/england/leeds/forum/21.aspx/england/leeds/forum/21.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Rodell
2019-02-04 10:17
Bielsa hyllade ju forshaw massor på försäsongen innan hans skada och att han va sån bra spelare i klich rollen så vi kanske får se honom där mot Mboro, och att phillips går in framför backlinjen han är saknad! :( Såg att Robbie Gotts va på bänk med tror han är högerytter i grunden men spelat lite blandat i u23 han kanske är näste att få ett genombrott varit bra i u23. Får se honom kanske som en joker då James affären gick sådär... Tok nervös inför helgen redan nu...
Leeds United Kristoffer
2019-02-04 09:27
Såg på waccoe: Offensivt: Första 20 matcherna: 1,65 mål i snitt (33 gjorda) Sista 10 matcherna: 1,7 i snitt (17 gjorda) Defensivt: Första 20 matcherna: 0,85 mål (17 insläppta) Sista 10 matcherna: 1,7 mål (17 insläppta) Så offensivt är vi till och med lite bättre än tidigare men defensivt så har vi fallit ihop totalt.
Leeds United Bobby Eagle
2019-02-04 02:48
Becks9/ Ett exempel: När jag köpte till Bristol och Reading i november, så gick jag inom 1 timme efter att biljettförsäljningen startade på nätet, fanns bara ströplatser kvar på East Lower där jag brukar sitta. Det fanns "sämre" platser kvar tex i hörnet sydost om man säger så. Så var ute i tid, och är du inte medlem så bli det så får du köpa en vecka innan dom som inte är det. LUSS har rabatt på Jury Inn Hotel. Själv aldrig bott där. Har senaste gångerna bott i mindre samhällen norr om Leeds och åkt buss/tåg in till match... Älskar Engelska landsbygden!! Annars bott nära tågstationen - Queens, Hilton, Doubletree, Novotel... Nära till allt och lagom promenad till ER. Åker alltid SAS. Ute i god tid fick man en tur och retur före jul för 800 spänn.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Becks#9
2019-02-03 22:44
Tänkte åka till Leeds i vår och kolla på en match och tänkte bara höra hur ni som åkt gjort med flyg,hotell och matchbiljetter? :) Blir det svårt förresten att få tag på matchbiljetter nu när vi går så bra och Elland Road är fullsatt varje match?
Leeds United Duke
2019-02-03 19:51
Ja en säsong i taget men eftersom ägaren inte satsade allt på ett kort så har vi alla möjligheter att överleva ännu en bortkastad säsongsavslutning.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-02-03 19:40
för mig är det denna säsongen som gäller, ingen garanti nästa säsong med samma förutsättningar att vi lyckas lika bra, man är luttrad vid det här laget,
Leeds United Duke
2019-02-03 19:37
sportcarl// Nja negativ reaktion till nästa säsong är jag tveksam till. De flesta i laget är lagom bra dvs för dåliga för PL men bra i denna liga. Clarke blir svår att hålla kvar och möjligtvis Jansson men efter gårdagens insats så är han knappast oersättlig. Övriga ska vi kunna behålla och förädla från vårt fina U23-lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2019-02-03 18:29
Sportcarl/
Det tror jag absolut men är inte helt säker.
Innanför däremot så är straff +utvisning dubbelbestraffning o borttaget om det inte är ett överfall.
Leeds United sportcarl
2019-02-03 18:07
kan man få frilägesutvisning på en målvakt om han går på spelaren istället bollen utanför straffområdet?
Leeds United Peking White
2019-02-03 17:57
Izzy gjorde tydligen mål igen för U-23 igår
Leeds United sportcarl
2019-02-03 15:51
Går vi upp är det Bielsa förtjänst without doubt, missar vi så får nog Orta och Radz ta på sig det, missar vi tror jag det kommer negativ reaktion till nästa säsong.
Leeds United Pontus Hatt
2019-02-03 14:50
[QUOTE=¤Thom Mattsson¤]Alla människor förstår att vi såklart har chans att ta en av de två direkt platserna. De flesta förstår också att i värsta fall så kanske vi får nöja oss med en play-off plats. Vad jag INTE förstår är varför vi inte gör det enklare för oss själva och satsar i januari när vi klart och tydligt sett att Bielsas taktik kör slut på spelarna. Många spelare är i formsvackor med Hernandez, Harrison, Klich, Ayling, Douglas och Roofe för att nämna några. Roofe och Hernandez har tillsammans gjort 21 mål men har på de senaste 10 matcherna skrapat ihop 6 mål varav alla från Roofe. Hernandez har inte gjort mål sedan 1 december, alltså över två månader sedan. Nu kan man ju hoppas på att Izzy inte går sönder igen så han känns ju lite som en bonus spelare och även Bamford (som jag för övrigt har på ryggen denna säsongen). [/QUOTE] Precis så
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2019-02-03 14:00
Alla människor förstår att vi såklart har chans att ta en av de två direkt platserna. De flesta förstår också att i värsta fall så kanske vi får nöja oss med en play-off plats. Vad jag INTE förstår är varför vi inte gör det enklare för oss själva och satsar i januari när vi klart och tydligt sett att Bielsas taktik kör slut på spelarna. Många spelare är i formsvackor med Hernandez, Harrison, Klich, Ayling, Douglas och Roofe för att nämna några. Roofe och Hernandez har tillsammans gjort 21 mål men har på de senaste 10 matcherna skrapat ihop 6 mål varav alla från Roofe. Hernandez har inte gjort mål sedan 1 december, alltså över två månader sedan. Nu kan man ju hoppas på att Izzy inte går sönder igen så han känns ju lite som en bonus spelare och även Bamford (som jag för övrigt har på ryggen denna säsongen).
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-02-03 13:03
Härligt med lite positiv energi, det behövs dagen efter,
Leeds United Peking White
2019-02-03 12:28
Med tanke på tidigare säsonger och "Leeds are falling apart" skulle man ju kunna bli orolig men jag är inte det. Förra säsongen var vi riktigt kassa när vi förlorade och det klart sämre laget i flera matcher. Den här säsongen har vi haft sämre matcher men vi har egentligen aldrig varit det klart sämre laget. I vissa matcher har vi varit trubbiga framåt och slarvat bakåt men sällan varit spelmässigt underlägsna.

Igår tyckte jag vi spelade bra i första halvlek. Med det går inte att tappa boll som Forshaw gjorde mot ett så skickligt lag som Norwich. Två av deras mål uppstod genom att bollen studsade olyckligt från Leedspelare - dels vid frisparken och dels när Pukki blev frispelad. När vi vann sju raka hade vi medflyt istället för motflyt och vi får hoppas på att turen vänder igen och bollen studsar vår väg.

Om Bamford får vara hel får vi mera tyngd och spets framåt och kanske kan Izzy bidra med kreativitet framåt om några veckor. Klarar vi inte att göra en bra andra halva säsongen 18/19 hör vi väl inte hemma i PL ändå. Jag tror vi fixar det direkt eller via playoff.
Leeds United sportcarl
2019-02-03 12:25
Bobby eagle 11:50,har kollat och det stämmer, Pablo och Forshaw fumlar, sedan är Norwich mer på hugget i momenten därefter vilket leder till målet, det går inte komma ifrån att det var 3 billiga mål, sedan är det lätt kritisera när man släpper in mål, men de framåt måste ju få sig en slänga med, Roberts tex man måste sätta den i mål den lyftningen över målvakten med, vi hade många lägen i första som vi inte satte eller gjorde det ultimata, vi hade en dålig dag helt enkelt, detta var ett bottennapp, nästan identisk lag gjorde säsongens bästa match nyligen mot Derby. Då hade vi samma försvar, anfall och defensiva mittfält, enda skillnaden var att då hade vi BPF och Clarke från start, igår Casilla och Roberts
Leeds United Pontus Hatt
2019-02-03 12:15
Bobby/ Du har förmodligen rätt, söker bara förklaringar i min frustration som jag delar med alla här inne. Tänkte bara att om det nån gång man ska gambla så är det nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bobby Eagle
2019-02-03 11:50
Jag tittar igen! ,o)) Tyvärr... ingen spelare i ryggen vid tvåan... den som tar bollen ligger till och med ner när Forshaw får bollen. ...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2019-02-03 11:47
@Bobby Eagle:Håller med dig 100% i det du skriver!

Det som oroar mig mest är att Casilla inte verkar vara någon bättre målvakt än Peacock, vet att det bara är 2 matcher och han inte ska lastas för de 2 första målen. Men vad fan de har 3 riktiga avslut på mål och alla gick in. Det är inte bra!
Vet att vi spelar samma spel i varje match, har gjort så hela säsongen, dåligt? Nej, vi är ju 2:a. Men vi går in i slutet av säsongen nu, då tycker jag inte att det skadar att kanske i viktiga matcher att inte kasta allt framåt i varje anfall, för vi är så sårbara när motståndarna kontrar i varje match. Ha en plan B. Där det kanske är viktigare att hålla vårat eget mål fritt och ta vara på de chanser som dyker upp och nöja sig med 1 poäng i en match som mot tex Middlesbrough borta nästa vecka.
För vi tog alla lagen med storm i början, men nu vet alla också hur de ska spela mot oss, de sämre lagen kanske endast får stryk med ett enkelt mål, men de bättre lagen, utnyttjar det till deras egen fördel just nu!
Lite oroande att vi endast har vunnit 2 utav de 7 senaste. Dessutom bara gjort en riktigt bra match den mot Derby. Hoppas och tror att Bamford kan bli den stora skillnaden i slutet. Hernandez verkar tyvärr lida av att han snart fyller 34, han har gått ner sig rejält efter jul! Tror vi lider mycket av det, vi har ingen annan som han i laget!
Leeds United Bobby Eagle
2019-02-03 11:42
Hade han behandlat bollen som han borde så hade det gått bra... men oxå Pablo som "satte honom i skiten"... men kontentan för mej är att allt det där ska inte behöva hända på den här nivån..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-02-03 11:33
Bobby Eahle 10:22, hade Forshaw gott om tid? Har för mig han hade 1 spelare i ryggen som tråkigt nog skapade läget
Leeds United MR Clarke Nr8
2019-02-03 11:24
Jag tror vi löser topp 2.Jag tittade på Sheffield u igår fram till de gjorde 1-0 .Bolton var det något bättre fram till målet,det är alltså Norwich o WBA emot alltså 66,66% att vi klarar det.Vi spelade faktiskt ut N i första halvlek.När man tittar på målen igen så får PJ ta på sig det första helt klart att gå på en gubbe så bakifrån när vi har tre gubbar nära o på rätt sida om honom.
Tvåan Forshaw(nonschalant).
Trean Casilla (knappt styrfart),men skitsamma ...Vi får sluta med att slarva o släppa in första målet på ett klantigt försvarsspel,vi måste spela säkert o ett försvarsspel med säkrare marginaler även om det går ut över anfallsspelet.Hur många tidiga mål har vi släppt in egentligen?
Clarke istället för Harrison som inte vågar gå i djupled när han ha en gubbe att slå o kan komma in i straffområdet,det vågar Clarke.
Bamford istället för Roberts som inte riktigt räcker till,kan vi få ihop Roofe o Bamford till ett fungerande par med två måltjuvar o bra lirare så kan det bli det starkaste i Champion Ship o då är chansen stor att vi gör första o andra målet i varje match o kan sedan bara spela av matchen o ta 3poäng.
Forshaw/Phillips är det svåraste valet,F är den store Playmakern med en överlägsen passningsfot med sin högerdojja men lite arrogant o svagare defensivt än Phillips som är mer en tuff närkampsspelare när vi är under press.Bielsa får ta fram sin fingertoppskänsla från match till match.
MOT PL
Leeds United Bobby Eagle
2019-02-03 10:55
Duke/ ser matchen igen nu. hade vi fått samma utvisning emot oss då hade jag blivit vansinnig, men straffen där har man sett många billigare. Bortdömda målet är en sån situation som målvakten vinner 99 av hundra. 0 - 1 : Två felbeslut leder till målet. Pontus tar en helt onödig frispark. Cooper har full koll på läget. Pontus behöver bara falla ner bakom. Forshaw hoppar i muren och vänder ryggen till. Vågar du inte nicka bolljäveln så stå still och låt målvakten göra jobbet. 0 - 2: Otroligt dålig bollbehandling av först Pablo, bollen kommer till Forshaw som har gått om tid, men sjabblar....
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-02-03 10:49
Instämmer med, men lättare sagt än gjort. Play off och kval är inte Leeds lotteri
Leeds United Becks#9
2019-02-03 10:48
Duke// Håller med dig. Gå för topp-2! Det har jag tyckt hela säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2019-02-03 10:04
Domaren kunde gjort mkt annorlunda i första halvlek. Bortdömt mål, missad straff, missad utvisning på Krul och vägrade varna ett antal Norwichspelare. Bielsa kommer aldrig spela defensivt mot något lag. Det har varit till vår fördel denna säsong att vi aldrig spelar oavgjort. Gå för tre poäng mot Boro. Topp sex är ointressant det är topp två som gäller.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Danne K
2019-02-03 09:57
Fan va irritationen sitter i. Vaknade imorse och var på ett jävla humör
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-02-03 08:51
Inte Mig emot, men tror det inte, då gäller det hamarginalerna med med sig, ha lite flyt, första halvleken igår var typexemplet på att vi inte hade det, borde fått straff, bortdömt mål, Roberts chipp precis utanför när målvakten tog honom stenhårt.
Leeds United Bobby Eagle
2019-02-03 08:43
Sportcarl/ ja var det då det..?! 7 raka efter WB. ja varför inte igen...?!!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-02-03 08:36
Denna förlusten tog, var en rejäl käftsmäll, gäller att vara fokuserade varenda sekund det var Norwich, vi gjorde 3 individuella misstag och det straffades stenhårt, gäller komma ut revanschsugna och laddade till tusen och ta lärdom av förlusten som vi gjorde efter förlusten mot West Bromwich med 4-1. Då radade vi upp 7 raka segrar
Annons: