/england/leeds/forum/334.aspx/england/leeds/forum/334.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2017-11-04 22:57
En tränares roll är ju att spela ett system som passar de spelarna vi har.

Wiedwald
Shaughnessy, Jansson, Cooper
Ayling, Phillips, Vieira, Dallas
Saiz, Hernandez
Lasogga
Leeds United Linus.M
2017-11-04 22:48
Argumentet att TC inte har någon erfarenhet av England är så trött.... Det hade inte Wagner heller, kolla på vart de är nu.

Ungefär som när Paul Merson sa att Marco Silva inte hade erfarenhet av England och därför var skit - höll på att hålla kvar Hull med världens sämsta trupp och kolla vart han ligger nu med Watford.

Det är inte DET som är problemet här. TC kan vara problemet, beroende på hur han hanterar vissa situationer, men inte fan har det o göra med hans erfarenhet från England eller inte.

Har fått höra att han inte pratar med spelarna individuellt, inte ens när de blir petade. Han verkar inte prata med Cooper, som ju är kapten, heller. Låter inte alls bra och kan vara en förklaring till att det går så jäkla dåligt. Spelarna måste ju få reda på vad de gör fel och så vidare. Att inte ha en dialog, förutom med alla i en grupp på träning, låter helt galet.
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 22:07
@Rodell:


PRECIS vad jag tänkte i första halvlek. Lonergan hade 531 tillfälle att slå kort men skickade istället en 70 meters. Är det bara Lonergans "fel" Tveksamt...
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 22:05
Vet inte om det bara är i mitt huvud eller inte men jag har för mej att jag skrev här inne efter 5-6 omgångar att jag hade en känsla denna säsongen som jag inte vågade skriva.

Jag trodde vi skulle springa serien obesegrade. Visar bara på hur jävla dum i huvudet jag är....
Leeds United Rodell
2017-11-04 22:03
Frågan är väl om tc ska få uppehållet på sig att försöka vända detta eller om en ny tränare ska få sätta sina idéer... tycker det är oroande att vi inte ens kan kryssa matcher... wiedwald borde få chansen igen... trött på att se alla meningslösa långbollar från målvakt även om lonergan gjort bra räddningar i tidigare matcher
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 21:49
Thom// Absolut är det synd om honom. Han målade en bild som Radz köpte och han fick inte grejorna han behövde för att färdigställa ett mästerverk. Men det går inte bara att skylla på Orta´s rekrytering. Det är trots allt så att TC har en hel hög proffs till sitt förfogande. Funkar inte plan A så bytar man till plan B. TC har ingen aning det visar sig gång på gång. Såklart hjälper inte Lonergan till idag. Men du kunde efter 1 minut se vart detta skulle landa. Bara en så enkel sak som att spela Saiz vänster framför en vänsterback som inte är vänsterback visar bara på TC´s omdöme. Många ser Berardi göra en dålig match men stora delar i det hänger ihopa med att han är helt utlämnad av Saiz. Ska den taktiken funka så behöver Berardi vara 10 gånger bättre än vad han är. Och är han det så spelar han inte CS. För mej räcker detta som ett exempel på att TC är helt fel på det. Om sen dina förslag är rätt vet i fan men just nu tar man väl vem som helst tror jag.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-04 21:31
WhitesMOT// Som du vet så håller jag med dig. Men min poäng är mer att jag också långt inne kan känna att jag tycker lite synd om honom. Hade jag fått bestämma så hade han gärna få lyckas men det gör han ju inte. 2-0-7 hade fått vilken klubb som helst att fundera på alternativ och det finns en jävla massa alternativ där ute. David Moyes, Aitor Karanka, Simon Grayson bara för att nämna några. TC har ingen erfarenhet alls av England. Dessa tre herrar har det och jag är tämligen säker på att de alla skulle hoppa på chansen att träna oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-11-04 21:08
Alla lag kommer in i svackor men detta är en gigantisk formsvacka som TC inte klarar att hantera det är ursäkter efter varje match. De få Ledarna i laget skickades iväg som sagt. Radrizzani var tveksam till Monk efter svackan i slutet på förra säsongen och erbjöd bara ett ettårskontrakt och nu är vi i samma situation att svackan blir lång. Ett topplag har inte råd med det. Orta har även han misslyckats ordentligt. Cibicki t ex det fanns bättre spelare att hämta i allsvenskan för en en billigare peng t ex Berget i samma klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 21:00
@Linus.M:


Kanske det han tänker funkar, om han har rätt spelare. Allt är inte hans fel. Så är det aldrig. Men faktum är att han klart och tydligt inte har det i sig att försöka ändra det som så uppenbart inte funkar.

Jag tror jag förstår vad han är ute efter men det går inte att spela hans spel med andrahandsortering. Han kom in i detta och sa till Radz att han visste precis vilka fel Monk gjorde. Eeh.....sorry men ska man vara kaxig så får man fan ha på fötterna. Oavsett om man får en usel hand att spela med som han nu fått av Orta.

Skyll på Orta om man vill men det är fan inte hans fel att Green och Bridcutt inte är kvar. Det ligger på TC. Folk kan hävda att dessa 2 inte är världsklass men om man inte kan se vad dom bidrar med så ska man ärligt talat inte försöka förstå sig på fotboll. Idrott på högsta nivå ( vilket vi nästan är ) hänger så otroligt mycket på psykologi. TC har tömt laget på ledarskap. Något du verkligen behöver när det går trögt. Något båda dessa hade kunnat bidraga med.

Summa summarum vi har inte råd längre att vänta på att TC´s idéer bär frukt. Han är fel man på fel plats. Punkt slut.
Leeds United Duke
2017-11-04 20:58
Anders// Ok. Grattis!
Postat via SvenskaFans-appen
Brentford Anders T
2017-11-04 20:55
@Duke:

Stämmer bra, Birmigham värvade tre spelare från oss sista timmarna innan fönstret stängdes. Gissa om segern mot dom i onsdags var extra skön :)
Leeds United Duke
2017-11-04 20:50
Brentford vinner rättvist ingen kan säga något annat. Vi hade 20-30 bra minuter i andra halvlek inget mer och en pinne borta mot Brentford ska man inte vara nöjd med om man siktar på uppflyttning.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2017-11-04 20:47
Anders// Sålde ni inte en massa spelare i augusti? Man trodde ni hade gett upp satsningen där.
Postat via SvenskaFans-appen
Brentford Anders T
2017-11-04 20:45
Härligt Brentford, tredje raka segern och nionde raka utan förlust. Nu kan vi börja tro på play-off till PL igen, håller tummarna för er också. Nu ska jag fira med en väldigt gammal whisky :)
Leeds United Duke
2017-11-04 20:45
Vi måste göra nåt som sagt. Jag är förvånad hur det kunde bli såhär. Borde varit tvärtom med en del nya spelare som tar tid att anpassa sig i nu miljö. Spelarna verkar inte tro på det längre och då är det nästan meningslöst att köra på. Visst målvaktsmissar idag och domare senast har straffat oss hårt, vi borde haft två poäng på de senaste. Men Green-petningen väger tungt och övertron på Sacko och Grot samt envishet med spelsystem gör att jag inte tror på dansken tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-11-04 20:41
Whites//

Är det på grund av TCs kunskaper du vill ha bort honom, hans taktik eller att han möjligen har tappat omklädningsrummet?
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 20:38
@¤Thom Mattsson¤:


Vi har ett sånt uttryck här hemma om korna ute i hagen också. Dom är förbannat trevliga. Men dom duger bara till att slaktas eller mjölkas.

Skickar inte Radz honom nu så är Radz otroligt korkad.
Leeds United Linus.M
2017-11-04 20:37
@WhitesMOT:


Det där har jag funderat på också. Varför har vi spelat med spelare ur position senaste säsongerna känns det som? Hernandez och Saiz får spela på vänsterkant, varför? Båda borde få spela men vi borde ju sätta ett system efter dem! De kan ju spela fotboll iallafall.

3-5-2 hade passat oss perfekt.
Leeds United WhitesMOT
2017-11-04 20:34
Nu måste TC få sparken. Det måste in en ny röst med nya idéer. Visst, det är inte han som spelar och gör grodorna på plan men vi har ingen struktur. Vi spelar med folk ur position och vi har absolut ingen grund.

Brentford är samma sak som Sheffield United fast dom ligger längre ner. Ett lag utan namn men med spelare som vet sin roll. Hade vi spelat mot Burton eller Bolton idag hade vi blivit sönderkörda. Bu handlar allt om att rädda sig kvar. så jäkla illa är det.
Leeds United Becks#9
2017-11-04 20:33
Orkar inte bry mig längre. Samma jävla visa varje säsong. Vilken jävla kollaps. Vi kommer aldrig att gå upp igen. Det är nåt fel på klubben och spelarna.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-04 20:32
Betyg: (6 godkänt) Lonergan - 2 Ayling - 3 Jansson - 4 Cooper - 5 Berardi - 4 - Saiz - 6 Vieira - 6 Phillips - 3 O’Kane - 2 Alioski - 3 (0 om det inte varit för målet) Lasogga - 0 Roofe - 5 Grot - 0 2-0-7 nu. Ser ju ganska bra ut. ”Typ play-off”.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-11-04 20:32
"So we sack TC... & when this shower of overpaid shite decide to stop playing for the new guy too... We sack him aswell right? And on & on..."
Leeds United Gary Kelly
2017-11-04 20:28
Sacked in the morning !!!
Leeds United Linus.M
2017-11-04 20:28
@¤Thom Mattsson¤:


Håller ju med dig i att 2-0-7 inte är så smickrande, men tanke på att alla förluster kommit i princip på samma gång. Men jag har så svårt o se att sparka honom är rätt väg att gå... Har ju aldrig funkat förr.

Samtidigt börjar man ju fundera på om spelarna gillar TC?
Leeds United qcn
2017-11-04 20:28
Avgå! ....Alla
Leeds United Rikard
2017-11-04 20:27
Godnatt
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-04 20:26
Jag tycker också lite synd om TC. Han verkar vara en trevlig snubbe. Men är han rätt man för denna klubb? Tveksamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United LeedsKojs
2017-11-04 20:25
Det är inte meningen att vi ska få poäng ikväll...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-11-04 20:24
Linus// Välkommen till fotbolls ABC. Spelarna får inte sparken när det går dåligt. Tränaren får det. Och det är väl inte direkt så att det är endast denna matchen som skulle göra att han får sparken i vilket fall. Nu tror jag i och för sig inte att han får sparken men ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2017-11-04 20:19
Och så kommer Christiansen få skiten för denna förlust.... suck. Dags för spelarna att visa att de är värda tröjan.
Annons: