/england/leeds/forum/23.aspx/england/leeds/forum/23.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United BullenKarlsson
2019-01-11 00:27
Hoppas han skriver på, men tveksamt när de stora klubbarna börjar rycka. Vi får säkerligen nöja oss med feta vidare-klausuler osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2019-01-10 23:09
Shit, nu börjar jag med bli lite orolig. Är i Leeds och det sägs att flera PL klubbar kommer och tittar på Clarke i morgon kväll! Att det finns dåligt med pengar att köpa spelare för det visste jag, men fan vi kan inte sälja Clarke, han ska ju ingå i nya Leeds, som ska spela PL. Det sägs att de vill signa honom nu innan han skriver ett långtids kontrakt med Leeds! Pris runt £10 mille. Jag tycker det är vansinnigt,
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2019-01-10 22:56
Är Pablo inte med imorgon så....
Leeds United Bobby Eagle
2019-01-10 22:34
Just nu är Shackleton bättre än Ayling, och Pearce har varit skadad länge så jag tror det kan bli Shack på höger och Ayling får spela vänster. Hur som helst jävligt orolig för i morgon... Derbys offensiva spelare är giftiga..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-01-10 21:05
Jo Cooper skall med, honom missade jag??
Leeds United Duke
2019-01-10 20:47
Jag tror det blir följande: BPF Ayling Jansson Cooper Pearce Forshaw Harrison Klich Roberts Alioski Roofe
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-01-10 20:27
kan bli BPF Shackleton Ayling Jansson Davis Forshaw Alioski Klich Roberts Clarke Roofe utgår från att Pablo inte är tillgänglig
Leeds United sportcarl
2019-01-10 19:37
krasst har vi väl problem på varenda post, vi får se hur bänken ser ut i morgon, startar Clarke vill jag påstå att vi har inte en enda spelare på bänken som är av klass
Leeds United terry cooper
2019-01-10 19:16
Har åxå svårt att tro att vi tar in en anfallare i januari men tycker det är något vi borde göra. Tycker vi har för dåligt med alternativ med anfallare. Som sagt tycker att Bamford o Roberts är för osäkra. Hur är deras form.De spelar ju knappt. Hur gör vi om Roofe blir skadad? Får måltorka ? Vi har ju skapat mycket framåt men inte omsatt det i mål. Har varit synpunkter på BPF spel men inte mycket snack om att vi bränt för mycket chanser framåt. Ska vi lösa anfallsproblemen med en ny målvakt ? Vi har ett bollinnehav på ca 70 %. Klart vi behöver en ny målvakt;)
Leeds United sportcarl
2019-01-10 16:45
men är han på gång har iaf jag svårt att tro att vi tar in en anfallare i januari
Leeds United terry cooper
2019-01-10 16:43
Sportcarl

Avdelning säker.
Bamford har väl varit skadad 4 av 6 månader........
Spelar väl ingen roll hur kompetent han är när han sällan är skadefri
Leeds United WhitesMOT
2019-01-10 16:28
Milner som defensiv innermitt har jag velat ha i 10 år :)

Hade inte DrygeKlopp använt Milner så mycket som han gjort denna säsongen så tror jag han hade kunnat vara aktuell i detta fönster faktiskt.

Men det är ju lätt att säga också....;)
Leeds United sportcarl
2019-01-10 16:18
Bamford borde vara mer än kompetent alternativ till Roofe, och kostade ju en hel del, däremot ersättare till först oc främst till Saiz oc det skall vara en startspelare, en målvakt in plus en bra innerback
Leeds United terry cooper
2019-01-10 16:11
Vill fortfarande ha in ett alternativ till Roofe.
Skulle det hända honom något , så känns Bamford o Roberts alldeles för osäkra.
Gärna bra ersättningar för Saiz o Baker åxå.
Leeds United BullenKarlsson
2019-01-10 15:52
Säger inte att de är dåliga. Hade vi fått in Milner hade han nog kunnat göra jobbet var som helst på planen. Men ibland tror jag man stirrar blint på ett namn utan att fundera på vad spelaren egentligen skulle tillföra. Skulle vår backlinje bli mycket bättre med Cahill framför Cooper? Skulle vårt mittfält bli bättre med Delph före Foreshaw? Cook istället för Klich? Ja, lite kanske men absolut inte så att jag skulle tro att vi springer över alla andra. Skulle vi däremot värva Mahrez. Ja, då hade han nog gjort en jävla skillnad med mål och assister. Beror ju helt på vad ett lag behöver och att plocka in en spelare med jättelön som Villa gjorde med Terry tror jag är helt meningslöst.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-01-10 15:19
Rodell 15:07 han blev väl likt Smith i princip bortvingad för att vi skulle få in pengar, och har för mig han lämnade när vi åkte ur, han gjorde med facit i hand rätt val och har haft en enastående karriär, en spelare som är/var alldeles för bra för att harva i championship/league one
Leeds United sportcarl
2019-01-10 15:15
jag vill inte ha in föredettingar till klubben, dock räknar inte in en spelare som Milner till den kategorin, av spelare vi släppt så tar jag med emot med öppna famnen både Milner och Cook, Milner till sommaren och inte typ om 2 år
Leeds United Kristoffer
2019-01-10 15:07
Milner skulle jag dock inte säga nej till.
Leeds United Rodell
2019-01-10 15:07
Just t.ex Milner så är ju han en sju helvetes fotbollspelare finns väl ingen i dagens trupp som är i närheten utav honom sen kan vi självklart få fram nya som blir lika bra eller bättre... Nu är inte jag helt insatt i Milners övergång med handla den verkligen om pengar i hans synpunkt eller va vi tvungna att göra oss av med honom?
Leeds United stonefree
2019-01-10 14:58
Vet inte om det är lagligt längre på forumet. Men Bullen Karlsson, jag håller med dig. Vad ska man med alla dessa gamla föredettingar till. De har ju gått vidare och många har en föreställning om att det vore en form av Messias om de kom tillbaks. De skulle dra ett lass på runt 20-25% av hela laget för att göra folk nöjda. Jag säger såhär, upp med handen, den som skulle ta tillbaks ett ex som har lämnat en för bättre villkor tex. ekonomisk eller vad det må vara. Jag personligen skulle aldrig ta tillbaks ett oavsett anledningen till att hon lämnat mig
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2019-01-10 14:13
Nästan alla önskelistor från fans handlar om spelare på väg ner på fel positioner. Delph, Milner, Defoe. Vi har ju redan bra defensivt mittfält och bra anfall.

Ska vi förstärka är det väl målvakt, offensiv mittfältare och ytter. Även om jag hoppas Clarke tar en startplats.

Tycker ibland att man läser ett namn som Ampadu i Chelsea och tänker: Ja, en stor talang. Men ärligt, vad ska han tillföra hos oss. Han är en duktig bollvinnare som spelar enkelt.

Vi behöver ju snarare poänggörare i laget. Phillips har dessutom ytterligare en dimension med de längre passningarna.

Defoe? Han är 37 år och Roofe/Bamford lär väl vara bättre.

Delph? Ja han är väldigt bra, men har länge, precis som Milner fungerat som stöttespelare i stora klubbar. Tror inte att de ensamma kommer in och gör en jätteskillnad i laget just nu i alla fall.

Leeds United Rodell
2019-01-10 13:40
i september/oktober där nånstans läste jag en intervju att han skulle vilja spela i Leeds igen och men också att Leeds måste ta sig upp till PL och jag kan väl säga om vi går upp och Pool vinner ligan så tror jag faktiskt att det kan hända.. hans kontrakt går ut i sommar också om jag inte är helt fel ute..
Läste det i flera artiklar då iaf.. just nu hittar jag inte dom jag tänker på men hittar rätt mycket snack om att han vill tillbaka.
Leeds United stonefree
2019-01-10 13:25
När har Millner sagt att han vill avsluta sin karriär i Leeds? Han älskar Leeds säger han, men vet i fan hur mycket sanning det ligger i det! Personligen är jag inte långsint. Men jag glömmer aldrig hand beteende när Liverpool möte oss för en del år sedan i cupen. Jag vet att många säger att han bad om ursäkt!!! Det var ju inte set att han jublade över de hade gjort mål på oss, det var sättet han gjorde det. Det var helt respektlöst!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bobby Eagle
2019-01-10 10:45
Millner vill ju komma hem och spela PL..! Bästa sättet att få den drömmen uppfylld vore ju att komma hem nu och få det gjort!! ,o))
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2019-01-10 10:21
Thom //

Jag är tveksam. Han är ju även med i landslaget även om han inte är förstaval direkt. Vill han behålla den platsen så är nog inte en vända ner i CS nåt som gynnar honom.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2019-01-10 09:43
WhitesMOT// Japp, du har rätt. Dock är det väl runt 173 spelare som ingår i deras rotation så en spelare mer eller mindre. Undrar om inte Delph hade varit intresserad av att komma hem och försöka hjälpa oss upp. Senast blev han ju skadad olyckligt men han har vid flertalet tillfällen beskrivit sim kärlek för Leeds. Nu om någon gång är det väl läge att visa det och kräva en utlåning i 6 månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2019-01-10 08:41
@¤Thom Mattsson¤:


Delph ingår i deras rotation. Han spelar hyfsat regelbundet som jag har uppfattat det.
Leeds United sportcarl
2019-01-10 07:52
Thom 0649, inte bästa bänken vi haft, hoppas klubben ser det med. Är så tight i toppen att det är mycket möjligt de som förstärker bäst i januari går upp
Leeds United Rodell
2019-01-10 07:48
Thom //

Tror Cooper startar, verkar så på Bielsa iaf så antingen så kör Ayling högerback eller vänsterback på fredag. Tycker dok att Schack ska få spela
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2019-01-10 07:38
Leeds januari månad är som vanligt en dyster tid där vi tappar spelare på löpande band, antingen pågrund av skador och avstängningar eller försäljningar och utlåningar. Ger vi oss inte en ärlig chans att gå upp i år med dessa förutsättningar så finns risken att det kan gå riktigt tungt de nästkommande åren. Många av våra spelare som säkerligen inte är jätte sugna på att harva runt i The Championship hela karriären.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: