/england/leeds/forum/132.aspx/england/leeds/forum/132.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United stonefree
2018-01-30 11:13
Jag såg de bock mot Millwall, han var okej, med framme några gånger passade ju till ett av målen. Trött som f.. sista 20. Vi får se efter lite fler matcher vad han presterar. Forshaw var ju bra i PL, han är definitivt en sån vi behöver på mitten som förhoppningsvis kan hålla och fördela bollarna. Så vi kan avlasta våra mittbackar lite. Det värsta är väl att alla räknar med att han ska var en frälsare, den bördan kan bli tung! Det blir ju ett derby i kväll Hull ligger endast 1 1/2 timme från Leeds. Alla lag i och runt Yorkshire har ett mål och det är att slå Leeds, sedan är allt annat skit samma. Hoppas på vinst, mest för att allt annat gör att vi glider ännu längre placerings och poäng mässigt iväg från 6:e platsen! Jag letar fortfarande efter priset som sattes på grabbarna från Peterborough. Men det där klubbmärket och allt Leeds gått igenom i januari så finns det 10000 tals inlägg överallt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-30 10:38
Stonefree //

Håller helt med där, för varje år så blir det mycket tuffare. Priserna kommer också öka för varje år då det ramlar ner mer pengar i Championship. Varför slåss vi inte när vi har chansen varför gör aldrig vi några rejäla satsningar eller chansningar... speciellt när vi varit nära i 2 januari fönster.

Förhoppningsvis ser klubben de bock och forshaw som dessa herrar som ska vända trenden och vi ska avsluta säsongen med en jävla massa vinster.
Leeds United krelleg
2018-01-30 10:12
@Lindholm:

Känns som att vi haft en hel del floppar även från de brittiska öarna.
Leeds United Duke
2018-01-30 10:11
Tippar 2-0 Leeds som varit i Spanien och laddat.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-01-30 09:25
Vinner vi inte ikväll, då blir det en tuff tid i Leeds för visa. Det känns så konstigt med alla dessa framtids värvningar! Lite som vi ger oss i kampen om PL. Förra säsongen gled det oss ur händerna med en formsvacka som hete duga på slutet, vilket var synd. Men nu känns det lite som vi gett upp. Lek med tanken att t.ex Newcastle -Stoke och WBA åker ut och Wolves -Cardiff - Bristol C lämnar. Inte troligt. Men vem räknade med Huddersfield förra säsongen. Då slås vi med vi Newcastle -Stoke-WBA -Aston Villa- Fulham - Middlesbrough- Derby - Sunderland- Hull plus någon/ några överraskningslag om 6 platser. Om man tror det blir lättare med åren. Tror att Championship kommer att tillhöra topp 5 i Europa inom några år!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Lindholm
2018-01-30 09:24
Intressant spelare men blir säkert inte av.
Leeds United Lindholm
2018-01-30 09:14
Jag ser hellre att vi värva en spelare helst från de Brittiska öarna men iaf som har spelat här. Det är när vi värvar spelare från andra ligor som de oftast bli floppar. Dessutom känns det som att det för mycket pengar att lägga på en spelare man inte ens vet om han kan leverera i England.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-01-30 09:07
Jahaja, resultat ikväll? Tippar 2-2.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2018-01-29 22:54
Pontus kostade 3.5m.
Leeds United stonefree
2018-01-29 22:07
Tobbe O Jag tror inte på den affären och £3,5 mille, det var ju vad vi gav för Saiz och endast £500k mindre än Pontus. Men med den där Orta, vet man aldrig. Jag tror att han är den som sänker Leeds den här gången. För det finns alltid någon! Först Ridsdale, Sen Bates och efter det Cellino. Så får man en ägare som alla tror stenhårt på, vad händer då? Jo en idiot till sportdirektör i Orta, verkar var den som styr det mesta i fel riktning, tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2018-01-29 21:01
3,5 mille sägs priset vara för Mbakogu. På pappret känns det sanslöst mycket för en kille som gjort 18 mål på 103 matcher i Serie B (en säsong serie A tror jag). Luktar ny floppvärvning a la Orta.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-29 18:18
Stonefree// Jag lägger hellre 7mille på marriott än på mbakogu men vill bara säga att jag inte säger emot det du säger mer fundersam över hur du fått dom uppgifterna. Vi har haft scouter på pboros 7-8 senaste matcher och deras ägare har värderat marriot till 6m som då enligt Phil hay ändå är nära klubben borde rimligtvis ha någorlunda rätt i det han säger (inte alltid) säger att Leeds tycker det är för högt för honom. Jag personligen tycker priset är rimligt och om Wood går för 15m då borde inte 6-7m för ligan under för en som gör så många mål vara dyrt. Men dom uppgifterna du har så borde roofe ha gått till et jäkla överpris när vi köpte honom
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-29 17:56
Rodell //

Håller med. En avig jäkel till vänster som verkligen kan göra sin gubbe har vi saknat sedan Gradel.
Leeds United stonefree
2018-01-29 17:39
Jag har börjat leta, men jag har endast hittat deras värde som spelare när säsongen började Då låg Markus Maddison på £ 675k Och Jack Marriott hade ett värde på marknaden på £315k Men jag får försöka senare, jag utgår väl som alla andra utifrån de priser som klubbarna går ut med, men om ett div 1 lag säger ett pris och PL lagen börja visa intresse då höjs ju priset rejält! Är 100 på att första gången jag såg det var i början av dec i YEP och att McCann sa att han skulle inte släppa dom för under £2,5 mille styck!. Vilket då kan anses var en skaplig höjning på deras värde. Om det så stämmer att McCann har sagt det, hur ska jag kunna veta det. Men då var det en rimlig summa, till och med lite hög. Det var ju i December och i cupen som de verkligen visade framfötter. Det fattar väl alla att McCann inte har satt ett pris på £7 mille på en spelare som för 5 månader sedan tingade ett pris på £315k, det ju priser som har trissats upp, Jag vet att Crystal Palace var väldig intresserade och lag ett bud, men aldrig att det var £7mille Leeds har kopplats ihop med upp åt 5-6 forwards bara i dag, en utav dom var en Mbgugo från serie B till ett pris av £7 mille, det tror jag definitivt är ett överdrivet pris, för en spelare som har gjort 5 mål på 17 matcher i en serie som är mycket, mycket sämre än Championship, men då det gäller Leeds vet man aldrig. Men om man utgår ifrån att det skulle vara sant, vart skulle du lägga dina £7 mille? På Mbgugo eller Marriott? 90% av alla de spelare som Leeds har knutit till sig de senaste åren har ju varit helt okända och visat sig vara skit! Det är ju bara Pontus och Saixz som står för klass, några som Hernandez och Ayling är väl ok, men håller ju inte toppklass i Championship. Jag ska göra allt min makt att hitta vad McCann sa för pris, när det kom på tal första gången!
Länktips:
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-29 17:29
Whitesmot/// Ja, hoppas pennington nu visar sig vara lika bra som Bartley förra året nu när han får chansen på riktigt och att foreshaw verkligen blir den som håller ihop laget. Jag hade hellre sett oss ta in kanske en ordentlig vänsterytter i detta fönster istället för t.ex en anfallare som det sagts att vi kikat på
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-29 16:16
Stonefree/

Okej, jag undrade hur du får reda på dessa siffror bara (inte prisutveckling), hur du vet att han/dom kostar si och så mycket när det finns olika instanser som dementerar detta för det priset du säger i dagens marknad låter helt otroligt och väldigt konstigt att ingen klubb har mött detta. Att leeds skulle betala mer för en Saiz än t.ex maddisson som på pappret är bättre och billigare t.ex.
Leeds United stonefree
2018-01-29 16:04
Priset i början av december låg på runt £2,5 mille per styck i början/mitten på december. Jag får väl börja gräva bakåt. Men det måste finnas någon mer härinne som kommer ihåg det! De var ju uppe som fan 2-4 veckor innan fönstret öppnade!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-01-29 15:40
@Rodell:
Nä, som vi pratat om innan så är länken upp till anfallet betydligt viktigare och förhoppningsvis är Foreskin lösningen. Han och även att vänstersidan med Bocken blir mer balanserad. Bara det att vi har en vänsterfot som kan slå en boll längst med linjen är ett stort steg framåt. Jag är långt ifrån ett fan av Lasogga men jag kan samtidigt se att om han bara sätts i läge och lägger lite manken till så har vi en ordentlig anfallare för denna nivån.
Leeds United Rodell
2018-01-29 15:26
Stonefree/

Skulle gärna vilja veta vart du får dina priser ifrån på spelarna som uppenbarligen är något helt annat än vad media beskriver och också folk närmare klubben. Att få båda dessa för 5m när roofe från League 2 gick på runt 3m låter fortfarande helt osannolikt.
Leeds United stonefree
2018-01-29 14:58
Rodell: Hade vi låst affären med de två i december hade vi fått dom båda för runt £5 mille, sedan gjorde de några riktigt bra matcher runt årsskiftet, då steg värdet rejält på Jack Marriott, då några PL klubbar plötsligt visade intresse. Men som alltid är Leeds fega och sega när det gäller fynd. För ingen i Leeds ska komma och säga att de inte hade fått tips tidigt om grabbarna. Tror gärna de hade gått till Leeds då. De hade inte behövt flytta eller nått bara bytt klubb. Phil Hay är en lite av en springpojke i Leeds , springer runt ER dagarna i ända och skriver många gånger det Leeds vill han ska skriva! Jag tyckte han har blivit en grå kopia av sig själv. Han var mycket vassare i sina kommentarer för!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-01-29 14:58
Rodell: Hade vi låst affären med de två i december hade vi fått dom båda för runt £5 mille, sedan gjorde de några riktigt bra matcher runt årsskiftet, då steg värdet rejält på Jack Marriott, då några PL klubbar plötsligt visade intresse. Men som alltid är Leeds fega och sega när det gäller fynd. För ingen i Leeds ska komma och säga att de inte hade fått tips tidigt om grabbarna. Tror gärna de hade gått till Leeds då. De hade inte behövt flytta eller nått bara bytt klubb. Phil Hay är en lite av en springpojke i Leeds , springer runt ER dagarna i ända och skriver många gånger det Leeds vill han ska skriva! Jag tyckte han har blivit en grå kopia av sig själv. Han var mycket vassare i sina kommentarer för!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-29 14:48
Varenda presskonferans med TC är samma sak, prata med Orta, det är Orta som vet det, Jag måste ta det med Orta. Känns inte riktigt som TC har något att säga till om och det gör nog så han inte heller kan prestera fullt ut som tränare. Han måste ju få säga till vilka spelare han vill ha för att få det fungerande....

Minns när Pep o Monk besökte matcher och satt och titta på u23 osv, gillar inte idén med en sportchef
Leeds United Rodell
2018-01-29 14:27
Whitesmot //

Är det verkligen en prio? anfallare jag tycker det finns fler platser på plan där vi inte räckt till som behövs förstärkas före. Vilket forshaw värvningen är riktigt bra för kan jag tycka för där har vi inte riktigt räckt till.
Leeds United WhitesMOT
2018-01-29 14:19
Kommer inte bli nån mer anfallare. Lasogga it is.
Leeds United Rodell
2018-01-29 14:11
stonefree //

Vi hade inte fått Marriot och maddison för det då pboro värderar bara Marriott till 7£ och därför vi inte köper honom för att är en för dyr chansning enligt Phil Hay som fått det från klubben
Leeds United stonefree
2018-01-29 14:06
Inte i fan kostar han £ 7 mille. Han spelar i Serie B i Italien. Jag tror priset måste var £1 mille. För £7 hade vi fått båda Marriott och Maddison från Peterborough.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-01-29 13:05
Kristoffer // Enligt Gazettan så ska det vara att han kommer i sommar. Men har florerat rykten om prislapp på 4m och 7m. Får se ifall det ligger någon sanning i detta. Helt onödigt att köpa en spelare nu för att han ska komma i sommar. Då rustar vi verkligen för en ny Championship säsong
Leeds United Kristoffer
2018-01-29 12:51
Så vi ska köpa Jerry Mbakogu för flera miljoner och sedan inte använda honom förrän till sommaren?
Leeds United Rodell
2018-01-29 12:14
From Italy: Leeds United have rough agreement to sign 25 year old striker, after he impressed at the weekend. http://sportwitness.co.uk/leeds-united-agreement-principle-sign-forward-fee-agreed/ … #lufc #mot


Gazzetta have it differently.

They say Leeds are holding a meeting with Carpi in Milan to agree an Mbakogu move for €7m.

It's also stated the striker would stay where he is until the summer, which would suggest he's a Lasogga replacement.
Leeds United krelleg
2018-01-29 11:45
Två nya podavsnitt från The Square Ball kom i helgen, värt att lyssna på! Någon som har någon annan LUFC-podcast att tipsa om?
Annons: