/england/leeds/forum/277.aspx/england/leeds/forum/277.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2018-05-29 22:06
Kanske läge att denna säsong verkligen satsa på spelartruppen, kanhända där skon klämmer. pengar styr tyvärr, din facto så de 3 lagen som gick upp hade alla fallskärm
Leeds United Rodell
2018-05-29 21:49
Heck har väl fått rätt mycket cred gällande träningarna att dom är tuffare och bättre iaf enligt både Phil hay och flera spelare... har också begärt att få ta in en extra ledare till staben men inte fått har också velat sluta med zon markering som Ortas kille Vio vill ha... Det är inte så att radz och orta gör det lätt för någon att träna klubben och göra bra då man blir påtvingad både ledare och spelare utan att ha något att säga till om
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-05-29 21:21
ja nu gäller det bara hitta en tränare alla är nöjda med:)
Leeds United WhitesMOT
2018-05-29 21:09
Bobby //

TC och Heck är Howe typer. Tyvärr för deras del i helt fel klubb. Den lilla myshörna som Howe växt upp i hos Bmouth kommer aldrig få chansen i Leeds. Kraven kommer aldrig tillåta det.
Leeds United sportcarl
2018-05-29 20:50
Hart kan håller på att göra en förbjuden övergång och gå till Manchester United, Mourinho ser honom som perfekt back up till De Gea och ett smart "budgetalternativ"
Leeds United Linus.M
2018-05-29 20:47
Heck var helt enkelt inte redo känns det som. Hört att hans stab var väldigt okunnig också, vilket säkert inte hjälpt på träningar etc.
Leeds United Bobby Eagle
2018-05-29 19:37
Thom/Stone.. Självklart kommer man inte undan resultatet.... Men ta då in en "Eddie Howe-typ" och inte nån en-säsongs-pensionär... Tar Radz ett sånt beslut så köper jag det... men aldrig en Ranieri-Alardice-Bruce...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-29 14:24
stonefree// Håller med dig också. Finns ingen som helst logik i att behålla Heck.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-05-29 13:49
Stonefree //

Håller med.
Leeds United stonefree
2018-05-29 11:55
Jag säger bara Heck fick inte ett skit utav laget. Han kom ändå in när pressen mer eller mindre hade släppt på laget, ingen kval och ingen risk för nedflyttning. Gör man ett sämre jobb än föregående med samma manskap, då är och förblir man kass!. Träna lag som Real och Barca, City med alla miljarder, kan ju vem som helst göra. Heck kom in för att lyfta det lag vi hade, det lag som stormade fram i början av säsongen. Laget som TC inte hade förmågan att lyfta efter några formsvackor. Gör man ett sämre jobben föregående tränaren som fick sparken, då måste man jobba jävligt låååånsiktigt om man behåller Heck. Han var tränare i ett pisslag innan han kom och gjorde ett dåligt Leeds ännu sämre. För alla som gillar statistik är det ju ett faktum! Vill man behålla sånt, vill man också att Leeds ska förbli ett mittenlag i CS!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bobby Eagle
2018-05-29 08:37
Tränarfrågan... Nästintill patetiskt om vi byter igen och tar in en pensionär som Ranieri som hellre flyger hem och äter middag med mamma än att gnugga på TA. Extremt kortsiktig resa som vid utebliven uppflyttning nästa säsong innebär byte igen.... Vill hellre se att vi gör en mer långsiktig resa.... Vet ju naturligtvis inte om Heck är den.... MEN den Radz valde... Klart att kanske en PL-mästar-tränare kan få nån spelare att komma men vart tar den vägen när den resan slutar om 8 - 12 mån typ...? Tror att 49er-affären är bättre ur den aspekten...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-29 07:48
Thom //

Jag tolka det så jag med, eller att han kan ta ett sista jobb typ men vill just nu iaf ha ett uppehåll först... Men Laudrup är ingen tränare jag skulle vilja ha..
Senaste ryktet i transferkarusellen är Rubén de la Barrera, 33 år som just nu har Leonesa.... kanske tar vi han på lån eller för att låna tillbaka ;)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-29 06:24
Laudrup ska väl sluta som manager var det väl snack om?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-05-28 22:33
Laudrup hade varit trevligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lasse c
2018-05-28 21:24
Stonefree. Vi hade ingen vidare "tur"med domaren i finalen mot Milan 1973 heller
Han blev väl avstängt på livstid efter den matchen! Kommer aldrig glömma någon av dessa 2 finaler. Hade allt varit juste hade vi haft två europeiska titlar.
Leeds United sportcarl
2018-05-28 18:35
Nya lag inför nästa säsong:Stoke,Swansea,West Bromwich, Wigan,Blackburn och Rotherham, spelschemat släpps 21:a juni och seriestart 4:e augusti seriestart.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-28 13:20
Handlar också om klubb och vilka spelare samt kravbild. En Heck hade kanske kunnat behållit Swansea i Premier League men fått sparken likt Hockaday efter ett par veckor i en klubb som typ Newcastle där kraven från fansen är ganska stora och man själva ser sig som en storklubb. Leeds hade kunnat måla upp en bild av att vi är en storklubb i denna ligan genom att ta in ett ”namn”. Någon som folk respekterar för sina framgångar, sin utstrålning, sina krav och sin personlighet. Någon som följaktligen skriker ”kämpa din jävel, våga inget annat!”. Detta smittar av sig på de spelare som finns i klubben men också när duktiga spelare ska ta ett beslut om de ska komma eller inte. Kan de utvecklas under denna tränare? Om svaret är ja på den frågan så kan en klubb få många spelare att välja just den klubben pågrund av den specifika tränaren som finns där. Vilka spelare kan tänka sig att välja Leeds pågrund av Heckingbottom? Seriös fråga. Jag tror ingen. Genom att värva klass spelare och en duktig respekterad tränare har vi kommit halvvägs. Resultaten måste komma och spelarna måste kunna hantera pressen. En spelare som Abel Hernandez är exakt en sådan spelare som vet vad krav är och som oftast höjer sig i sådana lägen. I dagens trupp i Leeds är det inte många med sådana karaktärer.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-28 10:41
Det vi behöver är någon som kan ta hand om de få självupptagna egon vi har. Tänker först och främst på PJ och Saiz. Dessa 2 är på många sätt de värsta typen av ego du kan ha i en trupp. Spelare som tycker dom är bättre än vad dom egentligen är. Såna behöver starka ledare som håller dom på jorden. Tar såna för mycket plats så kommer resten vända ryggen till. Är helt övertygad om att det är det som varit ett av de största problemen förra säsongen.

Både TC och Heck känns som typ Hamrén. Det var hur tydligt som helst under Hamrén att det var Zlatans som var chef. OK Zlatan var så bra som han själv tyckte men ledarskapet kan inte vika sig för enbart en person. Nu när Zlatan är borta ur landslaget så har Janne kunnat få ihopa ett gäng medelmåttor och fått dom att överprestera. Alla känner sig viktiga.

Extrem exemplet på ledarskap (som är jobbigt att erkänna) är rödmule i Scum. Med en Heck typ så hade Roy Keane förstört allt. Såna personligheter käkar upp allt i sin väg och behöver nån som sätter dom på plats så att säga.

Leeds United stonefree
2018-05-28 07:47
I dag är det 43 år sedan den största fotbolls skandalen ägde rum i Paris, med ett skapligt mutat domarteam som såg till att Bayern München fick stjäla bucklan. Jag är emot allt vad våld heter, men den frustration Leeds supportrarna kände då efter slutsignalen här jag än i dag full förståelse för!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-28 07:36
Thom // Man ser och tycker olika :) även om statistiken talar emot heck så ser iaf jag något bakom honom och spelet som gör att jag tror han skulle lyckas bättre än iaf TC.. det är ju bara se alla kommentarer från spelare efter han tog över hur mycket jobbigare träningarna blev och dom tyckte det kändes så himla mycket bättre en fjantiga TC sen om han skulle ta upp Leeds det vet inte ja.. enda information som kommit fram är väl att hans möten med radz och co inte riktigt varit så bra (säkerligen för han inte får säga något om transfers som det ryktas) Ser gärna att saker och ting börjar hända nu iaf.. Helst av allt Orta bort och isåfall en tränare som får ta hit sin egen tränarstab och spelare.. Är väl bara lite mer än 2 månader av fönstret kvar, stänger väl 9 augusti..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-05-28 07:13
Jag har svårt att se något positivt med Heck. Till och med TC hade mer karisma och kändes mer ”rätt” än vad Heck gör. Det är något med Heck som gör att jag vill sova när jag ser honom. Han utstrålar ingen pondus och känns inte som någon ledare som kan få en grupp tillsammans och utföra stordåd. Jag kan verkligen inte se det framför mig, tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-28 06:32
Ungefär som ranieri i Nantes och Leicester klara inte av formsvackan så fick sparken....
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-05-27 23:03
Ett stort tränarnamn får mkt gratis t ex får gruppen med sig direkt och kan få spelare att vilja komma till klubben. Problemet senaste tio åren är att ingen tränare har lyckats vända en formsvacka. Wise, McAllister, mcDermott, Rösler, Monk, Grayson, TC och Heckingbottom ingen har kunnat ta sig ur en dålig trend. När formsvackan kommer är säsongen körd. Monk höll emot svackan länge men tillslut kom den. Den enda på senare år som avslutat säsongen bra är Steve Evans men då var vi inte nära en topplacering pga dålig start på säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-27 22:51
Men vill tillägga att det ändå skulle vara kul att se ett ”namn” i dugouten och en annan typ av manager än vad vi gått för tidigare
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-05-27 22:40
Är väl en av få som inte riktigt avskyr heck och tror att efter 1-2 fönster att det skulle se väldigt mycket bättre ut... Men ranieri för mig är en riktigt tråkig typ finns en anledning att han inte riktigt är långvarig i sina jobb att spelarna i Leicester ville ha bort honom och att han sabba sin tid i Nantes (genom att öppet säga att han ville ta över Italien istället trots kontrakt osv).. Kan va öppen för ett tränarbyte absolut, och det finns många bra tränare som är mycket bättre än heck men jag tror inte ranieri 66 år är rätt väg att gå..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-27 22:27
@Rodell:


Man kan inte bara leva på gamla meriter i denna värld. Vi om några borde veta. Men vi om några är också det ultimata beviset på att man tar sig heller ingen vart med billigt skräp.

Vi är en stor klubb och vi behöver stora ledare. Ranieri är verkligen ett namn. Tycker du ska ställa frågan lite annorlunda. Om du har chansen på Ranieri struntar du i den och behåller Heckingbottom ?

Personligen ser jag helst nån annan än Ranieri men står valet mellan honom och Heck så är det öppet mål. Ranieri 8 dagar i veckan.

Leeds United Linus.M
2018-05-27 22:08
@Rodell:


1) Jag tar gärna en tränare som vunnit Premier League.
2) Tämligen säker? Njae. Dock tämligen säker på att vi diskuterat/diskuterar med honom. Sen ska det klaffa och man ska komma överens. Där är vi ju inte ännu.

Hur som så tror jag det kommer komma in en bra tränare och inte en ny TC/PH.
Leeds United Rodell
2018-05-27 21:45
Alltså vill folk på riktigt ha Ranieri?.. linus verkar ju tämligen säker på att han ska ta över till nästa säsong..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-05-27 14:18
Thom //

Problemet är att dessa människor är inte som dej och mej. Dom går till den som är villig att betala mest eller erbjuder mest blingbling.

Om Cardiff och vi ringer till Hart och erbjuder exakt samma kontrakt så kommer han välja Cardiff. Även om dom förmodligen kommer bli helt överkörda nästa säsong.

Nu generaliserar jag såklart och det är kanske så att just Hart är annorlunda men jag tvivlar starkt.
Leeds United sportcarl
2018-05-27 14:14
Helt vansinniga löner. Men blir så i storklubbar som City och Chelsea med ägare som spelar i egen division ekonomiskt. Såg Milner har utgående 2019 och ligger på 120 000 pund i veckan.
Annons: