/england/leeds/forum/17.aspx/england/leeds/forum/17.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United BullenKarlsson
2019-01-08 14:57
Bryr mig inte så mycket om förstärkningar. Jag tycker vi spelade bra mot Nottingham. Verkar ha varit ok mot Hull. Vi skapar fortfarande. Är trygg med detta lag. Saknar dock Saiz men att hitta någon som honom i Januari? Det blir svårt. Men för mig saknas enbart en bättre bänkspelare än Baker.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2019-01-08 14:18
Finns viljan att förstärka , så finns det pengar till det.
Har väldigt svårt att tror att vår ekonomi skulle vara dålig.
Leeds United Kristoffer
2019-01-08 14:15
Shakleton och BPF har varit i klubben sedan Bates dagar så hela backlinjen är i stort sett från Cellinos tid och tidigare.

BPF, Dallas, Ayling, Jansson, Cooper, Berardi etc
Leeds United stonefree
2019-01-08 14:01
Det stämmer ju också dåligt med att alla skriker efter förstärkningar till försvaret samtidigt som man förlänger Coyle’s låneavtal med Fleetwood och man lånar ut Shaghnessy till Skotland!! Angående Coyle och Denton så tror jag aldrig de kommer att dra på sig en Leeds dräkt igen. Tiden rinner ifrån dem, de blir båda 24 år i år. De borde ha varit klara för Leeds vid det här laget, om de var något att ha! Men glömmer aldrig när Ayling spelade mittback och Coyle höger back mot Derby, när vi vann med 1-0. Coyle var till 10 poäng i den matchen! Får vi bara tillbaks Cooper, Bamford och Philips från avstängning, då finns det ingen anledning att köpa/låna in några spelare utöver den reserv målvakt till Peacock. Håller med Radz, varför ska man kasta ut pengar man inte har, till spelare när vi har en bra trupp, den är lite haltande just nu, men de flesta är ju på väg tillbaks! CI ligger 1:a trots alla skador. Hade inte Philips åkt ut mot Nottingham hade vi aldrig förlorat den matchen!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2019-01-08 13:18
Hittar en ganska intressant diskussion på twitter som pratar om laget vi har idag och om Radz lite ovilja att lägga ner mer pengar (i en intervju med phil hay säger radz att han inte vill förlora pengar). Laget vi har idag som då ska vara våran starkaste elva, består väldigt mycket av spelare som ändå var med i klubben innan Radz kom och bielsa säger ju innan/efter QPR att Orta satt ihop laget vilket inte riktigt stämmer då mycket från Cellino/Monk tiden är ändå vår stomme. jag har inte hundra koll på spelare som Shackleton, BPF, Clarke osv fanns i klubben innan Radz/Orta men vet att många i u23 och nedåt har han tagit in. Både Grayson året vi hamna 7a och året med Monk har vi ändå tappat mycket under våren pga vår brist i att förstärka laget... i år har vi en jäkligt bra grund när vi går in i en tuff period med matcher eftersom vi ligger 1a.. Men fan om vi står där i april/maj och inte har gett oss själva chansen att spela i PL nästa år pga Radz snåla/ovilja att kasta in mer pengar för att gå upp... Onekligen så tär ju skadesituationen på oss. Detta va inte att försöka hylla cellino eller kasta skit på radz/orta. Jag är mer än nöjd vart vi är idag... Men man har ju blivit besviken förr och vi har också skjutit oss själva i foten förr under samma period. Det är ju bara 8 januari så det kan ju fortfarande komma in förstärkningar men tonerna från Bielsa och klubben/philhay osv verkar inte som att vi riktigt är där ute för att förstärka inte just nu iaf.
Leeds United Wld MS Pilsudski
2019-01-08 12:16
Alla dessa skador......och vem har ansvar för att reglerna tillåter, ruffel och båg, tröjdragningar , och i hockeyn är ju tacklingarna den råaste sorten av ren misshandel. Ser man då till höga spelarlöner så är de befogade, inte ens pengar kan ersätta spelarnas ,hälsa och MEN, som kommer som ett paket på posten med tiden !!
Leeds United Kristoffer
2019-01-08 10:26
Japp, mötet med Derby visas på de tre vanliga ställena: Viafree, Viaplay och Tv3 Sport.
Leeds United Wld MS Pilsudski
2019-01-07 23:20
Helgens matcher bjuder säkert på många överraskningar. De sju i toppen, Leeds mot Derby, Norwich möter WBA och Sheffield U möter QPR. Det blir nog lite omändringar bland dem. Annars får vi lita på att vi har samma tur, att det inte vill sig för dem heller ibland. Och så bjuder tv 3 sport upp till tvdans too...
Leeds United LeedsKojs
2019-01-07 23:05
65 minuter för Cooper ikväll när U-23 vann. Två mål av Temenuzhkov dessutom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2019-01-07 22:26
Thom //

Det just det jag är rädd för att vi inte kan. Svårt att gnälla på Bielsa men just på denna punkten tror jag han är för envis. Han vill spela offensivt och attraktivt och därmed basta. Och det är det vi sett baksidan av de senaste 4-5 matcherna framförallt.

Det är skithäftigt att vända så som vi gjort men de 2 senaste i serien har verkligen visat hur sårbara vi är. När vår offensiv inte bär frukt så gäller det "bara" att vänta ut oss. Sen tar skadorna ut sin rätt också. Med den bästa 11:an så tror jag vi blir mindre sårbara bakåt i vår offensiv.

Jag hoppas jag har fel kring Bielsa här men det är detta jag är rädd för är hans akilleshäl som han stupat på tidigare.
Leeds United Rodell
2019-01-07 21:59
Zuber är ytter :) men vi har inte lagt något bud enligt Phil hay.. vi har inte aktivt gått in för någon spelare låter det som vilket jag tycker är konstigt men vi har väl inga pengar alls... Bielsa vill iaf ha ersättare för blackman och saiz.. om nu Douglas är borta upp till 3 månader är det ännu ett bakslag..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-01-07 20:09
Deby som vi har på fredag har tagit in Josh Kerr från Brighton på 6 månders lån, hoppas vi kan komma ut ur startblocket och förstärka vår position mot konkurentklubbarna.
Leeds United sportcarl
2019-01-07 20:01
stonefree 19:59, låter tufft, fanns säkert en anledning att han varit lite svagare på slutet
Leeds United Kristoffer
2019-01-07 20:00
Shaughnessy (Hearts i Skottland) och Coyle (lånet till Fleetwood förlängs) har lånat ut.
Leeds United stonefree
2019-01-07 19:59
Vet inte vad som har hänt Douglas, men det sägs 3 månader!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-01-07 19:51
Cooper,Pearce och Edmondson startar i U23 idag....bra
Leeds United sportcarl
2019-01-07 19:50
Pablo behöver mer hjälp på innermittfältet, tycker personligen han fått dra för tungt lass på sistone, gäller få igång Klich och Forshaw igen och få upp deras tempo då det går för långsamt,
Leeds United Kristoffer
2019-01-07 19:40
Zuber är väl ytter? Det kanske är så att Bielsa hädanefter ser Hernandez som offensiv spelfördelare centralt?
Leeds United Sliman
2019-01-07 19:10
Steven Zuber säga vara påväg in till Leeds, känns som en bra efterträdare när saiz lämnade
Leeds United sportcarl
2019-01-07 19:08
någon som vet vad Douglas har för skada?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2019-01-07 18:32
WhitesMOT// Vi kan också bli mer ”grisar”, framförallt i på förhand tuffa borta matcher. Vi borde kunna åka till vissa matcher och ”parkera bussen” och lira 0-0, 0-1, 1-1 matcher. Dock känns det som att vi satsar allt på ett kort och det är att spela ut våra motståndare. Vi blev lästa mot Hull och Forest tråkigt nog. Ska vi fortsätta med detta spel krävs att vi har fler kort att förändra med. Förstår att Bielsa väljer att starta med Clarke på bänken de senaste veckorna då han egentligen är den enda han kan byta in för att bryta mönstret. Vi måste satsa pengar på att få in någon som kan få igång spelarna, förstärka konkurrensen och bidra i anfallsspelet. Vilka mittfältare har bidragit i det offensiva spelet förutom Hernandez och Clarke de senaste veckorna? Typ ingen. Alioski gjorde sitt första mål på 17(!) matcher mot Forest, Harrison är totalt anonym, Klich spel har gått i stå, Phillips gör sitt i det defensiva och är nu avstängd, Forshaw är inget hot offensivt, Baker likaså (för dålig), Brown långtidsskadad, Bamford skadebenägen osv osv. Måste in en offensiv kraft till. Sedan måste vi hjälpa BPF. Bästa backlinjen känns som: Shackleton - Jansson - Cooper - Douglas Tyvärr är 2/4 borta i form av Cooper och Douglas och vi vet inte när de är borta och Jansson ryktas också vara småskadad. Shackleton är ingen högerback men en formsvag Ayling gör ingen glad för tillfället. Roofe kämpar på där framme och är väl uppe i 13 mål just nu. Lär väl kunna komma upp i 20+ mål innan säsongen är slut men även här är det ju värt att investera i ytterligare en mittfältare som kan producera assist till honom och hjälpa honom att ösa in mål. Värsta fall får vi väl sälja Roofe till sommaren om vi inte går upp och en anfallare med 28 mål på kontot kan vi nog får ett par miljoner pund extra för än om han står på 17 strutar. Matchen mot Derby blir extremt viktig. Vi måste vinna!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2019-01-07 16:34
På ren skånska så behöver vi ha in mer fläär.

Tappet av Saiz oroar mej mest av allt. Vi dominerar bollinnehav men blir rent för statiska om motståndarna hinner parkera. Måste ha fler nycklar som kan låsa upp detta för annars kommer det fortsätta läcka bakåt.
Leeds United sportcarl
2019-01-07 15:15
Ok, det hade jag missat
Leeds United Duke
2019-01-07 15:14
sportcarl// Läste att han varit skadad skulle börja träna idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-01-07 15:11
Pontus hade nog platsat i den backlinjen vi ställde upp med. I övrigt tyckte jag Bielsa ställde upp med ett lagom bra lag.
Leeds United Duke
2019-01-07 14:35
Bielsa prioriterade att vila spelare istället för att vinna cup-matchen. Inte säkert vi vunnit ändå med tanke på att backlinjen som spelade igår var det bästa vi hade för tillfället. Går att hitta fynd i januari, framförallt utomlands eller lån från toppklubbarna i PL. Phil Foden på lån från Man City hade varit en dröm.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2019-01-07 14:14
Min personliga övertygelse är att vi inte kommer att plocka i spelare under januari, utöver en reservmålvakt på lån till Peacock. Största anledningen är helt enkelt den att om vi ska ta in spelare nu, måste det ju vara spelare som är bättre än dem som vi redan har. Annars finns det ju ingen anledning. Då undrar jag? Om vi anser vi har en bra trupp redan i dag för PL, vad kostar då inte en spelare som är bättre än dem vi redan har? Jo, jätte mycket pengar! Vart hittar vi en sådan spelare, utan det kostar skjortan? Sedan kommer nästa undran. Januari fönstret är ju egentligen ett fönster till att göra sig av spelare som inte har lyckats i sin klubb under hösten, kanske inte ens fått chansen! Vi har båda lånat och köpt i januari för, med ett rent ut sagt mediokert resultat. Glömmer inte DeBock förra året, herre jävlar, alla gick i taket över vilken super värvning vi hade gjort, nu är han borta utlånat och vi får hoppas att vi kan få igen några kronor för honom. Jag är inte på något sätt insatt i Leeds United´s ekonomi. Men jag vet att det är skralt med cash i kassan till att köpa spelare för. Vi har en trupp på 38 man. Vet inte vart gränsen går. Men tänk om vi skulle trots allt gå upp i PL, vilken rensning de måste till, alla utlånde spelare åker ju i princip, plus några från dagens trupp.Det blir en dyr affär för Leeds då , nästan alla spelare har kontrakt från 2020 till 2022, det väl endast ett par som sitter på utgående kontrakt. Ratz fick ju sälja av med 10% av sina aktier i klubben till 49:ors, för att han hade investerat lite för mycket av sina tillgånger i Leeds. Tycker det var jävligt synd att vi inte vann igår. Många rycker på axlarna och tycker det var bra. Det är aldrig bra att inkassera sin 3:e förlust på raken, det vet alla som har spelat fotboll. Det är inget man bara kan kasta åt sidan som ingenting. Det är så många spelare kvar i truppen som har varit med och upplevt detta under januari månad för. En kraftig formsvacka kan ligga på lur. Vi får under inga omständigheter förlorar på fredag mot Derby, för då blir det jävligt tajt i toppen. Bielsa har inte suttit i den här situationen i Leeds. Han kan vara gud och messias, det är första gången han ska försöka få spelarna att inte mista modet. Hur vet vi att Bielsa kan hantera detta, han kanske får en övertro på sig själv, eller börjar flippa upp precis och göra spelarna ännu mer nervösa. Jag vet inte. Men jag vet att hade vi vunnit igår, så hade allting varit mycket enklare. Hörde från ett inte helt pålitligt hål i Danmark, att både Halme och Pearce blev skadade under matchen!
Leeds United Bobby Eagle
2019-01-06 21:22
Duke/ ja det är små marginaler.. Vi behöver ha en friskare trupp säsongen ut för att ha en chans. Med samma skadesituation hjälper inte ens att ersätta Saiz. Ersätter gärna honom men det verkar inte troligt att Radz är beredd att ta fram dom pengarna just nu. Problem Med Eleven Sport verkar vara hans prio... Var är han förresten..? väldigt anonym sista tiden.... ?!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2019-01-06 21:19
Jo Saiz måste ju ersättas omgående, när vi startade mot lag som Stoke, Derby Norwich etc var han en bidragande orsak till att vi vann och hade ett fantastiskt fint spel, kändes som Pablo och Saiz hade en osynlig tråd mellan sig och det var många fina ögonblick med fotbollsgodis, man skall inte heller glömma Klich betydelse i början på serien, hela det offensiva mittfältet klickade fantastiskt bra, vi startade då med i princip samma lag varje match och det var lyckat då, nu så är det tvärtom vi får mixtra och fixa och flytta spelare och då speciellt i försvaret, även det måste ju påverka lite att det verkligen börjat hacka på slutet, med hopp om förändring mot Derby och Stoke, 2 tuffa matcher, mest positivt de 2 sista månaderna är ju Clarke
Leeds United Duke
2019-01-06 21:08
Nja Saiz har ändå spelat 19 av våra matcher och måste ersättas. Aldrig att vi klarar topp 2 med nuvarande friska spelare. Izzy måste bli frisk snabbt annars behöver vi en riktig klasspelare i den positionen. En tung skada på Hernandez så går vi inte upp så små margimaler är det.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: