/england/leeds/forum/256.aspx/england/leeds/forum/256.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-12 20:13
16 september: Millwall - Leeds 1-0 (Lasogga 90 min) 1 match 0 mål 19 september Burnley - Leeds 2-2 (Lasogga in min 85) 2 matcher 0 mål 23 september Leeds - Ipswich 3-2 (Lasogga ut min 86) 3 matcher 1 mål 26 september Cardiff - Leeds 3-1 (Lasogga på bänken) 3 matcher 1 mål (men tillgänglig i fyra) 1 oktober Sheffield W - Leeds 3-0 (Lasogga 90 min) 4 matcher 1 mål (tillgänglig i fem) 14 oktober Leeds - Reading 0-1 (Lasogga ut min 77) 5 matcher 1 mål (tillgänglig i sex) 21 oktober Bristol City - Leeds 0-3 (Lasogga ut min 90) 6 matcher 2 mål (tillgänglig i sju) 24 oktober Leicester - Leeds 3-1 (Lasogga inte med) 6 matcher 2 mål (tillgänglig i åtta) 27 oktober Leeds - Sheffield Utd 1-2 (Lasogga spelade hela) 7 matcher 2 mål (tillgänglig i nio) 31 oktober Leeds - Derby 1-2 (Lasogga spelade hela) 8 matcher 3 mål (tillgänglig i tio) 4 november Brentford - Leeds 3-1 (Lasogga ut i halvlek) 9 matcher 3 mål (tillgänglig i elva) Sedan har han missat de senaste 5 matcherna där vi har 3-1-1 utan honom. Så Linus, vad är det jag vrider och vänder på? Han har sedan den 16 september (87 dagar) gjort 3 mål (missade ett mål och ber så hemskt mycket om ursäkt för det). På hans senaste 9 matcher har han gjort 3 mål alltså. 2-1-6 är raden på hans matcher. 3 mål på tre månader har han gjort men han har bara missat de senaste 5 matcherna med en uttalad förklaring, vad det nu kan vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-12-12 19:57
TC facit med formsvackor formtoppar 10-3-8, ganska förväntat resultat, varje match som går ger ett mer och mer rättvisst matchsnitt på honom, långt ifrån klart än men han kan bli den första headcoachen/managern som för oss till play off sedan vårt besök i league one,
Leeds United Linus.M
2017-12-12 19:47
Thom//

Du säger två mål på tre månader, och så tycker du jag vrider på det...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-12 18:31
Och jag skulle vilja se den klubbens supportrar som inte hade kritiserat och ifrågasatt en tränare som tar sitt lag från en första plats till en mittenplacering på två månader med två vinster på 10-12 matcher med cuper inkluderat. Alltså, vår start räddade TC. Han hade fått sparken annars. Nu har vi vänt det något med raden 4-1-5 på de 10 senaste. Inte på något sätt magiskt men det ser bättre ut om man tar de fem senaste (3-1-1).
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-12 18:25
sportcarl// Vem har någonsin sagt att vi kan åka ur i år? Sluta överdriva. Okey, Lasogga har gjort 5 mål på 10 matcher. Jag säger att det är ett okey facit. Är det fortfarande ett okey facit om han är här hela säsongen och inte spelar en match till pågrund av skador och sjukdomar? När blir denna övergång misslyckad? Han har hittills missat hälften av alla våra matcher av anledningar vi spekulerar i. Ekuban ser inte jag heller som ett lyckat nyförvärv hittills men han är i alla fall våran spelare på kontrakt, och han besitter egenskaper vi behöver med snabbhet, teknik och fart som de främsta. Jag ser inte Lasogga som ett lyckat förvärv. Dels för att han hittills missat hälften av våra matcher. Dels pågrund av hans egenskaper som fotbollsspelare. Dels pågrund av att vi spelar bättre utan honom. Dels pågrund av hans personlighet (detta är väl mest spekulativt).
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-12-12 17:50
Att man inte gör mål om man inte spelar gäller ju alla anfallare gällde väl även Wood när han spelade här förstasäsongen, och gäller väl för Ekuban, Grot, Roofe och vad de än heter att de lär inte göra mål heller om de inte spelar ,skulle Roofe bryta benet i nästa match lär han snitt per månad sjunka som en sten, blir väl mer rättvisst att bedöma en spelare efter spelade minuter, är samma dilemma som Leeds när vi gick dåligt då bedömdes vi enbart på den spelperioden och det pratades om att vi t o m kunde riskera åka ur, nu har vi gått bra låt säga de 5 sista matcherna och fortsätter vi med det snittet lär det bli minst play off men inget jag går jättemycket på, statistik kan man vända på hur mycket man vill, men ju mer matcher man går på för ett lag,och mer spelade minuter per spelare ju mer rättvisst blir det
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-12 17:14
Linus//

Som du får tycka om du vill.

Han har fortfarande bara gjort 2 mål de senaste 3 månaderna oavsett hur du vänder och vrider på det. Att han har varit borta/sjuk/skadad en viss del av denna tid gör inte detta facit bättre.
Leeds United Linus.M
2017-12-12 17:10
Thom// Han gjorde mål mot Bristol City, den 21:a oktober och mot Derby den 31:a oktober. Sedan startade han mot Sheffield United (27:e) och Brentford (4:e nov) och gick mållös, för att sedan vara borta sedan dess. Så då säger jag två mål på hans senaste fyra matcher, helt ok ju :) Tycker fortfarande hans mål och assist är riktigt bra för att vara en spelare i en ny liga och nytt land. Även om vi, som jag skrev i mitt förra inlägg, är lite mer rörliga möjligen i vårt anfallsspel med Roofe.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-12 16:52
Norman// Jag tror inte det beror på psykisk ohälsa. Jag tror snarare det beror på lathet, ovilja, andra intressen. I HSV kunde han sitta på sin feta lön, hoppa in någon gång i a-laget och skylla på att tränaren inte trodde på honom. Han var nära sin familj och vänner och behövde inte bevisa något vecka efter vecka. Sen kom han hit. Från tyska högsta ligan till engelska andra divisionen och plötsligt ställdes krav på honom. Krav som jag tror att han inte orkar bry sig om. När det började gå lite troll i hans spel så kom bortförklaringarna. Om det nu är så att han sket i att vara med sin fru under hennes förlossning är han bara ännu mer korkad än jag trodde innan. Jag tror också han sitter på samma lön Norman men jag menar att HSV tvingade iväg honom till Leeds och att Leeds står för X antal procent av hans lön. Jag tror Lasogga hellre hade velat stanna kvar i Hamburg, suttit på bänken, hoppat in lite och glidit sig igenom något år eller två med mega lönen som han har. Leeds hörde av sig och kunde tänka sig betala kanske 20-30 % av hans lön och Hamburg som har stora ekomiska problem såg en chans att bli av med Lasogga och hans bristande motivation/egenskaper. Gör han bra ifrån sig i Leeds kan fler klubbar få upp ögonen för honom, exempelvis. Jag förstår inte vad du menar med att det skulle vara något dåligt med att lyssna och läsa vad fansen i Hamburg har att säga om honom. De har väl sett honom, hört historier osv betydligt mer än oss? Att allt är sanning tror jag inte men det mesta man läser målar upp en bild av en spelare som inte har fotboll som sitt största intresse och som sätter sig själv framför en hel del annat. Har jag fel så är det bara bra för Leeds. Han kanske kommer tillbaka och börjar spruta in mål, håller uppe spelet, fördelar bollar, visar prov på lysande teknik och kunskap. Vem vet? Dock måste han numera peta Roofe först och jag är tveksam till att han är så sugen på det och att smitta på bänken i engelska andra divisionen ses nog som lite pinsamt för honom. Den som lever får se. Att du Linus tycker att han är duktig för att han gjort ett par mål är upp till dig. För mig är det inte allt som avgör om en spelare är bra eller inte. Att han gjort 5 mål på 10 matcher (och samtidigt missat hälften av alla våra matcher av olika anledningar) ser ju okey ut men frågan är hur många mål vi missat pågrund av hans brister i kvalitéer. Vårt spel har gått i stå i en hel del av de 10 matcher han spelat och för mig är det inte godkänt. Sen kan man väl också säga att hans två mål sedan den 26 september inte på långa vägar är godkänt även om han har missat matcher pågrund av sjukdom eller skador eller vad det än må vara. Två mål på nästan 3 månader alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2017-12-12 14:48
Sen kommer Roofe vara bedrövlig i nästa match, misslyckas med att hålla upp bollen och forumet kommer skrika efter en tung anfallare. =) Det svänger fort. Saiz var ju fullständigt usel i senaste matchen. Vet inte hur många bollar han slog bort. Hela första halvleken var nog det sämsta jag sett. Jag satt och räknade ibland hur många pass på raken vi slog och det var sällan två på raken som gick till rätt adress. Men vi har i alla fall en hel del spelare som är bra när de kommer upp i nivå. Tillräckligt bra för att slå alla lag i serien och tillräckligt dåliga när vi är som sämst för att förlora mot alla lag. Gäller att försöka höja den där lägstanivån, så att vi inte står och faller med enskilda spelare. Jag kan ärligt säga att jag tänkt att Lassoga verkar riktigt bra, till att tänka att han är usel och detsamma gäller nog alla spelare. Just nu är Ayling, Berardi, Phillips och O'Kane de som jag klagar mest på, från att ha varit outstanding i början.
Leeds United Norman Hunter
2017-12-12 14:47
Thom//

Nu känns det nästan lite larvigt för även du håller väl med om det är säkerställda fakta att Lasogga blev farsa i höstas. Att han dessutom inte åkte hem på fredagen för att närvara vid förlossningen utan att han stannade för att spela matchen på lördagen. Det var nåt som faktiskt kom från TC och inte från nåt obskyrt internet forum fyllt med åsikter och spekulationer.

Jag har inga som helst bevis för att han har samma lön , jag har bara svårt att se hur HSV skulle komma ur det kontraktet. Normalt vid utlåningar har spelare kvar sin lön men de båda klubbarna delar på den utifrån hur de kan komma överens.

Sen har jag inte försökt uttrycka att du inte får skriva vad du tycker här. Det jag reagerar på är att du skriver saker som du hört/läst/tolkat som om det vore en sanning. Jag håller med om att hela grejen med honom är skum och att vi inte vet vad som ligger bakom hans frånvaro. Min helt egna spekulation är som sagt att det kan ligga nån form av psykisk ohälsa bakom detta. Visst kan man se det som en svaghet och att man inte har den mentala styrkan men det är en svår balansgång. Vi har på nära håll, med LUFC-ögon alltså, fått se vad psykisk ohälsa kan göra med oss. Tänk Speedo och Lennon...

Återigen är jag rörande överens med dig om vad han tillför, eller kanske rättare sagt inte tillför till LUFC. Men det kan man ju tycka utan att reta upp sig på en bild på instagram ;)
Leeds United Kristoffer
2017-12-12 14:05
Roofe har ju inte fått spela så mycket på topp men på de få matcher som han har fått göra det så har han väl fått ihop ett bättre målsnitt än Lasogga?
Leeds United Linus.M
2017-12-12 12:38
Thom//

Orkar egentligen inte dra mig in i din och Normans diskussion men eftersom du nämner mig känner jag att jag ändå måste. Mitt enkla svar är att jag var tveksam till Lasogga innan vi köpte honom, fick läsa och höra att han hade två vänsterfötter och att han inte visste vart målet satt.

Sen spelar han och gör flera mål och flera assist på inte alls många matcher, i en ny liga och ett nytt land. Då har jag svårt att kritisera honom, även om vi kanske är lite mer rörliga framåt med Roofe på topp.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-12 01:29
Norman// 1) Vaddå inga konkreta bevis för? Vilka bevis har du för att han har samma lön, inte blev bort tvingad mot sin vilja samt att han ville komma hit då? Du har väl inte heller några bevis för dina påståenden annat än att han sades spela en match trots sin dotters födelse, som vi inte heller vet exakt om det verkligen var så? Eller? 3) Ja, jag anser att lösa rykten och mina egna personliga åsikter kan och ska läggas fram här. Jag säger också att det är upp till var och en att tycka att det är logiska förklaringar eller om jag bedriver en hatkampanj som du skriver. Jag har aldrig sagt att jag sitter här och skriver spaltmeter med noggranna sannings inlägg där vartenda påstående kan härledas tillbaka till någon form av lag och rätt. Men jag bygger mina åsikter på vissa saker som jag själv tycker mig förstå mig på. Dock så känner jag inte Lasogga personligen vilket gör det lite svårare. Dels läser jag artiklar om honom. Merparten negativa, både från tyska tidningar, engelska, samt lokala tidningar i Leeds. Varför? Om allt nu var frid och fröjd och han varit skadad/sjuk så borde väl de flesta vara överens om att det ska bli förbaskat skönt att han kommer tillbaka? Det ligger en hund begraven här, och det tolkar jag på mitt sätt att det beror på Lasogga själv. Sen läser jag om hans förflutna. Hamburgs fans tycker sig känna igen vad som sker i Leeds och de är rädda för att han kommer vägra spela mer för Leeds och tvinga sig tillbaka till Tyskland med sin feta lön och bara suga ut pengarna. De säger och skriver också att de redan visste innan att han inte skulle ha kvaliteterna att klara av spelet i the Championship. Sen ser jag hans kroppsspråk på planen. Hur han rör sig, hur han hjälper andra, hans glädje vid mål som andra spelare gör. Var är han just nu? Vart är hans inlägg på sociala medier över att Leeds vinner matcher? Gläds han över att Roofe gjorde 3 mål sist? Är det laget för jaget här? Jag är tveksam och det tolkar jag inte bara pågrund av att han är dålig på att uttrycka sig på sociala medier ska sägas. Det är bara något med hans personlighet och hans utstrålning som gör att han inte passar in i Leeds, i ett lag, eller en lagsport överhuvudtaget enligt mig. Vissa saker tolkar jag också efter den erfarenhet jag själv har från fotbollen där jag anser att jag besitter en hel del kunskap om hur spelare agerar, den mentala biten, spelares olika egenskaper och hur viktig gruppens dynamik är. Det var extremt många kritiker som var starkt emot denna värvningen redan innan vi fick in honom. Den största här inne var Linus av någon anledning. Jag var inte helt emot den ska sägas. Att detta nu har vänt och att Linus nu försvarar honom av någon anledning kan jag inte begripa. Enligt mig är Lasogga ingen lagspelare. Han har inte den mentala styrkan av att spela för Leeds. Han han inga egenskaper vi behöver. Han sätter jaget före laget. Han bryr sig förmodligen mer om pengar än hjärta och smärta. Han har ”försvunnit” förut i karriären. Han ”VERKADE” inte velat ha kommit hit från början. Han drar på konserter när han är sjuk/skadad istället för att rehabträna (bara en sån sak). Obs: Läs med vetskapen om att det inte är vetenskapligt bevisat att det är precis så här jag skriver. Många av dessa saker är alltså egna uppfattningar och åsikter.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-12-12 00:44
Thom//

Visst, hatkampanj va kanske att ta i, sorry om det lät lite överdrivet. Det du skriver på punkt 1 och 3 är dock åsikter och lösa rykten som du presenterar som att de vore fakta.

1) Ingen kunde tvinga honom från HSV oavsett vilken lön han har där. Han får säkert samma lön nu men Leeds Utd är med och betalar delar av den. Konstigt påstående som du inte har några konkreta belägg för.
3) Varför tycker du det, jag har inte hört ett ljud från honom som tyder på detta.

Som motvikt till båda dessa påståenden så mörkade han sitt barns födelse för att få dra på sig den vita tröjan. I mina ögon ett ganska korkat beslut men nåt som faktiskt är fakta och visar på att han verkligen vill spela. Ingen normalt funtad människa i hela världen hade ifrågasatt honom om han åkte hem för en sån sak.

Däremot håller jag med dig till 100% i punkt 2), jag har hävdat sen i augusti att Roofe eller nån av de andra lite mer rörliga anfallarna är vårt bästa alternativ på topp. Wood gjorde ingen glad i de första matcherna och vi ser samma mönster med Lasogga på topp, laget blir mer stereotypt och spelet blir sämre. Om vi kan få in nån annan istället för Lasogga i januari tar jag det bytet osett...
WLD WLD
2017-12-11 22:41
Ja så är det Lasogga,s vara eller inte vara....
Stor humanism eller nåt ännu värre....."tystnad,"
Tystnad jämställer jag med , spottloska eller slag i nyllet......
Men som man frågar får man svar...pinnar,,,,,,talar inte....
Leeds United Norman Hunter
2017-12-11 22:40
va fan, skrev ett långt inlägg och så publiceras bara första meningen. puuhhh
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2017-12-11 22:33
Thom// Visst, hatkampanj va kanske att ta i, sorry om det lät lite överdrivet. Det du skriver på punkt 1
Postat via SvenskaFans-appen
WLD WLD
2017-12-11 22:19
Reading håller på att köra över cardiff, ja bara än så länge...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-11 22:13
Norman// Tycker inte jag bedriver hatkampanj mot honom. Fans som säkert ”känner” honom bättre från tiden i bland annat HSV säger sig känna igen detta mönster. Att han försvinner spårlöst, lösa rykten om sjukdomar och skador, som sedan ändras till något annat. Han verkar ha problem med motivation och psyke samt kunskap skulle jag vilja säga. De tyska fansen säger att det är tydligt att han inte klarar de mentala kraven och den fysiska biten av att spela i the Championship. Mina problem med Lasogga ser ut så här: 1) Han ville inte komma hit men tvingades mer eller mindre bort pga lönen. Kommentar: En spelare som inte vill spela för Leeds? F*** off. 2) Hans kvalitéer som fotbollsspelare. Kommentar: En stor klump, utan vare sig teknik, snabbhet eller en bra första touch. En del beslut han tagit under sina matcher här har varit rent horribla. Skott utanför straffområdet som rullat ut till inkast, första toucher som hamnat 14 meter ifrån honom, mängder av missade luftdueller, oförmåga att sätta press, osv osv. 3) Hans personlighet. Kommentar: Verkar som att han tycker sig vara bättre än både klubb och spelare. Jag hyser agg mot spelare som Lasogga helt enkelt men om det är hatkampanj eller bara rent logiskt låter jag andra tycka som de vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2017-12-11 21:51
För mig kändes det direkt att Lasogga gjort sin sista match i Leeds när allt var oklart och suddigt runt hans frånvaro.

Sjuk och skadad i tre veckor, låter inte hållbart
Leeds United Hartey
2017-12-11 21:45
Medlemsresan 2018 – 30 anmälda


Här kommer lite samlad information om säsongens stora medlemsresa som går av stapeln under 2018 på vårkanten. Tillsammans ser vi mötet med Sunderland hemma på Elland Road den 7:e April.

Våra medlemsresor brukar vara omåttligt populära och som mest har vi varit upp mot 100 resenärer. Följ med oss på en oförglömlig resa och lär känna nya vänner!

Vi tar redan nu emot anmälningar till resan och summerar antalet bokningar (resenärer) i denna artikel. Glöm inte att lösa medlemskap i LUSS innan ni bokar resan.

Flygbiljetter
Bokas som vanligt personligt då vi reser från olika delar av landet. För nya resenärer rekommenderas en titt i vår reseguide innan bokning.

Hotell
Nytt för i år är att bokningen av hotell sker personligt av er resenärer. Vi har bestämt Jurys Inn som vårt ”officiella” boende under resan, men det är fritt fram att boka annat boende om så önskas.

Bokar man rum på Jurys Inn med koden ”FOOTBALL2” kostar ett dubbelrum £89 och trippelrum £99. I dessa priser ingår frukostbuffé samt en välkomstdrink i baren.

Matchbiljetter/Anmälan
När ni bokat flyg+hotell mejlar ni oss på biljett@luss.se och uppger namn på samtliga resenärer, antal biljetter ni vill köpa samt er hemadress. Biljetterna kommer sedan hem i brevlådan en dryg vecka innan avresa.

Antal anmälda: 30
Mats Andersson, Malmö
Jan Strömberg, Malmö
Patrick Sjöborg, Svedala
Steen Hansen, Finspång
Ninna Leo, Finspång
Bo Sedman, Norrköping
Namn kommer
Namn kommer
Namn kommer
Tommy Ung, Kåge
Kevin Ung, Kåge
Andreas Leo, Varberg
Conny Augustsson, Varberg
Mats Lindström, Askersund
Johan Lindström, Göteborg
Jesper Lindström, Åsbro
Conny Filmby, Örebro
Adam Filmby, Örebro
Heintz Ask, Lindome
Jonatan Ask, Göteborg
Fredrik Söderstedt, Skillingaryd
Sara Sandén, Skillingaryd
Annika Karlsson, Malmö
Michael Nord, Malmö
Boris Zagar, Ljungsbro
Elisabeth Zagar, Ljungsbro
Rolf Pihl, ?
Lars Larsen, ?
Bertil Thörnblom, ?
Roland Thörnblom, ?
Leeds United Norman Hunter
2017-12-11 21:36
Thom// Jag ser inget problem med att han åker till Dortmund över en helg om han är sjuk/skadad. Kanske rentav måste åka till Hamburgs läkare för att undersökas... Dessutom var det väl landslagsuppehåll den helgen, om nu bilden togs då. Man kan ju faktiskt få för sig att lägga upp bilder på gamla minnen... Även om jag delar din uppfattning att han inte är en spelare för vår startelva så tycker jag att det är lite väl lösa bevis för att köra hatkampanj. Det finns det så många andra som håller på med :/
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2017-12-11 20:16
verkar mystiskt med Lasogga, men jag vet inte alla detaljer om honom och varför och vad han och klubben har kommit överens om, vill veta mer innan jag dömer honom, är som att vara i en domstol och bara hört åklagaren. mår han dåligt skall han få allt stöd han kan, och är han en primadonna finn det ingen framtid för honom i Leeds
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-11 14:40
Norman Hunter// Jag såg direkt efter första matchen han missade, då han var ”sjuk”, att han var på konsert någonstans i Tyskland med vänner och familj vad det verkade. Bara att gå in på hans instagram (pierrelasogga10) så finner man bilden. Hur kan man veta att detta är i Tyskland då? På planscherna i bakgrunden står det information på Tyska. Bilden är från 11 november.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2017-12-11 12:58
Phil Hay: Leeds United have agreed to sign Japan international midfielder Yosuke Ideguchi from Gamba Osaka. Will join in January for a deal worth £500k including add-ons. #lufc Ideguchi won't qualify immediately for a work permit under FA rules so will be loaned abroad in January to the end of the season. Leeds see him as a signing for next season and expect him to receive a work permit for it. #lufc 16 svar 56 retweets 106 gillanden
Leeds United WhitesMOT
2017-12-11 12:52
Detta hade aldrig alla fjante tatuerade primadonnor i PL gått med på att spela i.
Leeds United Norman Hunter
2017-12-11 11:49
[QUOTE=¤Thom Mattsson¤]Piss off Lasogga. [/QUOTE] Det är nåt som inte stämmer, kändes direkt när han inte var med i truppen första gången och de i efterhand säger att han var sjuk för att sedan ändra till skada. Skadan var först lindrig och nu ett par veckor senare har han fortfarande ca 10 dagar kvar innan han är klar för spel. Det är här är en kille som skippade födelsen av sin förstfödda för att spela match med LUFC. En kille som nu har chansen att få fart på karriären efter att ha varit i HSV's frysbox. Att han helt plötsligt skulle vägra spela låter inte troligt. Nog för att TC har visat att han gärna mörkar skador men det här är nåt annat. Min gissning är att han dras med "mental health issues".
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2017-12-11 08:32
Jag sa ju för flera veckor sedan att Lassoga vill inte spela i Leeds. Så jag säger samma sak: Han kan dra åt h......!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2017-12-10 22:37
Piss off Lasogga.
Annons: