/england/leeds/forum/280.aspx/england/leeds/forum/280.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2018-01-05 15:58
Leeds U23 vann idag mot Burnley U23 med 2-1!
Leeds United Linus.M
2018-01-05 15:11
För fyra år sedan kostade han Club Brugge £3m. Verkar ha varit en viktig spelare när de vann ligan, i år spelar de 3-5-2 och då har han inte fått spela.

130 matcher för Club Brugge om man får tro Wikipedia.
Leeds United Linus.M
2018-01-05 15:04
Nu ni! VÄNSTERBACK!

Kristof Terreur ???Verifierat konto
@HLNinEngeland
Club Brugge full back Laurens De Bock has agreed personal terms with Leeds United, according to @FooTTomaz. Clubs still negotiating over a fee. #lufc
Leeds United Rodell
2018-01-05 14:11
Tycker det är lite dåligt med inför rapporter och efter rapporter och sillyseason rubriker här på svenskafans :) Borde ju flöda i sånt nu när det näst intill bara är fotbollen vi behöver bry oss om :P Kanske ökar intresset också här på svenskafans.
Leeds United Simo LUFC
2018-01-05 13:52
Märkligt det här med Yuta.
På Eupen's officiella hemsida är det klart med Yuta, lån från Leeds United. Nog borde detta stämma? I så fall har jag nu en anledning till att börja kolla på Belgisk fotboll på plats. Stay tuned for live Yuta-report :)
Leeds United Kristoffer
2018-01-05 13:43

Adam Pope
? @APOPEY
21 minför 21 minuter sedan

Leeds United say they have not signed striker Yuta Toyokawa despite Eupen’s claim they are loaning him from #lufc
Leeds United Kristoffer
2018-01-05 13:41
Verkar som att den belgiska klubben K.A.S. Eupen är en del av Aspires nätverk precis som vi så det nog möjligt att vi kan skicka spelare dit precis som Leonesa.
Leeds United Rodell
2018-01-05 13:35
CBJ till Reading med och att vi tar in Sam McQueen från Southampton på lån (vänsterback) dok vet jag inte hur tillförlitliga dessa rykten är
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-05 13:32
Clarke. // Josh Vela är väl den som ryktas mest just nu sen att vi värvat en 23årig japansk anfallare som gått till Belgien direkt på lån dok är inte detta bekräftat någonstans hos Leeds utan bara belgiska klubben euupen
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-05 13:25
Högsta publiksnittet för en andra divisions klubb i Europa? Just det, Leeds United!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-01-05 13:25
Inga Silly Season rykten in eller ut,ni som brukar ha koll.

MOT PL
WLD WLD
2018-01-05 00:56
Svea spelar final, vann med 4-2..sevärt, galant, rustik rysare, vilka kallar vi har, hur blir finalen, mot vem blir klart inatt kl,framåt morrontimmarna. Nu får man vira all denna glädje omkring sitt ,gamla hjärta, och fylla på till finalmatchen, mot vem det nu blir i natt.....som vinner denna matchen.... Jag trodde verkligen inte att detta skulle ske att ,SVERIGE slutade med vinst..Grattis Sverige
WLD WLD
2018-01-04 21:39
Mycket har sagts om Leeds läge på fotbollsfronten...
Håller med nån som ifrågasätter, köpa eller behålla ,tilläggskalvar, sälja de bästa vi har eller ?????
kl,22.00 ,snart, så börjar en kamp, mellan USA och Sverige,våra Kronor ska
möta de stora killarna i spelet.
Blir till att se om Svea kan visa , att det finns förmågor fostrade i vårat , lilla land,
som kan besegra ,de större pågarna....
Nattens rysare blir kanske, inte kanske, den blir en veritabel njutning,HUR DET ÄN GÅR, så klagar jag inte,inget kan fördärva denna mattch ........
Leeds United stonefree
2018-01-04 19:41
Jag tvivlar inte på att våran nya ägare gör allt för att göra Leeds attraktivt för allt och alla. Han vill ju göra en hacka på alltihopa han satsar nu, den dagen han vill sälja klubben igen.

Men som den Italienare han är, så vet han också att i slutändan kan vi inte fortsätta att köpa in 12-15 Fiat, inför varje säsong och sedan fylla på med mopeder i januari fönstret.
3-4 Ferrari under sommaren och en enkelt eller 2 Lamborghinis i januari, om det sedan är lån, är väl skit samma, bara det är något som får det att glänsa i ögonen, när de glider ut genom spelar tunneln och in på Elland Road
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-04 18:06
WhitesMOT// Har ingen dold agenda alls och försöker inge uppnå någonting. Tycker som sagt att Radz verkar vara rätt man för Leeds och han har lagt pengar där det verkligen behövts. Däremot försöker jag sätta mig in i de £100m han sägs ha investerat i klubben och jag förstår inte siffran bara. Inget konstiga än så.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-01-04 17:53
Wolves lyckas väl med allt det här p.g.a Jorge Mendes. Annars hade det nog varit helt omöjligt att få spelare som Ruben Neves...
Leeds United stonefree
2018-01-04 17:03
Såg det i går Rafa Mir. Snacka om att inte vill släppa ifrån sig sin första plats. Där snackar vi ett lag som ser om sitt hus. Det är nog en av de sista säsonger där det går att bli ett topplag i CS utan att ha ett i princip ett komplett PL lag på pappret. Den här serien kommer att bli svårare och svårare att komma ifrån uppåt,om man inte har pengar. Ser man på läget, är det ju inte omöjligt att vi har lag som West Han, Crystal Palace och Newcastle i serien nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-01-04 16:28
Wolves har värvat en 20-årig spanjor från Valencia som även Real Madrid ska ha varit intresserade av.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-04 14:12
@¤Thom Mattsson¤:


Men du brydde dej ju inte om summan sa du ju ? :)

Ingen aning vad du verkligen vill uppnå men sett med Radz ögon så kan jag förstå att han anser sig investerat det han säger. Som sagt gav han intervjun efter köp av klubb,ER,skulder,spelare osv och då stämmer nog siffran. Efter den intervjun säljs Wood och då får han ju tillbaka lite på sina utgifter såklart.

Summa kardemumma som jag skrev nedan är väl att fokus har legat först och främst på att lägga grunden. I detta fall ansett inte vara spelartruppen utan allt annat. Nu får vi se framöver om det finns muskler även till det vi fans tycker är viktigast.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-04 12:44
Det är väl klart att vi som i grund och botten bara bryr oss om 3 poäng varje match tycker att pengar på allt annat än spelare till start 11:an känns som onödiga utgifter. Blir lite som att köpa grymma fälgar istället för att göra oljebytet på bilen.

Men så blir det ju när man inte har full insyn i hela verksamheten. Radz ser nog på det hela lite annorlunda och det är väl det vi 3 poängare får försöka acceptera. I åratal har det rapporterats om en klubb mer eller mindre våldtagen av sina tidigare ägare och att Radz nu då skulle ha köpt ett skal som återigen behöver byggas upp från grunden.

Så tålamod (hatar det) är väl det vi får ha. Radz har ju trots allt bara haft ett fönster hittills. Efter Januari så lär vi veta mer vad som är prio just nu.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-04 12:26
WhitesMOT// Så om en ägare köper en klubb för, säg £50m, och sedan säljer spelare för £30m - har han då fortfarande investerat £50m? Om samma ägare köper en klubb för samma pris utan att köpa en spelare - kan han skryta med att han minsann fortfarande investerat £50m i klubben och fansen tycker då det är fantastiskt? Jag anser och tycker att summan som Radz betalade Cellino/GFH för Leeds United har noll intresse eller betydelse för den delen när man räknar antal pund han pumpat in i klubben i spelarköp, organisationsmässigt, löner, arenaköp osv. Det är väl antal pund som jag gjort betydelse för klubben som ska räknas? Vad han har lagt på spelarköp/löner/organisation/tränare/arena/barer och loger/planer - osv osv. Där har han minsann inte ”investerat” några £100m.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-04 12:20
Linus// Då är risken att Jansson, Saiz och Vieira lämnar. Sen ska man ersätta dom. Och sen ska ersättarna ersättas när vi inte går upp året efter. Sen ska ersättarnas ersättare, ersättas. Och så håller det på tills dagen då man satsar £25-30m och säger nu jävlar ska vi upp, behåller sin stomme, bygger, satsar på kvalité istället för kvantitet. I laget sist spelade tre spelare från start (Wiedwald, Saiz, Alioski) värvade av Radz. En blev utbytt i halvtid och en har svajat mellan stolparna. Saiz vet vi ju alla att han besitter kvalitéer. Är detta godkänt? Eller var Cellinos spelare så bra att man bara behövde finjustera lite? Kanske. Jag tror som sagt inte i dagsläget att vi är några £30m från en rimlig chans till andraplatsen. En anfallare för säg £6-8m, en vänsterback för £2-3m samt en innermittfältare av klass för £7-9m ger en total på £16-17m. Det är vad som krävs tror jag och det är vad som saknas.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-04 12:19
Thom //

Varför skulle inte summan lagd på köp av klubben vara med i beräkningen ? Det är ju en investering.

Och återigen måste man tänka på att hans uttalande sker innan försäljningen av Wood gjordes.

Jag har också tyckt att summan på £100m varit hög men när man räknar grovt så kan det nog stämma nåt så när. Sen att han kanske kryddar till siffrorna om han är nära 100 och säger 100 det kan jag förstå. Allt för att få mer effekt. Klassisk PR.
Leeds United Linus.M
2018-01-04 11:59
Radrizzani tänker nog inte att vi måste gå upp denna säsong. En liten gissning.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-04 11:40
Thom // Absolut är det intressant om han nu hade varit spelklar i detta fönster, nu är ju problemet att han måste spela matcher för Japan i VM för att han ens ska kunna vara tillgänglig för arbetstillstånd. Alla värvningar för framtiden är bra absolut men just nu behöver vi satsa på laget som spelar varje vecka för att gå upp i PL Förhoppningsvis blir jag överraskad och det kommer in lite tungt under januari det är ju bara 4e än sålänge
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-04 11:33
Jag tycker det är grymt intressant att få in en japan i laget om jag ska vara helt ärlig. Landslagsman också dessutom! Det sura är att jag hade velat se honom i vår nästa match och inte i vår nästa säsong. Det suger lite, men intressant är det i vilket fall. Kan väl generera pengar på tröjförsäljning i Japan om inte annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-04 11:21
Danne K //

Spelat som offensiv mitt för Bolton efter skadan som gjorde att han varit borta ett tag. Va väl Boltons bästa spelare förra säsongen och har sen han kommit tillbaka varit med och vänt lite dåliga resultaten. Vet att andra klubbar är sugna på honom och att han inte är överdrivet dyr så det kan ligga något i dom ryktena.
Leeds United Danne K
2018-01-04 11:14
Finns lite rykten om Josh Vela från Bolton. Någon som vet nått med. Mittfältare vad jag förstår
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-04 11:11
Vi värvar en 19årig finne för u23 och en japan som kanske får spela för oss efter sommaren. Jag tycker pengarna läggs på fel saker...

har han nu lagt ut 100m så kan han väl lägga ut 20M till fast på a-truppen för han får ju igen rätt mycket pengar vid eventuell uppflyttning
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-04 10:52
Fast hur kan köpet av klubben räknas i pengar investerade? Och om man räknar antal sålda spelare så är vi ju plus på den biten. Jag menar ingen skulle väl säga att en klubb satsar om de köper en spelare för £15m men säljer av 6 stjärnspelare för £60m exempelvis. Vem säger ”men vi värvade grymt för £15m”? Okey, om man vill räkna på att Radz ”investerat” £35m på att köpa klubben, £20m för köpet av Elland Road, gått plus £5m på spelarförsäljningar så får jag det till £50m. Sen har han rustat upp lite så säg £10-15m till i runda slängar. Fattas fortfarande typ £40m från hans uttalade £100m. Framförallt är det ju inte på spelarförvärv han har lagt några pengar och det är väl där det behövs som mest egentligen? Jag skiter egentligen i summor, bara det att jag tyckte £100m lät jävligt mycket. Allt som allt är jag hittills nöjd med Radz och jag är glad att han är här. Det ser ut som om han har en plan. Han har byggt upp organisationen och värvar väl hyfsat klokt får man tycka även om jag hade hoppats på lite mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: