/england/leeds/forum/287.aspx/england/leeds/forum/287.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United stonefree
2018-04-29 17:24

Del 2.
Tränarna!

Alla våra tränare sedan 2011. Kanske har jag glömt någon! Varför kommer vi aldrig längre i våran strävan efter att komma upp i PL? Visst man behöver en trupp med bra spelare, men det räcker inte, man måste ha en dirigent på sidlinjen, som vet vad som krävs utav alla dessa adepter ute på plan. Har man inte det. då kan man lika gärna accepterar att man kommer att för evigt finnas kvar i Championships serien. Endast ett under, vilket innebär pengar, mycket pengar till att köpa så bra spelare i mängder kan lösa problemet med en medioker tränare på sidlinjen. Kollar man på alla tränare vi har haft sedan vi tog klivet upp ifrån League 1, då förstår man kanske lite varför vi fortfarande inte har kommit längre.
Simon Grayson
Niel Warnock
Brian McDermott
David Hockday
Niel Redfearn X2
Uwe Rössler
Darko Milanic
Steve Evans
Gary Monk
Thomas Christiansen
Poul Heckinbottom.
12 stycken om man räknar Redfern 2 gånger. Hur många utav dessa gentlemän har det som krävs för att förra upp Leeds i Premier League?
Grayson är förblir min favorit tränare i den har skaran, men om han har det som krävs för att träna Leeds i premier League? Tveksamt, mycket tveksamt. För mig är det för hans hjärta för Leeds.
Det finns väl bara 2 namn som sticker ut och det är Neil Warnock, som är på väg att ta upp Cardiff just nu. Han har de hårda nypor som krävs och det var väl en dålig säsongs avslutning som gjorde att han fick gå, då Grayson fick sparken för en 7:e plats, blev ju Warnocks 14.e plats liksom ett självmords uppdrag. Sedan är det ju bara Monk, som av alla dessa herrar som har det som skulle krävas, det är ju inte omöjligt att även han är tränare i högsta serien nästa säsong. Jag tror fortfarande på det jag har hört att när Radz tog över klubben, så presenterade han Orta som direktör i klubben för Monk, som direkt sa upp sig på stående fot, vilket jag fortfarande ser som det största misstaget av Radz, dessutom det första han gjorde när han kom. Hade Monk varit kvar och Orta hade funnits någon annanstans är jag övertygat om att Bartley hade på ett eller annat sätt ingått i Leeds trupp denna säsong, Hade Monk fått varit kvar, hade vi aldrig sett hela den skocken av helt odugliga köp, som nu gjordes.
Att sedan sparka TC för att ta in en tränare som bara har tränat Barnsley! vad är det för merit?
Är det inte meningen att vi ska upp i PL, kan vi lika gärna ta in tränare med lite kunskap men stort hjärta för det de gör, som t.ex Evans. Han kan hålla kvar Leeds i den här serien i all evighet med placeringar från runt 10 till 16 plats varje säsong.
Heckingbottom måste ju bort så fort slutsignalen ljuder på söndag eftermiddag. Gäller Radz 5 årsplan fortfarande? vilket man ju inte vet. Måste han öppna upp plånboken och få in en coach med 100% ansvar för alla försäljningar och köp av nya spelare. Gör vi inte det, då kan vi lika gärna acceptera att vi kommer att vara kvar där vi är.
Jag har personligen inget emot att vi spelar i Championship de nästa 20 åren, bara vi vet att det är det som gäller, inte en massa tomma löften och stordåd om PL och att vi ska bli topp 5-6 även där. Lovar man saker, ska man göra allt för att hålla det. Där har Radz ett berg som K2 att bestiga just nu! Kommer han att klara det? jag säger nej. Han är Italienera, de klara inte motgångar allt för länge. Han gör snart en Cellino och drar!

Sedan så spelar det ingen roll vilken tränare vi har, så gör de alltid fel när de har presskonferens. Står tränaren bakom laget hela tiden och håller laget om ryggen, då är det fel. Gör man som Mr. Heckingbottom gjorde i går, han kritiserade inte Pearce, utan sa att Norwich hade bestämt sig för att anfalla så mycket det bara gick på sin högerkant, då kan det bli lite för mycket för en ung oprövat spelare som Pearce, vilket visades sig vara sant. Så summan av kardemumman är ju att det spelar ingen roll vad en tränare säger efter en förlust. Det är alltid fel!
Leeds United sportcarl
2018-04-29 16:49
Det här var ord och inga visor. Du har träffat huvudet på spiken i det mesta. Instämmer i 99%. Dock är jag ständigt optimist och tror likt tidigare att det går att vända skutan. Och jag tror vi får fira julafton med Radz
Leeds United stonefree
2018-04-29 15:59

En match kvar av den absolut sämsta säsongen och sämsta laget i detta millenium, utan överdrift. Folk är redan ute och vill att vi ska köpa in den och den spelare, som det var att gå att handla 1 liter mjölk. Vi sitter på ett lag med över 25 stycken fullständigt odugliga spelare som har kontrakt i flera år framåt. Det problemet måste ju lösas innan vi kan ta in några nya spelare. Men kul att våran bästa spelare över hela säsongen, Hernandez visar hjärta och har skrivit på för 2 år till.

Men om man ska börja i toppen av kakan, som jag kallar del 1.
Radz och hans anhang. Vad har de gjort bra och vad har de gjort dåligt sedan de kom till klubben. Allt enligt mitt sätt att se på det!

Bra saker!
Köpt tillbaks Elland Road. Det är ju bra. För oss Leeds fans är det ju Mekka!
Han har sett till att fylla Elland Road med folk som i forn stora dagar, för att folk i Leeds och Leeds fans över hela världen har haft stor tilltro till Radz.
Har satsat på ungdomsakademin. Vilket är bra, det är alltid det bästa att få fram egna talanger.
Har lovar PL inom 5 år. Vilket är bra. Bara 4 år kvar nu!
Lovade minst play off denna säsong, allt annat vore ett misslyckande. Det är bra, man ska ha ett mål inför varje säsong.

Dåliga saker!
Ser man nykter på det, har han köpt ett stadion som är i så kraftigt behov av att rustas upp, det kommer att kosta många miljoner. Vi har Championships absolut mest trånga sittplatser, en fullvuxen karl får inte plats. Arenan är sliten som fan. Det är väl bara uppe på övre East som det är fint.

Folk har kommit och fyllt Elland Road, men vad har Radz och hans "experter" gett tillbaks till fansen? Inte ett skit. Sämsta Leeds laget någonsin har de gett oss.

Visst har det satsat på ungdoms akademin och det är bra. Men många får det att låta som att vi har en akademi som tillhör Englands bästa. Vårat U23 ligger på 6:e plats och U18 verkar ha vunnit sin serie. Men om man tittar på motståndet, så är det ju inget som få en att gå i taket precis. Ta Bolton t.ex de ligger 1:a i U23 och 2:a i U18. Samtidigt som deras A lag ligger på nedflyttnings plats i CS. Då kanske man förstår lite vad vi ligger i för serier med våra ungdomslag. Det finns ju inga Liverpool, Man C, Man U, eller andra stora lag i våra serier på ungdoms sidan. Så det är nog inte många som kommer att spela A lags fotboll i Leeds. mest beroende på att de flesta talanger som kommer fram i Leeds regionen, nu för tiden åker till lag som spelar i bättre serier.

Play off platsen, den försvann som en avlöning redan innan jul och allt har bara blivit sämre efter det. Ännu ett panik köp av DeBock samt sparken av TC samt anställningen av Heckingbottom under 2018, bevisar ju att det finns ingen i dagens Leeds ledning som kan ett skit om fotboll.

Vilket utsökt kommer till det absolut största problemet: Anställningen av Orta. Hur fan kan man anställa en man som var så hatat som han var i Middlesbrough, att Radz dessutom sätta honom förre tränaren Monk. Alla varningsklockor måste ju ha ringt när detta byte gjordes. Sedan att Orta fick leka hela havet stormar utan skyddsnät är för mig helt galet. Av allt han har köpt och lånat in från Juni förra året till dags datum finns det inte en enda spelare som jag skulle gråta om vi gjorde oss av med, inte en enda. Då ställer man ju sig en befogat fråga. Hur kommer det sig att ingen har stoppat detta freak show? Tar bara ett exempel, med japanen som skulle få spela in sig i Europa i ett Spansk div 2 lag. Laget ligger och balanserar på nedflyttnings plats och han får inte spela en enda minut längre, har inte gjort det på flera månader för han är för dålig. Man blir mörkrädd. Han ska komma och förstarka laget till sommar.

Vi har Championships absolut högsta biljettpriser på £39, vilket har gett upphov till stora protester. Det är oförskämt att ta så mycket betalt, när man inte ens ligger i toppen av ligan. Protesterna är stora bland alla bortafansen. Vilket jag tycker är befogat. Är det verkligen rätt att vi åker till Cardiff, Barnsley eller Brentford och betalar £ 25 för biljetterna och när deras fans kommer till Elland Road så ska det betala mellan £35-£39 för sina biljetter? Detta gör ju att många av lagen, kommer att ge tillbaks med samma mynt nästa säsong. Vem får betala det priset? Jo fansen. Vem bär skulden? Radz såklart.

Vi får inte prata politik, det vet jag, men hur ska man kunde prata om ägare i någon fotbollsklubb utan att komma in på politik? Det går inte. För ägare till fotbollsklubbar och politiker är ju så många gånger samma personer eller bulvaner för varann i olika sammanhang. Vilket gör mig så förbannad. Hur fan kan Leeds som klubb åka till ett land som systematiskt utrotar och fördriver sitt eget folk från landet, bara för att man tillhör en minoritet. Sedan skriva ett brev att resan är för att folk i länder som Burma ska få upp ögonen för lag som Leeds. Bullshit mister Radz!! F...ing bulshit. Du har en polare i Burma som heter Paw - Paw eller något sånt, som är en stor affärsmogul i Burma, som du vill du knyta ännu större band med för dina affärer och för det använder du Leeds United´s namn och drar det i smutsen. Han har fått i uppdrag att fixa hela detta spektakel, vilket känns konstigt, varför inte en klubb i Burma, så de kunde göra lite pengar att rusta upp för? Därför att allt ska ner i fickorna på dessa skurkar. Du har ingen skam i kroppen att göra detta. Vad händer med alla våra sponsorer, vill de lägga till sina namn till detta cirkus som det här är? Tveksamt. Hade jag varit reklamansvarig för 32Red, hade jag rivit kontraktet direkt om Leeds åker ditt. För gör ni det. Anser jag dig Radz vara den största idioten som har ägt Leeds någonsin, vilket inte säger lite. Du är värre än alla de senaste ägarna tillsammans. Hoppas att de som styr i Leeds stad, kan stoppa detta vansinne. En stor eloge till alla våra supportar från Norge som hade stake att gå ihop och skriva till Leeds och säga vad de tyckte om den kommande resa till Burma!

Det är läget just nu. Det kommer att krävas så mycket för att vända den här skutan, att jag redan nu kan säga det kommer inte att gå. Radz är ute ur det här innan ni har öppnat era julklappar den 24/12. Det är jag 100% säker på. Jag har bara 2 råd just nu som kan få lite arbetsro i klubben. Skit i resan till Burma. SPARKA ORTA NU!
Leeds United Duke
2018-04-29 13:26
Krävs att Swansea stannar kvar i PL, en poäng över strecket just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-04-29 11:40
@WhitesMOT:
Det är ju höggafflar som gäller om det här är någon sorts lockbete.....
Leeds United WhitesMOT
2018-04-29 10:19
Kristoffer //

Det perfekta ledarskapet. Hitta någon att skylla på så att dina egna brister hamnar i skugga. Och gör det offentligt.

Nä skicka hem fanskapet till sin bakgård i Barnsley.
Leeds United Kristoffer
2018-04-29 09:56
Phil Hay ? @PhilHayYEP 15 timför 15 timmar sedan Heckingbottom felt the pressure from Norwich was coming down Leeds' left in the second half. Felt it was a lesson for Tom Pearce today. #lufc Heckingbottom verkar lägga skulden på Pearce igen. Alla andra säger att vänsterbacken var Leeds bäste spelare igår.
Leeds United WhitesMOT
2018-04-29 09:21
@Linus.M:


Är helt rätt väg om det nu är sant. Tyvärr är förtroendet i botten just nu så jag tänker bara propaganda för att lugna en upprörd mob.

Sen är det väl vår vanliga tur att det visar sig att han är inte samma spelare efter sin knäskada...
Leeds United sportcarl
2018-04-29 08:26
Spelarbetyg gårdagsmatchen YEP (Hay)
BPF 7
Pennington 5
Jansson 6
Cooper 5
Pearce 6
Viera 4
Phillips 5
Alioski 5
Saiz 5
Hernandez 6
Roofe 5

Grot 3
Forshaw 6
Lasogga 4
Leeds United Duke
2018-04-29 08:07
Lasogga är det minsta problemet nu även om det var ett bortkastat byte. Sättet som de övriga spelarna med långa kontrakt uppträder på är bedrövligt att se. De som sjunkit mest i nivå är Jansson och Saiz.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-29 08:02
Bartley vore en tydlig och bra markering att vi satsar inför nästa säsong. Borde gå att värva för en billig peng då han inte verkar ha en framtid i Swansea.
Leeds United sportcarl
2018-04-29 07:59
Tycker alla våra anfallare är lika färglösa. Vare sig de heter Lasogga, Roofe, Ekuban eller Grot. Sedan kan man ju alltid diskutera vem som har gjort störst eller minst avtryck. Roofe och Lasogga har väl ändå gjort 10 mål var. . De övriga2 kanske 1-2, mål var. Ingen av de 4 är något att satsa på inför nästa säsong
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-29 03:28
Hur färglöst på en skala 1-10 är det att se Lasogga komma in med 15-20 minuter kvar? Jag skulle säga 0,7. Hur många matcher är det nu sedan han gjorde mål? 10? 15? Eller förresten, när det gäller Lasogga så räknas inte inhopp i hans statistik. Endast matcher han startat samt tagit på sig högra skon först och där hans farmor har ringt honom 18 minuter före matchstart. Så hans statistik är faktiskt rätt magisk med 10 mål på endast 6 matcher! Sign him up!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-04-29 00:23
Wow!!! Vi är ute efter Bartley enligt Phil Hay!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2018-04-28 23:48
Man skulle ju också kunna tänka sig att Andrea tar in en riktigt rik delägare och säljer 50% till hon/ han så vi kan för en gång skull konkurrera om dom bättre spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-28 22:50
Och vi tog in Roberts som skadade sig direkt.
Leeds United Rodell
2018-04-28 22:34
Dom tog ju in McBurnie i januari som typ ensam skjutit in massa poäng till dom ytterligare ett mål idag... Hecky som tog dit honom också men det är väldigt oroande just nu med hur dåliga vi har varit
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-04-28 22:03
Det intressanta är att Barnsley har blivit bättre utan PH och vi har blivit sämre med honom.
Leeds United Duke
2018-04-28 20:26
Och Howson gör 2-0 för Boro. Han ville hem till Leeds förra sommaren men Orta hade andra namn på agendan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-04-28 20:25
Flint och Bryan från Bristol.

Woods och Barbet från Brentford.

Egentligen önskar jag ännu mer men där är 4st ordentliga startspelare till nästa säsong. Vakna Radz !
Leeds United WhitesMOT
2018-04-28 20:21
Crap !

McDonkey gjrde mål idag igen. Då får man höra det namnet hela sommaren...
Leeds United WhitesMOT
2018-04-28 20:17
Gott mos att Millwall är i princip borta från PO. Nu ska bara Pisse Cardiff krascha i sista också samtidigt som Fulham springer om. Och sen får gärna Hudds också trilla igenom i PL.

Kul att vi sen har en liten chans på 13:e......................
Leeds United sportcarl
2018-04-28 19:55
Läste en intervju med Tobias hysen på expressen. Och skillnaden mellan förra och denna säsongen. Han avslutade med något som han tyckte var viktigt i en klubb och som jag egentligen alltid tyckt vi saknat, dvs en röd tråd och att alla drar åt samma håll från tränare till sportchef klubbdirektör och ägare
Leeds United WhitesMOT
2018-04-28 19:21
Bobby //

Det är alltid ett samspel i slutändan. Pep hade aldrig kunnat förvandla dagens Burton till PL vinnare hur mycket han än försökt men jag är samtidigt väldigt övertygad om att dom hade hamnat mycket högre upp än vad dom nu gjort.

Jag har själv spelat så pass högt som enorma div 5 och även om det kanske är en löjlig jämförelse kan tyckas så säger jag att tränarrösten är det som får det att vinna eller försvinna. Vi trillade ner i 6:an med en horribel tränare. Ingen hade förtroende för honom. 1 år senare tog en ny över i princip samma gäng och det bar upp i 4:an en stund. Med samma gäng.

Det betyder väldigt mycket vem och hur man styr. Nivå spelar ingen roll det är jag övertygad om. Vår trupp är inte så här dålig. Den är kanske inte topp 6 men den är definitiv inte botten 3 som den är just nu. Det ligger på Heckys ledarskap.
Leeds United Simo LUFC
2018-04-28 19:18
Heck OUT!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-28 18:55
är ju till syvende och sist ägarens beslut, skall vi spela passningsfotboll eller traditionellt brittiskt? därefter handplocka rätt managers, dock ser man ju hur värvningarna efter nyckelspelare som Green,Bartley,Taylor och Wood misslyckats totalt, de tre vi tog in i januari verkar vara minst sagt skadebenägna, måste vara pinsamt för Orta/Radz att allt de gjort med A-laget med managers/spelare egentligen har misslyckats, nä nu är det bara att bryta ihop och komma igen
Leeds United Duke
2018-04-28 18:46
Spelarna presterade i början på säsongen så viss kvalite finns. Visst det är inte Heckingbottoms spelare men han har inte kunnat få ut det bästa av dom. Ett byte måste ske och en McCarthy kanske är det bästa vi kan få. Han är lite av samma korn som Warnock som gjorde det hyfsat i Leeds men fick inga pengar att jobba med. Största misstaget han gjorde var att bänka Ross Barkley som alla såg var bäst i laget ändå bänkad.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-28 18:41
går ju att byta ut både managers/spelare/orta/Radz. så är vi garanterade få iväg eventuella roten till det onda
Leeds United sportcarl
2018-04-28 18:39
Hartey 18:36, då tar vi in Warnock:), han är ju inne i ett flyt,
Leeds United Bobby Eagle
2018-04-28 18:38
Hartey/McCarty skulle jag personligen också gärna se, men "få ordentligt med pengar" kunde ju redan ha skett ifjol... Är Radz villig att satsa dom?? Blev han vilseledd att tro denna trupp skulle räcka. ? Svår ekvation det här.... men till syvende och sist så är det hjärta och smärta jag vill se....
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: