/england/leeds/forum/162.aspx/england/leeds/forum/162.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United terry cooper
2018-02-15 18:56
Thom //

Jämförde inte Bridcutt som central mittfältare utan som spelaren Bridcutt.
Har aldrig sett storheten med Bridcutt.
Han var okay när han först kom till klubben men då var det lätt att briljera.
Förra säsongen spelade han 22+3 o i hur många matcher var han bra ?
Inte många. Han var skadad under hösten , när vi var som bäst.

När säsongen började hade vi O Kane , Phillips , Klinch , Vieira o Bridcutt.
Efter det Bridcutt presterade 16/17 så tyckte jag att O Kane var bättre än han.
Vieira o Phillips var bättre att satsa på än han pga deras ålder o det man läst om
Klinch så trodde jag att han skulle vara klasser bättre än Bridcutt.
Nu efteråt är det ju enkelt att dömma.
Skulle bara vilja ha kvar Vieira av de 5 o in med kvalitet.

Taylor. Var förlorad för länge sedan.

Bartley. Han var ju på lån. Tror inte han vill komma tillbaka.
Han trodde nog att han skulle kunna slå sig in i Swanseas startelva.

Green. Var synd att han gick.

Wood. Åxå synd att han gick men vi hade inte mycket till val där.

Varför de inte blivit ersatt är ju en bra fråga.
Fanns väl de som trodde på de som kom under sommaren.
Det undras om Alioski , Saiz , Grot o allt vad de heter som kom under sommaren , blivit bättre under sin tid i Leeds.
Svårt att avgöra , man vet ju inte mycket om dem före de kom till klubben.
Tror inte de blivit sämmre o det säger väl en hel del.
Tror inte TC var så dålig egentligen men med det matrialet så....
Att dagens trupp är sämre än den vi hade förra säsongen är helt klart.
Och då levde vi på att Wood öste in mål o Green , Jansson o Bartley höll ihop försvaret , inte på att vi hade ett bra spel.
Hoppas vi någon sommar går inför att köpa kvalitet.
Leeds United WhitesMOT
2018-02-15 14:24
Kristoffer //

HAHAHA

Var på väg att skriva det faktiskt ;)

Men tänkte att om Klich hade fått vara kvar så hade vi klarat oss utan Bridcutt faktiskt. Klich som den kung han är hade tagit hand om det defensiva fältet helt själv !! ;)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-15 13:25
sportcarl// Wood, sorry.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-02-15 13:11
@WhitesMOT:


Bredvid Klich menade du väl?
Leeds United WhitesMOT
2018-02-15 12:28
För det första tycker jag det är helt vajsing att jämföra Bridcutt och Forshaw. Det är 2 olika spelartyper. Bridcutt är utpräglat defensiv. En fattigmans Kanté. Forshaw är en spelfördelare.

Släppet av Bridcutt är ett av säsongens stora misstag. Ännu ett bevis på TC´s och Orta´s fingertoppskänsla. Bridcutt och Forshaw hade tillsammans varit ett utmärkt par på det defensiva mittfältet i ett 4-2-3-1.

Wld Wld
2018-02-15 12:25
Leeds United sportcarl
2018-02-15 11:51
Stonefree09:25. Levererar inte Forshaw mer än Bridcutt gjorde i Leeds så blir iaf jag besviken. Då går jag mycket på prislappen.
Wld Wld
2018-02-15 11:49
Leeds United sportcarl
2018-02-15 11:07
Thom 03:16. Instämmer med dig att Lasogga inte är en värdig ersättare till Green. Inte heller Wiedwald har lyckats ersätta honom fullt ut
Leeds United Rodell
2018-02-15 10:54
Värvningarna över sommaren har inte varit någon höjdare och jag tror Orta ryker innan Heckingbottom ifall det skulle bli så en sommar till.

Ibland blir det en miss och Green var bra för oss andra halvan förra säsongen och Wiedwald har blandat och gett men så blir det ibland. Där har man iaf försökt att ersätta. Gällande Wood och Taylor så försökte man inte ersätta dessa i somras. Bridcutt tyckte väl ingen att dom behövde ersätta då TC ansåg att dom vi har i laget var bättre än honom och därav hans bristande speltid på försäsongen och att han va utanför laget innan han gick till Forest.

Orta måste lyckas i sommar annars överlever han inte till december för gällande TC och spelarna just nu så håller nog Radz ett öga på honom.
Det är iaf min uppfattning efter hans intervju med Phil Hay och intervjun på LUTV.
Wld Wld
2018-02-15 10:42
Leeds United stonefree
2018-02-15 09:25
Att säga att Forshaw är x antal gånger bättre än Bridcutt?? Bridcutt spelar i dag i ett lag som fallet ihop totalt när inte han är med. Forshaw gjorde en bra debut hos oss, men de 2 sista matcherna hade mycket att önska. Bridcutt har på sina 21 matcher den här säsongen 1285 rätta passningar, det är väldigt bra. Han var jävligt bra när han spelade gos oss, han åkte på en skada och hade lite svårt att komma tillbaks, vad gör man då med sin lagkapten, man försöker väl skynda långsamt!! Eller hur? Nej inte i Leeds, ut på gatan bara! Inget ont om Forshaw, men han har mycket att bevisa. Det samma gäller DeBock, hans sammanlagda betyg imponerar inte, men vi får ge dom tid och fortsätta tro på dem. För Forshaw såg inte roat ut i lördags mot Sheffield och DeBock blev frånsprungit ett antal gånger. De behöver nog 6-7 matcher till innan vi kan ge domen
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-15 03:16
terry// Vilka centrala sopor har vi ersatt Bridcutt med då? Mig veterligen ingen, innan Forshaw nu kom in. Likaså med Taylor. Det tog 6 månader innan vi ersatte honom med De Bock. Bartley har vi forfarande inte ersatt. Green ersatte vi med en skakig tysk som inte på långa vägar visar samma stabilitet som Green. Han har hämtat sig något efter sina många fatala misstag i början av säsongen men fortfarande känns han lite som en säkerhetsrisk. Inte den målvakt man hade hoppats på skulle komma in och ersätta en av våra bästa spelare förra säsongen. Sen tycker jag fortfarande inte att Lasogga är en värdig ersättare till Green. Nu har han faktiskt varit en av få spelare som visat lite kämparglöd de senaste matcherna så kanske får jag äta upp mina ord men över hela säsongen så här långt, så nej. Han har fortfarande chansen att bevisa mig fel genom att börja bomba in mål som tar oss tillbaka till play-off. Lite salt och peppar på min keps och det funkar fint. Duke// Alioski började säsongen bra. Det är 4-5 månader sedan nu. Han har inte visat mycket mer än väldigt små ljusglimtar de senaste 15-20 matcherna och det håller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2018-02-14 23:25
Bridcutt har vi väl ersatt.
Många gånger.
Så många sopor som vi tagit in.
Svensson,s
2018-02-14 21:39
fint med 3 tv matcher i rad ,visas på tv 3 sport och Viasat sport.
Enligt Luss uppdateringar
Leeds United sportcarl
2018-02-14 21:18
Alioski behöver vilas och även Pablo som fått dra för tungt lass med Saiz dumma avstängning plus andra avstängningar och skador och spelare som fått chansen men inte tagit den, så har det blivit som det blivit. Hoppas på en vändning gärna mot Bristol och annars när Saiz kommer tbx
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-02-14 21:05
Matchen mot Bristol C visas på Viaplay på Söndag.
Alioski var bra i början av serien precis som hela laget men vi blev avslöjade av Millwall tyvärr med stenhårda spelare av brittisk kaliber o är det då en domare som inte blåser i första taget o själv har spelat lite lägre divisioner med mycket kamp.Då är våran Alioski den som har det svårast med sina filmningar osv. (Sönderscoutad).Kan vi ta en trepoängare mot Bristol C då är vi med igen o får tillbaka en del spelare efter avstängningar o kanske någon ifrån skada.
Marching On Together Boys and Girls
Leeds United Linus.M
2018-02-14 20:22
Mina tankar om Radrizzani som jag skrev ihop igår. Kunde tagit upp mycket mer men fick räcka så, någonting är ju bättre än ingenting...

eller nått :)
Leeds United sportcarl
2018-02-14 20:14
Att Bridcutt och O Kane har PL matcher i bältet har de inte som helhet visat i Leeds, med facit i hand är de mediokra champonshipspelare, hoppas verkligen Forshaw inte går i deras spår utan kan dominera i Leeds match efter match och visa riktiga ledaregenskaper
Leeds United Rodell
2018-02-14 20:07
Linus.M // Ja, absolut har vi det en halv säsong försent bara :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-02-14 20:05
@Rodell:


Ha! Det hade jag missat, hur f-n då? ;) Faktum kvarstår dock, vi har ersatt Bridcutt.
Leeds United Rodell
2018-02-14 19:53
Linus.M //

Inte för att vara jävlig med Bridcutt har också 30 matcher i PL på sitt CV :)
Sen börja Orta hos Middlesbrough december 2015 så han va med dom en halv säsong i championship och hans värvningar under året i PL va under all kritik tyvärr.
Leeds United Linus.M
2018-02-14 19:08
Thom// Ok, tack! Då förstår jag bättre. Sen håller jag inte med dig i allt, t.ex. när det gäller Wiedwald/Alioski osv men det hade ju varit konstigt om man var överen som allt :) Sen ljög han inte om hur de fick fram emblemet, de tillfrågade fansen via en survey. Dock nämnde de inget om någon nytt emblem, skulle dock inte kalla det att ljuga. Sen har ju han ändrat sig och bett fansen skicka in förslag, tror du det hade hänt med tidigare ägare? Massakerade Middlesbrough? Om inte jag har helt fel här (vilket jag kan ha?), så tog ju Orta upp Boro i PL. Och snälla, inte bara mot dig Thom, men misslyckats med att ersätta Bridcutt? Bridcutt har ju medelmåtta tatuerat i pannan. Forshaw verkar ju vara tusen gånger bättre t.ex, och han har ju PL erfarenhet. Så att vi inte har "ersatt" Bridcutt tycker jag blir löjligt.
Leeds United Duke
2018-02-14 18:28
Väldigt mkt gnäll på spelare men samma spelare ledde ligan efter sju omgångar. Alioski var suverän i början på säsongen men har varit dålig senaste månaderna men det finns potential klart han ska spela. Dallas som ytterback har jag varit tveksam till hela tiden fungerar inte. Laget på söndag: Felix Anita Pj Penny Bock Viera Forshaw Phillips Alioski Lasogga Pablo
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-14 17:57
Linus// Nej, och jag tror du vet vad jag tycker om Radz vid detta laget. Trots flertalet misstag så anser jag fortfarande att han är bra för oss. Jag tror på riktigt att han vill det bästa för Leeds United och han har också gjort många bra saker för klubben. Saker som han inte gjort bra är att exempelvis anställa en alldeles för orutinerad tränare i TC. Detta såg jag och många andra för flera månader sedan. Ett annat misstag är att ha tagit in Orta som mer eller mindre massakrerade Middlesborough och nu är påväg att göra detsamma med Leeds. Andra misstag är att vara delaktig i att ha värvat in Cibicki, Sacko, Klich, Alioski, Anita, Wiedwald, CBJ för att nämna några. Misslyckats med att ersätta Green, Taylor, Bartley, Wood och i viss mån även Bridcutt. Totalt missförstått grejen med Leeds United genom att ta fram ett av världens fulaste emblem och sedan ljuga om hur man fått fram det. Misslyckats med att få ihop ett slagkraftigt lag och vi går emot en mittenplacering. Men till hans fördel finns ju Elland Road, Forshaw, Roberts (när han väl kan spela), U23 som verkar kommit igång, organisationen, ja allt runt omkring känns mer proffsigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-14 17:12
krelleg// Nja, men han är på god väg ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United krelleg
2018-02-14 16:05
@¤Thom Mattsson¤:

Jämfört med våra tidigare ägare? :)
Leeds United Linus.M
2018-02-14 16:04
@¤Thom Mattsson¤:
Huh? Så du menar att han skulle förstått att Roberts skulle skada sig på träning?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-02-14 16:01
Mycket ”otur” och misstag under Radz första säsong som ägare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-02-14 15:25
Roberts värvades ju småskadad som Kristoffer skriver, att han sedan får en "setback" är ju bara ren otur...
Annons: