/england/leeds/forum/269.aspx/england/leeds/forum/269.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2018-06-05 10:41
Jo klubben gick ju ut med att det kan bli klart väldigt snart så när heck fick sparken så blir det inte klart denna veckan börjar iaf jag undra vad de menar
Leeds United Kristoffer
2018-06-05 10:34
På måndag är det två veckor kvar till spelarna återvänder för försäsongen. Börjar bli dags att göra klart med en ny huvudtränare.
Leeds United WhitesMOT
2018-06-05 10:06
För mej ser det helt klart ut som att PJ känner sig lurad. Man har lovat mer än vad man kunnat stå för och när det inte föll in så surar han som en 5 åring.

Inga ursäkter nånstans. Men det är intrycken jag får.
Leeds United sportcarl
2018-06-05 10:04
jag brukar instämma i vad stonefree skriver, men när det gäller Pontus är vi definitivt oense,att han hade en sämre säsong kan jag instämma i men det hade alla, även pablo som blev årets spelare var riktigt riktigt dålig i många bortamatcher,att Pontus utgick pga huvudskada köper jag tills det motbevisats,jag tror Pontus tar en plats i PL i de flesta lag och det trodde jag definitvt inte när Byram lämnande om Byram,Taylor och Woods har visat att det går, och jag väljer Pontus framför Bartley alla veckans sju dagar om jag måste välja en av dom, dock har jag inget emot bägge i LU, Bartley har dock klart och tydligt visat att han inte håller PL-klass platsar inte ens i ett bottenlag så därom honom finns inget att diskutera, i övrigt hoppas jag det löser sig med Headcoach denna veckan, får vi in en förstärkning i varje lagdel så ser det bra ut och samtidigt släpper de som inte håller det som krävs,en början med Hernandez och Bartley in vore en bra start.
Leeds United krelleg
2018-06-05 08:57
Ja, Jansson hade inte världens bästa säsong, men en förklaring, inte ursäkt, kan ju varit att det ständiga roterandet i backlinjen. Jfr med att ha spelat med Bartley mer eller mindre hela säsongen 16/17, mot att rotera mellan Pennington, Cooper, Shaughnessy och O'Conner (kanske missar någon). Plus det alla olika ytterbackar (Ayling, De Bock, Berardi, Pearce, Dallas, Anita (kanske missat någon)) som spelat under säsongen. Dessutom, många mål kom till när inte defensiva mitt kunde täcka ytan framför backlinjen. Så, vore intressant att se om vi kan få lite stabilitet igen där back och då se hur Jansson presterar, om han kommer upp på 16/17-nivån igen. Om han nu är kvar dvs.

När det gäller ny tränare tycker jag det vore kul att se vad som skulle hända med lite kontinuitet, och då menar jag inte bara på tränarposten utan även i ledningen/värvningar/strategi etc. Är väl egentligen bara Monk som inte fått sparken av nedan tränare, fan dags för Rad/Orta att steppa upp nu och hitta en ordentlig tränare, förse den med en hyfsad trupp och stab och bygga på iaf 2 säsongers sikt.

Neil Warnock 18 February 2012 - 1 April 2013
Brian McDermott 12 April 2013 - 30 June 2014
Dave Hockaday 1 July 2014 - 28 August 2014
Neil Redfearn 28 August 2014 - 23 September 2014
Darko Milanic 23 September 2014 - 25 October 2014
Neil Redfearn 1 November 2014 - 30 June 2015
Uwe Rösler 1 July 2015 - 18 October 2015
Steve Evans 19 October 2015 - 31 May 2016
Garry Monk 2 June 2016 - 25 May 2017
Thomas Christiansen 15 June 2017 - 4 February 2018
Paul Heckingbottom 6 February 2018 - 1 June 2018

Förresten, någon som har koll på om vi har scout(er) nowadays eller om vi bara litar på kontakter? Har vi någon "data-analyst" eller liknande?

Någon som sett något kring nästa matchställ, när det kan tänkas presenteras?

PS. Intressant att de i förra veckans Mighty Whites Podcast nämner att de träffat en spelare på krogen i Leeds, de säger ej vem, och att denne sågat De Bock totalt. Sant eller ej, upp till var och en att avgöra.

Jag har (som varje sommar iofs), ett jävla sug efter nästa säsong, MOT!
Leeds United stonefree
2018-06-05 08:16
Linus Du får jätte gärna tycka vad du vill om Pontus när han gick ut i Preston matchen, när Preston gjorde 2-1. Men du kan inte ta ifrån oss 3500 Leeds supportar som var där, som alla tyckte att det var jävligt skumt. Han hade varit kass hela matchen och de var inte överens i försvaret om någonting, innan hans nick plötsligt var en jätte skada som gjorde att han fick lämna. Han som har tacklat, kastat sig in i dueller med motståndarna så de har legat och vridit sig i smärtor samtidigt som han har stått böjt över dem och sagt ”res på dig, jävla skådis, jag rörde dig inte” Helt plötsligt blir huvud skadat äv en liten nick. Då är det nog inte mycket med Pontus Hat sången längre, nicka tegelstenar, mannen klara inte ens av att nicka en boll. Hela våren har Pontus visat kraftig med sitt spel och kroppsspråk att han inte ville spela i Leeds. Han som innan säsongen sa att han inte behövde någon kaptens binda för att vara ledaren i laget. Han var bra så länge det gick bra i början av säsongen. Men det blev ganska snart öppenvart att han hade levt högt på Bartley. Utan honom blev det inte alls samma Pontus! Någon ledare för laget har han definitivt inte varit!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-06-05 07:59
Sen snackas det om att vi ska vara intresserade utav Pippo Inzaghi.. dok är han på g till Bologna men man kan ju inte säga att vi jagar erfarenhet och gå efter Bielsa och sen inzaghi
Leeds United Rodell
2018-06-05 07:55
Ryktas med Bielsa, ryktas med Bartley, sen Hernandez... Gunn och Stockdale medans andra klubbar värvar spelare och förstärker för nästa säsong står vi helt stilla... börjar bli tröttsamt.. Verkar inte ens som vi är överens med kontrakt längre med Bielsa så bara att gå vidare något måste börja hända
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-05 07:19
Jag tar inte hellre Moyes än Bielsa men hade varit nöjd även med honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-06-05 01:23
Jag tar hellre Moyes än Bielsa
Leeds United Bobby Eagle
2018-06-04 22:48
Thom 20.25/ ja det vattnas i munnen!! skulle denna filosofi någorlunda lyckas kommer ER att koka..! Fan måste sluta jobba och köpa seriebiljett!!??????
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-06-04 22:09
Vi pratar med Stockdale enligt Phil Hay nu också. Abel Hernandez, Kyle Bartley, Angus Gunn/Stockdale, Marcelo Bielsa och vi kommer sluta topp två nästa säsong. Sa ju att vi skulle gå för det denna sommaren ;) Och för vi in dessa ovan stannar Pontus. Stonefree// Du kan sett vad du vill men han ”dog” inte för att han inte ville spela. Det stämmer kort och gott inte bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-06-04 22:02
Thom Ja det ju i och för sig rätt att med de £10 mille från USA blir det runt £20 mille. Hoppas vi kan sälja av med 7-8 stycken av de mest misslyckade och få in £ 3-4 mille till. Men vi måste ut och hugga snabbt så fort det är klar med Bielsa. Inte vänta tills det endast är spelare på hylla 8-10 kvar som vi brukar och inga jävla freaks från några 2 divisioner ute i Europa. 95% av alla lag där håller Leauge 1 klass. Visst finns det fynd i dessa lag också, men de har nog ögonen på sig från större lag än oss. Abel Hernandez känns på pappret som en bra början. Men man vet ju aldrig, jag var ju överlycklig när Anita skrev på för oss, tyckte han var jävligt bra i Newcastle, fattade inte att de ville göra sig av med honom. Men i Leeds har det mest varit en bedrövelse att se honom. Så kommer man till Leeds kan vad som helst hända. Pontus gick ju i början andra vägen, från en bedrövlig tillvaro i Italien till att bli KUNG i Leeds i lång tid. Nu sjunger man inte om hans hat så ofta längre!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-04 20:25
När man läser denna artikeln kan man inte annat än önska att Bielsa skriver på.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-04 20:06
stonefree// Jag tror vi har mer än £7m att köpa spelare för. De ~ £10m vi fick för de 10 % som 49:ers köpte + att Radz borde kunna skjuta in lite egna pengar i transferkassan gör att vi ”enkelt” borde kunna komma upp i £20m. Jag tror att om vi kan värva för den summan så har vi en stor chans att ta en play-off plats kommande säsong. Grunden finns där. Vad vi behöver är en manager som kan bygga laget, en eller två riktigt bra anfallare som kan göra mellan 25-30 mål tillsammans, en ledartyp likt Bartley, någon som kan ta platsen bredvid Forshaw på mitten när Vieira och Phillips underpresterar (Klich?), en högklassig målvakt som kan konkurrera med BPF samt en yttermittfältare som är snabb och kan göra en gubbe eller tre (Snodgrass hade varit drömmen men Maddison hade funkat för mig). Kan vi ta in exempelvis Darlow, Bartley, Maddison, Marriott och Hernandez så tror jag redan här att vi börjar närma oss play-off. Jag har svårt att tro att dessa fem spelare skulle kosta mer än £15m och Hernandez är ju gratis (dock med en förmodad fet sign-on bonus). Vi har en helt okey stomme enligt mig med Jansson (om han kan hitta tillbaka till sitt gamla jag), Ayling, Forshaw, Saiz, Hernandez. Vi har flera väldigt intressanta ungdomar i BPF, O’Connor, Shaughessy, Rey, Kun, Clarke, Vieira, Edmundson (som ser ut som ett monster i sin kroppsbyggnad för att vara så ung.. påminner om Rooney en hel del), Pearce, Roberts, Coyle med flera. Utöver dessa så har vi spelare som Phillips, Berardi, Roofe, Alioski, Cooper, Denton, O’Kane, Dallas och de Bock. Någon av dessa kommer säkerligen att göra en riktigt bra säsong och överraska oss alla medans många av dom säkert inte kommer vara speciellt involverade alls. Viktigt att vi blivit av med fettot Lasogga, den huvudlösa kycklingen Sacko och jag hoppas att vi även säljer O’Kane så snabbt som möjligt. Givetvis även Wiedwald och Lonergan. Det är inte mycket som krävs för att vi ska ha något riktigt stort på gång. Problemet är att om det är någon klubb som kan ”fucka upp” detta så är det väl Leeds. Troligen värvar vi in en nobody som tränare från Långtbortistan FC, Hernandez går till typ Sheffield W, Bartley blir lagkapten i Swansea osv osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Peking White
2018-06-04 20:05
Alltid fått intrycket att PJ värderat supporterkulturen högt och då borde Leeds vara förstaval. Särskilt om klubben visar att de satsar seriöst mot PL nästa säsong, vilket de borde när de ska fira 100 år.
Sen är frågan är om PJ tappat fokus eller sin magiska hatt eller om det var oredan med ständigt skadade backar som förklarade hans insatser förra säsongen. Håller med stonefree om att de insatserna inte hade hållit i PL. Kanske ett stundande VM och en snygg brytning i en vänskapsmatch mot Danmark nu fått honom att känna sig som världsklass?
Det var bättre förr - man kunde lita på mittbackarna på alla sätt.
Leeds United stonefree
2018-06-04 18:29
Jag var på den matchen och precis som då säger jag nu att Pontus nickade bort en boll och stod kvar ända tills Preston gjorde 2-1 då plötsligt ”dog” han bara. Det luktade skumt lång väg. Jag har genom säsongen fått mycket skit för att ha kritiserat Pontus. Att säga att han spelade med en massa nya, kan man kanske till del köpa, men ursäkta mig nu. Men helvete var många konstiga saker han gjorde också under säsongen, som man inte gör om man anser dig vara en PL spelare och landslagsman av klass. Jag säger också att kan vi få £10 mille för honom sälj direkt. Han kommer precis som Byram att få väldigt svårt i PL, det kommer att gå allt för snabbt för honom! Någon enstaka match kanske han klara av, men hamnar ganska snart på bänken. Bartley som är bra mycket bättre än Pontus,tillbringade mer eller mindre hela sin skadefria tid i Swansea på bänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-06-04 18:14
Sportcarl Undrar vem/vilka vi ska köpa för intäkterna från säsongs biljetterna ? Det blir inte mycket för max £7 mille! För det är väl där vi hamnar om det säljs lika många säsongsbiljetter som till förra säsongen. Just nu är vi en bra bit därifrån. Verkar som många trofasta på North West Corner sviker. För var det alltid utsålt där, nu är det många platser kvar! Tillbaks till £ 7 mille. Vad får vi för dom stålarna? Det räcker ju inte ens till League 1 spelarna Maddison och Marriott i Peterborough.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-06-04 18:00
Pontus ville spela efter ”huvudskadan” men fick nej av medicinska staben. Att han skulle gå av planen i matcher vi ligger under, för att han inte vill spela då, är ren och skär trams.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-06-04 17:05
Bobby //

gällande "huvudskadan" va det inte pontus själv som klev av utan det medicinska teamet som tvinga av honom.. hur han nu fick ont i huvet av att nicka en boll är mer märkligt...
Leeds United Rodell
2018-06-04 17:00
Nu är vi enda klubb i CH utan tränare, Potter klar för Swansea.. :) Vill Potter ha kvar Bartley tro
Leeds United Bobby Eagle
2018-06-04 17:00
Ganska hårda ord från fans mot PJ på YEP, av vilka jag håller med om en del..... Jag vill ha honom kvar för kommer en frisk Bartely har vi ett mittbackspar av hög klass. men har visat upp lite konstiga saker/attityder i motgång... Bl a så minns vi alla en sekvens med "huvudskadan" som jag inte riktigt kan släppa..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-06-04 16:53
Jag lägger ingen större vikt vid vad Pontus säger. Säger det han sagt tidigare att satsar inte klubben så kan han tänkas gå. Jag utgår från att klubben satsar och det är väl vad de sagt. Kinnear har ju klart och tydligt sagt att säsongsbiljetterna skall öronmärkas tillspelarköp. Vad som49ers ekonomiska tillskott skall gå till är jag osäker om. Har hört detsamma om det men är osäker om det är från klubben. Kan ju varit någon önskan från tidningar eller fans och då har Det noll värde
Leeds United Rodell
2018-06-04 16:26
Ah okej,

Bielsa är iaf i Mexio idag och imorgon vet inte när han reser därifrån men verkar som Leeds jobbar med på honom än vad han jobbar med oss, lön osv är inte klart än och man får tro på Phil Hay..
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-04 15:59
Min högst personliga åsikt ska väl tilläggas.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-04 15:53
Rodell// Han var medioker stora delar av vårsäsongen. Hängande huvud och dumma beslut avlöste varandra. Han skrev nyligen på ett 5 års kontrakt med Leeds och bör se över sina egna prestationer innan han börjar snacka om ambition hit och krav dit. Jag vill också att Leeds ska satsa mot Premier League men jag tycker PJ sk hålla käften om intresse från Premier League och att han får se efter VM. Han är Leeds spelare och bör koncentrera sig på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-06-04 15:18
Thom //

Nja alltså han öppnar upp ifall klubben inte satsar som dom lovat honom att göra, han var också våran bästa försvarare förra året i ett riktigt kasst lag... rensningar, vunna nickdueller/tackling, passningsprocent osv osv... Svårt att spela bra med ny backlinje varannan match och 3 olika målvakter.

Han har heller inte gått ut själv utan blivit tillfrågad då både han och Olsen har intresse i PL, får inte överanalysera saker som skrivs.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-04 15:06
Jansson har gått ut i svensk press och mer eller mindre sagt att han är redo att lämna Leeds. Sälj skiten säger jag. Han har inte varit sig lik alls denna säsongen och kan vi få runt £10m för honom hade jag varit nöjd. O’Connor, Shaughessy, Cooper och förhoppningsvis Bartley är mer än tillräckligt. Coyle - Ayling - Bartley - Pearce Ayling - Bartley - O’Connor - Pearce Utöver dessa finns ju även Denton, Rey, Dallas, Berardi och X antal talanger i ungdomslaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-06-04 13:26
Beror lite på kollar du Heck 16 matcher i leeds och mccarthy 600 matcher så självklart blir det stor diff... och Bielsa har inte heller någon bra statistik klubblagsmässigt.
Leeds United sportcarl
2018-06-04 12:51
på mccarthy kollade jag inte sista uppdraget utan över tid, och han ligger typ på samma snitt som tidigare sparkade leedstränare har över tid eller hade när de kom hit, oftast brukar VI kolla på vinstprocent när vi sparkar då är d et väl lika viktigt kolla på de VI tar in?
Annons: