/england/leeds/forum/163.aspx/england/leeds/forum/163.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United WhitesMOT
2018-02-12 21:27
Lätt och säga svårare att göra.

Vi har delat ut långtidskontrakt som smågodis denna säsongen så att bli av med spelare som inte är önskvärda är nog inte bara att trycka på en knapp.

Om nu inte Radz har lurat alla och faktiskt har en massa pengar att köpa ut folk för.
Leeds United sportcarl
2018-02-12 21:25
WhiteMOT 21:22, jag måste ha missat de matcher han var kung i, inte en match såg jag där han var bland de 2-3 bästa i laget, dock borde han fått fler chanser
Leeds United sportcarl
2018-02-12 21:23
blir det inte skärpning så kan det bli ordentlig utrensning i sommar enligt Radz, hade jag varit ägare hade jag släppt Cooper, Berardi och Phillips för återkommande bristande diciplin som påverkar laget, Sacko, O Kane, Grot,Wiedwald för att de inte är tillräckligt bra helt enkelt för att föra oss till PL, kan så klart finnas några till som reservmälvakter, Cibicki, Anita kanske Roofe plus några spelare vi lånat ut
Leeds United WhitesMOT
2018-02-12 21:22
30 är ett mätetal man brukar tala om när det kommer till att mäta kvalité. Så ska man göra en bra bedömning av en spelare som bör han alltså ha spelat 30 matcher innan man har en fullgod bild. Allt innan dess kan man kalla slump. Tror inte på det själv alla gånger men eftersom jag har tänket i mitt jobb så får jag väl försöka inbilla mej att det är nåt så när rätt :)) Klich t.ex behöver inga 30 matcher. Han var Kung efter 5 !! Och en dag kommer ni alla be om ursäkt !! ;))
Leeds United sportcarl
2018-02-12 21:13
Sacko känns som en spelare som gör 1-2 bra matcher per säsong, Roofe känns för mig som en spelare som gör iaf 10 godkända matcher men även det är inte tillräckligt
Leeds United WhitesMOT
2018-02-12 21:11
Hellre en helyr Sacko än en menlös Roofe om jag säger så.

Sacko tror jag går att utveckla om han får rätt ledarskap. Blir inte lätt men hoppet finns iaf. Kan han bara fatta att använda sin snabbhet rätt så skulle han bli en tillgång.

Roofe har jag tappat förtroende för helt. Han strålar bara usel attityd och har egentligen inga styrkor alls.

Allra helst så är jag utan båda.
Leeds United Duke
2018-02-12 21:10
Jag skulle också tro att vi var tvungna att köpa Sacko efter han spelat ett visst antal matcher. Han var bra första halvan av förra säsongen, när Pedraza och Barrow kom blev han sämre och fick agera inhoppare precis som denna säsong. Klart sämre denna säsong kanske passar han inte som inhoppare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-02-12 21:10
Rodell 20:43. man får ta statistik med en nypa salt, skall man gå rent krasst på det så har Forshaw och de Bock sämst poängsnitt och noll poäng per match för Leeds när de spelar, de kom in likt Lasogga när vi är inne i en formsvacka det kan göra att mycket sämre spelare som tex CBJ som råkat göra någon match när vi har bra flyt får betydligt bättre snitt, man får ta det för vad det är.
Leeds United Rodell
2018-02-12 20:47
Sportcarl / Var väl lite så att i sackos lån så va det en klausul som gjorde att vi skulle köpa honom efter ett visst antal matcher därför han köptes trots vi inte hade en tränare just då
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-02-12 20:43
Thom // Han gjorde 38 matcher i ligan förra året, okej att han inte gjorde mål eller assist men det är bara lägga ner diskussionen om du inte kan se förbi ”statistiken” på bara mål och assist att t.ex Alioski gjort fler mål och assist fast han gjorde t.ex 1 mål när vi förlora med 4-1. Vi kan dra lasogga som ett exempel du säger att vi förlorar med lasogga på plan (mestadels) men han gör ändå mål men då säger vi som ett exempel förra säsongen vi vann med sacko på plan trots att han inte gjorde mål... Självklart så hade fler matcher kanske vunnits med en bättre spelare som gjort 10 mål men det är ju bara spekulationer då vi inte vet utgången. Därav va han också en bidragande orsak till vår 7 placering eftersom han var med 38 matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-02-12 20:35
Att Sacko inte är bättre än vad han är kan han inte hjälpa, däremot att han fick förlängt i somras det fattar jag fortfarande inte
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-12 20:23
Rodell// På vilket sätt var Sacko en bidragande orsak till att vi kom sjua förra året? Han var på egen hand ansvarig för att säkert 20-30 solklara lägen sjabblades bort pågrund av felbeslut och på hans obefintliga spelsinne. En bra spelare hade gjort 15 mål och 10 assist på alla de lägen han hamnade i men istället kunde bollar rulla ut till inkast vid frilägen, skott som hamnade på läktarna, brytningar av backar istället för pass till fri medspelare osv osv. Om de menar bidragande orsak att vi inte hamnade högre upp så är jag helt enig med dig. För hade vi gjort 10 mål till på alla de lägen Sacko sjabblade bort så kanske vi tagit sjätte platsen. Så dålig var han.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-02-12 20:11
Ändå va Sacko en bidragande orsak till att vi sluta 7 förra året :) och även om jag håller med om mycket gällande sacko är det svårt att kunna bidra med något dom få min han får lite då och då
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United krelleg
2018-02-12 19:51
Sacko är nästan den mest obegripliga värvningarna av alla.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-12 19:11
Jobbigt att vara professionell fotbollsspelare i Leeds dessa dagar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-12 19:10
Hade vi fått straff så hade vi garanterat missat den i alla fall. Våra spelare har inga nerver. Rykten går att Leeds har en materialare som endast arbetar med att byta blöjor på spelarna då de skiter på sig i genomsnitt 7 gånger per match pågrund av publik, krav från fansen, krav från ledning och tränare, krav från varandra, räkningar, svåra val mellan Porsche och Lamborghini, en ”taskig” domare, en olydig flickvän, om de ska bli igenkända och få gratis inträde på Leeds största nattklubb, löneförhöjningar osv osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-12 19:04
Varför köper vi alltid skadade eller ur form/petade spelare? Till nästa match vill jag inte se Alioski, Roofe, Sacko eller Cibicki ens nära a-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-02-12 18:14
Straff hit eller straff dit... Vi spelade som skit och vågade ingenting i lördags. Den enda ljusglimten var Hernandez och backlinjen. Hoppas verkligen Heckingbottom rör om i grytan den här veckan. Alioski och Roofe får mer än gärna sitta kvist. Hoppas Roberts är frisk...
Leeds United sportcarl
2018-02-12 17:30
Whitesmot 14:39. Handsen var solklar på Sheffieldspelaren därför tyckte jag iaf vi hade lite otur.
Leeds United stonefree
2018-02-12 15:42
Det är ju enligt helt sjukt att köpa en Japan som inte platser i ett lag på nedflyttnings plats i andra divisionen i Spanien. Jag tror nedre halvan av den serien håller engelsk Leuge 1 som bäst!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-12 15:03
Ideguchi verkar vara precis en sådan spelare som passar väl in i detta laget. Värdelöst positionsspel, yr som en höna och vimsig som en 90 åring på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-02-12 14:39
Lite till angående straffen....

Den är minst sagt soft som sagt. Däremot är Penningtons kapning mer klar och den blir inte straff.

Kan man då säga att tur och otur jämnade ut sig ? Om svar JA på den frågan varför kom vi då ur detta som förlorare trots allt ? ;)
Leeds United WhitesMOT
2018-02-12 12:37
Klich och TC kom inte överens säger Klich här. Behöver kanske inga högskolepoäng för att gissa det men dock.
Leeds United WhitesMOT
2018-02-12 12:17
@Kristoffer:


Krävs en fotbollshjärna för det. Något O´Kane inte har.

Leeds United WhitesMOT
2018-02-12 12:15
Sten // Det är straff även om den är jäkligt mesig. Behöver inte flyga benflisor för att det ska bli straff. O´Kane ska inte sticka in benet och ge deras spelare möjligheten att trilla över det. O´Kanes speluppfattning i situationen är problem nummer 1. Nästa är att fotbollen blivit så hederslös att spelarna redan innan kontakt tänker på att slänga sig är problem nummer 2. Detta är ett perfekt exempel i debatten videogranskning eller inte. En del säger att det skulle döda fotbollen. Ja det är möjligt men då får vi också räkna med att besluten blir därefter. När det händer live så är det som du säger solklart. Samma uppfattning som domaren har där och då alltså. Ekuban och Sacko. Absolut kan man tycka att dom borde gjort mer. Men vad hade dom att jobba med ? Bollen måste ju levereras rätt också. Wiedwald.... håller inte med att han kan lastas för nåt av målen. Visst kan han ta båda men då måste precis varenda fiber i honom klicka helt rätt och stå rätt från det att hjärnan inser vart den ska skicka kroppen. Framförallt straffen. Skulle säga att även om han visst vart den skulle komma hade han haft svårt att hinna ner. Bollen är slagen på värsta stället för en målvakt att hinna ner skulle jag påstå. Såna tar dom bara om dom tokchansar. Första målet anser jag det är bättre att ifrågasätta Roofe och De Bocks fjolliga försvarspel. Framförallt Roofe.Han bara slutar följa. Plus O´Kane och plus alla andra bolltittare runt Sharp. Rent ut sagt uselt försvarspel rakt igenom. Weidwald försöker iaf. Resten sätter honom i skiten.
Leeds United stonefree
2018-02-12 12:13
Det är ju det som just nu är det stora problemet. Vi har värvat alldeles för mycket sedan i somras under kategorin kvantitet, det är ju fortfarande endast Saiz som håller hög klass. Forshaw och DeBock är okej, men det är ju inga kanon värvningar, än så länge. Tror vi har köpt/ lånat in uppåt 25 spelare och bara en som visat sig riktig bra på plan, men han har istället lite Suarez problem istället, vilket ju inte är så bra. Det håller inte. Hernandez orkar han en säsong till? Hur ska vi ersätta honom annars? Det kommer att kosta flis!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-02-12 12:01
Stonefree //

Hernandez har varit skadad i veckan och inte hunnit träna så mycket därför var han bänkad och Roofe spela. Ekuban nyss tillbaka från skada och hans första minuter på planen svårt att säga bu om honom då han visat prov tidigare på rätt bra spel förutom att han varit mållös. Jag tror Heckingbottom kommer visa sig vara väldigt bra för oss sålänge han har något att säga till om gällande nyförvärven och vilka som ska vara kvar. Låter man Orta ta allt så får nog Heckingbottom skulden för det tillslut som Christiansen.

Om man ska lita på eller tolka det Orta och Radz säger så kommer det inte bli massor av värvningar i sommar och dom kommer gå på kvalitet istället för kvantitet och att första sommaren var att täcka många luckor som saknades (detta är väl bara vänta o se ifall det ens stämmer)
Leeds United WhitesMOT
2018-02-12 11:46
@Kristoffer:


Kanske inte hans förstaval till säljvideo :)))
Leeds United Kristoffer
2018-02-12 11:44
O'Kane hade ju inte behövt gå in så tufft i den situationen som ledde fram till straffen. Hade det inte räckt med att han följt med spelaren ned mot kortlinjen och blockerat så att denne inte kunde få in bollen framför mål?
Leeds United stonefree
2018-02-12 11:33


Jag undrar mest om Mr. Hickenbottom kommer att få stanna speciellt länge. Inte för han är dålig, det tror jag innerst inne inte TC var heller. Problemet är mycket större än så. Det är spelarna som inte håller måttet, självklart kan man få enstaka spelare att lyfta sig över sin egentliga nivå ibland. Men vi har ju mer eller mindre ett helt lag av fullständigt odugliga spelare. Vi hade kanske förtjänt att få med oss en poäng i lördag. Men det med att förtjäna något och att få med sig det, är ju helt olika saker.
Ta matchen i lördags:
Jag börjar lite bakifrån, in kommer Ekuban och Sacko, de prestera absolut ingenting och då menar jag absolut ingenting. Vi ligger under med 2-1 och efter de 2 byten har vi knappt något som kan liknas vid ett ordentligt anfall.
Skicka iväg dom båda två åt h.....
Straffen? Först när jag såg den, tyckte jag den var klockren, men ju mer jag tittar, så är jag till 99% säker på att han rör honom inte. O`Kane gjorde en katastrof match, men var det egentligen han som skulle jaga boll i det läget, han hade ju en gubbe, som dessutom hakade upp honom när han vände runt och skulle springa efter bollen, alla andra stod ju och sov. Så i en dålig prestation över hela matchen sett, tycker jag inte att han ska lastas för straffen.
Forshaw gör det okej, men i ärlighetens namn, så tror jag han undrar vad det är han har kommit till för lag. Philips kommer att ge honom gråa hår inom en månad om han fortsätter i laget. Min fråga är kan man bli sämre än Philips? Svar ja. Roofe, han är en vandrande katastrof och har varit så sedan hans hattrick, för snart 100 år sedan, jag förstår inte att han får spela förre Hernandez. För Leeds är ingenting framåt utan Hernandez på plan, han har ibland förmågan att ställa till det för sig, men det väger han upp många gånger om med sina fina passningar i anfallet.
DeBock är okej, men det är inte mycket mer än så, han var ifrån sprungit flera gånger, det är ju ingen framtids back, det är säkert.
Wiedwald i målet? Ja det var en bra träff han fick på Sharp, men vad fan han stod ju där, en bra målvakt hade fått på näven på den och straffen gick 1 meter ifrån honom, men straff är straff, men han borde ju ha hunnit ner.
Dallas fungera inte som höger back, tyvärr. Pennigton och Pontus borde ha haft mer koll på Sharp innan första målet, även om det var en nickskarv från O`Kane.
Alioski springer aldeles för mycket på onödiga bollar och han är överallt där han inte ska vara, eller så ligger han på backen och gestulera till domaren.

För det Sheffield vi möte är i princip samma Sheffield som spelade League 1 för ett år sedan. Det enda vi behövde göra var att neutralisera Sharp från första sekund och det vet vi ju hur det gick.
Jag tror vi vinner på lördag, men sedan springer vi in i ett getingbo med matcher mot väldigt bra motstånd som Derby och Middlesbrough borta Brentford och Wolves hemma, men alla 5 lagen ligger förre oss i tabellen.
Annons: