/england/leeds/forum/302.aspx/england/leeds/forum/302.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United WhitesMOT
2018-02-01 12:45
Är det bara jag som får känslan av att Roberts är värvad för att försöka lösa vänsterkantsproblemet ?

Jag baserar min känsla på nada fakta egentligen men jag inbillar mej att man ser honom som nån slags Roofe mk2. Iaf denna säsongen ut eftersom att Lasogga känns som våran main man på topp. Oavsett vad man nu tycker om det....
Leeds United WhitesMOT
2018-02-01 12:40
Rodell //

Jo, såklart,hade vi kastat upp £30m för säg Bartley i detta fönster så hade Swanseas ägare förmodligen personligen kört honom upp från Wales :)

Jag mena mer att av alla mittbackar i världen som är inom vår ram pengamässigt och kunskapsmässigt måste det ha funnit åtminstone en stackare att ta in. Jag kan iofs bara spekulera hur våra ramar ser ut men baserat på övriga spelare vi tagit in så känns dessa inte jättetajta.
Leeds United WhitesMOT
2018-02-01 11:15
Hartey //

Jag hör vad du säger men när det blåser som mest det är då det rätta karaktärerna visar sig. Avstängningar,skador och felköp ingår i spelet även om det just nu är extremt i vårt fall.

För min del handlar det inte om TC´s personlighet på så sätt att han är lugn och from. Alla är vi olika och det är bara att acceptera. Om jag får välja så tar jag TC´s personlighet före exempelvis Warnocks alla dagar i veckan. En gaphals är ingen bra ledare i längden. Såna blir snabbt avslöjade.

Nä, det jag hänger upp mej på hos TC är hans mjäkighet (kanske skånska där...:) ). Det kräver en vis karaktär att leda Leeds United. Och även om TC inte besitter den karaktär som visat sig funka bäst här så visar han heller inte något som pekar på att han är villig att forma sig. Ta seden dit man kommer helt enkelt. han må ha kommit in som en vinnare men nu är han i en helt annan miljö med helt andra krav. Då måste man kunna forma sig eller vara stark nog att forma allt omkring sig. TC visar varken det ena eller andra som jag ser det.

Att fansen kräver seger varje match är inget unikt för oss och jag tycker det är fel sätt att beskriva fansens krav. Skulle hellre påstå att kraven är ge järnet varje match och förlorar ni då och då så köper vi det. Bara viljan har varit där. Och sånt kommer också från ledarskapet.
Leeds United Rodell
2018-02-01 10:58
WhitesMOT // Till rätt pris finns det alltid någon, det handlar nog om att dom inte villa lägga dom pengarna just nu och sätter förhoppningen till att Pennington kan spela på lördag Satsningen i januari fönstret skriker att vi inte vill satsa på playoff redan nu och även om TC kommer försöka vinna varje match så vill inte Radz upp nu. Det ska dok sägas att det är bra värvningar men tyvärr inte den satsningen som andra lag runt om oss gör. Bara lägga förhoppningarna till TC och att vi kniper en playoff plats.
Leeds United WhitesMOT
2018-02-01 10:51
Glädjande :

Innan fönstret öppnade önskade vi överlag 3 spelare in. En vänsterback,en mittfältare och en anfallare. Samtliga önskningar är uppfyllda. Helt enkelt ett plus att TC och Orta sett vad alla har sett. Sen kan man ju såklart först och främst undra hur man tänkt med att satsa på en 19 åring som "ingen" hört talas om.

Oroande :

Att man inte tagit in en mittback med tanke på hur situationen nu ser ut. Man spelar verkligen rysk roulette här. Kanske man gjorde ett försök men inget alternativ fanns tillgängligt men det känns lite svagt ändå. Tvivlar starkt på att det inte skulle ha funnits åtminstone NÅGON.
Leeds United Hartey
2018-02-01 10:50
Helt klart att Leeds satsar på att rebuilda laget med unga talanger. Leedsfansen kräver som vanligt resultat direkt. Leeds som lag har väl kvalitet för plats 6-10 och ändå kräver fansen vinst i varje match. Att vi får utvisningar 3 matcher i rad och skador och avstängningar på våra mittbackar kan jag inte minnas att vi haft någon gång sedan 1969 då jag började följa laget. Klart att det påverkar resultaten just nu. Radrizzani har helt klart en plan och han har satt upp ekonomin för det . Att slänga upp typ £ 10-12 miljoner på en misslyckad värvning skulle riskera att rasera planeringen. Fansen vill ju bara att det skall satsas direkt men dom har ingen aning om ekonomin och vilka satsningar som kommer att komma framöver. Fansen är Leeds Uniteds största tillgång och samtidigt Leeds värsta motståndare. TC kom till Leeds som en vinnare och han kommer/kan aldrig att ändra på sitt lugna sätt att vara. Leeds har inte haft en bättre ägare sedan 70-talet och skall vi någon gång få framgång måste fansen stå 100% bakom laget då kommer framgången.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-02-01 10:42
SC //

Tja, det är ju indirekt det man gör när man kritiserar TC. Går på Orta och Radz. I slutändan är det Radz som är ansvarig. The bucks stops with him som det så vackert heter.
Leeds United sportcarl
2018-02-01 10:35
Han är väl statistiskt marginellt bättre eller sämre än våra 10 tidigare managers. Duger han inte så skall väl man gå på Orta/Radz som verkligen ville ha honom. Var väl andravalet efter Stam
Leeds United WhitesMOT
2018-02-01 09:58
Thom // TC är bara en levande ursäkt. Skyller på allt annat och har ett jäkligt mjäkigt sätt att leda på. I alla fall sett utifrån. Såklart blir inte hans jobb lättare av alla skador,avstängningar och felköp men det går inte att använda det som undanflykt över säsongen som helhet. Han har när allt är på plats underlaget att ställa rätt lag till sitt system på planen. Det är sällan han tagit rätt beslut vilket också resultaten visar. En av hans största brister som jag ser det är hans dåliga känsla att ta pulsen på en match. I visa fall rent ut sagt usel vilket många byten i flera matcher visar på. Sen sänder han verkligen inga signaler som får en att tro att spelarna har fullt förtroende för honom. För mej yttrar det sig i hur vi tar oss an matcherna. Ingen tändning från början. Aldrig att vi kommer ut och ångar på. Inte ens när vi var inne i vår bästa trend fick man det intrycket. Man kan tycka att spelarna har såklart ansvar i detta också, vilket dom har, men det är TC med sin stab som ska driva spelarna till att tända på alla cylindrar. Allt känns bara mellanmjölk.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-01 03:53
sportcarl// Skulle va det då..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-02-01 01:00
Thom 00:51, jag är nöjd med 1 poäng med tanke på hur sjukt många spelare vi saknade pga skador och avstängningar.
Leeds United sportcarl
2018-02-01 00:57
Forshaw, De Bock och Roberts för sammanlagt 7 miljoner pund enligt Hay, plus några U23 talanger, helt ok fönster enligt mig, dock hade man önskat sig dessa i augusti efter vi släppt Wood, men bättre sent än aldrig:)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-01 00:51
TC on Hull: ”We knew how difficult it would be.” Hull har 1.2 poäng i snitt per hemma match och har en vinst på de senaste 14 matcherna med raden 1-7-6. Ska man upp och tampas om PO platser och hålla drömmen om PL vid liv så ska man kanske prestera något bättre mot en nedflyttnings kandidat och en klubb i urusel form? Framförallt ska man kanske som tränare kunna kräva mer än vi presterade, men jag har inte sett TC säga någonting om vad det är i vårt spel som inte fungerar just nu. Vi har nu fem matcher utan vinst i ligan och räkna in förlusten mot Newport också så är vi uppe i sex. 0-2-4 är ingen play-off form direkt. Medans TC menar på att han visste hur tufft det skulle bli att skrapa ihop en sketen poäng mot ett av The Championships form svagaste lag så håller säsongen på att slinka oss ur händerna. Tycker värvningen av Roberts är väldigt intressant men kan en 19 åring med meriter mestadels från League One vara den som vänder säsongen åt oss? Kanske. Jag hade drömt om Bartley tillbaka denna sista dagen på transfer fönstret, men det hade nog varit för bra för att vara sant. En sådan värvning hade nog kunnat vända säsongen faktiskt. Nu ser det tunt och tufft ut på mittbackspositionerna med PJ snart avstängd, Cooper avstängd, Pennington och Shaughessy skadade. Detta kan fälla oss i slutändan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-31 23:16
Gary Madine gone for six million English pounds to Cardiff.

Mama Mia vilka sjuka överpriser !! Och vi fick bara 15 för Wood...
Leeds United WhitesMOT
2018-01-31 23:11
Ja man kan ju bara hoppas. Han lär ju behöva skapa sina chanser själv med tanke på hur vi spelar för tillfället.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-31 23:03

Phil Hay? @PhilHayYEP 1m1 minute ago
More

A late Under-23s signing at Leeds United - deal done for 17-year-old Forest Green midfielder Jordan Stevens. Quite a lot of competition for him. #lufc

En till. Börjar snart tro att vi ska starta ett Leeds United 2 så som man gjort med en del klubbar i Spanien :)
Leeds United Gary Kelly
2018-01-31 23:03
Kyle Bartley ?
Leeds United Rodell
2018-01-31 21:28
Coyle kommer inte bli återkallad dom vill ha honom spelandes regelbundet säsongen ut
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-01-31 21:13
Hoppas verkligen vi tar hem Coyle plus en innerback innan 12 slaget. Tänk scenariot Pontus får en varning i nästa match . Då kan vi stå utan innerbackar till matchen därpå. Då får nog Orta gå ut och förklara hur han tänker lösa det.
Leeds United sportcarl
2018-01-31 19:15
Gott att Roberts kom in. Får hoppas han håller riktigt bra championship klass. Lasogga är ju här bara säsongen ut. Men har svårt se Grot ha någon framtid här nu, med Roberts in som skall vara ung och lovande. Ekuban har vi ju med plus alla våra "lovande"U23 som egentligen alla slåss om en anfallsplats.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-31 18:25
Mår hellre illa av att riskera trilla ur PL än att må illa i februari och känna att säsongen blåst förbi i CS. Igen.
Leeds United Simo LUFC
2018-01-31 16:54
Hörde idag att på senaste 16 omgångar har Brighton, Newcastle och Huddersfield skrapat ihop tillsammans en seger! Dom börjar dala... Detta är, om något, ett tecken på att vi definitivt inte är redo för PL näsa säsong. Låt laget, klubben, ledarna, ägarna skapa en långsikig plan (ex som att fylla U23 med massvis med talanger) och stabilitet så vi inte åker ner igen efter en eller två säsonger. Jag vet, vi har väntat länge nog men våra nya ägare har inte det. Det jag vill se nu är kontinuitet, långsiktighet men framför allt att vi supportrar tror på dagens Leeds United och siktar mot PL 2019 alt 2020 istället. Stressa lugnt. Ärligt talat så är det mycket roligare att varje år kämpa och tro på en uppflyttning än att spela i PL och kämpa och tro på att man ska stanna kvar. Eller...? Hmmm... Oavsett... Marching-On-Together!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-31 16:25
Kyle Bartley då Leeds, kom igen!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-31 16:24
Rodell// ”Yes!”
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-31 16:03
Lonergan stannar i Leeds han kom inte överens med Sunderland gällande sitt kontrakt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-31 14:29
Nye Jermaine Beckford.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2018-01-31 14:19
Härligt med Roberts! En riktigt bra värvning för kommande säsonger men kan förhoppningsvis göra lite nytta redan i vår.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Danne K
2018-01-31 14:04
Roberts klar
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-01-31 12:45
Just det Phillips är tillbaka mot Sheffield U. Svårt att hålla reda på längden på alla avstängningar.
Leeds United Duke
2018-01-31 12:43
Phillips och Eunan har bara en match kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: