/england/leeds/forum/2.aspx/england/leeds/forum/2.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United stonefree
2018-08-17 19:34
Bobby Eagle Inga problem att få biljetter om man är ute direkt när de släpps. Men man måste var medlem i Leeds United, annars kan det bli svårt om det fortsätter så här! I morgon ska ju inte bli svårt, men på tisdag blir det lite av ett vart ska vi den här säsongen!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bobby Eagle
2018-08-17 17:29
stone// ok..! bara ca 100 kvar nu..! Planerar se två matcher i oktober... har vi vunnit allt fram dit får väl stå utanför och lyssna!! ,o))
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-08-17 17:23
Lapp på luckan är 36002 som det var mot Newcastle då kom Newcastle och fyllde sin sektion totalt med runt 2600 åskådare. Det gör ju definitivt inte Rotherham. Det är ju inte så långt från Leeds så kanske 1000-1500. Då blir det ungefär som mot Stoke, kanske några 100 fler! Fantastiskt siffra. Fortsätter det så här kommer det att bli tufft för många att få biljetter i framtiden!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Norman Hunter
2018-08-17 13:31
Jag vill även jag ha Pontus hellre än Berardi i startelvan, synnerhet för att han är en bättre huvudspelare samt att han är mkt tryggare med bollen. Berardi har dock en egenskap som många saknar och det är att han försvarar båda sina sidor nästan lika bra. Detta är ju nåt som har gynnat honom mot lag som Stoke och Derby som har försökt spela sig till avslut efter marken och i mitten. Då är det rätt skönt med en mittback som klarar det. Mot Rotherham kommer det säkert bli en hel lyft mot vårt försvar samt mkt bollinnehav så helt klart Pontus mot Rotherham om han är redo för 90 minuter imorgon.
Leeds United sportcarl
2018-08-17 12:41
Var väl ca 34000 mot Stoke
Leeds United Bobby Eagle
2018-08-17 12:21
Kuriosa; har räknat kvarvarande biljetter på hemsidan. 294 st. Fråga vad blir då publiksiffran...?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bobby Eagle
2018-08-17 11:58
Whites/ ja det är nog så. Ett exempel är Derbys mål. Cooper tar en frispark i en situation han borde kunnat hantera annorlunda. Jag har tittat på Stoke och Derby-matcherna 3 gånger, och måste säga att min hack-kyckling från ifjol Phillips har varit otroligt bra i sin nya roll. Han har "räddat" mittbackarna ett antal gånger. Apropå en som blivit bättre; Lyssnat på Bielsas presskonf inför i morgon, och han har också utvecklats!! ,o))
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ritchie
2018-08-17 11:52
Pontus har väl spelat två tävlingsmatcher sen i maj, plus att han inte har Bielsa's bootcamp i kroppen och knoppen. Bielsa ser väl när det är dags för Pontus...
Leeds United WhitesMOT
2018-08-17 11:48
Bobby //

Spot on.

Där har varit tendenser när linjen framför Berra och Coop inte orkar hålla emot och då ser man bristerna i deras kunnande.
Leeds United WhitesMOT
2018-08-17 11:41
Pontus kunde varit från Merkurius och det spelar ingen roll. Han är vår bäste mittback 9 dagar i veckan. Dom som gnäller på honom hänger 9 gånger av 10 inte upp sig på hans fotbollskunnande utan surar fortfarande över hans huvudskada förra säsongen.
Leeds United Linus.M
2018-08-17 11:40
Jag vill gärna hitta någon som hellre ser Berardi i backlinjen än Pontus. Inte sett någon som tycker Berardi passar bättre eller är bättre än vad Pontus är.

Har inget att göra med att man är svensk eller inte.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-08-17 11:10
Tycker Pontus Jansson med sina ledaregenskaper är enormt viktig för laget och kommer vara en stor förstärkning när han väl är i laget igen. Att han hade dåliga matcher förra säsongen är inget att säga om men titta då på Alioski, Saiz, Cooper, Berardi, Ayling, Klich med flera. De var många urusla matcher från dom men nu är de nyckelspelare! Så även Pontus när tiden kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-08-17 10:55
Har jag fattat det rätt blir det samma lag i morgon igen. Enda risken för byte är sjukdom eller skada. Vi kommer att köra över Rotherham med något i samma stil som Burton förra året, då vi vann med 5-0. Spelar ingen roll att de parkera bussen,Saiz, Roofe,Hernandez och Alioski med sina snabba fötter kommer att fixa en eller två straffar under matchen. När man läser här inne så märker man ju att Pontus är Svensk och med all rätt försvaras han då och lyfts upp till mycket högre status än han gör i Leeds, där är det många som inte alls tycker han är en förstärkning i laget, längre! Men det är väl lite som det ska vara, om några veckor kanske allt är tillbaks som för och Saiz sången får stryka på foten lite och ”Pontus Hat” är tillbaks Mycket kamp om platserna gynnar Leeds som klubb 24/7!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-08-17 10:02
Vilka ska spela?
De två första matcherna i serien har ju varit succé resultat o spelmässigt o Bielsa har gjort Diamanter av lera, typ Berra,Cooper o Phillips (än så länge).Det är 46 omg. Så alla kommer att behövas +Cuper.Nu har vi två bra målvakter låt bägge få speltid regelbundet så länge inte någon dippar formmässigt.Vi har i övrigt den bästa bänk som vi har haft på flera år så vi behöver få lite rotation på platserna då och då så alla som håller måttet blir delaktiga o får matchtid för att inte slita ut en del gubbar o få ett gäng frustrerade på bänken med lite speltid.
Det jag kommer skriva nu trodde jag aldrig i mitt liv att jag någonsin skulle skriva ,hade jag varit Bielsa hade jag kollat på motståndet (Rotherham o nästa Norwich).Vad spelar dom för typ av fotboll?Vad har de för anfallare? styrkor o svagheter?Berra/Pontus:Har Rotherham riktigt bra huvudspelare då spelar PJ om inte känns Berra hungrig o i bra form på träningarna så får han fortsätta kanske någon match till ifrån start för han har varit bra detsamma gäller Alioski/Harrison Roofe/Bamford Hernandez/Baker sedan är ju Shackleton,Pearce o en skadefri Forshaw alltid aktuella för spel.
Det ser Grymt bra ut i år.
Leeds United Bobby Eagle
2018-08-17 08:50
Att det gått så bra för Berra och Cooper tycker jag mycket beror på att försvarsspelet framför och på kanterna funkat så bra. För mej så ska Pontus spela alla dar i veckan, men naturligtvis svårt (eller fel) att ändra ett vinnande lag. Hoppas ändå att Pontus får starta i morgon och att med lite mer tändning gör en bättre match än mot Bolton, då han i vissa lägen visade den nonchalanta stil han tyvärr har ibland. På lördag blir det troligen en ganska annorlunda match än mot Stoke och Derby, med ett lag där alla försöker vara på rätt sida bollen och satsa på många långa höga bollar och fasta situationer. Och i det scenariot kommer Pontus att behövas.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2018-08-16 22:55
Svårt att säga. Tycker Berardi i båda matcherna har haft problem i höjdduellerna. Han hoppar innan, stör och gör sitt bästa. Pontus avstyrde flera anfall och vann nickdueller. Han slog även passningen till Saiz i första. Pontus har ju dock alltid varit benägen att slå en riktig felpass ibland och se nonchalant ut, men att ta risker är ju något vår galne manager uppskattar. Så jag ser ingen anledning till varför Berardi skulle starta. Dessutom tror jag han är den som skulle ta det utan problem. Tror Pontus kommer spela regelbundet snart. Tuffare för Forshaw och Bamford.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-08-16 22:25
Hartey Tror inte att manegen vill ändra på laget i nuläget. Dessutom visade ju inte Pontus i tisdags något som i dagsläget är bättre än det Berardi och Cooper prestera , då blir det nog att köra på tills någon visar formsvacka eller skadar sig. Att tex ta in Pontus på lördag och vi skulle mot all förmodan få stryk, vilket jävla liv det kulle bli då! Nu spelade ju Pontus upp sig lite under matchens gång, men han var bra ringrostig i början och kommentarerna på läktaren efter första var inte nådiga. Så det är bra om det inte blir seriespel för hans del att det är cup igen om 10 dagar, han kanske skulle ta någon U23 match också, då infinner sig formen snabbare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-08-16 22:23
hade jag varit headcoach hade jag startat Pontus, men nu är jag inte det, och jag ifrågasätter inte Bielsa med de resultat han visar upp, kanhända ser han något i Berardi vi inte sett, Berardi har spelat bra och Bielsa verkar inte ändra ett vinnande lag, förr eller senare kommer det ett missstag från någon back, men är ju inte med automatik att Bielsa just byter ut den backen för det.
Leeds United Hartey
2018-08-16 22:09
Tycker det är en svaghet pm managern väntar att Berardi skall göra bort sig och laget kanske förlorar. Berardi eller Pontus skall spela för att just dom höjer våra chanser att vinna
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-08-16 21:15
bra lottning, speldatum 27-29 augusti
Leeds United Linus.M
2018-08-16 20:29
@WhitesMOT:


Ähhhhh, bättre det än något brunkargäng på League 2 som bara ska jävlas och döda våra spelare på planen ;)
Leeds United WhitesMOT
2018-08-16 20:28
@Linus.M:


Ja för det är en zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz motståndare annars.
Leeds United Linus.M
2018-08-16 20:25
Preston hemma i ligacupen! Gött att vi är hemma.
Leeds United stonefree
2018-08-16 19:58
Tror det är mot Swansea och Norwich nästa vecka vi verkligen får bekänna färg. De är ju förvarnade nu. Så de kommer inte att ta lätt på uppgiften. Poäng med hem från Swansea är ju rena vinsten. Kanske Pontus får sin chans om vi får stryk mot Swansea, på nästa lördag mot Norwich. Det är ju inte heller det världens lättaste uppgift att starta där, vi brukar ju ha väldigt svårt mot dem. Men att det ska bli på bekostnad av Berardi är ju inte 100%. Det kan lika gärna var Cooper även om han har gått bra. Pontus skulle ju även kunna spela på Philips plats om så behövs vid skada, formsvacka eller för att om inte annat för att testa!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ritchie
2018-08-16 19:29
Duke/
Eller ett rött kort!!!
Leeds United Duke
2018-08-16 18:52
Jansson får ha tålamod. Blir väl bänken fram till första förlusten eller Berardi kanske t o m är förstaval som Hyllman skrev.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-08-16 18:12
Lär bli samma lag som i lördags
Leeds United sportcarl
2018-08-16 18:04
Nu är det Bielsa presskonferans. Kl 20:00 lottning ligacupen
Leeds United sportcarl
2018-08-16 16:22
Redan över 32000 biljetter sålda till lördagens match mot Rotherham
Leeds United sportcarl
2018-08-15 22:11
Ja den länken var bra
Annons: