/england/leeds/forum/210.aspx/england/leeds/forum/210.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Simo LUFC
2018-04-08 17:30
Tack alla LUSSare för ytterligare en rolig resa!! Ses nästa år!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-08 17:17
WhitesMOT17:03 jag bara svarade på ditt inlägg 14:41, jag kan instämma att som du skrev nu i sista inlägget att det inte är bara Heckys fel och inte ens bara Ortas, jag säger som Pontus sa i veckan att spelarna får verkligen ta sin del med, igår stod det på newsnow om championships klubbarnas spelartrupper och dess värde och deras löner, vi låg i mittskiktet där och att vi ligger i mitten i ligan är kanske inte då helt ologiskt
Leeds United WhitesMOT
2018-04-08 17:03
Och hade du läst mitt första inlägg för dagen så hade du kanske också fattat att jag pratar inte bara om att fota ut Hecky. Det är inte bara hans fel men han är definitivt del av problemet. Att bara sparka Orta hjälper inte heller.
Leeds United sportcarl
2018-04-08 16:58
WhitesMOT 16:50, ja där har vi min elefant, vad hjälper det att byta managers om det är samma person som igen skal göra det att införskaffa ny mangers, för mig bortkastade pengar, men då har vi ju även personer som står över Orta som skall göra sitt jobb som Kinnear och Radz dvs att sparka orta, och de får väl denna säsong på sig att bli varma i kläderna för att nästa säsong leverera
Leeds United WhitesMOT
2018-04-08 16:50
SC //

Och vem tror du "scoutade" och värvade Hecky ?? Samma person som värvade allt annat skräp vi nu får leva med. En loser värvar en loser blir inte en winner.

Det du hoppas ska hända kommer inte hända. Det är Orta som bygger och Hecky som förvaltar. Hecky är ju nöjd med att ha det så också. Något av det första han påpekade när han tog jobbet. En JA sägare helt enkelt.
Leeds United sportcarl
2018-04-08 16:32
jaja vi får väl sparka PH i sommar och ersätta honom med säkert en annan sparkad tränare, rundgången går vidare:), sedan hoppas jag verkigen inte att det är 30000 för PH out, inte hans utvalda trupp eller hans fel hur skadesituationen ser ut, låt han få bygga i lugn och ro i sommar och förhoppningsvis handplocka spelare som skall in, och neh min elefant är inte fansens krav, utan hur det har värvats och scoutats , hjälper inte hugga av grenen om det är stammen det är fel på,
Leeds United WhitesMOT
2018-04-08 16:23
@sportcarl:


Vi är inte andra klubbar. Så fort du förstår det så förstår du kanske också att vi inte kan handla på nedersta hyllan. I 15 år har vi gjort det. Den elefanten ser alla som vill se den.

Förmodar att din elefant är fansens krav. Lycka till att ändra 30000 människor....
Leeds United sportcarl
2018-04-08 16:00
krelleg 15:15, men också lite beklämmande, säkert många av de som önskar TC tbx var säkert på tribunen och skrek TC out
Leeds United krelleg
2018-04-08 15:15
@sportcarl:

Kul att du tycker det!
Leeds United sportcarl
2018-04-08 14:55
Whitesmot 14:41. Men det kan väl inte vara fel på varenda managers vi tar in, kanske vi inte ser elefanten i rummet utan det blir hela tiden tränarens fel. Vi har inte sämre tränare än andra klubbar men vi levererar mindre.
Leeds United WhitesMOT
2018-04-08 14:41
Jag förstår att man vill behålla Hecky därför att man vill ha kontinuitet. Men han är en loser. Siffrorna talar sitt tydliga språk denna säsongen. Och han har inte förändrat eller åtminstone lyft nånting med samma material som TC åtminstone fick att spela skapligt i början. Vi behöver en stark ledare. Inte en JA sägare.
Leeds United Ritchie
2018-04-08 14:39
Krelleg/ Alla var nöjda när TC blev kickad, sen blev det PH och ännu sämre.....we want TC back.Det svänger i fotbollen):)
Leeds United sportcarl
2018-04-08 14:36
Krellig 14:18. Ja det var ju intressant läsa vad leedsfans skriver och svarar på honom på twitter
Leeds United Bobby Eagle
2018-04-08 14:36
Golden lion/ lever i förhoppningen att prövningar skapar vinnare.... Till slut och förhoppningsvis innan man lämnar jordelivet... Är ändå glad att jag inte är tex en Barca-supporter. Gud va tråkigt! ,o))
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-08 14:32
Terry Cooper 14:06. Nej det var ett lag förhoppningsvis kan aspirera på play off. Med behållning av vår nuvarande stomme plus förstärkning på våra 3-4 mest utsatta positioner men här gäller ju också att någon från academy dessutom tar steget. Och vad man kan göra medet en mindre budget på låt säga7-8 miljoner in. Finns flera klubbar som ligger färe oss med mindre satsning men med tydligare spelide och som bygger vidare varje säsong. Tyvärr blev det med facit i hand för mycket värvningar in och ut och för lite kontinuitet. Tror inte på ett man kan byta ut hela laget varje säsong. Viktigast i sommar behålla våra nyckelspelare och att våra förvärv är förstärkningar och inte som i somras 2 klasser sämre än de vi släppte
Leeds United golden lion
2018-04-08 14:23
Lassepostis/
Såg inte matchen...tappat intresset....
Kalla mig gärna plastsupporter....vill må bra..
Ser hellre på konståkning....
Levde för Leeds ...på stenåldern...1970talet.
Pallar ej I dag..
Respekt till alla som tuggar I sig allt om leeds 2018.
Kör hårt...livet e kort.
Leeds United krelleg
2018-04-08 14:18
:)
Leeds United terry cooper
2018-04-08 14:06
@sportcarl:Du räknar med att vi ska spela för att hänga kvar ???
Leeds United terry cooper
2018-04-08 14:01
@WhitesMOT:Vi spelar 1-1 hemma mot ett korplag.Vad gör det oss till då ??
Ja du säger det själv.Ett Korplag o det har vi varit ett tag. Iaf i mina ögon.
Vad kan man ha för krav på denna spelartruppen ?
Inte höga i alla fall , om ens några.
Ta de poängen ni kan.
Man för vad man betalar för. Monkeys.
Man kan undra vad Radz o Orta o Co sysslat med.
Gör om gör rätt.
Leeds United sportcarl
2018-04-08 13:00
Ny förste målvakt behövs. BPF perfekt som back up. Målvakt kan man få billigt men ändå bra se tex när vi värvade schmeichel. Högerback har vi helt ok med Coyle och Ayling. In med en innerback som tar startplats Bartley behöver inte bli extremt dyr och kompletterar Jansson perfekt Connor plus en av Cooper Pennington som back up. Vänsterback tror jag att det duger med Bock och Pearce och att de bägge utvecklas och tar ett steg fram. Forshaw och Viera givna som defensiva mittfältare och in med ytterligare en som kan konkurrera (Klich?)plus fyll på med bästa spelare från academy. Alioski Saiz och Pablo känner jag mig bekväm med men gärna inm med ytterligare 1 spelare av minst deras kaliber. Roberts måste vi väl satsa på nu när när vi gett 2,5miljon pund men behövs ytterligare en av klass in. På offensiva mittfältet och anfallet Finns det minsta 3-4 från academy som vi kan släppa fram i truppen som Clarke, Edmondson, Amissah plus han som satt på bänken igår men jag glömt namnet på. Spelare som vi har men jag inte nämnt kan vi nog i princip släppa allt möjligtvis behålla Roofe och Ekuban.. Det jag skrivit nu är lågbudgetalternativet. PH har kontrakt och jag tycker han skall få tid på sig
Leeds United Bobby Eagle
2018-04-08 12:51
Jag gillar Heck utifrån hur han resonerar om läget och framtiden. Himmelsvid skillnad mot TC. Tror Heck kan kommunicera med laget på ett mycket bättre sätt. Vi kan inte hålla på att byta tränare hela tiden. Mitt svar på varför det gått som det gått den här säsongen är helt enkelt bristen på kvalitet och att många av nykomlingarna inte fattat vad denna liga kräver. Det ansvaret lägger jag på Orta. Titta bara på målvakterna. Att Wiedwald inte platsar här såg jag efter 1 halvlek. Vad såg Orta när han scoutade? Så med lite kontinuitet och in med några kvalitetsspelar så ser jag positivt på nästa säsong... Funderar nästan på säsongskort!!??,o))
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-04-08 12:00
En sak som jag tänkte på var att t.ex Swansea hade bestämt sig för ett sätt att spela och valde sedan tränare efter det: Martinez, Sousa, Rodgers osv.

Vi gick från att försöka spela passningsfotboll med TC till PHs mer direkta fotboll.
Leeds United Duke
2018-04-08 11:29
Bartley bänkad igen. Den typen av nyförvärv behövs. För många utländska spelare i truppen nu därför vi behöver fylla ut bänken med juniorer för att nå upp till kvoten på sju engelska spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-04-08 09:21
Få slut på denna säsongen nu ! Är inget annat än slöseri med tid.

Man får verkligen hoppas Radz har en plan för nästa för annars är vi verkligen åt råttorna. Nummer 1 till nästa säsong måste vara en ordentlig manager. Fortsätter vi med Orta som inköpare och Heck som förvaltare så räkna kallt med nedflyttningsstrid.

Även om det sägs att Heck bestämmer lag och taktik så säger jag bullshit. Orta har klart och tydligt sina fingrar med i spelet. Att vi fortfarande spelar 4-2-3-1 är bevis nog för det.

Jag kan köpa upplägget med DoF/coach men då ska det vara coachen som säger till DoF vad som behövs och inte som nu DoF som ger coach saker att leka med. Detta är inte Football Manager.

Sen måste det rensas ut till sommaren. Hur i helvete det nu ska gå till vet jag inte men det måste göras. Minst 10 av dagens truppspelare måste bort på nåt sätt.

Pablo måste övertalas att stanna och sen måste man ut och hitta karaktärer. Det räcker inte bara med att dom har potential utan nu handlar det om att hitta spelare med rätt mentalitet. Frågan är bara vem som har hjärna nog att fatta vad detta är för spelare.

Jag är inte särskilt orolig för att bli av med PJ eller Saiz. Ingen av dem är så bra som vi har velat få dem till. Och framförallt Saiz attityd gör honom väldigt osexig på marknaden.
Leeds United Gary Kelly
2018-04-08 08:17
Gläds med några riktigt bra och lovande ungdomar som Vieira, O’Connor samt BPF. hoppas fler kommer fram !, Pablo Hernandez är mycket finess & kvalité samt Jansson är en viktig mittback. Saiz jobbar på men sedan var det väl inte så mycket att glädjas åt ute på planen... Fan va mycket jag saknar Chris Wood !
Leeds United Duke
2018-04-08 08:08
5 matchers avstängning för Berardi totalt avstängd 10 matcher denna säsongen för gårdagens kapten. Sälj!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-08 03:40
En annan sak som är lite komisk är att vi inte vunnit borta sedan den 26 december. 1-2 mot Burton. Ett Burton som är det enda laget i serien med en sämre formkurva än oss under 2018. Med dessa siffror i skallen så begär fortfarande folk att man ska vara positiv eller i alla fall inte klaga och håna. Jag säger att det är ett hån mot oss supportrar, mot våra färger och våra traditioner att spela som våra spelare gjort i många av dessa matcher. Saiz bör säljas i sommar för maken till sämre karaktär på planen har jag aldrig sätt. Om han spenderat mer tid på fotbollen istället för att slå ut med armarna och klaga på domaren samt hänga med huvudet så kanske han hade gjort mer nytta. Lasogga... alltså, vissa vill fortfarande satsa på denna heffaklump. Jag förstår inte detta. 0,0000001 % i rörelse och vad som kan krävas av en anfallare visade han igår och såååå många andra matcher tidigare. När nu hans facit på mål och matcher ÅTERIGEN ser kasst ut så vet jag inte vad nästa försvarstal ska handla om när det kommer till denna ”fotbollsspelare”. Mot Sunderland hade Lasogga kunnat spela en månad utan ett skott på mål. Varför fortsätter vi att ge honom chanser? Det borde väl stå klart att han inte är någon vi vill satsa på? Ge någon annan en chans. Bort med honom från truppen säger jag. Spela Roofe i värsta fall och in med Clark i halvlek när Roofe visat NADA efter 45 min. Vi har ju även Kun och Edmundsson att slänga in. Detta håller inte. PH OUT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-08 03:27
Låt oss nu alla vara positiva. Vi spelade ju hur bra som helst igår mot mäktiga Sunderland på nedflyttningsplats och med vårt fantastiska facit under 2018 så kan man ju inte annat än skratta sig till sömns: 2-6-9 Wake up!
Postat via SvenskaFans-appen
Robert.T.
2018-04-07 23:16
@golden lion:

//Måste bara säga att Du skiljer dig från mängden på forumet.
Men jag skrattar åt dig och dina strofer, så fortsätt liva upp här,,,,
dock är Du ganska grov i talet;)) ingen women är så burlesk, så jag utgår från att Du är Du i alla fall..
Leeds United Lassepostis
2018-04-07 23:14
Golden lion, hur upplevde du energin hos våra grabbar på Ellen Road idag?
Annons: