/england/leeds/forum/266.aspx/england/leeds/forum/266.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United WhitesMOT
2018-02-19 10:57
Hartey //

Håller inte med om att Cooper är ett bra kaptensämne. Ett bekvämt möjligen men inte bra. Sett utifrån så förstår jag spelarnas val när nu TC var så korkad och okunnig att låta dem välja. Cooper verkar vara genuint trevlig och passar på så sätt en hög halvmesar som slipper bli ifrågasatta så fort dom inte gör jobbet.

Hade Cooper varit en bra spelare så hade han nog kommit undan med att vara genomsnäll. Nu blir det bara dubbelfel om han skulle öppna käft och börja ryta. Svårt att ta till sig någon som inte är sån normalt och samtidigt inte kan se om sitt eget hus.

Jag hade satt bandet på Forshaw. Han har under sin lilla tid visat att han vill nåt hela tiden. Eller ge det till Pablo. Hans kunnande talar för sig själv och det är bara att titta på hur han agerade igår vid varje avbrott. Sprang ofta och hämtade bollen till Bristol för att markera deras mygel. Så driver en ledare.
Leeds United stonefree
2018-02-19 10:53

Jag har tjatat länge vom att byta målvakt inte för att Lonegan är ett skit bättre/sämre än Wiedwald. Utan därför att jag tror att det under några matcher gynnar oss att byta, lite som att sätta Roofe på bänken igår, han blir sur och tänder till lite extra och gjorde mål. Om 2-3 matcher börjar Lonegan säkert hitta på alla möjliga konstigheter, då får vi byta tillbaks. För vi har ingen riktig första målvakt. Jag är helt inne på samma linje om att han har blivit tillsagt att äga straffområdet på backen och i luften, vilket syntes väldigt tydligt i går, det var ingen målvakt med självförtroende som hoppade ut i hopen av spelare.

Jag måste bara erkänna att O Kané var en total katastrof i går, vem som helst hade varit bättre. Håller han på så sådär är han definitivt ett 4:e valet efter Forshaw,Philips och Vieiri. Jag har inget emot Vieiri, men jag hade satt väldigt höga förväntnigar på honom inför den här säsongen och dom har han ju tyvärr inte levt upp till, då blir det många gånger att man sågar lite extra.

Tillbaks till O Kane, till hans försvar så Jag tycker inte han ska lastas mer än många andra på Bristols 2 mål. Det är ett inkast som får nickas helt ostört ner på fötterna på ännu en ostört spelare, som drar ett stenhårt skott längs mållinjen, klart att O Kane kanske inte är med 100, men det begås så många misstag innan bollen kom ditt, även mållis kanske borde ha varit lite mer vaken, dessutom tror jag chansen för ett självmål hade varit överhängande om O Kane hade fått på foten på bollen. Nej då var misstaget när Pontus la en passning till honom som han tappade och det blev livsfarligt, mållis höll nästan på att tappa in bollen, plus att han sprang och gömde sig det mesta av den tid han var på plan.

Om det var ett steg i rätt riktning i går? både ja och nej, att möta ett lag som har 7 spelare i start uppställningen som spelade division 1 för 3 år sedan och som spelade ut oss totalt i 1:e halvlek, då är det klart att det inte är okej.
Det som är positivt i går var att vi vände och det var vi som gjorde målen i slutet av matchen, det var vi som höll på att göra en Millwall på övertid, det positiva måste vi ta med oss till nästa match mot Derby.
Jag har varken varit för eller emot Lassoga i alla inlägg, han har underpresterat i många matcher, men i de flesta har gjort det ihop med 10 andra i laget. Tycker han känns bättre och bättre och det ser man inte minst på hans agerande vid målen, efter lite jubel manar han på de andra att snabbt komma igång igen, smida mens järnet är varmt som det heter. Att det är en svår borta match mot Derby på onsdag spelar nog ingen roll, för vem vi möter är oviktigt, vi måste hitta vårt eget spel om vi ska komma ur det här. Men med en laguppställning som ser ut så här kanske det går:

Lonegan
Berardi - Cooper - Pontus - De Bock
Anita - Forshaw
Roofe - Alioski - Saiz - Hernandez
Lassoga

Vad är det man säger, den som vågar vinner oftast!
Leeds United Rodell
2018-02-19 10:40
MR Clarke Nr8 //

Tyckte han lämna mållinjen vid första målet :P
Leeds United Hartey
2018-02-19 10:36
Jag ser t.om Miazek i mål eller helst att vi tar in en lånemålvakt. Lonergan är mer stabil än Felix men hopplös på att sätta igång spelet snabbt utan sparkar bara långt. I mina ögon har Cooper fått så många chanser och inte fullt ut tagit dom. Han kan göra några bra matcher men misstagen kommer regelbundet. Har är ett bra kaptensämne men tyvärr för dålig fotbollsspelare för att spela på en utsatt mittbacksposition.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-02-19 10:36
Ok jag ändrar formuleringen lite.Lonergan är bättre Wiedwald på höjdbollar för W vågar ju inte lämna mållinjen o det håller absolut inte i England.
Leeds United WhitesMOT
2018-02-19 10:06
@MR Clarke Nr8:


Eller...
Leeds United Rodell
2018-02-19 09:59
Ser gärna att anita kliver upp på mitten i 433 om berardi ska spela.

Prioritet 1 i sommar måste vara 1 Mittback (Bartley, Flint typen) och en Målvakt (Bentley, stockdale) Men vi kommer värva serie b lirare med största sannolikhet.
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-02-19 09:51
Lonergan
Anita Pontus Pennington De Bock

Hernandez Forshaw Dallas
Saiz
Lasogga Ekuban/Roofe

Lonergan är så mycket bättre i luften,W är nog en av de sämsta jag sett i luftspelet,Anita säker med boll o ej opolerd som Berardi,Pennington gör trots allt lite mindre misstag än Cooper,Övriga är rätt så givna så det behövs ingen motevering.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-19 09:08
Wiedwald/Lonergan. Vi lyckades hitta två riktiga losers i mål. Beundransvärt hur dåligt omdöme man som värvningsansvarige kan ha. Dessa två slapptaskar i målet har väl kostat oss runt 15 poäng tillsammans utan att överdriva och åtskilliga vakna nätter med huvudbry för tränare och spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-02-19 09:00
Rodell //

Jag hoppas verkligen inte man ger Lonergan en chans till för det är inte lösningen.Det är pest eller kolera detta men bättre behålla han som backarna iaf vet vilka fel han gör. Hur sjukt det än låter.

Eller så drar man iväg en riktig rövare och sätter in Miazek.
Leeds United Rodell
2018-02-19 08:48
Det är ju inte direkt så mycket val vi har i att ha wiedwald på plan. Lonergan är minst lika dålig och BPF är inte alls tillräckligt bra.

BPF, fick inte till ett lån med Landskrona (osäker på varför) och hans lån till York var allt annat än lyckat så att ställa honom mellan stolparna är uteslutet.

Wiedwald kommer stå resten av säsongen tror ja sen kommer det värvas in nytt i sommar. Cooper kommer säkerligen gå rakt in i elvan mot derby alla tränare verkar ha nån kärlek för honom då dom fortsätter sätta han som kapten.
Leeds United WhitesMOT
2018-02-19 08:16
Hartey // Isf hoppas jag man är rättvis och inte selektiv. Cooper bör också sättas i disciplinlådan. Om nu Berardi får chansen igen så hade jag gärna sett Anita på mitten tillsammans med Forshaw. Anita är det närmsta vi har som kan liknas vid Bridcutt rollen som vi har saknat hela säsongen. O´Kane ska bara bort och Phillips är inte typen som klarar av att stanna hemma en hel match. Vieira är helt ur form. När det kommer till Felix så kan det bara handla om självförtroende. Måste vara det. Han verkar vara rädd för att det ska göra ont att gå ut och stångas vilket känns väldigt udda för en tysk målvakt. Dom brukar ha do or die i sig från barnsben. Fick känslan igår när han kom på inkastet att det var frukten av tjat från coacherna. " Du ska äga ditt luftrum ! " liksom,men som många gånger innan så blir det halvdant för han litar inte på sig själv och verkar tänka "Ajajaj ont ! "
Leeds United Hartey
2018-02-19 07:52
Tycker att Anita skall få fortsätta på högerbacksplatsen som han gjorde i Newcastle hela förra säsongen. Både Kinnear och Hekkbottom pratar om club discipline och no hiding and play safe . Det tar direkt ut Berardi som bara går mot nästa utvisning och Wiedvald som vägrar gå ut och plocka ner bollen och skapa trygghet för Pontus och c/o. Igår vad ett av dom få tillfällen då Leeds som lag tog nytta av Englands bästa hemmafans. I andra så var det fansen som visade vägen och laget tog nytta av det och fansen hade varit värda att få explodera i glädje på övertid. Heck pratar redan mycket med laget om att inte blir rädda för förväntningarna och trycket fansen skapar utan att slappna av njuta och kan han få igenom det budskapet så är mycket vunnit
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-02-18 22:18
som helhet är det högst 4-5 jag kan ge godkännt eller mer idag, dock väldigt nöjd med de sista 25-30 minutrarna,
Leeds United Rikard
2018-02-18 22:08
Sportcarl//

Såklart krävs det mer änn 30 min godkännt inhopp. Men med tanke på dom få chanserna han fått på den senaste tiden så förtjänar han iaf att få ett par upplyftande ord på ett svenskt forum. Alioski har fått på tok för många chanser. Han är kanske ur form men vi har inte råd med att spela med en spelare från start match efter match och hoppas på att formen plötsligt är där.
Leeds United sportcarl
2018-02-18 22:06
Roofe var väl den av inhopparna som var bäst och dessutom levererade mål, vi bör nog starta en svit av vinster nu om vi skall ha den minsta chans att gå till play off, oavgjort duger inte i den situation vi satt oss i
Leeds United Duke
2018-02-18 21:50
Nej Sacko var inte lysande med spelet blev bättre när han kom in. Lär krävas minst 4 poäng mot Derby och Brentford helst 6.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-02-18 21:42
Sacko kräver iaf jag mer av än vad han visat idag eller under hela tiden i klubben,
Leeds United Duke
2018-02-18 21:28
Och kul att du två största hackkycklingarna är tungan på vågen i Lasogga och Sacko.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-02-18 21:01
Saiz kräver bevakning och vågar gå framåt, kommer avlasta Pablo något enormnt, då har vi iaf 2som inte bara passar i sidled eller bakåt, men han kan säkert vara lite ringrostig i början och han kan inte göra allt själv, alla måste snäppa upp, tycker ingen idag spelade 100 % på topp
Leeds United Rodell
2018-02-18 20:53
Duke // Ska bli intressant iaf se hur saiz kommer in och hoppas vi får se bättre spel över 90min
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-02-18 20:49
Rodell// Ja har man tre krigare bakom så kan Saiz och Pablo anfalla med Lasogga.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-02-18 20:40
spelarbetyg leedsallover Wiedwald 5 Anita 6 Pennington 5 Jansson 6 Bock 6 Dallas 6 O Kane 5 Forshaw 6 Hernandez 7 Lasogga 7 Ekuban 5
Leeds United WhitesMOT
2018-02-18 20:37
@Duke:


Vilket vad ? :)
Leeds United sportcarl
2018-02-18 20:34
LinusM 19:54. plus försvar och målvakt
Leeds United Rodell
2018-02-18 20:32
Duke // Anita gjorde inte bort sig idag och kunde hålla bollen på backen istället för att tjonga som berardi gör och följer med bättre offensivt också. Cooper och pennington klarar jag inte av att välja mellan. Tror du saiz och hernandez klarar av hemjobbet? I ett 433? När båda surar på backen för dom inte får frisparken och motståndarna kör fullt ös mot oss medans do ligger där och grinar :P
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Lindholm
2018-02-18 20:28
Pannben
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-02-18 20:20
Rodell// Lonergan Berardi Jansson Cooper Bock Viera Forshaw Phillips Saiz Lasogga Hernandez Inte svårare än så.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-02-18 20:19
Whitesmot// Vilket?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Lassepostis
2018-02-18 20:18
Ingen kan komma och säga att playoff är kört. 42p. att kriga om. Får de bara ihop 90 min fotboll så kommer resultaten. Moralen och kunnande finns, nu är det bara upp till Coach att förvalta det.

We are Leeds
Annons: