/england/leeds/forum/167.aspx/england/leeds/forum/167.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United stonefree
2018-08-20 14:24
Whites MOT Jag vet att vi aldrig kommer att bli eniga i det här någonsin. Hur kan ni veta att Pontus kommer in och gör det bättre? Han gjorde ju ingen stor match mot Bolton`s reservlag, han spelade upp sig under 2;a halvlek, men han får ju ta på sig lite av målet som Bolton gör, för han var inte riktigt uppe på tårna i det anfallet. Jag vet vilka kvalitéer Pontus har när han är som bäst. Men jag tror inte han är där än, som jag säger och har sagt hela tiden, han kommer att få sin chans när det är dags. Men det är ju fulständigt huvudlöst att byta ut någon i försvaret som endast har släppt in 2 mål på 3 matcher. Dessutom är Cooper lagkapten utsett av spelarna själva, något som Bielsa la mycket stor vikt på, det var ju ni/någon här inne som skrev och berättade det för mig. Det var ju faktiskt han som började med en bra nick på mål i det som blev 1-0 till Leeds, lördags. Sånt plockar man nog inte bara bort i första taget. Vi har fakta att de som har spelat har fixat 9 poäng. Ingen vet utan kan endast spekulera i att det skulle bli bättre med Pontus och då menar jag på vilket sätt bli bättre, alla har ju lyft sig rejält och 9-2 i målskillnad, kan det bli bättre. I min värld Nej, byter vi nu utan anledning är risken stor att det bara blir sämre. Ta scenariot att vi byter ut Cooper mot Jansson i morgon och vi får stryk med 3-0 tex. Vad händer då? Nog fan blir det stora rubriker med VARFÖR byte vi ut Cooper, det behöver inte ens vara Jansson som är orsaken till förlusten, men den hamnar ju ändå ofrivilligt på honom. Kör man, om man har möjligheten med startelvan som tidigare, blir det lättare att förklara om vi skulle få stryk i morgon att man inte ville ändra på något som har fungerat hittills, men nu gick det inte längre, så vi får sätta oss ner och se hur vi kan göra så det inte händer igen! För stryk får vi ju för eller senare, så är det. Sedan är jag stor fan och har alltid varit det av att ha en stomme på helst 9- 11 man som alltid ska spela om de är friska, i den ingår Pontus så småningom. Det har faktiskt varit ett av Leeds absolut största problem sedan vi kom tillbaks till CS att vi rotera allt för mycket i truppen. Jag tror inte som jag skrev förut om någon orka kolla att vi har kört med samma 11 spelare på de senaste 5 åren i 3-4 matcher i rad. Märker man att man har förtroendet från tränaren att få spela i match efter match, växer man ju som spelare, sen är det bra att det finns minst 1 spelare på varje plats att rotera med om något skulle hända. Faktum är att det är mycket möjligt att våra "gamla spelare" har blivit så mycket bättre i år, för att de nyförvärv som kommit in är så mycket bättre än dem som de kämpade om platserna med förra säsongen. MOT
Leeds United Kristoffer
2018-08-20 13:41
Pontus är tydligen ryggskadad pch missar matchen i morgon.
Leeds United WhitesMOT
2018-08-20 13:37
Stenis //

Det handlar inte om att inte stötta de 11. Det handlar om att med bl.a Pontus i laget så kommer laget bli ännu bättre. Våra 2 mittbackar i lördags hade problem med deras store anfallare. Ett annat lag med bättre kvalité runt en sån anfallare kommer straffa oss hårdare än vad Rotherham klarade av.

Leeds United Bobby Eagle
2018-08-20 13:07
Kring jul/nyår vore kul.... har abstinens så jag åker nog för att se 24/27 okt eller 24/27 nov...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-08-20 12:57
Skall försöka sikta in mig att åka till Leeds mellan jul och nyår. Då går 2 hemmamatcher:)
Leeds United stonefree
2018-08-20 12:48
undrade och började kolla bakåt, för att hitta när vi startade 3 matcher i rad med samma uppställning! Jag fick ge upp efter ett bra tag, vi måste nog ett antal år bakåt i tiden.
Leeds United stonefree
2018-08-20 12:45
Kul som fan att följande matcher visas på riktig tv som Bobby Eagle skriver.

Swansea -Leeds 21/8
Norwich - Leeds 25/8
Leeds - Middlesbrough 31/8

Kanske blir lite tunnare med matcher i september, då det ju dessutom är uppehåll ett tag.
Leeds United Bobby Eagle
2018-08-20 12:06
Ytterligare en spin-off för det går bra nu..! matcherna på "riktig" TV..!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2018-08-20 12:05
Finns det några nyheter om Forshaw?
Wld, MS Pilsudski
2018-08-20 11:58
@terry cooper:

/
Även tvmatch 31 aug på tv3sport.... Middles,....
Leeds United sportcarl
2018-08-20 11:44
Kör med samma lag som sist. Möjligtvis vila Alioski
Leeds United BullenKarlsson
2018-08-20 11:26
Går händelserna i förväg lite. Ser enligt stryktipset att Norwich-Leeds är lödagens TV-match. Möcke trevligt.
Leeds United terry cooper
2018-08-20 11:12
Swansea-Leeds imorgon på TV3 Sport 20.45
Leeds United Bobby Eagle
2018-08-20 11:11
stone/ Jag kan hålla med dej i det mesta du skriver, för rätt eller fel i dessa sammanhang finns inte riktigt. Kan ändå tycka att när vi nu har 4 - 5 bänkspelare med på papperet samma kvalitet som startspelarna - Vilket vi inte hade på samma sätt ifjol - ska rotera lite. Vad gäller Pontus så har det för mej inte så mycket med att han är Svensk att göra, utan vill ha tillbaka honom som den härförare han ofta var första säsongen. I trust in Bielsa.... och litar på att dom som startar är dom för dagen bästa! Och då tycker vi lika! kul med mycke matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-08-20 10:04
Vi har alltid de senaste åren haft svårt för "Engelska" lag som spelar fysikt, inte minst förra såsongen, vilket då som nu gör att spelare som Roofe, Saiz,Alioski och Hernandez, med sin fysiska underlägsenhet, får det svårt, de blir hårt ansatta av dessa tunga gentlemen i motstånderlaget, vilket skedde även i lördags, ingen av dem kom upp i normal standar om man jämnför med de 2 inledande matcherna, då de fick utrymme att spela sig upp genom plan med fart. Det har ingenting med trötthet att göra. Då borde det väl vara Ayling, Philips och Saiz, som redan har spelat alla matcher. Nej jag tror inte på några byten i morgon om alla är friska. Vi möter ju spelande lag ett tag framöver nu, vilket borde gynna de 4 små herrarna. Angående Cooper, visst fan var den hårresande hans passning, hjänsläpp, men utöver det, så håller jag med Phil Hay i att han gjorde ännu en bra match. Lite konstigt också om man ska bytas ut från laget för ett misstag, innan i de 2 första matcherna var det Beradi som skulle ut, nu gör han en okej match utav 3 och plötsligt ska han vara kvar. det verkar inte spela någon roll, Pontus ska in och spela till varje pris, kosta vad det kosta vill enligt många här inne. Inget med att njuta och stötta de 11 som har gjort ett fantastiskt jobb så här långt i serien. Långt över vad man hade kunna förvänta sig.Vad är som ska bli bättre om Pontus kommer in? Vi har släppt in 2 mål på 3 matcher. Chanser skapar väl alla lag emot oss oavsett vem som spelar. Pontus har ju själv valt att inte komma fören 30/7 och inte var med i uppladningen inför säsongen, då får man ju också räkna med att sitta på bänken tills den dagen, där det verkligen behövs att göra förändringar. Pontus kommer ju för eller senare att få sin chans, men så länge det går så här bra finns det ju ingen anledning. Spelarna älskar även de när det är tätt mellan matcherna, då slipper de träna och det är ju deras liv att få spela, viktiga matcher 1- 2 gånger i veckan. UNITED WE STAND
Leeds United Bobby Eagle
2018-08-20 08:43
mrclake igår/ precis min tanke oxå. Vila Cooper, Alioski och Pablo. I det här läget med många matcher på kort tid måste man rotera lite. Alla tre ovan hade svårt att nå upp till tidigare prestationer, möjligen beroende på trötta kroppar och hjärnor. Fram för allt Alioski hade en dag då han lite föll tillbaka till gamla synder med dåliga passningar och några filmningar. In med PJ, Harrison och Baker. Hade oxå en tanke att vila Klicken och låta Roofe ta ett steg ner och in med Bamford. Så...! BPF Ayling, Berra, PJ, Douglas Phillips Harrison, Saiz, Baker, Roofe Bamford PS . Vi som inte behöver springa så mycket älskar tätt mellan matcherna DS
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-08-20 08:15
Han kom sent tillbaks till Leeds efter VM och spelade inga träningsmatcher. Så de har börjat med Berardi och Cooper. Med tanke på att vi har vunnit alla 3 inledande matcherna, har det inte funnits anledning att byta in Pontus. Men han får nog sin chans vartefter.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Brovva
2018-08-20 06:17
Jag har varit utomlands några månader och inte hängt med så mycket under sommaren. Hur kommer det sig att PJ inte är med i startelvan? Som svensk vill man ju ändå att han skall lira.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-08-19 17:19
Erling Haaland har skrivit 5-års kontrakt med Red Bull Salzburg.
Leeds United sportcarl
2018-08-19 13:01
Spelarbetyg YEP(Hay) för matchen plus snitt över säsongens seriematcher BPF 8 (7) Ayling 8(8) Berardi 7 (6,7) Cooper 7 (7,7) Douglas 7(7,7) Phillips 8 (8,3) Pablo 7 (8) Alioski 6 (7) Klich 8(8,3) Saiz 7 (8) Roofe 7(8)
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-08-19 12:05
Cooper,Alioski o Pablo kanske behöver vila mot Swansea.
In med PJ ,Harrison o Baker.
Leeds United Danne K
2018-08-19 10:34
Någon som har länk till en sammanställning av Berardis match igår. Nyfiken att se när alla säger att han var matchens spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-08-19 09:22
Så nu har vi klarat av 2 så kallade favoriter och en nedflyttningskandidat. Och det har vi gjort med en egen plan och visst har vi haft lite flyt, men på det hela så är det vi som dominerat.

Nu kommer nästa prov med 2 långväga borta matcher och sen en förmodad toppmatch mot första riktiga lag med ett självförtroende stort som vårt eget.

Men en match i taget. Swansea bör vara ett lag som passar oss. Tror inte dom kommer parkera utan dom vill spela. Pablo kommer säkert vara toktaggad. Ser gärna lite ändringar också. Framförallt Alioski ut och Harrison in. Gärna Jansson mot Cooper också. Berardi var för bra igår för att röra.
Leeds United krelleg
2018-08-18 22:39
Finns ens LUTV som iPad-app eller var det bara jag som var blind (körde iPhone-appen, bedrövlig upplösning).
Leeds United sportcarl
2018-08-18 22:04
jag uppgraderade drivrutinerna på min dator, andra halvlek var problemfri
Leeds United stonefree
2018-08-18 21:46
Inte bara spelet, den där jävla stream hackade en del i första också. Konstigt att det ska var så jävla svårt att få till det på ett bra sätt! Men största ögonbryns höjaren för min del i dag var att Bamba fick 7,8 i betyg vilket var näst högsta betyget i matchen mot Newcastle!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-08-18 21:35
Härligt med denna starten dock tyckte jag det verkligen hackade i första halvlek men som vanligt är vi starka i andra . WB imponerade med 7-1 idag och verkar bäst av de degraderade lagen.
Leeds United sportcarl
2018-08-18 19:15
Gjorde en bra räddning i andra halvlek
Leeds United Hartey
2018-08-18 18:51
Bra att BDF höll nollan, vi behöver han framöver MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-08-18 18:17
Ett tips om ni har strul med LUTV är att dra ner upplösningen. Hängde sig några gånger för mej i början men när jag satte ner det till 360 eller DDR bild så flöt skiten på.
Annons: