/england/leeds/forum/373.aspx/england/leeds/forum/373.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United stonefree
2017-11-04 12:53
Det kanske trots allt är dags att låta Ayling stå över i dag, han har spelat i varenda match serie som cup sedan säsongen började, jag tycker han börjar ser mer och mer sliten ut, det är ju bara att köra Berardi - Cooper - Jansson - Dallas där bak. Alla är ju hyfsat fräscha, sen in med tysken även om han är sämre, men kan vi få upp lite fart på försvararna, då kan mållis få igång spelet snabbt, precis som i början av serien.
För nått måste ju göras, för vi inte bara ska, vi måste vinna idag, det finns inget alternativ. Punkt slut. Det är kniven på strupen och TC vet det, då går det inte att fega!
Leeds United Rodell
2017-11-04 12:12
Mycket svårt att se TC överleva en förlust till om inte spelet är betydligt mycket bättre. Dok gick ju Radrizzani ut och mer eller mindre skyllde förra förlusten på domaren beroende på hur man tolkar det iofs. Så man vet ju inte alls hur tankegångarna går.
Leeds United Kristoffer
2017-11-04 11:37
Vi möter ju Boro, Wolves och Barnsley efter uppehåller så där kan det bli tre förluster till.
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 11:22
Överkörda idag. Krisen total. Byebye TC.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-04 11:07
Nästan lika många poäng ner till nedflyttning som till första platsen. 13 poäng ner till Sunderland och 12 poäng upp till Wolverhampton. Vad gäller Grot så tror jag att han kan ha en framtid men inte i dagens Leeds. Det är som att ställa en 13 årig Messi i Allsvenskan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-11-04 11:03
Jay-Roy Grot has been called up to The Netherland's U20s squad for their friendlies against Switzerland and Italy

Grot ska spela för landslaget
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-04 11:02
Som sagt så vinner vi idag. Är inte ens orolig. Men denna vinst löser inte alla våra problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-11-04 10:48
I formtabellen är vi näst sist och Brentford sexa. Blir tufft idag men vi måste gå för tre poäng, oavgjort kommer man ingenstans på. Jämför vi med Derby har de fyra anfallare som kan göra mål och vi har en, därför är vi väldigt beroende av att försvarspelet fungerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-11-04 09:56
Since beating Birmingham in September - a result that put the Whites top of the league - Leeds have attempted just 18 shots on target in the Championship, fewer than any other team.

Hmm...
Leeds United stonefree
2017-11-04 09:28
Hemma igen efter en tung resa fotbolls mässigt i Leeds. Men som tur var gjorde vi andra roliga saker, sjöng karaoke för första gången på 20 år. Var på konsert och såg Black Rebel Motorcycle Club. Träffade som vanligt en massa trevliga människor.
Men matcherna var inget roligt. Jag hade trots att Sheffield låg högt aldrig sett den förlusten komma, det var ju ett Yorkshire derby, med allt vad det innebär. Det ett Leeds som var så långt ifrån PL spel som man kan komma, den matchen kommer för alltid att gå under kategorin ”katastrof” Mot Derby var det i och för sig något bättre i långa perioder, men vi går bort oss fulständigt på båda deras mål. Om det är straff? Jag vet inte, jag har sett många som har varit mycket värre som har blivit dömt. När man först såg endast stilbilderna på händelsen, tyckte att det var utanför, men ser man filmen från händelsen, då köper jag domarens beslut att döma. Sacko där emot, vad hade han inne på plan att göra, en trött och dålig Roofe är bättre än att sätta in Sacko. Det som jag inte får in i mitt huvud från dessa 2 matcher är, varför stänger vi inte matcherna vid 1-1. Vi är nere i en formsvacka, men alldeles för många förluster. 2 stycken 1-1 matcher var väl inte vad man hoppats på innan, men som matcherna gestaltade sig, så hade nog de flesta köpt det. Men nej vi får runt som yra höns i båda matcherna och lätt motståndarna ta över fulständigt i våran jakt på fler mål, trots vi allihopa såg vad som skulle komma. Det är ett dåligt betyg till TC.
Många speciellt i Leeds har redan börjat ropa efter TC avgång. Om det är rätt eller fel, jag vet inte, jag kan tycka att som mot Derby att byta in Sacko och Grot, kändes lite som att han inte har riktig koll, det är 2 spelare som inte har presterat ett skit än så länge den här säsongen. Han försvarar alla spelare hela tiden, han sa i en intervju i måndags i Yorkshire Post att han tyckte vi var på rätt väg med laget och att andra halvlek mot Sheffield var helt okej och det skulle han bygga vidare på. Hallåsäger jag, såg vi samma match?
Men just nu tror jag inte att det hjälper att sparka TC. Därför att det kommer inte att bli bättre med en ny tränare. Våra spelare är helt enkelt för dåliga. Utav alla de spelare som har kommit in i sommar är det endast 2 som kan sägas ha CS klass rakt igenom och kan spela alla matcher på en rätt bra nivå. Det är Saiz och Lonegan. Resten är helt enkelt för dåliga, de kan göra enstaka bra matcher, men för sedan var totalt odugliga. Vi har i dagsläget ingen trupp som kan slås i längden i topp 6. Vi har enormt många svåra lag framför den närmaste tiden i dag Mot Brentford, vi har inte vunnit där på över 50 år. Vi har sedan Middlesbrough och Wolverhampton, ett som verkar var på G och ett som helt enkelt redan har visat att de är väldigt sugna på att få spela PL fotboll nästa säsong. Men jag tror att TC ryker innan november är slut är han borta.
Sedan tror jag dessutom att vi är allt för dåligt tränade, vi tar helt slut runt 70 minut i varje match, det märks på att alla stressar upp sig och alla fel vi gör blir ännu tydligare i slutet på matcherna.
Man skal ju i och för sig inte jämföra lag och så, men jag kan inte låta bli ändå. Mot Derby, tex de hade 6 start spelare som hade spelat minst 1 säsong i PL och deras bänk, var på en del platser bättre än en del av våra starspelare. Då känns det som man kör med ett lag som gör en alvarlig satsning mot toppen av CS. Tror att många gånger så lurar vi oss själva med att plocka så många utlänningar in i laget. CS är så tuff en serie att den slår alla de högsta serier i Europa förutom 5-6 stycken och i en del av dem är det så dålig konkurens att från mitten och neråt finns det så många dåliga lag, som skulle få svart att platsa i CS
Det är som sagt jävligt tungt just nu, men jag tror och hoppas att vi kan vinna i dag, mest för att det är borta från ER. Men det är 100% fokus som gäller från första sekund. Sedan gäller det att inte Vibe får stå och raka in returer, som han gjorde förra gången vi var på besök.
Jag vet att många pratar om långsiktiga mål, men det har vi ju gjort i 15 år nu, målen flyttas bara framåt för varje ny ägare och tränare. Jag säger Bullshit. Leeds ska alltid tillhöra toppen av CS varje säsong, annars är det ett misslyckande. Vi ska ha ett topplag där minst 5-6 spelare kan följa med till PL, det har vi inte i dag på långa vägar. Skulle vi mot all förmodan få dangel i dag har vi sjunkit från en första plats till en 11-12 plats på1 ½ månad. Det kommer inte att accepteras av hardcore fansen i Leeds, de har trots allt en del att säga till om, för när drevet börjar komma igång, kan de var rätt tuffa.
En önskan har jag kvar inför dagens match. Skicka Sacko var som helst, men bort från Leeds, skicka ner Grot till U23, de behöver honom, han kan kanske bli bra, men han är ingen bänkspelare i Leeds på långa vägar
Leeds United stonefree
2017-11-04 08:37
@Linus.M:


Tro det eller ej, jag ser det inte för omöjligt att vi byter målvakt og tysken får stå.Lonegan är bättre, men vi måste få igång et spel där vi kan rulla ut bollen.
Jag har fortfarande nackspärr efter de 2 senaste matcherna på ER, har aldrig sett så mycket av himlen i Leeds.

Tysken i mål
Ayling Cooper Pontus Berardi
Vieira O´Kane
Saziz Philips Dallas
Lassoga
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-03 21:54
Svensson,s//

Ja, det har hänt att fotbollsklubbar vänder matcher.
Svensson,s
2017-11-03 21:46
Wolves leder med nåra mål över Fulham.
Är väl väntat, såvida inte Fulham tvärvänder resultatet,har väl hänt att så blivit fallet. ibland.
Leeds United Linus.M
2017-11-03 20:41
Väldigt svårt att gissa startelvan men tror det blir något sådant här:

Lonergran
Ayling, Cooper, Jansson, Dallas
O'Kane, Vieira
Alioski, Phillips, Saiz
Lasogga
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-03 20:31
BullenKarlsson//

Brukar aldrig tippa här så jag bara tog något :)
Leeds United BullenKarlsson
2017-11-03 14:48
Thom / Skriver du och tippar 0-3 =)

Var det direkt efter förlusten? =p
Leeds United Rodell
2017-11-03 13:32
Thom //

Förhoppningsvis inte :P
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-03 12:45
Nästa MFF’are in i Anton Tinnerholm kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-11-03 11:56
Matcherna mot Burton (annandagen) och Forest (nyårsdagen) sänds på Sky Sports. Lördag 4/11, kl 18:30 – Brentford vs Leeds (Championship) – Visas på Viaplay. Söndag 19/11, kl 14:15 – Leeds vs Middlesbrough (Championship) – Visas på Sky Sports, återkommer med info om svenska kanaler sänder. Lördag 25/11, kl 13:30 – Barnsley vs Leeds (Championship) – Visas på Sky Sports, återkommer med info om svenska kanaler sänder. Fredag 1/12, kl 20:45 – Leeds vs Aston Villa (Championship) – Visas på Sky Sports, återkommer med info om svenska kanaler sänder. Tisdag 26/12, kl 16:00 – Burton vs Leeds (Championship) – Visas på Sky Sports, återkommer med info om svenska kanaler sänder. Måndag 1/1, kl 16:00 – Leeds vs Nottingham (Championship) – Visas på Sky Sports, återkommer med info om svenska kanaler sänder.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-03 10:48
Vi känns hetare på bortaplan av någon anledning. Tror vi slår Brentford imorgon med 1-3. Kom ihåg vad ni hörde det först!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-11-03 09:16
Noterbart är att Brentford och Fulham på 15:e och 16:e plats bara är 4 poäng efter oss.
Leeds United Duke
2017-11-03 09:15
Förlust imorgon och vi är troligtvis nere på plats 11-12. Dansken får inte förlora då tror jag han är out.
Postat via SvenskaFans-appen
Middlesbrough Honken666
2017-11-03 09:01
WhitesMOT

Tabellen ljuger inte gäller bara när den är färdigspelad, innan dess ljuger den väldigt mycket eftersom alla inte mött alla..... ;)
Leeds United lasse c
2017-11-02 21:37
Östersund spelar i helvitt mot atletico bilbao, alltid något !
Leeds United sportcarl
2017-11-02 20:19
Golden lion 19:02. man blir immun, för mig är klubben större än resultatet,om vi ligger i PL eller league one så är det min klubb ändå, däremot går man så klart med lättare ben är vi vinner.
Leeds United golden lion
2017-11-02 19:02
Hej Leedsfans!
på 80talet sa jag till mig själv att aldrig gnälla bara vi vann NÅT!!
1992 hände det...!!25år sen...
jag e 58bast...gräva ner sig för allt skit som Leeds levererar...
jag pallar inte det.....(LIVET) är mycket viktigare än så....
som ung så är allt himmel och helvete......lättare nu:-)
ha ett bra liv alla!
Leeds United Linus.M
2017-11-02 18:57
"Det går fort i fotboll"

Ska vi döpa om forumet till detta istället för Revie Stand? ;)
Leeds United sportcarl
2017-11-02 15:56
5 år känns som en lång tid. Ekonomin är ju betydligt bättre än låt säga för 5 år sedan. Vi kom sjua förra säsongen. Är 2 faktorer stt bygga på plus ny ägare.har ju hur mycket som helst i Wood pengar som bara väntas på att förstärka truppen. Minst play off denna säsong och gå all in nästa. Perfekt att när klubben firar 100 år vara tbx i PL. Annars blir det samma scenario som de sista 15 åren att de bästa spelarna lämnar.
Leeds United WhitesMOT
2017-11-02 13:22
Jag har inget emot långsiktigt tänk. Problemet är att vi är inte vilken klubb som helst.

Läste nånstans att modellen Radz tänker köra är lite som Brighton gjorde. Det tog några år för dem att ta sig till PL med den planen dom satte. Deras lag är inte byggt på massa storköp. Det är £3-5m spelare,bra scouting och fria transfers. Plus en manager som kan Championship utan och innan.

Och det kan väl låta sunt. Långsiktigt, inte spräcka budget och helt enkelt lugn och ro. Fine. Köper det. Där är bara ett bekymmer. VI ÄR INTE BRIGHTON.

Som klubb är vi betydligt större. Vi har en helt annan historia och även om man inte kan leva på gamla meriter så får du per automatik helt andra krav.
När Brightons ägare säger vi har en 5 års plan så köper deras supportrar den. När Radz säger samma sak till oss så säger vi " Ja....vi hör vad du säger och vi förstår hur du tänker men vi har väntat länge nog. Vi orkar inte längre. Vi vill ha kakan nu ! "

Däri ligger stora delar av vårt bekymmer. Tålamodet är slut och nya ägare är för naiva. Hur väl Radz än menar.
WLD WLD
2017-11-02 13:00
Mycket hinner talas om under en timmes lunch......
Whites o Tom//
Jag är enig med Era skrifter, vi måste bli mer stabila under flera säsonger, int
bara att,"flaxa ," upp hastigt och lustigt.
Reading, Fulham och fler med dem som åkt tillbaka neråt....
Annons: