/england/leeds/forum/238.aspx/england/leeds/forum/238.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Kay80
2018-03-08 08:32
Hur långt kontrakt skrevs med Hecky?? Förstår inte varför vi inte tog in någon på kontrakt fram till säsongen var slut då det ändå i stort sätt var kört att nå playoff. Sedan under sommaren försöka hitta ett kanske mer etablerat namn. Tror Graham Potter hade gjort det bra men han kanske blir för dyr. Sen håller jag med många om Saiz, det jag sett så tycker jag han kan säljas. Visst, han är duktig men han verkar bara tro att det är en one man show. Mycket handlar om att försöka hitta spelare som verkligen brinner för att spela för Leeds. Kolla på lag som Cardiff, Sheffield U och Bristol City. Spelare som kämpar och sliter för klubbmärket. Jag vill ha in spelare som kan ligan och som vet vad som krävs för att lyckas. Saiz, Alioski är spelare som är bra men de har inte mentaliteten för att klara denna liga över 46 matcher som det ser ut just nu. Lasogga tycker jag fortfarande är en dålig fotbollsspelare, visst att han har lyckats göra mål men han är seg, inte så bea teknik och jag tror inte på honom till nästa säsong. Jag vill ha in en snabb, jobbig forward som löper mycket i djupled. Berardi, bort tyvärr. Mycket hjärta men håller inte. Aja, det är Leeds vi håller på och det är som det är. Hoppas varje säsong att nu är det vårat år men så blir det bara skit av det ändå. Snart är säsongen över och då sitter vi där under sommaren med förhoppningar om fina namn in och sedan att vi ska vara med i toppen. Hoppas kan man alltid göra men så länge vi byter tränare, ska rensa ut i truppen så blir det svårt att lyckas. Får vi kontinuitet så tror jag att det kan bli bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-03-08 08:11
Wiedwald får min röst på sämsta spelare. Mellan 10-20 poäng får han ta på sig. Han har fått hela laget bli osäkert och dåligt
Leeds United Rodell
2018-03-08 08:11
Det där va inget kul igår inte, tänk om radz bara kan hålla käften och skriva sina checkar... för mer än så behövs inte...

En grej om ni som klagar på formationen vi spelar inte 4231 längre utan 4411 eller 442 som Heck säger själv, vi ska försvara som ett 442 och när vi anfaller så blir t.ex spelare som Pablo och saiz mer fria att röra sig där uppe.

Jag tror ändå på hecky, men mest utav allt att jag nästan skiter i vem som tränar oss och önskar bara personen får sitta på posten ett tag..

Läs t.ex artikeln med Eoghan Stokes på YEP, ungdomarna trivs inte alls med alla tränarbyten och förändringar, jag tror en spelare som Vieira som haft kanske 4 tränare nu, han kan ju inte direkt utveckla sitt spel när alla tycker/säger/vill olika.

Gällande Saiz så sälj, killen har fotboll i sig men för fan han bara gnäller, passar aldrig, stannar när någon nuddar honom.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-03-08 06:01
Här kommer mina topp 10 kandidater till sämst/flopp/besvikelse för säsongen med nummer ett som den sämsta: 1) Wiedwald (sämsta målvakten vi haft sedan Rachubka) 2) O’Kane (träbenet som mer eller mindre summerar vår säsong och klass på våra spelare... att han överhuvudtaget lyckats med bedriften att tillhöra en klubb som Leeds går över mitt förstånd... lär inom en förhoppningsvis snabb framtid tillbringa resten av sin karriär i League Two där han hör hemma) 3) Vieira (ansågs som en av Englands allra största talanger innan säsongen... har gått tillbaka till juniorspelare i år... en total skugga av sitt forna jag) 4) Phillips (fullständigt bortkommen) 5) Sacko (helt klart sämst men det visste man ju innan så ingen större chock eller förväntningar) 6) Ayling (från typ bästa ytterbacken i the Championship till rent av dålig i de flesta matcher.. kryddar sedan säsongen med att bli långtidsskadad i en situation som min farmor gått helskinnad ur) 7) Anita (totalt misslyckat nyförvärv) 8) Cooper (totalt fallerat senaste månaderna.. det säger en del då han aldrig varit speciellt bra) 9) Alioski (hade stora förväntningar.. de har infrias vid väldigt få tillfällen) 10) Pennington (Everton är in deep shit om man sätter sin framtid till denne man) 11) Ekuban (vem?) 12) Grot (ehh..) 13) Cibicki (huh?!) 14) Dallas (landslagsman, okey förra säsongen... i år, njaaae) 15) Lonergan (kan ju också komma betydligt högre upp bara för att han är helt oduglig men han känns obetydlig i vilket fall som helst) 16) Lasogga (15 spelare som varit sämre/flopp/besvikelse... det hindrar inte mig från att vara kritisk, men i ett lag som vårt och det obefintliga bollar han får att jobba med så kanske det är så att det är spelarna runt honom som är det största problemet? vi lär få veta efter nästa säsong när han provat lyckan i någon annan klubb med bättre spelare på typ varenda position) 17) Saiz (tycker inte han varit sig lik på länge... 1 mål på de senaste 15 matcherna, slår ut med armarna i varenda situation, ramlar lättare än en fjäder, klagar på domaren, får gula kort, spottar på spelare, hittar inte rätt med passningarna.... en spelare som kan vara värd att sälja i sommar bara för en chans att få in nytt blod... har inte på något sätt vart urusel men har inte heller varit den spelare på slutet som kunnat bidra med offensiv kraft när vi behövt det som mest) 18) Jansson (inte samma spelare som förra säsongen men låååångt ifrån den spelare som bör få massa skit.. vill så mycket och det måste göra ont i honom att se kvalitén på sina medspelare) 19) Forshaw (kan bli viktig nästa säsong) Säkert glömt en del spelare nu som typ Shaughessy men skitsamma... ni förstår.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Simo LUFC
2018-03-08 05:45
Heck Out!! Allt med honom känns så amatörmässigt. Vi kommer aldrig att ta det stora steget med honom vid rodret. Även med rätt rekryteringar av spelare så kommer han att misslyckas. Har oftast stort tålamod med en tränare men han ger mig riktigt dåliga vibbar. Heller Dansken än den här pajasen...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2018-03-08 00:07
WhiteMOT/ Säger Sacko alltid stabilt värdelös när han får chansen
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United LeedsKojs
2018-03-07 23:59
@terry cooper:

Agree to disagree helt enkelt, jag tycker en ren säkerhetsrisk som joggar hem långsamt på Bonatinis friläge och gång på gång blir rundad och överspelad förtjänar sämre betyg än en mittfältare som jobbar på och försökte i ett sterilt anfall.
Leeds United Gary Kelly
2018-03-07 23:34
BPF - 7
Berardi - 3
Jansson - 5
Cooper - 3
Anita - 2
Sacko - 2
Phillips - 3
Forshaw - 5
Saiz - 4
Dallas - 4
Lasogga - 4

Penningston: 4
Hernandez: 5
Ekuban: 2
Leeds United terry cooper
2018-03-07 23:32
@LeedsKojs:


Alla gör saker o löper , eller ??
Hårt jobbande mittfältare ?? Som inte fick ut ett skit av det.
Han missade markering , han passade o stod sedan still o var inte beredd på att få en passning tillbaka. Hände flera ggr. Har man passat , så ska man väl söka ny position o vara beredd på att få bollen tillbaka.
Eftersom inte någon defensivt ineffektiv och vilsen försvarare gjorde några större missar än Dallas , så är de bättre än han.
Jag kan ta bort Anita ur resonemanget om du vill.
Ändrar dock inte vad jag tycker om vad Dallas gjorde i första.
Han försökte men det tror jag alla gjorde.
BPF tycker jag var bäst i första Phillps tycker jag var sämst.

Leeds United Gary Kelly
2018-03-07 23:32
BPF - 6
Berardi - 2
Jansson - 5
Cooper - 3
Anita - 1
Sacko - 1
Phillips - 3
Forshaw - 5
Saiz - 4
Dallas - 4
Lasogga - 3

Pennington: 4
Hernandez: 5
Ekuban: 1
Leeds United WhitesMOT
2018-03-07 23:27
Hartey //

Snacka om pest eller kolera !!

Men det blir O´Kane med en hårsmån före Phillips.

Övriga som varit på samma nivå har antingen inte spelat tillräckligt eller spelat mestadels ur position vilket förlåter en del.
Leeds United Hartey
2018-03-07 23:19
Om ni bara får välja en spelare i Leeds som varit absolut sämst denna säsong, vilken väljer ni ?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Hartey
2018-03-07 23:12
Leeds borde ner i League One och hitta spelglädjen. Det var roligare och då vi hade Beckford, Becchio,Snoddgrass och Howson.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-03-07 23:09
Uttrycken av 3 män på väg till att bli avrättade.
Leeds United LeedsKojs
2018-03-07 23:09
@WhitesMOT:
Det finns ingen som brinner för klubben, tror inte det finns allt för mycket harmoni, dem spelar för sig själva och inte för varandra. Till och med PJ ser uppgiven ut redan från avspark.
Leeds United LeedsKojs
2018-03-07 23:07
@terry cooper:

Så en defensivt ineffektiv och vilsen försvarare är bättre än en ineffektiv men hårt jobbande mittfältare? För att Dallas missade vid målen? Visst, det kostar men spelmässigt överlag så gjorde han saker och löpte. Anita hade lika gärna kunnat orsaka två-tre mål om inte BPF räddat honom
Leeds United WhitesMOT
2018-03-07 23:05
Det är en jävla tur att bottenlagen är så förbannat dåliga som dom är i år. 19 poäng ner till brum ska väl inte ens vi tappa ?

Ärligt talat så måste det ha hänt nåt riktigt sjukt under nån träning eller nåt för även om många spelare är undermåliga så måste man som grupp kunna snacka ihopa sig och iaf försöka slåss tillsammans. Men där finns absolut ingenting. Och Hecky är definitivt inte rätt att leda ur detta. Det är bevisat nu.

Ruttet är det. Rakt igenom hela organisationen.
Leeds United terry cooper
2018-03-07 23:01
@LeedsKojs:


Kanske men han var bättre än Dallas
Leeds United Rikard
2018-03-07 23:00
Olika managers men samma uppställning och samma 11 på plan mer eller mindre. Inga stora förändringar.
Leeds United sportcarl
2018-03-07 23:00
Nu vill man vara spela av den här säsongen.
Leeds United LeedsKojs
2018-03-07 22:55
@sportcarl:

Därför det blir luften ut direkt, ingen glöd, man blir så less
Leeds United BullenKarlsson
2018-03-07 22:55
Stängde av i halvtid för första gången nånsin. Fattar inte vad vår manager vill. Möter vi bästa laget i ligan så går man väl inte ut och sätter tokpress? Varför inte ligga lägre och mer kompakt och sen köra ett rakt direkt anfallsspel med inlägg. Vi har Sacko och Dallas som är djupledsspelare mot en 3 backs-linje och ändå slår vi knappt en enda boll på ytan. Missförstå mig inte. Jag vill helst spela med press och passningsorienterat, men då ska vi väl spela med Pablo, kanske med Vieira, kanske med Roofe. Ja, de som gillar att spela på små ytor. Inte Dallas, Sacko, Phillips och Lasogga, Alla ser att våra spelare inte klarar den höga pressen. Att Wolves rullar bort oss fullständigt och att det är en ocean av ytor för dem. Fan, man måste väl kunna vara lite taktisk som manager...
Leeds United sportcarl
2018-03-07 22:54
Får bli operation utrensning till sommaren. Värsta av allt man börjar bli som många av spelarna dvs likgiltig.
Leeds United Linus.M
2018-03-07 22:51
Whites//

Japp, och sedan köra en 1X2 med att säga att "we have our own problems BUT".....

Fuck. Off.
Leeds United LeedsKojs
2018-03-07 22:51
@terry cooper:

Anita?! Hur? Han spelade upp sig i andra men var helt vilse i pankakan i första, Cavaliero och Doherty gjorde vad dem ville. BPF kanske. Forshaw var bra men skapa inte heller något.
Leeds United WhitesMOT
2018-03-07 22:50
@Linus.M:


Allt jag hör i mitt huvud när jag läser det är " FAAAAN jag har gjort bort mej helt ! Måste hitta en snabb ursäkt."

Pinsamt
Leeds United LeedsKojs
2018-03-07 22:45
@¤Thom Mattsson¤:

Absolut. Det måste hända en hel del. Det här laget är inte ens mediokert. PJ som stomme, ge honom bindeln. Ny målvakt är givet och två eller tre nya backar. Behövs nytt spelsystem. 4-2-3-1 funkar inte. Kanske skulle ta lärdom av Wolves och köra 3-4-3 eller en enkel tråkig 4-4-2. Men något måste hända. Det här är så deprimerande att se. Lasogga behöver bättre understöd.
Leeds United terry cooper
2018-03-07 22:44
@sportcarl:


BPF , Pontus , Anita , Forshaw.
Dallas missade markeringen på båda målen.
Han passar men är inte beredd på att få en passning tillbaka.
Han gjorde några rusher men vad skapade han. Nada.
Och han har varit landslagsman.
Leeds United Linus.M
2018-03-07 22:43
Andrea Radrizzani
?
Verifierat konto
Suck................ Andrea har tappat det. Ta bort Wolves ur ekvationen och vi har fortfarande elva lag före oss.

Den här tweeten är inte ett dugg bättre än något Cellino gjorde, så otroligt tröttsamt.

@andrearadri
7 minför 7 minuter sedan
Mer
We have our own problems but we should play in a fair competition. Not legal and fair let one team owned by a fund whom has shares in the biggest players agency with evident benefits (top European clubs giving players with options to buy ..why the other 23 teams can’t have same
Leeds United sportcarl
2018-03-07 22:42
pinsamt, 20 första minutrarn någpt sånr, sedan blev det som mot M-boro vi blev avklädda totalt, försvaret katastrof idag, skall vi sikta mot play off nästasäsong kan vi inte ha Berardi, Pennington och Anita kvar, och Phillips kommer aldrig bli mer än högst en medioker chamionshipspelare, och Sacko fick kontrakt ja ag vet inte vd Orta tänkte, han är för mig i Stewart/Kebe klass
Annons: