/england/leeds/forum/190.aspx/england/leeds/forum/190.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United BullenKarlsson
2018-04-04 16:46
Tyckte vi gjorde en helt okej match mot Fulham. Utifrån att vi är ett trevande mittenlag mot ett lag med stort självförtroende och tydlig spelidé.

Helt enkelt otur att vi missar en jättechans när vi har vår bästa period i matchen och de dödar oss med 2-0 sekunderna efter.

Det är ett stort steg från vad jag såg mot Middlesborough där jag stängde av i halvtid. Tycker spelare som Ekuban, Alioski och Vieira har spelat upp sig samtidigt som Saiz, Pablo och Jansson har en tillräckligt bra lägsta-nivå.

Hoppas vi kan avsluta bra och bygga vidare. Det viktiga nu är att få alla att tro på det och efter vad jag såg i senaste matchen ser det ut som ett lag som gör det.
Leeds United Ritchie
2018-04-04 16:25
Leeds United berör oss supporters enormt. Vinner vi så är positiva och bra kommentarer förlorar vi och spelar uselt och missar både här och där på plan klart som fan man sågar allt och alla. We are Leeds!!!
Leeds United Kristoffer
2018-04-04 16:09
Leeds made an overall gain of £976,000 during the 12 months before June 30, 2017 after accruing £8.9m from the sale of players, including the transfer of Lewis Cook to Bournemouth. The loss of Cook for an estimated £6m avoided a repeated of the 2015-16 year in which United posted an overall loss of £8.8m. The club’s operating deficit, however, increased by £2m, up to £9.1m despite annual revenue rising by £4m to £34m.
Leeds United stonefree
2018-04-04 15:02
Jag har alltid sagt att ingen är större än fansen i en klubb. Fansen har alltid rätt att kritisera spelare och tränare som inte sköter sig. Det stannar ju nu för tiden med lite tur några år. Sedan går de vidare, vi är kvar på livstid! Så det alltid vi som bestämmer vem som har rätt att ta på den vita tröjan, att sedan att några andra bestämmer något annat ibland gör ju att vi blir skit förbannade
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-04-04 14:57
Nowhere to hide for #lufc in the summer. That's your 'reset year' right there in the 16/17 accounts. Gives a lot of wiggle room if they wanted to go big in the summer IMO.
Leeds United sportcarl
2018-04-04 14:46
oundvikligt att man påverkades av Ekubans reaktion när han missat friläget och Fulham kontrade och gjorde mål, fint att se Pillips trösta honom
Leeds United WhitesMOT
2018-04-04 14:24
@terry cooper:


Håller fullständigt med och tycker inte heller här är nån som har orimliga krav.

Som igår kan det ju inte vara orimligt att önska att Ekuban eller Grot sätter sina chanser. Man kan argumentera att Ekuban t.ex hade en målvakt i vägen och tog avslutet med fel fot och därför ökar chansen att han faktiskt inte ska få in skiten. Problemet är att detta är inte första liknande chansen han missar. Det börjar bli en hög. Och den högen får folk att tröttna.

Man kan vända på allt gnäll från igår och försöka hitta nåt positivt i det hela. Isf väljer jag att se på Ekubans uttryck direkt efter. På hur flera av spelarna springer fram till honom efter Fulham gjort mål. Hur dom försöker trösta honom. Sånt tyder ändå på att det finns nån slags vilja i laget. Om någon bara kan fånga den viljan och få dem att använda den rätt så finns det hopp. Ja det låter fjolligt kanske men vad mer finns där att tro på ?

Jag är starkt troende när det kommer till psykologi inom idrotten. Man kommer bara en bit på talang. Merparten handlar om huvudet. Tron att det man håller på med är genomförbart kan flytta berg. Tyvärr är det få som lyckas med sin övertygelse. Om nån klubb i världen är ett bra exempel på detta så är det vi.

När folk pratar om att vi saknar kvalité här och där och överallt så tänker iaf jag först och främst på att vi har inte spelarna som rent mentalt klarar av det. Fysiskt är där ingen större skillnad på det flesta vi har jämfört med de flesta klubbar i denna ligan. Cairney är inte snabbare,starkare eller skjuter hårdare än Phillips. Det är uppe i knoppen skillnaden finns.

Matchen igår är som 2 världar som möts. Ett gäng vet vad dom gör och tror på det även om inte varje rörelse lyckas. Det andra gänget har ingen aning och försöker lite trevande. Ibland klickar det till men det blir liksom inte mycket av det.

Värva hjärnor som pallar eller ändra hjärnor vi redan har. Båda valen är svåra att lyckas med men det första är det vanligaste sättet att lyckas med.
Leeds United BullenKarlsson
2018-04-04 13:04
Tycker åtminstone man kan kräva 100 % slit av spelarna. Det är minimum.

Tycker också man ska stötta spelarna på plats, där man kan påverka. Vad man skriver i ett forum spelar väl ingen roll.
Leeds United terry cooper
2018-04-04 12:53
Klart vi ska ha krav på spelare , ledare , klubben mm.
Men de måste ju vara realistiska o att räkna med att vi inte alltid lyckas med allt.
Leeds United WhitesMOT
2018-04-04 11:55
Allting stavas frustration. Och i slutändan kommer det alltid gå ut över spelarna och ledarna. Så har det alltid varit och så kommer det alltid bli. 15år av ren psykisk misshandel föder detta.

Det vi upplever nu är frukten av ännu en förlorad dröm. En bild som i somras målades av det faktum att vi blev av med en skurk och fick in nån som sa de rätta sakerna. När saker har varit så illa som dom varit så krävs det inte mycket för att dras med i drömmen. Nu vet vi bättre och framförallt Radz har mycket att bevisa. Det är upp till honom att väcka liv i drömmen igen.

Man kan säga att det inte är spelarnas fel. Det är inte deras fel att dom inte är bättre. Samma visa kan sjungas om Heck, om Orta, ja t.o.m om Radz. Men om vi som är klubben bara köper detta faktum då är klubben död på riktigt. Det enda som håller klubben vid liv är fansen. Slutar vi kräva och slutar vi gnälla bara för att några få kan ta illa vid så kommer vi ALDRIG att nå dit ALLA säger vi önskar vara. Då behöver vi inte käfta om ord som medgångssupportrar längre. Då pratar vi Losersupportrar istället.

Om någon inte klarar av kraven och gnället så varsågod att lämna. Dörren är öppen. Ingen som tvingar någon.
Leeds United terry cooper
2018-04-04 09:17
Det hänger väl på vilka krav man har.
Om jag lägger ner all min tid o alla mina pengar på Leeds , vad har jag då för rätt att ställa för krav på klubben/laget ?
Har jag ett större leedshjärta då än mannen som inte har de resurserna ?
Ska vi ställa krav på spelarna efter vad de kan o presterar eller efter vad de har i lön ?
Själv har jag inga höga krav på dagens lag. Tycker inte det går med de spelare vi har.
Leeds United Rodell
2018-04-04 08:26
Tänk att man inte får tycka som man vill nu... Nu är inte jag på plats i leeds och betalar för att se dom live men jag lägger ner jäkligt mycket pengar på att köpa från deras supportershop och Viaplay och LUTV för att få tillgång till matcherna.. Har inte missat en match och inte ens missat en presskonferans.. Att man då inte ska få tycka saker om laget är ju helt sjukt.. Medgångsupporter tappade sin innebörd med den där kommentaren Hagby-Mickels..... Tydligen kan man inte kräva något litet tillbaka när man lägger ner tid o pengar på att följa ett lag...
Leeds United Rikard
2018-04-03 23:17
haha, snart startar spelarna någon form av "me too" mot supportrar och får ännu mer pengar i skadestånd
Leeds United WhitesMOT
2018-04-03 23:17
Jag viill också ha såna där plastiga happy clappers på våra hemmamatcher. Blir så mysig stämning då...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-03 23:15
Spelare 1 FÅR X antal tusen pund för att spela fotboll. Supporter 1 BETALAR X antal tusen pund för att följa Spelare 1 när han spelar fotboll. Spelare 1 spelar dåligt i match efter match men får fortfarande sina tusentals pund. Supporter 1 tycker inte Spelare 1 gör tillräckligt för att förtjäna sina tusentals pund men följer likväl Spelare 1 i snö, kyla, vind och regn. Spelare 1 blir ledsen över kritiken. Supporter 1 är medgångssupporter och elak och förtjänar inte att vara supporter. Hmmmm......
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rikard
2018-04-03 23:11
Ja in med ungdomar nu. Låt dom få känna på hetluften. Tyvärr så håller inte Berrardi längre. Ekuban måste träna avslut. O'kane vill jag inte se mer i Leeds. Får hoppas att heckingbottom går runt och kramar alla efter matchen och önskar dom lycka till. Bara han inte ger dom en hårtork och blir förbannad
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-03 23:09
Ballsmash// Haha, nej det är väl det sista vi är. Men dessa uttryck kommer oftast från människor som tycker de är bättre och godare än andra. Man bör inte lägga för mycket tankar och krut på sådana personer :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-04-03 23:08
Medgångsanhängare?

????????

Är det ens tekniskt möjligt att vara just det som Leedssupporter?
Leeds United Ballsmash
2018-04-03 23:06
Oj, medgångssupporter har jag nog aldrig kallats i hela mitt liv som Leedsare. Intressant.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-03 23:01
sportcarl// Skapa ett par konton nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-03 23:00
Thom 22:59 . Och klart att du inte håller med
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-03 22:59
sportcarl// Klart att du håller med i det där. Du som oroar dig över hur spelare känner sig över vad som skrivs på ett svenskt forum. Men om folk inte håller med dig så kan du ju annars bara skapa 4-5 nya konton här och föra kreativa diskussioner med dig själv där du bland annat fullständigt spyr galla över mig likt du gjorde för några år sedan. Det är ju betydligt bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-04-03 22:54
Hagby-Nickels 22:47. Ligger allt i det du skriver
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-03 22:54
Hagby-Mickels// Gå ner från dina höga hästar för fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-04-03 22:52
Gäsp säger jag... Ytterligare två förlorade timmar att se på detta lag. Man tänker innan matchen att kanske är det denna matchen då vi chockar alla och vinner med typ 0-4 och spelar magiskt. Men såklart är man ju bara rent dum i huvudet som tror det. Detta lag har noll karaktär och faller som ett korthus så fort det blir mål i baken. Idag stod vi upp hyfsat men med spelare som Ekuban som front figur så vinner man inga matcher. Hur kan man ens starta denna fruktansvärt urusla spelare? Har vi verkligen INGEN annan som vi kan ge chansen? En materialare? Aylings kusins naprapat? Lasoggas flickväns moster? Sälj Ekuban i förrgår tack! Samtidigt kan vi ge bort (eller betala en annan klubb) att ta hand om O’Kane. Lasogga tycker jag inte vi ska spela mer med. Han kommer inte vara här nästa säsong ändå och säsongen är över. Varför inte ge ett par u-23 spelare chansen? Kun, Clarke, Dalby, Edmondson, O’Connor och Rey för att nämna några. Vad som helst är bättre och mer intressantare än detta skit. Hur kan vi inte fortsätta spela in Pearce som vänsterback? Varför ger vi Berardi och Dallas chansen som ytter backar där den ena själv säger att han är för dålig och den andra inte ens är ytterback?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-04-03 22:50
Vi är som vargen när han kommer till sista huset i de 3 små grisarna.

Vieira bäst igen tillsammans med Pablo. Saiz behöver vi inte oroa oss över bli jagad till sommaren.

Gott och se hur skenhelig fotbollen verkligen är med nedsparkningen av Lasogga. Hur nåt sånt inte kan dömas rent fusk är bara pinsamt.

Bästa med denna matchen blir att Fulham tog in 2 på Baaardiff.
Leeds United Hagby-Mickels
2018-04-03 22:47
Att håna spelare och ägna sig åt att beskriva hur den och den inte förtjänare att spela för Leeds är sorgligt. Om man i någon mån anser att support innebär att ett stöd för något man bryr sig om så är det knappast någon väg att gå. Att håna till framgång, har det lyckats bra genom historien? När har dåligt självförtroende varit en framgångsfaktor? Min uppfattning är att ni besserwissers och medgångsanhängare som gör det inte förtjänar Leeds United.
Leeds United Bobby Eagle
2018-04-03 22:45
Mil ifrån en fullständig analys; vi släpper in otroligt mycket mål på fasta situationer med uruselt spel i boxen och ett väldigt tamt försvarsspel ute på planen främst av mittfältet. Finns individuella kvaliteter men för ojämnt och ihåligt... missar tyvärr krossen av Sunderland i helgen..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United LeedsKojs
2018-04-03 22:44
@sportcarl:

Mer än ok med tanke på motståndet, men trubbigt anfall och skakigt försvar...
Leeds United sportcarl
2018-04-03 22:42
vi gör en ok match men Fulham är en klass bättre än oss,
Annons: