/england/leeds/forum/257.aspx/england/leeds/forum/257.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Duke
2018-02-22 11:47
Fördelen med Lonergan är att han kan kommunicera med försvaret. Igår var det det stora problemet. De Bock sämst på plan med Cooper och Felix inte långt efter. Lasogga dålig igår och borde väl fått bort bollen vid det sista målet.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-02-22 11:34
Jag har inte läst alla inlägg här på forumet efter matchen igår. Man kan skriva spaltmeter, men det hjälper ändå inte. Men en sak, skit samma vem som gjorde vad och inte gjorde vad de borde när Derby fick hörna i 92 minuten. Men vad vi gjorde när de skulle slå hörnan kan få mig att bli helt vansinnig. Vi plockar hem alla 11 hem i vårt eget straffområde, vad gör Derby? Jo plockar in 8 av sina och 2 en bit utanför. Vad fan ska spelare som Alioski och Saiz göra där inne ? Nicka?De 2 små och Lassoga skulle ha stannat kvar en bra bit upp i plan. Då hade Derby max haft 5 kvar och det hade funnits plats att få undan bollen. Så jävla dålig coachning så det finns inte, skitnödiga vinner inga matcher. Vad hände egentligen på hörnan? Jo, Lassoga fick en jävla felträff när han skulle rensa och bollen for som en ping pong boll fram och tillbaks bland fullständiga paralyserade Leeds spelare till den till sist låg i nätet bakom Felix. Det är inte värdigt något lag som spelar proffs fotboll på heltid att uppträda på ett sånt sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2018-02-22 11:10
Lasogga behöver service från övriga laget. Får han det så får vi ut det mesta av honom. Det lyser självförtroende av honom. Han är stark i luften framför mål och har ett tungt skott. Det räcker en bra bit
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2018-02-22 11:01
Lonergan är inget vidare, ,men Wiedwald kan inte stå på en professionell nivå. Jag har spelat med Div5-målvakter som behandlar luftutrymmet bättre. Vilken sopa, hans agent måste vara helt makalös.
Leeds United Norman Hunter
2018-02-22 10:55
Thom//

Tänkte också på inläggen igår under matchen. Helt otroligt så många dåliga inlägg det slås, de flesta sparkas ju bara in på chans. Jag tänkte på riktigt att jag slog bättre inlägg på min tid och jag skulle aldrig utge mig för att ha varit nån direkt bra fotbollsspelare... Tom inlägget från Dallas som Lasogga gör mål på är ju dåligt, ett ballonginlägg som med lite tur landar på Lasogga. Är bara Pablo som har lite tryck och skruv på sina inlägg,. Och s
Leeds United Rodell
2018-02-22 10:15
Vill tillägga att jag tycker Marcos Abad borde lämna klubben också efter a lyssnat på mightywhites podcast... har inte trott att han varit speciellt bra men när dom säger att han under uppvärmningen av felix slår 4/5 bollar över mål så känns det bara helt fel... Ännu en Orta rekrytering som tränaren egentligen borde ta...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-22 09:38
Vi har ersatt varenda spelare vi tappat med sämre spelare. Green - Wiedwald Taylor - De Bock Cooper (direkt ersättare) - Bartley Bridcutt - Phillips (numera Forshaw) Wood - Lasogga (även om Lasogga spelat upp sig nämnvärt ska sägas!) Sen har vi ju värvat 1867 spelare som inte håller att ha ens i truppen. Tänker på Cibicki, Lonergan, Shaughessy, Sacko, Gomes, Grot med flera. Sedan har vi spelare som tappat allt. Vieira är ju det mest tydliga exemplet. Förra året var han magnifik i vissa matcher medans han i år totalt oduglig. Roofe blandat och ger något otroligt. Jag undrar om han någonsin kommer kunna bli en helt ordinarie spelare i Leeds. 12 mål har han gjort men minst lika många matcher har han varit rent jävla bedrövlig i. Alioski likaså. Visst, han gjorde mål igår så tack för det men hur många matcher har han varit otroligt kass i? Majoriteten skulle jag säga. Lasogga får jag snart säga har bevisat mig fel. Dock ska det väl sägas att spelet hämmas något av hans orörlighet. Dock ska man väl försöka anpassa sitt spel kanske efter en spelare som Lasoggas färdigheter och det är ju inlägg och fasta situationer. Igår hade vi ett inlägg som gick rätt och det var Dallas där Lasogga gjorde mål. ALLA andra inlägg är rent jävla bedrövliga. När jag spelade fotboll så kunde jag ibland bli satt på kanten och gjorde jag ett dåligt inlägg så blev jag sjukt förbannad på mig själv. Vad sysslar våra yttrar och ytterbackar med egentligen? Inte ett inlägg rätt kan de slå. Tror faktiskt Lasogga hade kunnat gjort 5-10 mål mer om vårat spel varit mer anpassat efter honom. Nu vet i fan vad vi spelar med för inte fan är det med hjärnan i alla fall. 2-2 borta mot Derby får väl resultatmässigt ses som ett framsteg. Dock spelmässigt var det inte bra förutom sista 20 kanske. Vi MÅSTE börja hitta ett spel där vi kan skapa mer över 90 minuter annars går vi in i varenda match med en sisådär 35 % chans att vinna. Tycker inte det är roligt att se på.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-02-22 09:22
Heckingbottom är en bättre tränare än TC det syns tydligt, bättre matchcoach också.. men som igår lyser individuella misstag igenom alldeles för mycket... De Bock, Cooper och Felix va hemska (passen från Cooper undantaget) trots Coopers båda hemåt nickar som orsakade båda derbys mål så står fan Felix o De bock närmare att va sämst igår. Nu har orta o radz testat värva billigt så hoppas dom lärt sig att sluta lägga små pengar på "utländskt" skräp och lägger pengarna på spelare som Forshaw för han är iaf ett litet bevis på att bra spelare kostar lite. Nu är det 13 matcher kvar mycket kan hända.. så vi kanske slutar på samma placering till slut som förra året men jag tycker spelatruppen och många av resultaten i år påvisar att vår trupp är sämre samtidigt som tränarstaben varit sämre. Man blir fan extra deprimerad när vi hade ledningen 2ggr och tappa in i sista minuten i båda halvlekarna!
Leeds United Rodell
2018-02-22 09:14
Krelleg // Man kan se det på olika sätt, ena är att erbjuda mer pengar för att få dom att stanna eller säga till t.ex Wood att han har ett kontrakt med Leeds och han ska fullfölja det. Det händer ofta i fotbollen! Det andra är att om dom försvinner ersätter man det med lika bra spelare eller bättre får vi t.ex 7m för Taylor då kan man lätt lägga 3-5m på en ny vänsterback inte vänta till januari för att köpa en som är pisskass defensivt. Istället har vi köpt spelare som vi inte behöver på positioner som inte va en prioritet eller ersatt spelare med kassa lån jag skyller allt det på radz och orta jag skyller också på att monk drog pga dessa personer mest radz. Anställningen av marionettdockan TC är också ett val hos dom och att han inte blev sparkad tidigare är orta och varför han ens ska ha en syl i vädret gällande det är ett skämt! Att spelare som cooper och okane får ett 4 års kontrakt är också skämt när man inte förlänger (som det ser ut nu) hernandez med 1-2 år är ett skämt. Allt detta är radz och orta, radz säger sig ta lärdom av allt osv men blir det en liknande sommar som förra blir det tyvärr en liknande säsong till mötes. Lasogga har börjat spela upp sig så man får väl se han och saiz som lyckade nyförvärv samt forshaw som kom i januari är detta bevis på att det kommer bli bättre jag hoppas det iaf.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United krelleg
2018-02-22 08:52
@Rodell:

Totalt förstört? Sååå mycket bättre var den väl ändå inte innan? Wood och Taylor kunde de inte göra så mkt åt.
Leeds United Rodell
2018-02-22 07:36
Tyvärr är ju Lonergan minst lika jäkla dålig som Felix.... Att vi har den här målvaktuppsättningen är helt sjukt.. Värvas inte en ny förstemålvakt i sommar kan man redan ge upp nästa säsong med... nu har till och med jag tappat allt för honom.. Orta och radz har totalt förstört spelartruppen
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-02-22 06:06
Felix måste vila nu. Lonergan in och nya målvakter till sommaren. Silvestri hade varit en dröm att ha kvar likaså Green.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-02-21 23:25
Alltså Pontus måste marschera in på Radz kontor i morgon och kräva bevis på att det finns pengar till nya lekkamrater i sommar. Han begår självmord på sin karriär om han stannar nästa säsong och får hålla handen på allt mög han har omkring sig.
Leeds United sportcarl
2018-02-21 23:11
Skall bli intressant höra var för Heckingbottom inte startade med Saiz. Enda anledningen jag köpa är att han inte orkar 90 minuter
Leeds United WhitesMOT
2018-02-21 23:11
@sportcarl:


Köp större TV.
Leeds United sportcarl
2018-02-21 23:04
WhitesMot23: 00. För mig var han det och tyckte han gjorde skillnad och laget lyfte sig. Vad du tycker om Dallas vet jag inte .och bryr mig inte heller. Inlägget intill lasoggas mål var bra men i övrigt nja. Kommer ju aldrig in i motståndarnas straffområde . Sharp46 har jag och dessutom färg:)
Leeds United sportcarl
2018-02-21 23:00
Tror inte Leeds problem ligger på managerna utan mer på sportchef/värvare ägare. Sportsligt har vi gjort en nedtur. Kanske var det fel att inte satsa ge Monk större förtroende.
Leeds United WhitesMOT
2018-02-21 23:00
@sportcarl:


Öööh va !?

30 minuter för att få MoM ???

Tveksam till Dallas ??

Har du en Grundig 14" svartvit ?
Leeds United Rikard
2018-02-21 22:59
In med bättre målvakt nästa match. T.ex stevie wonder
Leeds United Simo LUFC
2018-02-21 22:58
Så Derby gör mål i matchminut 45+2 samt 90+2. Vet inte hur jag ska tolka eller analysera det här...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-02-21 22:55
Börjar snart tro att Felix är den typen av människa som aldrig skulle erkänna att han behöver glasögon.
Leeds United sportcarl
2018-02-21 22:55
Wiedwald. Berardi., Cooper, Viera, Roofe och de Bock får underkännt. Tveksam om Dallas. Övriga godkännt eller bra. Saiz min MoM
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-02-21 22:54
Förra året så hade vi Bartley istället för Cooper o Green Istället för Wiedwald.Ayling /Berardi.
Det är i dom Bakre leden det Brister i år.Hade vi haft dom kvar så hade varit topp 3 garanterat.
Marching On Together
Leeds United WhitesMOT
2018-02-21 22:51
@Paris75:


Inte lätt att dansa i ett getingbo som stavas Felix/Cooper.
Leeds United sportcarl
2018-02-21 22:51
Var fel att starta med Berardi och Cooper. Hade inte Saiz kommit in hade det nog blivit traditionell torsk
Leeds United tamuzz
2018-02-21 22:48
Håller med key80 där. Osäkerheten ligger i målvakten.som gör att hela försvaret blir osäkra.
Jag o farsan följde matchen, efter ett tag började vi studera viera. Alltså, utan och överdriva, de va de sämsta jag sett någonsin i en personlig kollaps på planen. Han gjorde inte ett rätt. I nån situation.
Leeds United tamuzz
2018-02-21 22:45
Vi rånar dom på 1 poäng.
Ett riktigt rån!
Såg bättre ut när Saiz kom in, enda spelaren med lite finess & spelförståelse. Han har ju ett driv med bollen , rörlig hela tiden, passningsbar. Och utmanar/bryter mönstret.
Vi faller som vanligt på ett mediokert jävla mittfält samt sopor till backar och en målvakt som ser räddare ut för varje match. Vi leder med 2-1 till klockan slår 90. Vad HÅLLER vi på med i försvaret? Flera likadana incidenter. Båda deras mål kommer från Coopers dåliga beslut.
Leeds United Kay80
2018-02-21 22:45
Att Jansson och övriga backar gör misstag har ju med att vi har en målvakt de inte litar på och som inte pratar med sina backar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-21 22:43
Lägg till uttåget ut FA cupen mot Newport också så är vår rad 0-4-6 på de 10 senaste matcherna. Ingen rolig läsning.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Paris75
2018-02-21 22:42
@Linus Tycker precis tvärt emot.... Har inte gått att känna igen den Pontus vi hade i början på säsongen. Kommer sent in i situationer. Rensar till farliga hörnor när det inte behövs osv...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: