/england/leeds/forum/360.aspx/england/leeds/forum/360.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2017-12-23 15:22
Intressant fakta är att Cooper slog igenom som underbarn i Hulls academy och gjorde A-lags debut som 16åring. Har gått lite upp och ner sedan dess men värvad för en liten peng och som 26åring nu ordinarie i Leeds och ofta kallad till Skottlands matchtrupp. Tagit ett litet steg framåt under TC
Leeds United sportcarl
2017-12-23 15:18
Lonergan. Shaughnessy. Pennington . Anita. O Kane, Lasogga och Grot
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-23 15:11
Kan vara bra att Saiz får vila lite. Han har sett lite sliten ut de senaste matcherna. Vilka sitter på bänken?
Leeds United sportcarl
2017-12-23 15:06
Saiz sträckning har de mörkat bra. Pablo perfekr back upp på den positionen
Leeds United Kristoffer
2017-12-23 15:01
Wiedwald
Ayling, Jansson, Cooper, Berardi
Vieira, Phillips
Cibicki, Hernandez, Alioski
Roofe.
Leeds United Kristoffer
2017-12-23 15:01
Saiz är vadskadad
Leeds United Kristoffer
2017-12-23 12:40
Förra säsongen låg vi efter 22 omgångar fyra med 38p och nu ligger vi sjua med 36p.

Förra säsongen vann vi med 4-1 mot Preston i nästa omgång och efter det följde oavgjort mot Villa och vinster mot Rotherham och Derby (vår bästa match för säsongen).
Leeds United sportcarl
2017-12-23 11:42
Laget idag borde bli i princip nästan identiskt med laget mot Norwich. Är väl bara vem av Cibicki och Hernandez som skall starta då bägge gjorde bra insatser mot Norwich
Leeds United sportcarl
2017-12-23 11:31
Julefriden har infunnit sig med de sista vinsterna. Idag blir det LUTV och förhoppningsvis 3 poäng. Några vinster till innan nyår så borde vi ligga minst lika bra till som förra säsongen där vi dabbade bort oss totalt från januari och det får nog ägarna, Monk och spelarna dela på. Denna säsong har vi en jättechans att klara minst play off om alla bidrar och gör sitt jobb
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-23 00:04
Linus// Det är okey. Du kanske förstår annat? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-12-23 00:01
Thom Matsson 21:42, eller tvärtom:). Du får väl förklara vilka det är här inne som förstår sig på fotboll och vilka det är som inte gör det så vi vet
Leeds United Linus.M
2017-12-22 23:38
@qcn:


Den betyder fantastiskt mycket! Även om jag inte har någon kunskap om fotboll...

:-)
Leeds United qcn
2017-12-22 23:35
//MR Clarke Nr8

Bra talat :) Exakt så är det och jag skulle inte vilja vara utan Thom, Linus, Whites, Sportcarl mfl och deras inlägg. Det visar ju bara att den här klubben betyder väldigt mycket för många av oss. God Jul !!
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-12-22 22:00
Statistik kan man alltid vända till sin fördel om man vill beroende vilka kriterier man använder,sedan så får man tycka vad man vill.
Allting är inte Svart eller Vitt.
Har man starka åsikter om allt så finns det alltid någon som inte tycker som du.
Det gäller alla oss.
När det gäller tjöt i evighet så blir det bara tröttsamt
Imorgon så Vinner Vi
MOT PL
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-22 21:42
qcn// Om någon påstår i inlägg efter inlägg att en spelare gjort 5 mål och 3 assist utan att ens försöka förstå poängen som övriga har så anser jag att personen i fråga inte förstår fotboll. Ding dong.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United qcn
2017-12-22 21:14
Thom//

Jag ville mest bara vara en liten Besserwisser :)

Du skrev så tvärsäkert att ingen tyckte att det inte var bra att Lassoga kom tillbaka.

Själv kan jag väl tycka att det är bra om vi har så många tillgängliga forwards som möjligt. Däremot ser jag ingen anledning till att han ska starta nu när vi ändå går så bra. Jag gillar det jag sett av Ekuban, men han måste ju börja producera om han ska bli en startspelare.

Sen kan jag ju tycka att det är lite lågt att påstå att andra tyckare här inne inte förstår sig på fotboll.....
Leeds United Rodell
2017-12-22 21:08
Står mycket väl för det jag skrev tidigare och tycker jag förklarade min åsikt rätt bra :) sen kan man tycka att jag har fel absolut men på det stora hela så vinner vi fler matcher utan än med honom :) Men som thom säger så presterar han och bevisar mig fel så tar jag gärna emot alla ”vad va det jag sa” tyvärr så finns nästan inget i hans karriär som talar för att han är så pass bra som dom flesta verkar tycka :)
Postat via SvenskaFans-appen
WLD WLD
2017-12-22 20:44
Visas morrondagens match på TV?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-22 20:39
Mr Clarke// Jag har klagat på andra spelare också och det står jag för. Tycker ett supporter forum finns till för det och andra diskussioner. Har du några problem med det? I så fall kan du väl beskriva för mig vad vi ska prata om. Supportrar pratar ju normalt sett om vilka spelare som ska spela eller inte, vilken laguppställning som är den bästa, varför en tränare gör på ett visst sätt eller varför en ägare inte köper en speciell spelare. Vad skulle man annars diskutera om? Hade varit rätt dött annars. Tycker det är skit kul att resultaten har vänt och har gett TC cred för det. Tycker spelare som Alioski och Jansson höjt sig också vilket jag sagt vid flera tillfällen. Så för mig kan man gärna fokusera på att allt är frid och fröjd om man vill för det finns mycket att vara glad för just nu. Jag är glad och det gör mig inte alls ledsen att Lasogga är tillbaka så länge han bidrar när han väl får chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-12-22 20:14
När Pontus hade en svacka o Cooper tabbar sig Phillips går bort sig o målvakterna gör tavlor bägge två o Aloski är röten defensivt o nästan hela laget har en svacka då klart att det var LASOGGAS fel BARA
Imorgon vinner vi så skit samma
MOT PL
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-22 19:50
qcn// Tycker dock att Rodell förklarar sin poäng lite längre upp med att vi spelar bättre utan Lasogga, vilket ju stämmer till 100 %. Det bevisar ju resultatraden med Lasogga där vi fått stryk majoriteten av matcherna. Jag säger att han fortfarande har chansen att bevisa motsatsen men jag förstår all den frustration som fansen uttrycker när det kommer till Lasogga.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-22 19:47
Missade tydligen just den kommentaren. Förstår dock syftet. Jag anser att han gärna får bevisa mig motsatsen i alla fall. Sen kan man diskutera hur många poäng vi ska slänga iväg på att försöka få Lasogga i form. Men anser TC att Lasogga bevisat så mycket på träningar att han ska starta/hoppa in så hoppas jag att han är tillräckligt bra och kämpar röven av sig. Det är det minsta man kan begära.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-12-22 19:32
Thom// Linus skrev det var goda nyheter att han var tillbaka då började diskussionen. Hoppas han gör det bra som du skriver.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United qcn
2017-12-22 19:30
Thom//

Rodell skrev ju "Jag kan tycka att han kan fortsätta vara borta och att det inte är goda nyheter". Jag vet inte hur du tolkar det, men jag tolkar det i alla fall som att Rodell inte tycker att det är bra att Lasogga är tillbaka.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-22 19:09
Duke// Vem har sagt att det inte är bra att Lasogga är tillbaka? Jag bara undrar alltså. Jag kan inte se att någon skrivit det någonstans. Han får gärna komma tillbaka och göra 3 mål imorgon men för mig är det viktigaste att vi vinner och att han bidrar till vinsten. Spelar ingen roll om han gör mål eller assist men vårt spel ska inte bli lidande av att han är på planen. Exempelvis så anser inte jag att han gjort sitt jobb om han nickar in ett mål i åttonde minuten för att sedan tappa bollen 17 gånger, slå 13 felpass av 14, inte kämpar och sätter press, förlorar samtliga nickdueller och inte kommer till några fler målchanser och vi förlorar matchen. Då är hans nick mål inte tillräckligt för mig. Jag tycker flera av hans insatser har varit väldigt dåliga och jag är och har varit kritisk till honom. Jag hoppas att han bevisar mig fel likt Cibicki gjort. Cibicki är vår spelare, Lasogga är på lån och det är en annan sak. Lasogga har missat halva säsongens matcher hittills och bara det är en orsak att jag tycker han varit misslyckad hittills. Men som sagt, han får jätte gärna bevisa mig fel och gärna med start imorgon! ALLTSÅ: Jag tycker det är bra att han ät tillbaka. Gärna ett inhopp på 10-15 minuter imorgon som en liten uppvisning på vad som komma skall.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-12-22 18:54
Kan inte förstå att man inte tycker det är bra att Lasogga är tillbaka. Han levererar hyfsat hittills och är målfarlig. Zlatan jobbar inte mycket i defensiven heller för att jämföra med en spelare på högre nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-12-22 17:54
@Rodell:


På tok för lite tid på plan och på tok för lite erfarenhet för att säga det är en nackdel än men samtidigt förstår jag vad du syftar till.

Det är glöden jag gillar framförallt. Sen har han verktygen rent fysiskt att kunna bli riktigt bra för denna nivån. Han behöver självförtroende och lite skolning. Dom andra 2 har erfarenheten. Roofe iofs från en lägre nivå än nu men även en full säsong på denna. Lasogga en nivå till. Tyvärr tycker jag Roofes attityd är lite för kaxig för hans kunnande och Lasogga känns rent av slapp slö och likgiltig. Kan du få Lasogga i mental balans och vilja brinna så tror jag han har en nivå de andra 2 aldrig kan komma till.
Leeds United sportcarl
2017-12-22 17:32
Man får acceptera att folk har olika åsikter om vilken anfallare som är bäst. TC vara eller inte vara. Om detta laget är bättre eller sämre än förra året. Om vi kommer gå till play off eller dala till under halvan.
Leeds United MR Clarke Nr8
2017-12-22 17:24
Den här gången är jag överens med Linus o SPC gällande Lasogga som har en hög högsta nivå det är jämnheten som sviktar.Roofe är en härlig lirare som kanske väger lite lätt ibland.Ekuban kämpar otroligt hårt men gör inte mål o vi behöver poängspelare.Lasogga eller Roofe får handla om dagsform o motstånd det är väl bra med alternativ.
MOT PL
Leeds United Linus.M
2017-12-22 16:17
Jag tycker mest att Lasogga gjort det bra när han inte varit skadad, och det tyder hans facit på. Sen om han håller en hel säsong vet jag inte, men är väldigt glad över att se honom tillbaka.
Annons: