/england/leeds/forum/443.aspx/england/leeds/forum/443.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2017-11-05 11:42
nej verkligen inte, sedan att en annan inte gillar klagosång är en annan sak, därför jag inte var inne här igår kväll när man vet att lungor skulle tömmas här, visste att det inte skulle ge mig någonting och onödigt strö salt i såren , mig personligen det värsta med att hålla på Leeds är inte förlusterna utan allt som kommer efter, det bästa med Leeds är för mig historien från 65-75 , vännerna man fått i yorkshire och lära känna staden, uppleva ER träffa spelarna och gamla legender ,och såklart när vi vinner
Leeds United WhitesMOT
2017-11-05 11:32
??

Är det bättre att klaga på förhand utan facit ?
Leeds United sportcarl
2017-11-05 11:16
Nej och jag säger heller inte alltid att allt är bra,och har ifrågasatt många värvningar både av managers och spelare. Och kan inte tänka mig att jag skrev positivt om lagets spel efter tex Millwall matchen. Sedan är det ju alltid lätt att klaga i efterhand med facit i hand. Du får väl nu skriva vad du tippar vi slutar i serien när säsongen är slut.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-05 10:56
sportcarl// Jag har mig veterligen inte sagt i 15 års tid att allt kommer gå åt helvete. Jag var relativt positiv förra året om jag inte minns fel men du som vet allt kanske har en annan åsikt om det också? I år började allt bra och jag tror många här inne, mig inkluderat, var väldigt positivt inställda till TC och laget. Jag är fortfarande relativt positiv inställd till Radz och styrelsen om du mot förmodan har missat det? Jag säger det igen så du inte tror något annat: Jag tror han har hjärtat på rätta stället och jag tycker han gjort många saker bra. Om jag kommer ihåg rätt så var det många, mig inkluderat som efter vår första förlust mot Millwall sa saker som att det var en dålig dag på jobbet och att vi kommer komma igen och börja på en ny obesegrad rad. Detta var 6 förluster sedan. Vi har nu förlorat 7 av de senare 9 matcherna och räknat man in cup matcherna så har vi endast två vinster på de senaste 11. När är det tillåtet att bli kritisk när vem som helst kan se att vi inte förlorat på otur. Vi förlorar ju pågrund av okunskap, trötthet(?), märkliga byten, fel laguppställningar, byten av laguppställningar i match efter match, spelare som är helt ur form och vacklande målvakter. Ska vi sitta här och vara positiva? Vi är fotbollssupportrar, inte dagisfröknar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Gary Kelly
2017-11-05 10:49
Green, Bartley och Chris Wood saknas ju oootroligt mycket, ingen av ersättarna har övertygat. att släppa Green är tanklöst. . En ny röst behövs nu i omklädningsrummet och är säkert på väg väldigt snart...
Leeds United sportcarl
2017-11-05 10:40
Thom 10:33. Men gäller det inte dig med i ärlighetens namn att du sagt samma sak i i 15 år dvs att det går åt h-e
Leeds United sportcarl
2017-11-05 10:38
Thom 23:13. Intressant utlagt vilka tränare spelare som betytt mest från och fört oss till framgång. Och de är från brittiska öarna. Men sedan de facto är det också om man tar historiskt många från de egna leden som.misslyckats i höga positioner se Clarke,Gray och Bremner. Alla de fick gå. Sedan varje gång vi åkt ur högsta divisionen och championship har det också varit med managers från öriket
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-05 10:33
sportcarl// Du säger exakt samma sak hela tiden. Du klagar på att vi klagar efter varenda förlust som nu är 7 på de senast 9 matcherna. Jag har varit orolig under hela denna tiden men du har snackat på hur vi överdriver. När kommer nästa vinst? När kommer du börja bli orolig? För ett tag sedan var din poäng att vi fortfarande låg på play-off så ingen panik. Sen var poängen att vi fortfarande hade mer poäng än förra säsongen. Jag tror båda dessa påståenden är felaktiga nu. Vad är nästa grej?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-11-05 09:40
Är som vanligt här. För mig är detta inget nytt har väl varit så här i 15 år nu att man får höra hur dålig den och den värvningen är och hur dålig den och den managern är.med korta undantag då vi vinner och är i form. Då är det lugnet innan stormen:)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-05 09:25
Linus// Ja, Don Revie formade hela klubben. Han gav oss vår identitet. Vad är det som är fel med att nämna honom? Jämför oss med Hull, Sunderland, Watford eller vad du vill. Jag tänker inte göra det. Jag ser till vad denna klubben behöver. Karanka är mig veterligen inte från de brittiska öarna men han känner väl till dessa ligor. Han hade för mig varit väldigt intressant. TC kom och skeppade iväg spelare som Green och Bridcutt. Vi ersatte dom inte. Vi tappade Taylor, Bartley och Wood. Vi ersatte inte dom heller. Vi har bytt rutin mot bingo lotto. Ett par lotter med förmodad nit, vilket nu har visat sig. Att Cooper helt plötsligt ska bli en världsspelare visste man ju inte skulle ske och jag har klagat på honom i flera år. Han må har tagit ett litet kliv i år men en startspelare i Leeds United är han inte. Inte Pennington heller för den delen. Att vi har en högerfotad vänsterback säger det mesta i Berardi, eller en vänstermittfältare i Dallas på den positionen. Varför inte nämna innermittfältaren Anita samt den helt orutinerade och oduglige Borthwich-Jackson när vi ändå håller på. Nej, vi tappar matcher i slutet varenda gång. Vad visar det? Att vi antingen inte har orken, eller att vi inte har kunskapen. Det kan inte vara otur hela tiden. Mot Brentford, Derby, Sheffield Utd, Leicester och Reading har vi i samtliga fall tappat matcherna sent i andra halvlek. Förra säsongen visste spelare, ledare, fans och motståndare att det var då vi var som farligast. Tiderna har förändrats. Jag trodde inte vi skulle bli svagare under Radz ledning. Han må ha gjort många bra saker och jag tror att han har hjärtat på det rätta stället men att värva spelare och sätta ihop ett lag verkar han inte lärt sig ännu. Dessa spelare är inte ett lag. Så här långt räknat är det nog endast Saiz, möjligtvis Vieira och Berardi som kommer undan med godkända betyg. Sen finns det spelare som Phillips och Ayling som ligger på gränsen till godkänt. Resten underpresterar. Vissa skiter jag i om de spelar gör Leeds United eller vilken annan klubb som helst. Hur fan kunde det bli så här?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-11-05 08:38
@Duke:


Just nu behöver han anställa ett gäng psykologer.
Leeds United WhitesMOT
2017-11-05 08:34
Boro, Wolves, Barnsley och Villa. Där har du våra 4 kommande matcher. 3 lag som besitter betydligt mer kvalité än oss och 1 lag med en manager som bara älskar att spela mot oss. Lägg där till att vi har seriens sämsta form och ett självförtroende som knappt existerar och du har en formel för kaos. SC // Tror inte det är nån som inte vill köra på den linjen du förespråkar. Det är bara det att ibland får man öppna ögonen också och se vart det barkar. Och just nu går tåget rakt ner i ravinen. Med denna farten så lär vi vara indragna i bottenstriden efter nyår. Med ett lag som redan nu bevisat att dom har nada stål i sig.Är lösningen då att köpa sig ur krisen ? I ett fönster då alla vet hur svårt det är att få tag i spelare som man verkligen vill ha ? Utan att betala överpris ? All heder åt att ständigt se på saker positivt men just nu är det bara löjligt Snälla pojkar får inte kyssa vackra flickor heter det. Och hur orättvist det än må vara så stämmer det väldigt bra in på verkligheten. Och det är i verkligheten vi befinner oss. Inte i fablernas värld.
Leeds United Duke
2017-11-05 08:12
Målvakt, mittback, vänsterback och anfallare är positioner som är sämre denna säsong mot förra. Krävs förstärkningar i januari och låna ut en del spelare. Bra byte i paus framförallt Roofe, sämre sistabyte med Grot. Ekuban blir viktig. Felix tillbaka i målet nu när Lonergan har spelat ut sig ur laget. Måste dominera matcherna som i början på säsongen då kan man komma undan med sämre målvakts- och försvarsspel. Ägaren verkar ha bra tålamod och har valt att anställa ytterligare en hjälptränare istället för att byta ledarstaben.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-11-05 07:36
Ja här var det ord och inga visor. Finns väl bara 2 alternativ. Sluta upp bakom ägare, spelare och headcoach. Eller tala om hur dåliga de är. Jag är för det första då jag gillar både Radz, spelarna och TC och tror på MOT och sluta upp bakom dom, är intressant se skillnaderna från från våra fans journalister och gamla storspelare hur hälften manar till besinning och hälften skäller likt bandhundar. Min lösning ge TC som har kontrakt fortsatt förtroende och investera rejält i januari. Blir det en dålig säsong så får vi igen bygga nytt i maj. För.mig är TC bara headcoach och sparka honom känns som den klassiska lösningen som 99 gånger av hundra inte har löst problemen på plan i denna klubben. Han och de flesta spelarna är ju handplockade av Radz och Orta. Att ge TC sparken är då att ge sig själv underkännt för den uppgiften. Mycket intressant hur Radz tacklar detta MOT
Leeds United WhitesMOT
2017-11-05 00:16
Ni har båda rätt och ni har båda fel :)

Hur man än vrider och vänder så är vi Leeds och vi har en rent ut sagt sjuk historia. Hade vi inte haft mästerskap och framgångar i Europa så hade man kunnat säga tittat på Hudds, Burnley, Brighton etc. Men det går inte. Och det är just p.g.a vår historia. Den är för nära inpå även om den är låååångt bort.

Folket som var där är fortfarande här och därför sitter det i väggarna och har en effekt på allt som händer och vilka beslut som tas. Titta bara på när merparten önskar sig en ny manager. Namnen är många gånger helt åt helvete fel för vår nivå ( jag är inte ett dugg bättre själv i mina drömmar)

Det jag vill komma till är att vi tror att bara namnet Leeds är skäl nog. Tme to wake up and smell the coffee helt enkelt. Hade vi precis trillat ur PL så hade det varit mer realistiskt kanske men vi är så långt efter så det är sjukt.

Men allt detta svammel är också en ägares bekymmer. Och just nu är det Radz. All heder åt vad han gjort så här långt för han har gjort 1000 gånger mer än idioterna de senaste åren före honom men det är ändå allt för lite. Som sagt så funkar det att köra Moneyball i Brighton men inte Leeds.

Eller ja....det kan gå men du får ha en dampunges envishet och enorm tur.

Leeds United Linus.M
2017-11-04 23:18
Thom// Jag köper inte att man inte ska jämföra sig med någon annan klubb för att vi är Leeds. Att du sedan har som argument att Don Revie var bra för oss på sin tid..... Jaha? Och? Vi är väl kort och gott inte överens - där heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-04 23:12
Linus// Jag tror det spelar roll i detta fallet. Återigen så skiter jag vad som sker i andra klubbar. Det hör inte hit. Sunderland och Hull hit och Watford och Huddersfield dit - prata om Leeds nu istället och skit i andra klubbar. Jag tror det spelar roll i Leeds United vart vår tränare är ifrån och vilken kännedom han har från England. Titta tillbaka bara på våra mest framgångsrika spelare/ledare. Don Revie - England Eddie Gray - Skotte Billy Bremner - Skotte Howard Wilkinson - England Gordon Strachan - Skotte John Charles - Wales Med flera med flera. Sen kanske även David O’Leary ska nämnas, Simon Grayson som tog oss till en sjunde plats och tog upp oss från League One etc etc. Vi är en traditionell engelsk klubb som ska ta fram unga talangfulla spelare ur de egna leden, tränas av en som känner till våra traditioner. Det brukar gå bäst då.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-11-04 22:57
En tränares roll är ju att spela ett system som passar de spelarna vi har.

Wiedwald
Shaughnessy, Jansson, Cooper
Ayling, Phillips, Vieira, Dallas
Saiz, Hernandez
Lasogga
Leeds United Linus.M
2017-11-04 22:48
Argumentet att TC inte har någon erfarenhet av England är så trött.... Det hade inte Wagner heller, kolla på vart de är nu.

Ungefär som när Paul Merson sa att Marco Silva inte hade erfarenhet av England och därför var skit - höll på att hålla kvar Hull med världens sämsta trupp och kolla vart han ligger nu med Watford.

Det är inte DET som är problemet här. TC kan vara problemet, beroende på hur han hanterar vissa situationer, men inte fan har det o göra med hans erfarenhet från England eller inte.

Har fått höra att han inte pratar med spelarna individuellt, inte ens när de blir petade. Han verkar inte prata med Cooper, som ju är kapten, heller. Låter inte alls bra och kan vara en förklaring till att det går så jäkla dåligt. Spelarna måste ju få reda på vad de gör fel och så vidare. Att inte ha en dialog, förutom med alla i en grupp på träning, låter helt galet.
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 22:07
@Rodell:


PRECIS vad jag tänkte i första halvlek. Lonergan hade 531 tillfälle att slå kort men skickade istället en 70 meters. Är det bara Lonergans "fel" Tveksamt...
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 22:05
Vet inte om det bara är i mitt huvud eller inte men jag har för mej att jag skrev här inne efter 5-6 omgångar att jag hade en känsla denna säsongen som jag inte vågade skriva.

Jag trodde vi skulle springa serien obesegrade. Visar bara på hur jävla dum i huvudet jag är....
Leeds United Rodell
2017-11-04 22:03
Frågan är väl om tc ska få uppehållet på sig att försöka vända detta eller om en ny tränare ska få sätta sina idéer... tycker det är oroande att vi inte ens kan kryssa matcher... wiedwald borde få chansen igen... trött på att se alla meningslösa långbollar från målvakt även om lonergan gjort bra räddningar i tidigare matcher
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 21:49
Thom// Absolut är det synd om honom. Han målade en bild som Radz köpte och han fick inte grejorna han behövde för att färdigställa ett mästerverk. Men det går inte bara att skylla på Orta´s rekrytering. Det är trots allt så att TC har en hel hög proffs till sitt förfogande. Funkar inte plan A så bytar man till plan B. TC har ingen aning det visar sig gång på gång. Såklart hjälper inte Lonergan till idag. Men du kunde efter 1 minut se vart detta skulle landa. Bara en så enkel sak som att spela Saiz vänster framför en vänsterback som inte är vänsterback visar bara på TC´s omdöme. Många ser Berardi göra en dålig match men stora delar i det hänger ihopa med att han är helt utlämnad av Saiz. Ska den taktiken funka så behöver Berardi vara 10 gånger bättre än vad han är. Och är han det så spelar han inte CS. För mej räcker detta som ett exempel på att TC är helt fel på det. Om sen dina förslag är rätt vet i fan men just nu tar man väl vem som helst tror jag.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-04 21:31
WhitesMOT// Som du vet så håller jag med dig. Men min poäng är mer att jag också långt inne kan känna att jag tycker lite synd om honom. Hade jag fått bestämma så hade han gärna få lyckas men det gör han ju inte. 2-0-7 hade fått vilken klubb som helst att fundera på alternativ och det finns en jävla massa alternativ där ute. David Moyes, Aitor Karanka, Simon Grayson bara för att nämna några. TC har ingen erfarenhet alls av England. Dessa tre herrar har det och jag är tämligen säker på att de alla skulle hoppa på chansen att träna oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-11-04 21:08
Alla lag kommer in i svackor men detta är en gigantisk formsvacka som TC inte klarar att hantera det är ursäkter efter varje match. De få Ledarna i laget skickades iväg som sagt. Radrizzani var tveksam till Monk efter svackan i slutet på förra säsongen och erbjöd bara ett ettårskontrakt och nu är vi i samma situation att svackan blir lång. Ett topplag har inte råd med det. Orta har även han misslyckats ordentligt. Cibicki t ex det fanns bättre spelare att hämta i allsvenskan för en en billigare peng t ex Berget i samma klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 21:00
@Linus.M:


Kanske det han tänker funkar, om han har rätt spelare. Allt är inte hans fel. Så är det aldrig. Men faktum är att han klart och tydligt inte har det i sig att försöka ändra det som så uppenbart inte funkar.

Jag tror jag förstår vad han är ute efter men det går inte att spela hans spel med andrahandsortering. Han kom in i detta och sa till Radz att han visste precis vilka fel Monk gjorde. Eeh.....sorry men ska man vara kaxig så får man fan ha på fötterna. Oavsett om man får en usel hand att spela med som han nu fått av Orta.

Skyll på Orta om man vill men det är fan inte hans fel att Green och Bridcutt inte är kvar. Det ligger på TC. Folk kan hävda att dessa 2 inte är världsklass men om man inte kan se vad dom bidrar med så ska man ärligt talat inte försöka förstå sig på fotboll. Idrott på högsta nivå ( vilket vi nästan är ) hänger så otroligt mycket på psykologi. TC har tömt laget på ledarskap. Något du verkligen behöver när det går trögt. Något båda dessa hade kunnat bidraga med.

Summa summarum vi har inte råd längre att vänta på att TC´s idéer bär frukt. Han är fel man på fel plats. Punkt slut.
Leeds United Duke
2017-11-04 20:58
Anders// Ok. Grattis!
Postat via SvenskaFans-appen
Brentford Anders T
2017-11-04 20:55
@Duke:

Stämmer bra, Birmigham värvade tre spelare från oss sista timmarna innan fönstret stängdes. Gissa om segern mot dom i onsdags var extra skön :)
Leeds United Duke
2017-11-04 20:50
Brentford vinner rättvist ingen kan säga något annat. Vi hade 20-30 bra minuter i andra halvlek inget mer och en pinne borta mot Brentford ska man inte vara nöjd med om man siktar på uppflyttning.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-11-04 20:47
Anders// Sålde ni inte en massa spelare i augusti? Man trodde ni hade gett upp satsningen där.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: