/england/leeds/forum/213.aspx/england/leeds/forum/213.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United stonefree
2018-01-16 09:43
För en vecka sedan hade vi inget behov av att in någon anfallare enligt TC . Ett uttalande som Orta säkert har tvingat honom att säga. Nu är det plötsligt hur viktigt som helst, det är Clayton från Middlesbrough som inte ens är anfallare. Chris Martin från Derby, men som Derby inte gärna lånar ut till toppkonkurrenterna i CS, vilket är fullt förståligt. Hur slutar det här? Säkert som vanligt ett lån eller 2 säkert 5 i 12, som har blivit över. Undrar vem som drar längsta strået med Maddison och Marriott från Peterborough? Tror det är ett fynd att köpa båda och de skulle göra stor skillnad!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-16 08:55
sportcarl// Du begriper fortfarande inte så jag ger upp istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-01-16 08:09
Thom 02:31. Du skrev igår exakt Och tydligt 09:08 säg vilken spelare som kostat mer och varit sämre än Lasogga? Tydligen fick jag inte svara Sacko,Klich,Grot och Anita utan då börjar du slingra dig med att en del av dessa är mittfältare och en del unga. Det ändrar inte mitt tydliga svar på din tydliga fråga. Enligt Duke 19:21 kostar Lasogga 15000 pund i veckan, ( och vi har honom.bara på lån 1 år utan transfersumma. Jag förstår att du är besviken då du ser Lasogga som ersättare för Wood.det gör inte jag då jag ser detta som en chansning billighetslösning a la Orta. En gammal devis är att man fårvad man betalar för.Vilka jag ville ha in istället för Wood och vad jag tyckte om Lasogga ryktena i augusti skrev jag redan då. Nu är denna följetong avslutad för mig då jag svarat klart och tydligt på din fråga från igår och tycker ärligt talat känns olustigt och börja jämföra vad tex Lasogga kostar i jämförelse med Grot,Ekuban etc när man räknar in deras löner och adderar med transfersumma. Ja jag ser gärna dessutom förstärkningar komma in i detta fönster som anfallare och mittfältare och måste inte vara både äta och behålla kakan. Finns flera spelare vi kan släppa/låna ut, har väl otaliga gånger påpekat detta
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-16 02:31
sportcarl// Ehm? Jag skrev att Lasogga är skräp. Du skriver att andra spelare varit sämre och kostat mer. Jag frågar dig därför vilka och du jämför Lasogga med en 19 årig Grot som du flertalet gånger skrivit att du vill att vi säljer (avdelning Långsiktigt tänk). Andra spelare du jämför honom med är alla mittfältare, likt Anita/Sacko/Klich. Du verkar ju ha svårt att förstå vad jag menar, dock är jag inte förvånad. Lasogga var värvad som ersättare till Wood. Han var tydligen inte långt ifrån tyska VM truppen 2014. Han kostar oss en hel del i lön och kommer från Bundesliga, där han visserligen också varit värdelös under en ganska lång period. Många var skeptiska till honom redan innan han satt sin fot i Leeds, kanske allra mest han själv då han velade väldigt länge innan han skrev på (där började jag ogilla honom). Du skriver att du gärna ser en anfallare komma in. Du vill både ha och äta kakan vad det verkar. Antingen satsar vi på en ny anfallare och spelar in honom, oavsett om det kan gå lite trögt första matcherna. Eller så sparar vi pengar och fortsätter chansa på att Lasogga ska hitta en form som varit försvunnen i över 2 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-01-15 21:11
Wilks 1 mål i 1-2 förlusten mot Crewe för vårt u23 lag
Leeds United sportcarl
2018-01-15 21:08
Hugill och Martin är väl ganska intressanta strikers och är väl den nivån vi i bästa fall kan få.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 19:57
@Duke:


Ja, det får vara en fan så mycket bättre lirare än Martin för att betala såna summor tycker jag. Han må vara hemma i ligan men han är inte bättre än Lasogga när han bara vill.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 19:55
Som det sanna och förmodligen enda fan av Klich så ska jag försöka sälja lite mer tankar om honom :)

Om jag räknat rätt så har han startat 6 matcher denna säsongen.
3 av dessa har han fått 90 minuter eller mer.
Endast en start i ligan.
Aldrig startat en match med Saiz. Egentligen är det bara ligamatchen från start där han fått spela med "de bästa" runt sig. Förutom Saiz då.
En enda start med Vieira och det var mot Burnley där dessa 2 var riktigt bra ihopa.

Nä...jag blir bara mer och mer övertygad om att Klich är TC´s största miss. Om det inte är så att Klich springer runt på TA och uppför sig som ett svin eller har dunkat på TC´s dotter så är det helt skruvat att han inte givit Klich fler chanser tillsammans med det bästa laget.
Leeds United Duke
2018-01-15 19:21
Whitesmot// 30 000 pund i veckan i lön. Vi betalar 15 000 för Lasogga. Blir nog svårt då ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 19:21
En replik till att våra U23 är dåliga..

Would disagree – think they are actually quite good. They play some really good stuff, and are getting better and better. A lot of the players are very young, and you can see what they are trying to do. They go through the same patterns irrespective of the score which is (Imo) how it should be. Last few minutes, goals down, they don’t just lump it forward and stick the centre half up front like most teams do – they clearly have an identity and continue to play that way…. At the end of the day, the results aren’t that important – especially in this first season when a lot of the players are new in and adapting. Last season was awful, but there are some talents in that team – without a doubt. Don’t let the scorelines fool you, there is massive progress in that group…

Alltid nåt. Griper efter halmstrå här :)
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 19:15
@Duke:Phil Hay? @PhilHayYEP
FollowingFollowing @PhilHayYEP
More
Replying to @andrewMOT @marshyleeds @simon_orourke

my understanding is that Derby have been offering him out, including to Leeds, because they want another striker but his wage falls a long way beyond the structure at Elland Road. Not one I'd expect to happen.
Leeds United Duke
2018-01-15 19:09
Leeds United are interested in signing Derby County striker Chris Martin on loan. (Source: @RobDorsettSky)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-01-15 15:54
Thom 13:45.Sådana frågor sådana svar(09:08) mycket är jag men inte tankeläsare. Jag svarade klart och tydligt på frågan du ställde. Att du kommer senare att du menar si och du menar så kan inte jag veta.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 15:12
@Kristoffer:


3-5-2 hade varit värt att prova om De Bock kan spela wingback. Men det löser fortfarande inte att TC´s innemittfältare är helt okapabla att öppna upp ett försvar och servera våra kreativa med ordentliga bollar.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 15:00
Stenis //

Sorry men det är bullcrap.

Av samtliga före oss i dagsläget är det bara Blunts som kör med 2 rena anfallare. Och Wolves är dom enda som kör 3-4-3 och att jämföra sig med dem är som att jämföra päron och äpple.

Villa,Bristol och Derby kör 4-2-3-1. Cardiff är dom som är närmst nåt som liknar 4-4-2. Fulham som snart springer om oss är också ett 4-2-3-1 lag.

Systemet är inte problemet. Det är ingredienserna. Om vi är en kaka så är vi till att börja med helt dödbakade i mitten. På toppen mest brända. Botten är det enda som gör kakan ätbar.
Leeds United stonefree
2018-01-15 14:17
Kristoffer: Det var endast sista 12-15 min när Anita gick ut och Lasogga kom in som vi körde med 3 backs linje. Men jag har aldrig fattat mig på lag i CS som kör som vi med 4-2-3-1. Det kräver så otroligt stärka boll säkra mittfältare som Tottenham har för att kunna genomföra sånt. Vi har det definitivt inte. I CS spelar man 4-4-2 eller 3-4-3 punkt slut om man vill tillhöra toppen av ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-15 13:45
sportcarl// Så ditt svar på spelare som kostat mer och varit sämre än Lasogga är spelare som antingen är unga eller är mittfältare? Lasogga var värvad som ersättare till Chris Wood. Däri ligger min bedömning av Lasogga. Grot är 19 år och är inte värvad för att sätta 30 mål denna säsong. Om du inte förstår det så gör du mig chockad. Sacko, Klich och Anita är visserligen ALLA totalt misslyckade också men vad har det med Lasogga att göra? Lasogga är anfallare och har misslyckats med att prestera som anfallare. Han har inte gjort mål på snart 3 månader. 5 mål på 17 matcher är för mig inget bra facit och han följer i samma fotspår som han hade i Hamburg. Förra säsongen gjorde han 1 mål på runt 22 matcher. Ja, värvningarna från Orta/Radz är till 90 % dåliga. Lasogga var ”klass värvningen” som skulle ersätta Wood. Han har inte lyckats med någonting och trots att han började hyfsat okey så är det nu snart 6 månader sedan! Hur länge ska vi försöka få ett annat lags spelare i form?! Och om vi nu behöver en anfallare så ska väl den anfallaren vara en spelare som låter Lasogga ruttna på bänken alternativt i b-laget?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-01-15 13:42
Spelade vi inte med en trebackslinje under den andra halvleken mot Ipswich? Jag tycker att vi borde fortsätta med det så att vi kan ha två på topp.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-15 12:41
@sportcarl:


För att kunna leverera så måste man ju också få chansen. Enbart 1 på din lista har fått en hyfsat ärlig chans till speltid men då har man istället valt att spela honom ur position. 2 på listan har jag svårt att se att dom överhuvudtaget var tänkta att leverera så pass så att dom spelade regelbundet. För det är väl det som är nivån på "levererat" ?

Lasogga däremot är solklart inplockad för att fylla hålet efter Wood och det har misslyckats nära nog totalt. Tro fasen det finns ett missnöje.
Leeds United golden lion
2018-01-15 12:18
Hej.
första matchen jag såg var/Leeds-Ipswich 1-0(1975)Lorimer.
ha en Bra dag allihopa....
16bast odödlig...mycket cider...mm:-)
Leeds United Duke
2018-01-15 11:19
Thom// Jag har sett de flesta matcher. Lasogga hade en väldigt fin höst och efter lördagens match verkar det som han hittat tillbaka. Vi äger honom hela säsong det bästa är att utnyttja det på bästa sätt. Ny anfallare behövs ändå som sagt. Roofe får spela ytter nu när Saiz är borta.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Lindholm
2018-01-15 09:58
Vi behöver stora starka spelare som kämpar för laget. Roofe och CO i all ära men vi behöver en stabil punkt på topp som de kan söka.
Leeds United sportcarl
2018-01-15 09:44
Klich,Grot,Anita och Sacko ät väl 4 (finns fler). 3 av dom med övergångssummor. Lasogga är ingen big deal för mig då det bara är ett lån på ett år där HSV står för huvuddelen av lönen ,värre med de som har 3-4års kontrakt och inte levererar
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-15 09:08
sportcarl// Säg vilken spelare som kostat mer och varit sämre än Lasogga. ’Förfölja’ som du pratar om är ett sådant löjligt påstående att man endast kan skratta åt det :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-01-15 07:57
Alltså Lasogga har inte varit en succé men fattar inte grejen med att förfölja honom. Jag såg sämre spelare än honom på plan mot ipswich och som dessiuom spelade 90 minuter.Vi har tagit in spelare denna säsong som varit ännu sämre och misslyckade och även tagit in anfallare som gjort mindre mål och som ekobomiskt kostat klubben betydligt mer.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-15 02:35
Duke// Har du sett fler matcher än den mot Ipswich? Verkar inte så om du anser att vi ska fortsätta slösa bort vår säsong på att få en annan klubbs spelare i form. Du verkar resonera som Radz och Orta. Ta det billigaste alternativet och hoppas på att tillräckligt med kvalité ska ramla ner i huvudet på Lasogga från ingenstans. Han har fått 17 matcher på sig. Han har inte gjort mål på nästan 3 månader nu. Senaste 7 matcherna - 0 mål. Han har inte gjort mer än ett mål sedan hans första match för Leeds då vi vann med 5-0 mot Burton. Vi tenderar för det mesta att spela skit och förlora med honom på planen. Men bara för att han gjorde ett par bra saker mot Ipswich så tycker du att vi ska fortsätta ge honom chansen att komma i form i match efter match? Okey, jag tycker annorlunda. Han har fått sin chans, nu är det dags för Radz och Orta att värva in en anfallare som kan avgöra matcher och sätta avgörande mål som tar oss tillbaka mot play-off. Lasogga var en billig lösning som gått åt skogen. De kan fortfarande rätta till detta genom en klass värvning. Det finns en hel del spelare där ute som hade kunnat ge oss kvalité på topp, något vi definitivt saknar om man följt laget i fler matcher än den mot Ipswich igår.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-01-14 21:54
Thom// Såg du matchen mot Ipswich? Lasogga gjorde ett väldigt fint inhop. Mot Newport var det dåligt och såg ut som dålig moral. Kan han resa sig behöver vi inte gnälla det finns en bra anfallare i honom det tror jag många ser. Är han inte motiverad så skicka honom till Tyskland självklart. En bra striker behövs oavsett.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Gary Kelly
2018-01-14 21:52
Man saknar en klinisk målskytt ooooootroligt mycket !, en Chris Wood typ då. som kan leverera omgående. annars blir det väl plats 7 som bäst igen...? upp med degen nu Razzz, måste nu vara säsongen allra sista röda ! inte många nyförvärv som levererar förutom Saiz.då
Leeds United WhitesMOT
2018-01-14 19:48
Duke //

Håller med om säsongen i helhet. Det är favorit i repris på förra.


Om man nu har typ Kvinnofängelset som favorit vill säga.... ;)
Leeds United Duke
2018-01-14 19:33
Whitesmot// Har inte varit många bra matcher. Några riktigt usla igår var inte en av dem. Förra säsongen var likvärdig så den som säger att det är så mkt sämre har fel. Det är likvärdigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: