/england/leeds/forum/1226.aspx/england/leeds/forum/1226.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Rodell
2015-02-02 13:23
Austin tränar på Torp Arch sägs att han också inte vill lämna Leeds, så änsålänge är det bara rykten som florerar. Tycker han är en viktig spelare för laget men som sagt Warnock va viktig och än sålänge så fyller ju Taylor ut hans skor ypperligt förhoppningsvis håller han säsongen ut. kanske Sloth kan ta austins plats vi behöver fysik i tyngd på mitten är väl det som Redfearn tänker på när han vill behålla austin jag tycker han ska vara kvar hellre det än en otestad serie b spelare.
Leeds United Danne K
2015-02-02 13:16
Bradford ute efter Tonge
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-02-02 13:08
summan 500 är från samma källa som först bekräftade dealen igår och det var skysport, Wigan verkar desperata fick ju först ett bud rejected, men är bara tacka och ta emot, om jag inte minns fel gav vi 350 för honom för några år sedan när han kom från brann, han lär ju inte bli yngre och bättre, och går han så är det bara att önska honom lycka till, en sak är säker släpper vi honom i sommar lär vi inte få ett öre och står med skägget i brevlådan, förnyar vi kontraktet finns det de som kommer klaga över det med och undrar vd vi skall med träben till, för mig är valet givet, släpp honom, vill han inte gå utan kämpa för en plats så fr han väl göra det, dock finns han inte med i mina framtidsplaner men jag är varken tränare eller ägare
Leeds United lufc4ever
2015-02-02 11:51
@Duke:


Ingen aning, det är den siffran som springer runt bara.
Leeds United Kristoffer
2015-02-02 11:48
10.41am: Former Leeds United coach Dave Hockaday has returned to football after joining Steven Pressley’s backroom staff at Coventry City.
Leeds United Duke
2015-02-02 11:39
£500K tror jag knappast vi blivit erbjudna.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-02-02 11:36
Jag förstår inte ilskan på nätet över möjligheten att Austin ska säljas?
Att få 500k för en spelare som har några månader kvar på kontraktet, snart är 30 år, skjuter som en gödselspridare och har en passningsfot som påminner om en julgransfot ser jag som rena lyckodraget. Kan det sen även bidra till att vi lyckas häva embargot till sommaren så är det en no-brainer.

Om jag fattat det rätt så har Austin spelat falsk 10:a eller va fasen man nu kallar det i vårt 4-2-3-1.
Iaf....den positionen känns det som att vi verkligen har alternativ för. Alternativ som i min värld borde passa bättre. Adryan och Mowatt kan jag se där och kanske även Sloth. Kan man sen få Ngoyi att passa in sidan om Cook så kan man även spela Murphy på Austins plats. Det är egentligen mer rätt för Murphy än att han nu går som defensiv.

Så ta dealen och spring säger jag.
Leeds United Kristoffer
2015-02-02 11:08
@Linus.M:


Jag la in Leon Wobschalls tweet. Han hade också gått på den.
Leeds United Linus.M
2015-02-02 11:06
Kristoffer// Vi gjorde samma miss :) Woolford dealen kommer inte hända, enligt YEP.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2015-02-02 10:56
enligt Sky är austin klar för Wigan....... skrev ut det alldeles nyss på twitter.... se om vi får någon bekräftelse eller någon som dementerar det... men han är nog förlorad! Redfearn har inte mycket att säga till om verkar det som.. Ipswich snor väl sharp i elfte timmen med säkert...... Cellino gör säkert mycket bra för klubben ekonomiskt osv men han måste verkligen överlåta det andra till Redfearn... annars kommer laget aldrig komma någonstans. Billy Sharp har ju gått ut och sagt att Cellino måste hålla sig borta från laget och låta dom sköta sitt så kommmer detta gå bra! Visar ju att han blandar sig i alldeles för mycket. Pearce har ju efter han lämna gått ut och kritiserat det som händer i klubben och att det går ut över spelarna alldeles för mycket... Inte mycket som står rätt till bakom kullisserna och förstår att spelare vill lämna när det så pass jobbigt att spela för klubben att man inte bara kan tänka på det som händer på planen.
Leeds United Linus.M
2015-02-02 10:49
I torsdags så sa Redfearn att han hade blivit försäkrad om att Cellino inte kommer sälja Austin. Idag så säger Sky att han är klar. Det är detta som är problemet med Cellino. Lögner på lögner, mot fans och även Redfearn.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-02-02 10:34
Ett skämt om vi säljer Austin och köper Cani. Cani som är 1.92m lång och är en sämre version av Matt Smith, som vi sålde i somras.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-02-02 10:25
Kommer att krävas mer än 44 poäng i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-02-02 10:24
Phil Hay @PhilHayYEP · 5 min för 5 minuter sedan

Whispers this morning that Bradford City are interested in signing Michael Tonge. #lufc

Kan ingen vara intresserade av Norris?
Leeds United Kristoffer
2015-02-02 10:23
Härligt att vi hämtar fler av Catanias reservlagsspelare (Cani). De ligger ju ändå på nedflyttningsplats i Serie B. En liga som är jämbördig med League One.
Leeds United Ballsmash
2015-02-02 10:18
Kan tillägga att det krävdes 44 poäng för att hålla sig kvar, dit har vi 12 poäng till, vilket betyder ett snitt på 0,6 poäng per match.
Leeds United Ballsmash
2015-02-02 10:16
Förra säsongen krävdes det 72 poäng för playoff, dit har vi 40 poäng till, vilket betyder att vi behöver snitta 2,2 poäng per match resterande matcher.

Alltid roligare att räkna uppåt!
Leeds United Ballsmash
2015-02-02 10:10
Matchen mot Boro borta den 21a sänds på sky sports! Vore trevligt med en hemmamatch som tv-sänds snart igen.

Underbar vinst i helgen!
Leeds United PutteBJ
2015-02-02 09:48
@Linus.M:


Jag tror inte Cellino säljer speciellt många spelare nu ;-)
Leeds United Duke
2015-02-02 08:58
Readfearn behålla Austin säljs han ändå är det inte bra. Vi har ingen på mittfältet med fysik så jag säger behåll och ev ge nytt kontrakt till Austin. Cani känns mkt tveksam hade varit vettigare att värva Kenwyne Jones.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-02-02 08:26
håller med thom, läge att casha in, vi får bedöma austin efter alla säsonger och inte efter några matcher nu som han varit ok men långt ifrån bäst, vi har ju fått in bamba och Taylor från start utan att tappa i kvalite, austin är långt ifrån oersättlig vi har många som kan ta den rollen mowatt adryan sloth. austin har i mina ögon 2 styrkor och det är som bollvinnare och när han kommer med fart, sedan har han en hel del brister men dom är onödiga att nämna, personligen tycker jag laget börjar ta form och att vi för första gången på flera år ser hopp i truppen, detta bygger på att vi har så många unga som äntligen fått chansen och som bara kan bli bättre, plus att vi till skillnad mot förra säsongen har en bra bänk som vi kan slänga in och det såg vi ju inte minst i lördags vad Sharp och antenuccic gjorde, detta lag är långt ifrån klart men jag ser ljust på framtiden,till nästa säsong ser jag att vi har en stomme på minst 6-7 man redan klara och som då är redo att leverera och håller i nittio minuter och det har vi inte haft sedan howson bechio snodgrass gradeldagarna, stommen jag syftar på är silvestri bamba Cooper Taylor byram Cook mowatt Sharp och antenucci, hoppas ytterligare någon kan stiga fram men bland de spelarna är inte enligt mina ögon austin morison norris tonge bellusci , skulle austin stanna gråter jag inte och skulle han gå gråter jag inte heller, men ser ärligt talat ingen framtid för honom utan ser det som med warnock en win win situation
Leeds United Linus.M
2015-02-02 08:23
@PhilHayYEP: We'll see what happens with Austin today. I asked around at #lufc last night and no one I spoke to was aware of a Wigan bid being accepted.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-02-02 08:17
Det är så man gör det i Leeds. När man äntligen har fått ihop ett lag som vinner matcher så börjar man sälja av det.
Leeds United Linus.M
2015-02-02 07:42
N'goyi är en defensiv mittfältare, han passar inte som nummer tio. Nu har Austin inte gjort en bra match i rad utan 3-4 matcher bra i rad. Redfearn säger att han inte vill sälja och ändå säljer Cellino? Woolford som ryktades in verkar ha stannar upp enligt reportrar i Millwall, även om den dealen inte är helt körd ännu. Adryan är ju min favorit men om vi ska tänka Championship så kan vi fundera på om han verkligen passar här? Sloth är ju utanför truppen totalt, Murphy har en defensiv roll där han gör det bra, N'goyi är defensiv mitt och Mowatt har redan en plats i laget. Varför ändra på ett vinnande lag som någon så klokt skrev här inför förra matchen, som inte jag tänkte på :) Skulle vi trots allt få in Woolford så kan jag tänka mig att få in £500k och sätta Mowatt/Adryan i mitten. Men det är väldigt svårt att sia om vi får honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-02-02 05:54
sportcarl//

Jag tycker en spelare som Austin, som ska vara en karaktärsspelare och en fighter inte är värdig den stämpeln. Framförallt för att han inte klarade av att vara kapten men också för att han bevisligen hamnar i enorma formsvackor som gör att han inte har ett rätt i 5-6 matcher i rad för att sedan göra en bra match och då blir höjd till skyarna. Sen är det tillbaka i samma lunk igen med nån halvdan insats följt av ingenting.

Hans kontrakt går ut i sommar så kan vi sälja honom nu för £500k så tackar jag i alla fall och tar emot. Tycker vi har bra cover där om jag ska vara ärlig. Mowatt, Adryan, Ngoyi, Sloth och Murphy kan väl alla spelas där liksom?
Leeds United sportcarl
2015-02-01 23:33
Är lite kluven till Austin, finns ju bara 2 alternativ casha in 500 000 pund på en spelare som har utgående kontrakt, eller förlänga, kanske han inte passar in i det nyaLeeds som formas med spelare som Cook Mowatt Adryan Murphy, Sloth Byram Ngoyi på mittfältet,blir han kvar verkar ju Linus bli glad, blir han såld borde Thom bli glad som jag har för mig kallade honom kapten ynkrygg när han inte ville bära kaptensbördan
Leeds United Danne K
2015-02-01 23:29
På Wikipedia står det redan att Cani är en leedsspelare...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Danne K
2015-02-01 23:21
Om nu Austin säljs ersätts han med någon ytter som det ryktas om och så flyttar man väl in Mowatt i mitten. Gillar Austin ibland och ibland inte. Svårt att sia om vad som är bäst. När han är som sämst har han inte många rätt i sitt passningsspel.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United footboll
2015-02-01 23:09
@footboll:


Samma tidigare denna kväll- ingen ork i klicket igen på leeds forum.....
Leeds United sportcarl
2015-02-01 22:59
nu är det väl bara norris och tonge och ev morison som skall ut av det gamla gardet, austin vill jag placera in i samma fack som Pearce och Warnock,, spelare som alltid ger 100% och helt klart i mitt tycke över norris och tonge och morison, men Taylor ersatte Warnock utan minsta problem liksom Bamba som endast spelat en match men är i min åsikt bättre än både Bellusci och Pearce, Austin plats återstår att se men jag vill gärna se Adryan där och kanske Ngoyi där, förhoppningsvis kommer det in någon spelare gärna yttermittfältare innan lånefönstret stänger
Annons: