/england/leeds/forum/265.aspx/england/leeds/forum/265.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Emil Rosén LUFC
2018-01-16 19:28
Sportcarl/
Vi vinner på att slippa en värdelös spelare men hur tjänar scums på det? Att dom får en värdelös spelare som nu istället kan bli utlånad till reading och vara värdelös där :)
Leeds United sportcarl
2018-01-16 19:10
Tycker det är självklart det skall satsas i detta fönster dock ej huvudlöst. Några säsonger i rad har konkurrentklubbar natt satsat mer och gått starkare från januari. Släpp spelare som Klich för att nämna en . Han är för bra för att inte få spela någonting
Leeds United sportcarl
2018-01-16 19:04
Att CBJ skulle gå tbx till MU tippade jag för en månad sedan. Blir ju WinWin för bägge klubbarna
Leeds United Emil Rosén LUFC
2018-01-16 18:51
CBJ hemskickad till scumchester igen, inte en dag försent!!
Leeds United Linus.M
2018-01-16 18:37
Se länk.

Radrizzani har ju faktiskt visat ganska tydligt för hur han tror att vi ska lyckas med att gå upp. Det gäller ju att se efter 1/2 säsonger huruvida han lyckats med sin plan eller inte, man kan ju se om det är på rätt väg iallafall. Och i och med att vi nosar på playoffplatserna så ser det ju ut som att det går ganska bra hittills.
Leeds United Linus.M
2018-01-16 18:31
Rodell//

Men vad är det som säger att vi inte kan köpa Elland Road och samtidigt gå för att ta oss upp till PL? Radrizzanis värvningsstrategi hade inte ändrat sig beroende på om vi köpt Elland Road eller inte. Det är inte så att han har £20m endast och köper Elland Road för det, för att sedan inte ha råd med spelare. Han har råd med både och. Men jag tror inte hans strategi är att köpa en spelare för £13m.

Du säger att vi inte tar steg framåt på planen, men samtidigt tar vi ju inte steg bakåt som det ser ut heller? Vi ligger ju sjua, återigen. Det är ju inte så att vi ligger på en 15:e plats direkt utan vi utmanar ju om playoff under Radrizzanis första år. Samtidigt som han gjort fantastiska saker för klubben utanför planen.

Det är jag iallafall supernöjd med. Men jag kanske är ensam om det.

Förövrigt ska sägas att jag inte har några krav på att vi ska gå upp denna säsong, återigen, jag vill ge honom mer tid. Det är kanske där vi skiljer oss åt?
Leeds United Linus.M
2018-01-16 18:27
Thom//

Jag tror prio nummer ett för honom är att återigen få tillbaka förtroendet. Klubben har lidit alldeles för länge av att vara oense med ägaren och att det aldrig har varit någon som helst transparens. I och med vad han gör nu och allt annat han gjort hittills så öppnar det upp för fansen att faktiskt vilja komma tillbaka. Något de också gjort om man tittar på försäljningssiffror av både säsongsbiljetter och vanliga biljetter.

Tappet av Bridcutt håller jag inte med om och Bartley var aldrig våran spelare. Taylor situationen var så otroligt långt gången så det fanns ingen återvändo. Wood håller jag med dig om, det har varit ett enormt tapp.

Bartley har ju "ersatts" av Pennington. Det är såklart inte samma kvalité, men eftersom att Cooper steppat upp så ser jag inte det som ett problem. Jag är iaf ganska nöjd med de tre mittbackar vi har nu. Men det är ju lite så att Radz har fått sex månader på sig, och det var inte jättelång tid han fick på sig att ersätta Wood. Det är därför jag vill ge honom januari och sommaren för att sedan se vart vi landar.

Jag tror Radrizzani förstår att Jansson, Saiz och Vieira inte stannar i fem år om inget händer. Det han har sagt är ju att topp sex är målet och om jag får gissa hans tankar så vill han nog verkligen gå för det nästa säsong, även om vi såklart ska ge det ett bra försök i år också.

Jag tror inte fansen kommer vädra missnöje för Radrizzani, inte denna säsong iallafall. Men vi får se.

Jag förstår inte hur vi kan ifrågasätta köpet av Elland Road. I och med det så slipper vi betala £1.7m i hyra åt en affärsman som inte har någonting med klubben att göra, samt att vi äntligen vet att Elland Road är i trygga händer. Särskilt med tanke på AocV:n som LUFC Trust fixade. Köpet av Elland Road påverkas inte heller av FFP, det gör ju dock spelarköp. Att köpa spelare för £20m nu i januari ser jag som otroligt dumt, och det är inte så Radrizzani vill göra heller.

Jag vill poängtera att allting sportsligt under Radrizzani, hittills, inte är klockrent. Där håller jag verkligen med, många värvningar höjer man ögonbrynen över och funderar på hur det någonsin ska bli bra. Men att ifrågasätta en man som gjort så mycket på så kort tid för klubben, samtidigt som vi är sjua, det kan jag inte göra ännu. Är det så att vi Mars 2019 sitter och ser att vi har tagit in värdelösa spelare samt att vi sitter på en 14:e plats med dåligt spel... Då kommer jag också visa missnöje. Men för nu så ger jag det tid.

Har man varit misshandlad i 14 år så krävs det mer än sex månader att ta sig upp på benen, men det är ju min åsikt. Man behöver inte hålla med ;)
Leeds United Rodell
2018-01-16 18:25
Linus.M // Det är jättebra för klubben absolut och som jag sagt tidigare har han gjort bra saker för klubben utanför plan. Jag ser hellre att vi går upp till PL än äger t.ex Elland Road eller att vi har ett damlag osv osv som thom säger så kommer inte satsningar så kommer vi vara på ruta ett inför varje säsong och fansen har redan börjat visa sitt missnöje det går att se på alla som skriver till radz på twitter, trycket ökar hela tiden. Sålänge vi ligger i championship kommer vi att sälja våra spelare om inte dom ser att vi är påväg nånstans vilket som det ser ut nu så står vi och stampar på samma som förra året lite sämre poängskörd. Jag tror inte det tar 6mån eller 1år för radz att fixa allt men det är inte så kort tid för alla oss andra utan bara honom och sålänge vi inte tar ett steg framåt på plan kommer han vara ifrågasatt utav mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-16 18:14
Även tappet av Rob Green har varit stor. Glömde nämna honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-16 18:13
Linus// Jag håller delvis med dig. Ja, det är viktigt att Radz integrerar med fansen men jag anser inte att det bör vara prioritet nummer ett. Han har enligt mig lyckats med flertalet saker utanför fotbollsplanen men på planen har det varit ett misslyckande hittills. Försäljningarna/tappen av Bridcutt, Taylor, Bartley och Wood har varit gigantiska och inte ersatts. Bartley inte alls, Taylor inte heller och Wood fick en halvfet tysk utan form försöka ersätta. Billiga lösningar allihopa. Vi kommer inte att ta oss upp på detta sättet och om man tror att man kan sätta en 5 års plan på PL så tror man enligt mig fel. Vem tror att Saiz, Jansson och Vieira kan tänka sig att slösa borg fem av sina bästa år på att harva runt i engelska andra divisionen? Dessutom har vi redan legat och harvat omkring här i en jävla massa år. Nej, det borde till en rejäl satsning och inte massa fjäskande för fansen. Jag tror inte det dröjer väldigt länge innan fansen kan börja vädra missnöje, framförallt inte om vi börjar halka efter i tabellen. Jag tycker det är bra att klubben går sakta framåt, försöker få ihop en tråd genom klubben, bygger upp reservlaget och organisationen men i slutändan så är det representationslaget där allt avgörs och just nu är vi svagare än exempelvis förra säsongen. Det är till 100 % Radz ansvar. Vi saknar 3-4 spelare för att på allvar kunna utmana och det tråkiga är att vi hade kunnat haft chansen på direkt plats i år om Radz vågat chansa lite. Så här i efterhand kan man ifrågasätta köpet av Elland Road. Varför investerades inte dessa pengar i spelartruppen istället? Varför alla dessa värvningar för små pengar istället för kvalité? I år har det varit mycket kvantitet före kvalité dessvärre. Ska vi sätta upp en plan om PL inom 5 år så kommer vi få försöka pussla ihop spillror efter varje säsong. Det kommer nya Taylors, Woods, Cooks, Byrams, Bartleys, Lennons, Milners, Delphs osv men de stannar inte i Leeds hur länge som helst. Vi säljer och värvar in spelare med mindre kvalité. Så har vi gjort de senaste 13 åren utanför PL och vi är fortfarande fast i skiten och lär stanna här till djävulen avlöser oss om vi inte ändrar strategi.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-01-16 18:02
Rodell// Nej, skillnaden är att han är transparent. Men det tror jag allt att du förstod. Han har haft sex månader på sig, till skillnad från de andra som har minst tre år på sig. Jag väntar lite med att se hans sportsliga resultat, vi ligger trots allt sjua just nu. Spännande att du inte bedömer honom om vad han gör utanför planen, så hans köp av ER spelar ingen roll i din bedömning då gissar jag? Förövrigt har CBJ lämnat klubben.
Leeds United Rodell
2018-01-16 17:43
Linus.m // Skillnaden är att han twittrar? Kollar vi det sportsliga med radz så är inte han så speciellt mycket bättre än någon annan. Säljer bästa spelaren ersätter med billigt skit eller lån. Att han integrerar med fansen och säger som han gör är bara ursäkter och försök till att man ska vara lugna men fakta är att han är en bra affärsman och gjort mycket bra saker men på fotbollsplanen så har vi tagit mindre poäng än förra året så där är det ett steg i sidled/bakåt. Att han blir mestadels hyllad för sitt agerande när han gör det alla tidigare har gjort (sälja det bästa ersätta med medel/lån) är för mig sjukt. Jag bedömer inte honom för det han gör utanför plan utan det som är på plan för i det stora hela är det vad klubben och Leeds är, det är fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-01-16 17:17
Detta är vad som är en av de viktigaste skillnaderna mellan Radrizzani och de andra vi haft som ägare.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-16 14:54
stonefree// Tyvärr finns det tom supportrar som anser att vi ska fortsätta ge Lasogga chans på chans på chans på chans. Samtidigt vill de ha in en ny anfallare, men bara lite - eller kanske mycket - eller lite halvt sådär. Vi kör lite helgardering på det och säger att Lasogga ju faktiskt forfarande kan börja prestera och vi kan ju också värva in en anfallare som kan kombinera med Lasogga och Grot är kass och ska säljas och Anita är värdelös. Make sense x2000.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-16 12:40
Uttråkad...

Lennon för £1.5m någon ?
Leeds United WhitesMOT
2018-01-16 12:40
@Kristoffer:


Då kan han ju börja med att spela tufft först. Kanske inte bara hoppa in i varje nickduell med ryggen först.
Leeds United Kristoffer
2018-01-16 11:52
De som har blivit utvisade är väl:

Cooper mot Cardiff = två gula
Berardi mot Bristol = rött kort
Vieira mot Wolves = två gula
Saiz mot Newport = rött kort
O'Kane mot Ipswich = rött kort

Phillips är ett gult kort från två matcher avstänging
Leeds United Kristoffer
2018-01-16 11:49
Phillips tycker dock att röda kort är sådant som händer inom fotbollen när ett lag spelar tufft och ger allt på planen. Ska dock sägas att spotta på eller skalla en motståndare inte direkt är att spela tufft.
Leeds United stonefree
2018-01-16 11:39
Fråga är om inte Pontus skulle ha haft ett gult till i lördags vilket då hade blivit ett rött till. Hade inte O’Kane fått rött innan, då hade Pontus åkt ut, alla dag i veckan
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-01-16 11:35
Leeds har dragit på sig flest röda kort i ligan och ligger topp 3 när det gäller gula.
Leeds United stonefree
2018-01-16 09:43
För en vecka sedan hade vi inget behov av att in någon anfallare enligt TC . Ett uttalande som Orta säkert har tvingat honom att säga. Nu är det plötsligt hur viktigt som helst, det är Clayton från Middlesbrough som inte ens är anfallare. Chris Martin från Derby, men som Derby inte gärna lånar ut till toppkonkurrenterna i CS, vilket är fullt förståligt. Hur slutar det här? Säkert som vanligt ett lån eller 2 säkert 5 i 12, som har blivit över. Undrar vem som drar längsta strået med Maddison och Marriott från Peterborough? Tror det är ett fynd att köpa båda och de skulle göra stor skillnad!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-16 08:55
sportcarl// Du begriper fortfarande inte så jag ger upp istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-01-16 08:09
Thom 02:31. Du skrev igår exakt Och tydligt 09:08 säg vilken spelare som kostat mer och varit sämre än Lasogga? Tydligen fick jag inte svara Sacko,Klich,Grot och Anita utan då börjar du slingra dig med att en del av dessa är mittfältare och en del unga. Det ändrar inte mitt tydliga svar på din tydliga fråga. Enligt Duke 19:21 kostar Lasogga 15000 pund i veckan, ( och vi har honom.bara på lån 1 år utan transfersumma. Jag förstår att du är besviken då du ser Lasogga som ersättare för Wood.det gör inte jag då jag ser detta som en chansning billighetslösning a la Orta. En gammal devis är att man fårvad man betalar för.Vilka jag ville ha in istället för Wood och vad jag tyckte om Lasogga ryktena i augusti skrev jag redan då. Nu är denna följetong avslutad för mig då jag svarat klart och tydligt på din fråga från igår och tycker ärligt talat känns olustigt och börja jämföra vad tex Lasogga kostar i jämförelse med Grot,Ekuban etc när man räknar in deras löner och adderar med transfersumma. Ja jag ser gärna dessutom förstärkningar komma in i detta fönster som anfallare och mittfältare och måste inte vara både äta och behålla kakan. Finns flera spelare vi kan släppa/låna ut, har väl otaliga gånger påpekat detta
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-16 02:31
sportcarl// Ehm? Jag skrev att Lasogga är skräp. Du skriver att andra spelare varit sämre och kostat mer. Jag frågar dig därför vilka och du jämför Lasogga med en 19 årig Grot som du flertalet gånger skrivit att du vill att vi säljer (avdelning Långsiktigt tänk). Andra spelare du jämför honom med är alla mittfältare, likt Anita/Sacko/Klich. Du verkar ju ha svårt att förstå vad jag menar, dock är jag inte förvånad. Lasogga var värvad som ersättare till Wood. Han var tydligen inte långt ifrån tyska VM truppen 2014. Han kostar oss en hel del i lön och kommer från Bundesliga, där han visserligen också varit värdelös under en ganska lång period. Många var skeptiska till honom redan innan han satt sin fot i Leeds, kanske allra mest han själv då han velade väldigt länge innan han skrev på (där började jag ogilla honom). Du skriver att du gärna ser en anfallare komma in. Du vill både ha och äta kakan vad det verkar. Antingen satsar vi på en ny anfallare och spelar in honom, oavsett om det kan gå lite trögt första matcherna. Eller så sparar vi pengar och fortsätter chansa på att Lasogga ska hitta en form som varit försvunnen i över 2 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-01-15 21:11
Wilks 1 mål i 1-2 förlusten mot Crewe för vårt u23 lag
Leeds United sportcarl
2018-01-15 21:08
Hugill och Martin är väl ganska intressanta strikers och är väl den nivån vi i bästa fall kan få.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 19:57
@Duke:


Ja, det får vara en fan så mycket bättre lirare än Martin för att betala såna summor tycker jag. Han må vara hemma i ligan men han är inte bättre än Lasogga när han bara vill.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 19:55
Som det sanna och förmodligen enda fan av Klich så ska jag försöka sälja lite mer tankar om honom :)

Om jag räknat rätt så har han startat 6 matcher denna säsongen.
3 av dessa har han fått 90 minuter eller mer.
Endast en start i ligan.
Aldrig startat en match med Saiz. Egentligen är det bara ligamatchen från start där han fått spela med "de bästa" runt sig. Förutom Saiz då.
En enda start med Vieira och det var mot Burnley där dessa 2 var riktigt bra ihopa.

Nä...jag blir bara mer och mer övertygad om att Klich är TC´s största miss. Om det inte är så att Klich springer runt på TA och uppför sig som ett svin eller har dunkat på TC´s dotter så är det helt skruvat att han inte givit Klich fler chanser tillsammans med det bästa laget.
Leeds United Duke
2018-01-15 19:21
Whitesmot// 30 000 pund i veckan i lön. Vi betalar 15 000 för Lasogga. Blir nog svårt då ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 19:21
En replik till att våra U23 är dåliga..

Would disagree – think they are actually quite good. They play some really good stuff, and are getting better and better. A lot of the players are very young, and you can see what they are trying to do. They go through the same patterns irrespective of the score which is (Imo) how it should be. Last few minutes, goals down, they don’t just lump it forward and stick the centre half up front like most teams do – they clearly have an identity and continue to play that way…. At the end of the day, the results aren’t that important – especially in this first season when a lot of the players are new in and adapting. Last season was awful, but there are some talents in that team – without a doubt. Don’t let the scorelines fool you, there is massive progress in that group…

Alltid nåt. Griper efter halmstrå här :)
Annons: