/england/leeds/forum/316.aspx/england/leeds/forum/316.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United terry cooper
2018-04-08 14:01
@WhitesMOT:Vi spelar 1-1 hemma mot ett korplag.Vad gör det oss till då ??
Ja du säger det själv.Ett Korplag o det har vi varit ett tag. Iaf i mina ögon.
Vad kan man ha för krav på denna spelartruppen ?
Inte höga i alla fall , om ens några.
Ta de poängen ni kan.
Man för vad man betalar för. Monkeys.
Man kan undra vad Radz o Orta o Co sysslat med.
Gör om gör rätt.
Leeds United sportcarl
2018-04-08 13:00
Ny förste målvakt behövs. BPF perfekt som back up. Målvakt kan man få billigt men ändå bra se tex när vi värvade schmeichel. Högerback har vi helt ok med Coyle och Ayling. In med en innerback som tar startplats Bartley behöver inte bli extremt dyr och kompletterar Jansson perfekt Connor plus en av Cooper Pennington som back up. Vänsterback tror jag att det duger med Bock och Pearce och att de bägge utvecklas och tar ett steg fram. Forshaw och Viera givna som defensiva mittfältare och in med ytterligare en som kan konkurrera (Klich?)plus fyll på med bästa spelare från academy. Alioski Saiz och Pablo känner jag mig bekväm med men gärna inm med ytterligare 1 spelare av minst deras kaliber. Roberts måste vi väl satsa på nu när när vi gett 2,5miljon pund men behövs ytterligare en av klass in. På offensiva mittfältet och anfallet Finns det minsta 3-4 från academy som vi kan släppa fram i truppen som Clarke, Edmondson, Amissah plus han som satt på bänken igår men jag glömt namnet på. Spelare som vi har men jag inte nämnt kan vi nog i princip släppa allt möjligtvis behålla Roofe och Ekuban.. Det jag skrivit nu är lågbudgetalternativet. PH har kontrakt och jag tycker han skall få tid på sig
Leeds United Bobby Eagle
2018-04-08 12:51
Jag gillar Heck utifrån hur han resonerar om läget och framtiden. Himmelsvid skillnad mot TC. Tror Heck kan kommunicera med laget på ett mycket bättre sätt. Vi kan inte hålla på att byta tränare hela tiden. Mitt svar på varför det gått som det gått den här säsongen är helt enkelt bristen på kvalitet och att många av nykomlingarna inte fattat vad denna liga kräver. Det ansvaret lägger jag på Orta. Titta bara på målvakterna. Att Wiedwald inte platsar här såg jag efter 1 halvlek. Vad såg Orta när han scoutade? Så med lite kontinuitet och in med några kvalitetsspelar så ser jag positivt på nästa säsong... Funderar nästan på säsongskort!!??,o))
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-04-08 12:00
En sak som jag tänkte på var att t.ex Swansea hade bestämt sig för ett sätt att spela och valde sedan tränare efter det: Martinez, Sousa, Rodgers osv.

Vi gick från att försöka spela passningsfotboll med TC till PHs mer direkta fotboll.
Leeds United Duke
2018-04-08 11:29
Bartley bänkad igen. Den typen av nyförvärv behövs. För många utländska spelare i truppen nu därför vi behöver fylla ut bänken med juniorer för att nå upp till kvoten på sju engelska spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-04-08 09:21
Få slut på denna säsongen nu ! Är inget annat än slöseri med tid.

Man får verkligen hoppas Radz har en plan för nästa för annars är vi verkligen åt råttorna. Nummer 1 till nästa säsong måste vara en ordentlig manager. Fortsätter vi med Orta som inköpare och Heck som förvaltare så räkna kallt med nedflyttningsstrid.

Även om det sägs att Heck bestämmer lag och taktik så säger jag bullshit. Orta har klart och tydligt sina fingrar med i spelet. Att vi fortfarande spelar 4-2-3-1 är bevis nog för det.

Jag kan köpa upplägget med DoF/coach men då ska det vara coachen som säger till DoF vad som behövs och inte som nu DoF som ger coach saker att leka med. Detta är inte Football Manager.

Sen måste det rensas ut till sommaren. Hur i helvete det nu ska gå till vet jag inte men det måste göras. Minst 10 av dagens truppspelare måste bort på nåt sätt.

Pablo måste övertalas att stanna och sen måste man ut och hitta karaktärer. Det räcker inte bara med att dom har potential utan nu handlar det om att hitta spelare med rätt mentalitet. Frågan är bara vem som har hjärna nog att fatta vad detta är för spelare.

Jag är inte särskilt orolig för att bli av med PJ eller Saiz. Ingen av dem är så bra som vi har velat få dem till. Och framförallt Saiz attityd gör honom väldigt osexig på marknaden.
Leeds United Gary Kelly
2018-04-08 08:17
Gläds med några riktigt bra och lovande ungdomar som Vieira, O’Connor samt BPF. hoppas fler kommer fram !, Pablo Hernandez är mycket finess & kvalité samt Jansson är en viktig mittback. Saiz jobbar på men sedan var det väl inte så mycket att glädjas åt ute på planen... Fan va mycket jag saknar Chris Wood !
Leeds United Duke
2018-04-08 08:08
5 matchers avstängning för Berardi totalt avstängd 10 matcher denna säsongen för gårdagens kapten. Sälj!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-08 03:40
En annan sak som är lite komisk är att vi inte vunnit borta sedan den 26 december. 1-2 mot Burton. Ett Burton som är det enda laget i serien med en sämre formkurva än oss under 2018. Med dessa siffror i skallen så begär fortfarande folk att man ska vara positiv eller i alla fall inte klaga och håna. Jag säger att det är ett hån mot oss supportrar, mot våra färger och våra traditioner att spela som våra spelare gjort i många av dessa matcher. Saiz bör säljas i sommar för maken till sämre karaktär på planen har jag aldrig sätt. Om han spenderat mer tid på fotbollen istället för att slå ut med armarna och klaga på domaren samt hänga med huvudet så kanske han hade gjort mer nytta. Lasogga... alltså, vissa vill fortfarande satsa på denna heffaklump. Jag förstår inte detta. 0,0000001 % i rörelse och vad som kan krävas av en anfallare visade han igår och såååå många andra matcher tidigare. När nu hans facit på mål och matcher ÅTERIGEN ser kasst ut så vet jag inte vad nästa försvarstal ska handla om när det kommer till denna ”fotbollsspelare”. Mot Sunderland hade Lasogga kunnat spela en månad utan ett skott på mål. Varför fortsätter vi att ge honom chanser? Det borde väl stå klart att han inte är någon vi vill satsa på? Ge någon annan en chans. Bort med honom från truppen säger jag. Spela Roofe i värsta fall och in med Clark i halvlek när Roofe visat NADA efter 45 min. Vi har ju även Kun och Edmundsson att slänga in. Detta håller inte. PH OUT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-08 03:27
Låt oss nu alla vara positiva. Vi spelade ju hur bra som helst igår mot mäktiga Sunderland på nedflyttningsplats och med vårt fantastiska facit under 2018 så kan man ju inte annat än skratta sig till sömns: 2-6-9 Wake up!
Postat via SvenskaFans-appen
Robert.T.
2018-04-07 23:16
@golden lion:

//Måste bara säga att Du skiljer dig från mängden på forumet.
Men jag skrattar åt dig och dina strofer, så fortsätt liva upp här,,,,
dock är Du ganska grov i talet;)) ingen women är så burlesk, så jag utgår från att Du är Du i alla fall..
Leeds United Lassepostis
2018-04-07 23:14
Golden lion, hur upplevde du energin hos våra grabbar på Ellen Road idag?
Leeds United sportcarl
2018-04-07 19:48
Gör man allt rätt måste det inte kosta en förmögenhet. Men mycket rask måste bort. 4 rätta nya startspelare kan räcka. Men viktigt att våra unga lovande fortsätter att utvecklas plus en del nyförvärv visar att de är bättre än de visat hittills och jag tror det som tex De Bock och en skadedrabbad anfallare som Roberts som man har noll koll på och får väl räknas in som nyförvärv inför nästa säsong
Leeds United golden lion
2018-04-07 19:41
konståkning...från globen!!
det e grejer...snygga brudar me fina ärslen...
jag snackar energi!!!
våren på ingång!!HAH!!
Leeds United Rodell
2018-04-07 19:27
Finns väl bara två alternativ till nästa säsong antingen backa PH men mycket pengar så vi får en riktigt bra spelartrupp eller anställa en tränare som kan göra mirakel men små medel
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-07 19:22
Beror väl vad man har fur förväntningar. Jag hade inte så höga med Leeds form och Sunderlands läge. Vi skapade minst 3 skott i virket plus godkännd debut av Connor. Är väl det som man tar med sig. Sedan ser man
Väl ganska tydligt att 4-5 spelare som gör det så gott de kan men inte är något att räkna med om vi till nästa säsong skall aspirera till PO
Leeds United WhitesMOT
2018-04-07 19:03
Är man nöjd med spelet idag så är nivån extremt låg. Det enda som gör att det ser "skapligt" ut är just det faktum att Sunderland är ett korplag.
Leeds United Duke
2018-04-07 18:51
Ja men inte halva startelvan skadad. Forshaw och Ayling de enda två som lyfter startelvan. Coyle skulle vi kallat hem i januari.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-07 18:47
Inte med resultatet. Men med spelet matchen som helhet. Nöjd eller rättare sagt typ en trea på en femskala. Vi har ju halva laget skadat så hade inte jättehöga förväntningar
Robert.T.
2018-04-07 18:46
Inget Letsdans idag heller för Leeds.
Får kalla in, Guunde,svanen, han kunde kanske lyfta Leeds med nåra piruetter.
Rena oturen att missa skottlägena ibland,det kunde varit vinst idag om målet stååått på rätt ställe!!
Leeds United Duke
2018-04-07 18:44
Sportcarl// Nöjd? Vi möter det sämsta laget i ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-07 18:42
Är väl nöjd med offensiva mittfältet och innerbackarna plus målis såklart. BPF reflexräddning var pure class. Alioskis språngnick i ribban var värt ett bättre öde. Stolparna var väl inte våra bästa vänner idag.
Leeds United WhitesMOT
2018-04-07 18:20
@Duke:


Kan bero på att han inte är nån....
Leeds United WhitesMOT
2018-04-07 18:19
@Duke:


Word
Leeds United Duke
2018-04-07 18:19
Whitesmot// Dallas var ingen besvikelse mot tidigare matcher men han är riktigt svag som ytterback.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-04-07 18:18
Bästa idag är att Fulham vann igen. Sorgligt men sant så sitter man och hoppas på annat. Som vanligt.
Leeds United Duke
2018-04-07 18:17
Lyckas inte dominera mot ett dåligt Sunderland. Bailey spelade upp sig och hindrade förlust. Pablo, Saiz och Alioski dominerar inte. Andra klubbar i ligan vill ha Lasogga varsågoda. Jansson bland de bästa men han dominerar inte och fortsätter ge bort gratishörnor tror inte han platsar i ett PL-lag. Inte mkt att bygga vidare på man kan behålla en del spelare som truppspelare mena finns tyvärr inget bygga vidare på. Ser mörkt ut med alla dåliga värvningar på kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-04-07 18:17
@sportcarl:


Aldrig fel med ett standardinlägg. Bättre lägga energi på varför ingen är på plats och gör nåt vid inlägget. Bra lag lever på att hantera standard.
Leeds United sportcarl
2018-04-07 18:14
whites 18:06 , syftade väl mest på slut produkten, dvs så fort han kommer till straffomrrådet så tar han felbeslut, kommer ett standardinlägg istället för att när byram var som bäst våga utmana och kanske få en straff med sig skapa oreda i straffområdet, kan hålla med dock om att han jobbade bra liksom jag tyckte hela laget gjorde,
Leeds United WhitesMOT
2018-04-07 18:10
Vi är verkligen ett bottenlag. Tabellen ljuger duktigt.

Spelar alibi fotboll i varje match. Tänder till lite grann så fort vi hamnar i underläge. Vi kan skylla på stolpar och ribbor och tea lady men det är bara trams. Inte en match man kan minnas att vi tagit taktpinnen.
Annons: