/england/leeds/forum/370.aspx/england/leeds/forum/370.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United BullenKarlsson
2017-05-17 18:53
Hallå, ska det pratas rykten ska det pratas Alan Smith, Woodgate, kanske comeback för Lee Bowyer ;)
Leeds United Linus.M
2017-05-17 18:18
Inte en chans att Taylor vill stanna eller att Monk vill ha en spelare i truppen som vägrat spela för klubben. Det handlar om, som Kristoffer sa, att vi ska få pengar för honom så måste vi erbjuda honom ett kontrakt. Han är ett as och kommer förbli ett.

Howson in för £4m? LÄTT!
Leeds United Duke
2017-05-17 18:09
Howson och Sacko in. Hade varit perfekt. Sacko för en billig peng då han inte är en given startspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2017-05-17 16:35
Howson 29 år... Vart försvinner tiden?
Leeds United Paris75
2017-05-17 15:53
Någon som vet när Leeds shoppen uppdateras med nytt sortiment? Mot
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 15:44
Om nu inte sol och måne byter plats på dygnet så är det nog som Kristoffer skriver att kontraktserbjudandet är bara för syns skull. För att klubben ska kunna få kompensationen.

Men visst låt säga att Taylor skriver på. Då har han verkligen gett sig in i lejonets kula. Det är möjligt att han har en väldigt bra förklaring till varför han gjorde som han gjorde men han har väldigt många att övertyga.
Det börjar med (förhoppningsvis) Monk och slutar med oss.Om han inte är öppen med varför det blev som det blev så kommer han inte ha en lätt uppgift att utföra det som kommer krävas av honom. En felpass och högafflarna kommer höjas.

Nä,glöm honom. Han har sålt skinnet.
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 15:30
Lite lösa rykte.
Leeds United sportcarl
2017-05-17 15:27
man får väl lägga allt i en vågskål när det gäller Taylor, allt han gjort och det är inte lite det och kanske inte bara sista matchen och sista året, kanhända ville han inte riskera sin karriär och spela i en ¨match som inte betydde något, man kan ju tänka sig vad som skulle hända om han brutit benet i den matchen och gå miste om sina drömmars mål, som samhället i övrigt såg han väl krasst till sig själv och säkert har han dåliga rådgivare/agent. som i allt annat lär det bli uppdelat i 2 läger bland fansen. tycker han gjorde fel men kan förstå och förlåta, har inte minsta behov att skriva förnedrande ord om honom, och skulle inte ha det minsta problem om han mot förmodan skulle stanna i klubben
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 15:18
@stonefree:


Att han vill vidare i karriären är sin sak. Men att vägra arbeta medans du är under kontrakt är skamligt och förtjänar varenda ord som spottats åt honom. Den dagen då han förklarar sitt beslut är den dag då vi kan diskutera om det var rätt eller fel att kalla honom för alla dessa ord eller inte.
Leeds United sportcarl
2017-05-17 15:10
Sacko nej, Taylor ja om han vill, och vill han gå vidare så är det ok för mig, spelare som Erwin, Botaka,Grimes,Pedraza, Dallas,Phillips,Turnbull, Antonsson, Barrow m m är det bra realesa.
Leeds United stonefree
2017-05-17 14:33
@Kristoffer:


Det vore ett stort misstag enligt mig, det han har presterat under säsongen 16/17 är inget vidare. Men han är ung och kanske kan utvecklas, man vet aldrig. Men med facit från säsongen som gått, känns det som att spela ryskt roulett.
Leeds United stonefree
2017-05-17 14:30
@Kristoffer:


Skriver han på, måste det ju ändå ses som att han inte är främande för att stanna och var så lukrativt att om ingen vill köpa honom att han då tycker att det kan vara värt att stanna och spela kvar i Leeds.
Skriver han på ett slavkontrakt och ingen vill ha honom, sitter han ju kvar i samma båt! Eller?
Leeds United Kristoffer
2017-05-17 14:23
Enligt Phil Hay ska Leeds även vara intresserade av att köpa Sacko.
Leeds United Kristoffer
2017-05-17 14:23
Det är väl inte tänkt att Taylor ska stanna? Det nya kontraktet ska väl bara se till att Leeds får lite pengar för honom?
Leeds United stonefree
2017-05-17 13:51
Det ska bli roligt att se hur folk reagera om Taylor kommer att tacka ja till ett nytt kontrakt, som han har fått i dag och som högst troligt är bra mycket bättre, än det som klubben la på bordet när han gick skadat under hösten. För det var ju rena häxjakten på killen efter han hade tackat nej till spel mot Wigan, han kallades allt otänkbart från horunge till förrädare. Han har spelat i Leeds sedan han var 9 år. Han har gett allt och utvecklats enormt under sina år i Leeds. Det kontrakt som går ut nu om en månad är ett kontrakt som många League 1 spelare skulle tacka nej till. När Leeds erbjöd honom ett nytt kontrakt i höstas, var det inget lukrativt kontrakt, för han tackade nej på stående fot. Jag tycker att det går lite för långt ibland, killen är väl inte livegen, han måste precis som vi ute i arbetslivet få byte klubb om han känner att han inte utvecklas längre. Att han tackade nej till spel i sista matchen är kanske inte okej. Men det verkar som det ligger en hund begraven i visa lägen i Leeds. Jag gillar Monk, men de interna bråken har varit lite för många här på våren. Bråket med Jansson och Taylor är säkert inte de enda, sånt kan ju ha en viss inflytande på att vi sumpade slutspelet, att inte truppen drog jämt med varann och coachen. Jag säger det igen, undrar hur snabbt vi kommer att krama om Taylor igen och hur ska vi då kunde förklara för killen att för en vecka sedan, var han (sämst, runkare, looser, idiot, förrädare, folk till och med skrev att de hoppades han skulle bryta benen och aldrig spela mer, la ut rykten om att han skulle till Galatasaray, bara för att späda på hans redan oförtjänta rykte. Är vi verkligen sådana primitiva människor att vi inte drar oss för att sänka en fotbollspelare som har gett 14 år utav sina 23år i livet till Leeds.
Leeds United sportcarl
2017-05-17 12:55
Pablo har fått förlängt med 12 månader. Vet inte om det är Bra eller dåligt. Vårsäsongen och på bortaplan ganska medioker. Dock har han sina kvaliteter.räknar nog att Bartley återkommer.Taylor måste vi hitta en ersättare till (Linus Wahlqvist?). ytterligare en innerback och en defensiv mittfältare av bra kvalitet. Några yttermittfältare plus minst 1-2 anfallare så vi har lite option. Faktum är att vi avslutade säsongen sämre än vi startade. Finns nog ett tiotal spelare vi kan Släppa.
Leeds United Zilvestri ...Zlatan....
2017-05-17 12:10
Är nya tipset redan igång här på forumet ,,,
Mina tidigare 32 p, är ersatt till 3 p,,,,,,
???
Åsse, Whites, Då tar vi Milner.......
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 10:22
Och va fan nu är det ju snart nytt sommarfönster så det är lika bra att redan nu önska samma gubbe som alla andra fönster.

MILNER !! :)

han kan ju spela vänsterback...... ;)
Leeds United WhitesMOT
2017-05-17 10:20
Tom Lawrence är en spelare vi borde gå för. Och vi behöver en Cairney typ också.

6-8 nya behöver vi. Minst.
Leeds United Kristoffer
2017-05-17 09:24
Enligt Phil Hay får Hernandez förlängt med ett år.

Jack Vann, Alex Purver, Michael Taylor, Billy Whitehouse, Jordan Botaka är exempel på spelare som får lämna.
Leeds United Linus.M
2017-05-17 06:25
@¤Thom Mattsson¤:


Mjaae, de har ju sagt att han återvänder till klubben och är en Swansea spelare. Likt Bridcutt förra året. Tror inte den förhandlingen är helt död om vi försöker.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-05-17 02:09
Linus// Jag tror Swansea gått ut med att Bartley ska stanna i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-05-16 23:16
@Duke:


Nä, och det gör vår kollaps ännu mer bitter.
Leeds United Duke
2017-05-16 22:41
Fulham hade inget för sin fina avslutning.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-05-16 22:39
@Linus.M:


Oväntat att man har rätt på sånt som man vill ha fel ! :)
Leeds United Linus.M
2017-05-16 22:29
@WhitesMOT:


Ahh..... :)
Leeds United Duke
2017-05-16 21:41
Var försvarspelet som var bra. Det var så vi vann matcher. Fulham hoppas jag går upp så vi slipper dom. Om inte så Wednesday för dom verkar ha en rejäl skattkista.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-05-16 21:25
Efter 35 minuter av Reading-Fulham så inser man rätt kvickt att vi verkligen överpresterade under säsongen.

Nu vinner säkert Reading detta bara för att, men Fulham spelar en sån fotboll som jag önska vi kunde spela. Hög press, väldigt mycket rörelse och platsbyten och rakt så fort dom får chansen.

Vi behöver många nya.....
Leeds United Linus.M
2017-05-16 20:35
Vad behövs tills nästa säsong? Såhär tycker jag:

Green
Ayling, ?, Jansson, ?
Vieira, O'Kane
?, Hernandez, ?
Wood

Såhär ser vår startelva ut just nu. Vi har en ettårs option på Hernandez och om vi inte utnyttjar den så är frågan om Roofe räcker? Han har ju fått spela ute som en ytter hela säsongen och han har alltid varit bättre när han fått spela som nr 10.

Förövrigt behövs en mittback om inte Bartley signas. Även en ny vänsterback då inte Berardi kan spela där hela säsongen, väl?

Vieira & O'Kane tycker jag hade räckt. Vieira som vår egna lilla Kanté och O'Kane som en mer box to box spelare. Om Bridcutt kan få en försäsong med laget och få vara skadefri så borde de tre räcka tillsammans med Phillips.

Två wingers behövs. Dallas, som faktiskt är den enda wingern med kontrakt, är inte bra nog. Pedraza, Sacko och Barrow ger jag inte mycket för och kommer förmodligen gå tillbaka till sina respektive klubbar.

Så... I prioritetsordning:

En mittback (BARTLEY!!!)
Två yttermittfältare (tre kan behövas då vi kan behöva backup)
En vänsterback
En anfallare, backup till Wood. Antonsson håller inte, särskilt inte som ensam forward.
Leeds United Linus.M
2017-05-16 17:27
Pontus Jansson tränar med MFF nu när han är hemma. Vill tydligen förbereda sig för VM-kvalet.
Annons: