/england/leeds/forum/255.aspx/england/leeds/forum/255.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United stonefree
2018-06-25 16:36
Är det några nyförvärv på gång, nått ess har han väl i ärmen! Om de har tjattrat på i över 2 timmar? Eller ska han köra med det vi har? 50 dagar sedan sista sparken säsong 17/18. 41 dagar till avspark och inga nyförvärv!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-06-25 16:30
Bullen //

Det är som jag brukar skriva när jag försöker låta väldigt klok. Det skrivna ordet är öppet för 1000 tolkningar :)

Även om detta ska vara ett forum utan politiska inlägg så tycker jag det är väldigt bra och nyttigt att vi pratar en stund om det vi nu gjort. Jag är av samma uppfattning som dej. Vi har alla samma grundsyn men uttrycker oss på olika sätt.

Dina exempel på N-bollen och Z-fågeln är bullseye på hur snett debatten kan hamna. Samma sak brukar man höra kring N-ordet och då är en klassiker " Ja men dom säger ju det själva till varandra !? "
Leeds United sportcarl
2018-06-25 16:11
Undrar hur länge det skall hålla på. Har gått 2 timmar och en kvart nu:)
Leeds United sportcarl
2018-06-25 16:07
Tråkiga är Argentinassnacket.Men är journalisterna som ställer frågorna.
Leeds United BullenKarlsson
2018-06-25 16:06
WhitesMOT//

Ja, jag vet vad du menar. Precis innan jag skrev läste jag ett inlägg av en "vän" på Facebook, som klagade oerhört över att folk skrek för mycket om rasism. Samma person som för några månader sen klagade över att de skulle ändra namnet på en fågel som tydligen hette "zigenarfågel". Det tyckte han har var otroligt larvigt.

Ja, det är antagligen ingen som bryr sig om den där fågeln. Men är det inte ännu värre att bli irriterad över att ett kränkande ord försvinner? =)

Så vi är väl irriterade på samma sak, men från olika perspektiv om man säger så. Men jag förstår din och andras poäng. Jag tänker inte vara nån ryttare här för godheten. Jag skulle kunna reagera värre på att Stonefree i princip skriver att alla Leeds-fans är rasister, men jag vet att han inte menar på det sättet som han uttrycker det, så det är ingen idé att argumentera för sakens skull =)

Vi tycker väl egentligen samma sak. Ingen vill ha sånt skit egentligen. Det är slutpoängen. Men ibland kan man inte hindra sig från att skriva av sig.
Cynisk och realist är ju ganska besläktade dessutom. Jag är hellre positiv och naiv =)

Leeds United WhitesMOT
2018-06-25 16:03
Phil Hay? @PhilHayYEP 38s38 seconds ago

Bielsa: "I know everything that a foreign person could possibly know about Leeds United." #lufc

Om jag inte var riktigt såld sedan innan så blir jag det av den.

Fan jag är en riktig sucker för sånt :)))
Leeds United sportcarl
2018-06-25 16:03
Kristoffer15:59. and he enjoyed it:)
Leeds United sportcarl
2018-06-25 16:01
Orta trodde på honom. Lite humor la han in med. Går det bra kan ni tacka mig. Går det dåligt är det dom(Orta/Radz)
Leeds United Kristoffer
2018-06-25 15:59
Bielsa har sett alla 51 matcher Leeds spelade förra säsongen. Det är starkt gjort.
Leeds United WhitesMOT
2018-06-25 15:40
Bullen //

Kommer inte säga emot dej. Att jag skulle vara cynisk alltså. Skulle vilja påstå att det är väldigt få människor som inte har en släng av det.

Jag irriterar mej på att jag irriterar mej på människor som faktiskt har rätt i sak. Önskar att jag kunde svälja bättre och se bortom bristerna i framförande av argument men det är väldigt svårt. Och det grundar sig i just det faktum att det ger folk avsmak när det borde förena istället.

Kan bara ta hur det varit på jobb idag. Har säkert pratat matchen med 20 personer idag och varje gång ramlade samtalet in på behandlingen av Durmaz. 9 av 10 säger "hur fan orkar dom?" och med det menat båda sidor av "konflikten".
Leeds United Kristoffer
2018-06-25 15:37
Bielsa: "The club have got 15 players more than they need. And we still have four or five positions on the field where we need to strengthen." #lufc

Bielsa says he doesn't want the squad to be "top heavy", with too many players who aren't featuring regularly. "There might be departures so the numbers aren't excessive. Anybody leaving would be more to do with me wanting a lean squad."
Leeds United sportcarl
2018-06-25 15:35
Han verkar hyfsat nöjd med vår trupp dock behövs detförstärkas på 4-5 positioner. Gärna ha 1-2erfarna in. Vill ha en lite mindre spelartrupp
Leeds United sportcarl
2018-06-25 15:32
Lyssnar på presskonferensen. Tycker Bielsa håller en låg och ödmjuk profil och vill inte lova för mycket.... Vettigt
Leeds United BullenKarlsson
2018-06-25 14:43
Thom//

Det håller jag med om. Den tar vi över en pilsner i Mexiko nån gång. Eller ännu hellre en trevlig diskussion om Leeds uppflyttning-säsong 18/19 =)
Hoppas det blev bättre med sjukdomen du åkte på för övrigt.
Leeds United sportcarl
2018-06-25 14:38
Känns ganska spännande inför presskonferans en. Hoppas det kommer ut något matnyttigt som kanske någon spelare in, eller hur hårt klubben kommer satsa, eventuella spelare som skall frigöras osv
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-25 14:38
BullenKarlsson// Bättre att låta denna diskussion vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-06-25 14:36
Bullen//

+1000

Sportcarl//

Tror det var träning imorse!
Leeds United sportcarl
2018-06-25 14:16
Undrar om det varit någon träning idag eller om det blir efter presskonferansen
Leeds United BullenKarlsson
2018-06-25 14:02
Missförstå mig inte. Jag tror att du är en trevlig person, som verkar njuta av livet.

Men om vi tar ett exempel: Debatten om det ska heta "negerboll" eller "chokladboll" är ju totalt meningslös i mina ögon. Men om det är någon människa. Bara någon nånstans i världen, som tar illa upp av att kalla det för "negerboll", så är det väl enklare att bara sluta kalla den det?

Det är så enkelt som att om någon blir sparkad på, ska den personen lära sig att ta sparken sluta vara ledsen, eller är det bättre om man slutar sparka överhuvudtaget?

Jag tycker att alla som tycker att det skriks överdrivet när det gäller sexism, rasism och orättvisa i allmänhet bara behöver titta på världen och se att Trump är president, Erdogan vann i Turkiet. Barn separeras från sina föräldrar. Korruption i mexikanska presidentvalet. Otaliga kvinnor som drabbas av våldtäkter. Allt det och du gnäller på att det skriks. Det tycker jag är ganska cyniskt. Inte bara du, det gäller även WhitesMOT och Stonefree.

Ja, jag gör antagligen för lite själv. Jag har säkerligen till och med varit med och stöttat sexism, mobbning och rasism själv på olika sätt som jag kanske under just det tillfället trott varit harmlöst. Men jag tänker inte klaga på strukturella fenomen som faktiskt försöker förändra dåliga strukturer i samhället.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-25 13:50
BullenKarlsson// Så jag har en cynisk syn på världen? Haha, okey.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2018-06-25 13:13
Ja det finns Leeds-fans som är rasister. Ja, det finns kvinnor som är sexister. Ja, det överdrivs till viss del för att försöka få fram en poäng när det handlar om rasism, mobbning och andra samhällsproblem.

Men varför kritisera sånt? Vad ska krävas för att det inte ska hända då? Uppenbarligen krävdes det väl en kampanj mot övergrepp mot kvinnor. Uppenbarligen finns det mängder av rasister överallt i världen. Uppenbart finns det folk som tar sig tid att gå in på någons instagram-konto och skriva elaka kommentarer, istället för att hålla dem för sig själv eller sin egen umgängeskrets.

Så varför kritisera allt det som görs för att få bort såna saker. Ni får gärna kalla mig PK. Det är jag gärna om jag på något sätt kan få en enda person att må dåligt över att göra något som skadar en annan människa.

Vill inte diskutera politik här. Men ja Thom: Jag fördömer det du skriver. Inte för att du har fel i allt du skriver, men för att det är en cynisk syn på världen som inte gör något gott.
Leeds United WhitesMOT
2018-06-25 12:28
@Linus.M:


Det ser du väl att han är. Han har redan börjat ta avstånd till de 3 musketörerna som man kan se på bilden ;)
Leeds United WhitesMOT
2018-06-25 12:21
Hur man än gör så står man där med röven bar. Så känns det med Durmaz sagan.

Det är helt klart åt helvete fel mycket av det som skrivs till honom. Men tyvärr så spårat det alltid ut på båda hållen. Allting blir plötsligt så jävla svart och vit och ingen klarar av att se nyanser längre.

NEJ det är inte OK att skriva " Dö din jävla terrorist " eller "fy fan för dej din jävla arab jävel...." sånt är svineri och även om det skriks och skrivs i stundens hetta och " jag menade inte det egentligen " så är det helt åt helvete.

Så långt är jag med den så kallade PK maffian. Men sen skiter allt sig och det är just därför man får avsmak och börjar kalla "dom" PK maffian.

Misstaget som jag ser det är att man klarar inte av att låta bli att krydda situationen likt bloggaren gjort i länken. Jag menar, här vill man prata om rasism och hot och så tar man med " du gjorde så att vi torska " eller "du var sämst på plan gjorde så att Tyskarna vann"

Varför ?! Hur har dessa 2 exempel överhuvudtaget nåt med själva huvudproblemet att göra ? Exakt samma sak hände i Metoo och händer varje gång folk ska prata större samhällsfrågor. Allting ska svängas och förvrängas bara för att försöka höras och synas mest. Precis som att folk inte redan vet att det räcker med " fitt turk jag knullar din familj qahba "

Nä, ibland gör vi verkligen skäl för stämpeln " Planetens mest korkade djur "
Leeds United sportcarl
2018-06-25 12:03
klockan 3 är presskonferansen, visas live på klubbens facebook och twitterkonto
Leeds United Linus.M
2018-06-25 11:51
Krelleg// Vettitusan! Hoppas Bielsa är rasist bara, annars har han valt fel klubb :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-06-25 11:48
jo idag hoppas man på saker skall hända:)
Leeds United Kristoffer
2018-06-25 11:30
Titta vem som är på plats.
Leeds United krelleg
2018-06-25 10:56
Annars då, vad tror vi om Leeds United?
Leeds United sportcarl
2018-06-25 10:55
Tråkigt att vissa har så svårt att skilja på kritik, och rena rama hot som mordhot och gå på övriga familjemedlemmar, rasism osv. Det som skrivits till Durmaz är inte ok och bra att att SVFF kommer beivra det. Och nej det är inte 99%av kritiken mot målet jag invänder mot u tan den övriga procenten så Thom förstår. Här finns det hur många tydliga bevis som helst som han fått motta och nej det går inte skylla på att man var full eller man inte menade det, då skadan redan är skedd.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-25 09:41
I slutändan är det väl för fan lika mycket skit som skriks på spelare som O’Kane eller Berardi?! Jag personligen behandlar alla lika vilket betyder att om jag ser O’Kane slå bort sin trettioförsta passning i rad så sitter jag framför datorn, står på en läktare eller sitter på en pub och skriker hur dålig han är. Men då är det plötsligt mer okey än om en spelare får skit för att han gör något dåligt och samtidigt är mörkhyad?! Kom igen nu för fan. Det är så satans överdrivet allt. Det ska ältas och ältas och ältas och ältas i all evinnerlighet tills tusentals människor känner att de minsann gjort något alldeles fantastiskt och godhets knarket kommer ut ur öronen på dom. Så jävla trött på detta. #metoo liksom. Vad fan var det om? Till slut blev män uthängda som ens tittat på en kvinna på fel sätt och det står vissa bakom? Vi är för helvete människor. Jag har jobbat i bar och restaurang i över 10 år och jag kan lova att jag sett fler kvinnor agera illa, sexistiskt mot män än män mot kvinnor. Jag har själv fått inviter av kvinnor som varit rent jävulska. Jag har blivit smiskad i röven, kallad massor av saker, jag har blivit hotad av kvinnor när jag nekat dom alkohol för att de varit för fulla, blivit slagen av kvinnor när jag gått emellan bråk osv osv osv osv. Har jag någonsin gråtit ut i media? Har jag någonsin ens tänkt tanken på att anmäla? Nej, självklart inte. Folk gör misstag och vi är som sagt människor. Jag är starkt emot rasism men jag ser verkligheten som den är. Jag tycker det är helt otroligt hur svenska folket kan sluta sig samman för en sådan här grej med Durmaz. 99 % av allt som skrivits är ju bara ren kritik mot hans agerande vid 2-1 målet. Får man inte skriva kritik längre? Det var ju ett rent idiotiskt beslut han tog. Det kommer vara glömt om vi vinner mot Mexiko och många som skrivit skit ångrar sig säkert redan. Det ska dom göra då det aldrig är okey att hota och hata men landet Sverige ska överdriva tills det kommer fragma ur öronen på hela svenska folket. Helt otroligt.. Om vi nu kan sluta oss samman för Jimmy Durmaz så kan vi väl också sluta oss samman för alla kvinnor som blivit våldtagna de senaste åren pågrund av en oansvarig invandringspolitik med människor som kommit till Sverige med en helt skev och sjuk kvinnosyn. Eller varför inte alla mordoffer? Folk som blir mördade på öppen gata mer eller mindre dagligen. Sverige är idag det land i världen med flest våldtäkter per capita, endast efter Lesotho. Kan vi inte sluta oss samman mot detta och försöka få stopp på detta? Så, hur många ska fördöma det jag just skrivit?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: