Surfparadis! Huatulco - Underbara orörda stränder! Tulum - Grym dykning i cenoterna! Isla Mujeres - Grym dykning och skönt strand häng! Playa del Carmen - Normalt alldeles för stort för mig men ett rätt skönt ställe ändå om man vet vart man ska gå. Tjejen har jobbat i Mexiko och pratar flytande spanska. Själv pratar jag bättre och bättre. Nu blir det dock ingen spanska det närmaste året då vi beger oss till Maldiverna imorgon för jobb där som dykinstruktörer.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-02 19:56
Stenis //

Du får inte nån Gayle för under £15m. Och så länge Newcastle inte köper nån där så lär han ändå inte vara till salu.
Leeds United BullenKarlsson
2018-01-02 19:46
Thom //

Älskar Mexiko också, många har fel bild av landet. Min sambo kommer härifrån så det är som ett andra hem numer.

Befinner mig i Aguascalientes. Inte världens sexigaste stad men jag trivs :)
Varit i Cancun, älskar Yucatan. Tulum och Playa Del Carmen är fint med.

Kanske ska till Puerto Vallarta en sväng.

Var är det du brukar jobba?
Leeds United stonefree
2018-01-02 18:51
Alla gör väl halvårs status, så även i fotbollen, vi är nu halvvägs genom säsongen 2017/18. Vi ligger bra till just nu, vi låg på precis samma plats förra året efter 25 omgångar, men har 2 poäng mindre. Vi hade då med möt alla topp 10 lagen 1 gång. Vi tog 13 poäng mot dom förra säsongen nu endast 8 poäng. Vinster oavgjord förlust låg då på 14-3-8 mot i år 13-4-9. Målskillnad förra säsongen 33-19 mot 37-28. Det är ju inte mycket att orda om, går man på statistik, ligger vi ungefär i samma läge, vi har nog släppt in för mycket mål och tagit för lite poäng mot toppkonkurrenterna. Kan vi försöka undvika den kraftiga formsvackan vi hade i slutet av säsongen, finns det ju möjligheter att sluta topp 6. Men för att vara på den säkra sidan, är det nog bäst att värva ett par bra spelare. Gayle i Newcastle vore nått, har åker ut och in i laget hela tiden just nu, men tror han skulle göra bra många mål i Leeds om han fick chansen, men han koster säkert en slant. Skulle gissa på hälften av vad vi fick för Wood!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: