/england/leeds/forum/1220.aspx/england/leeds/forum/1220.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 20:33
Linus//

Om jag är irriterad? Ja lite irriterad är jag. En försäljning är nu "nära", "klar", "100 %", "snart klar", "säkerligen", "förmodligen", - återigen.

Och jag skriver och kommenterar dina inlägg om jag vill va? Vad jag vet är det inte du som bestämmer om jag får kommentera dina inlägg eller inte. Eller för den delen vad som får och inte får skrivas här i övrigt.

Du verkar tro att bara för att du har nån konversation med några från Leeds på twitter så är du ITK om vad som händer i Leeds. Inget av det du sagt det senaste halvåret har stämt. Däremot så känns det som att de som stått bakom och trott på Cellino iaf lite fått vatten på sin kvarn då resultaten har kommit och det ser mer intressant ut än vad det gjort på väldigt länge.

Sen får faktiskt folk tycka och tänka exakt precis vad dom vill. Men som framförallt du gör Linus, att fokusera på vad som "kunde vara" och vad som "kanske sker" istället för på det som faktiskt händer "just nu" - är för mig irriterande.

Visst, Cellino kanske tvingas sälja imorgon, nästa vecka, nästa månad, om 1 år eller om 10 år - men jag är ganska övertygad om att du kommer få reda på det exakt vid samma tidpunkt som alla oss andra - när det blir officiellt och då är jag den första att lyfta på hatten! För det är jävligt lätt att klaga, det har vi sett, men att se att någon faktiskt gjort saker rätt och försökt att få ordning på en klubb som varit nere i den djupaste av alla djupaste hålor kräver sin man och den mannen var Cellino. Sen att han varit tvungen att gå över ett par lik på vägen var nog ett nödvändigt ont, vilket jag har 100 % förståelse för men om du Linus tror att denna klubben en dag kommer vakna upp och vara som vilken annan klubb som helst, i något sorts lugn och vardaglighet, så tror du fel. Vi är, och kommer alltid vara, Leeds United - klubben där precis allt är möjligt och ingenting är omöjligt.

Den dagen du förstår det, så kommer du också förstå varför Cellino troligtvis var/är rätt man för Leeds United.
Leeds United Linus.M
2015-03-27 20:06
Är du irriterad Thom? :) Du behöver inte läsa/kommentera mina inlägg om du ska fortsätta ditt dryga sätt. Tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-03-27 19:44
Vore ju skoj för Linus, vilka det blir spelar säkert ingen roll
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 19:23
Linus// Har vi blivit sålda igen? Nittonde gången i ordningen.. gött!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-03-27 18:35
Nu är en försäljning nära. @APOPEY: Appears to be a change in #lufc ownership statement. The football club is owned 88.9% by Eleonora Sport Ltd & 11.1% by Leeds City Holdings. @APOPEY: #lufc Of the 11.1% od the club owned by Leeds City Holdings, GFH Capital own 25 % whilst Eleonora Sport Limited own the other 75%.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-03-27 18:06
personligen är jag noll procent orolig för att våra ungdomar skall hamna utanför laget, däremot att de kan behöv vila någon match då och då är ok för att inte slita ut dom, de är ju sjukt bra och blir bara bättre, skall man spekulera så bör nog kanske Murphy och austin oroa sig mer, kanske ev wotton, vänstermittältare borde kanske prioriteras med,
Leeds United lufc4ever
2015-03-27 18:05
Vi kan hata FL hur mycket vi vill och vi kan tycka att det är bara jävla trams att MC ska behöva straffas för vad många tycker är en lumpen parkeringsbot i sammanhanget. Men faktum är att FL har bara följt sina egna regler. Och under dom faller MC och det han faller på har han dragit på sig själv. FL har inte sett till så att han hamnat i trubbel hemma i Italien. Sen att FL´s regler kanske inte känns helt genuina och kanske inte alla gånger följer vanliga lagar är ett helt annat kapitel. Läser ni mycket på Waccoe så är där en som kallar sig Matt52 har jag för mej. Han hade mycket kontakt med Cagliari fansen på deras största forum och enligt dom så "varnade" dom för just det vi nu håller på med. Massimo Cellino delar på fans. Älska eller hata och knappt nåt mitt i mellan.
Leeds United kungen
2015-03-27 17:52
Bra skrivet Thom!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-03-27 17:41
jag tycker att det känns totalt ointressant att spekulera hur de sett ut med en annan ägare, eller ganska ointressant att spekulera om vem som kommer ta över den dagen ev cellino säljer, en sak är säker hur vi än gör kommer inte alla bli nöjda, en person här kanske vill ha maylaisisk ägare/Crowe, någon annan kanske farnan/TL, en tredje red bull, en fjärde behålla cellino, en femte en rik arab eller ryss.
Leeds United Linus.M
2015-03-27 17:38
Jag ger upp diskussionen nu. Vi tycker helt enkelt olika och börjar bli trött på att upprepa samma sak som gör att vi inte kommer någonstans ändå. Låt oss se vart vi står i Augusti istället. Då har vi kanske hela sanningen och kan diskutera då :) MOT!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 17:14
terry cooper//

Men nu pratar du om något som kanske kommer hända i sommar, som vi inte ens vet något om. Du talar om att de kanske kommer bli petade och i så fall av en spelare som förhoppningsvis är bättre. Så vad är problemet i det läget? Jag tror också det ska väldigt mycket till för att en spelare som Mowatt ska bli petad, likaså Cook, Byram och Taylor. Många av dom kan spela på fler positioner, Redfearn känner dom sedan gammalt och det är dessutom fler på väg upp. Jag förstår verkligen inte varför vi ska spekulera om hur det "kunde ha varit" eller "hur det kan bli". Det har ju ingenting med hur det ser ut just nu. Jag har några saker svart på vitt här;

Vi har 8-4-3 under vår säsongen, något jag förutspådde skulle ske när laget blev mer samspelt.

Vi har ett lag som ser intressant ut och som vill spela för Leeds United (enligt Redfearn i hans senaste intervju så vill våra unga spelare inget annat än att spela för Leeds United).

Vi har en tränare som vi alla ville ha OAVSETT om vi hade två tränare innan som inte funkade.

Vi spelar INTE diamant. Vi spelar som vi ska göra, oavsett vad du säger om diamant och annat.

Vår ekonomi sägs vara stabil och vi ser ut att gå en ljus framtid till mötet. Det säger ju Redfearn själv i senaste intervjun och att han vill vara den som tar oss dit.

Redfearn säger också att han hela tiden haft en bra dialog med både Salerno och Cellino.

Många av spelarna kom hit pga Cellinos passion.

Salerno och Cellino m.fl har ett stort kontaktnät.


Sen får du/ni fortsätta spekulera om vad som kunde skett om något annat hade skett ifall en annan sak varit på sin plats, i någon annans vardagsrum, på en tredjes badrumsvåg - för mig har det ingen betydelse. Fakta är fortfarande att INGEN ville köpa oss när det begav sig och Cellino var den enda som gick in med cash. Snacka om Farnan eller vem som helst - ingen har visat upp pengarna som Cellino gjorde. Sen, den som tror att en ägare inte har vissa rättigheter att ta beslut om saker och ting tror fel. Det är han som SKA ta besluten, och det är självklart så att alla beslut inte kan vara rätt!

Vem ska få cred för försäljningen av Warnock? Vem ska få cred för utrensningen av allt gammalt skit i spelarleden? Vem ska få cred för försäljningen av McCormack? Vem ska få cred för Silvestri, Bellusci, Berardi, Cooper, Bamba, Antenucci, Sharp osv? Vem ska få cred för att ha tagit in Thompson som fått liv i Murphy? Vem ska få cred för att ha tagit in Redfearn? Är detta någon annans förtjänst?

När det går dåligt är det Cellinos fel och när det går bra, ja då är det någon annans förtjänst.

Nu är jag så trött på detta så jag lägger ner. Vissa här inne kommer aldrig bli nöjda. Är helt säker på att om vi blir övertagna av en miljardär från Leeds så kommer det vara fel på det. Kommer Cellino vara kvar och föra oss till toppen av Premier League så kommer det vara något fel på det och kommer Cellino tvingas sälja till någon fattig person så kommer hatet mot Cellino säkert öka ytterligare när det i själva verket är parasiterna på FL med Harvey i spetsen som vårat hat borde riktas mot.
Leeds United sportcarl
2015-03-27 17:09
Linus 23:05, har du problem med att läsa? jag hyllar inte cellino rakt av, är bara att läsa mina 2 sista lite längre inlägg 21:08 och 16:42, men jag står bakom honom till 100% trots hans brister och fel. för mig är han en av oss, sedan att han inte kan trolla det accepterar jag och att allt inte blir gjort på en säsong det accepterar jag för de pengarna finns inte i klubben och jag kräver inte att cellino skall ta ännu mer ur egen ficka. Minska utgifterna skulderna, rensa pensionärerna, spela en attraktiv fotboll, ta mer poäng än förra säsongen räcker för mig första säsongen, han har tagit många nya intressanta grepp bl a värvningsfilosofin där Salerno har huvudansvaret och även redfearn som är coach och inte manager, en utvärdering får göras efter säsongen men utan tvekan har vi otroligt högre träffprocent lyckade värvningar denna säsongen än tidigare 10 säsonger, är väl bara att kolla våra värvningar innan och vilka som lyckats och det har väl varit kanske högst 1 på 10-20 värvningar , denna säong känns det som kanske var tredje fjärde är riktigt bra, att du har bra fantasi har jag märkt och spekulerar hej vilt, sanningen är väl att du inte vet ett skit när cellino skall sälja och till vem, farnantråden har varit väldigt tyst ifrån dig, jag tyckte uppriktigt synd om cellino för ett år sedan när han tagit över och man såg tv-sända matcher och hur urusla vi var och spelet vi uppvisade, nu kan han och vi känna oss stolta över laget, jag ser fram emot att se dem på plats i slutet på april,
Leeds United lufc4ever
2015-03-27 17:06
Det är inte särskilt naivt att tro att MC hade med laguttagningarna och spelsystemet att göra första halvan av säsongen. Han är managern och det brukar vara det managern gör. Normalt brukar detta ske i samråd med coacherna men frågan är vad Hockaday och Darko hade att säga till om kring detta med tanke på vilka som spelade mest.

Sen blev MC avstängd och spelsystem ändrades. Vem som kom på den idéen kan vi bara spekulera i men jag lägger mina pengar på Redders och han gjorde det på eget bevåg.
Leeds United terry cooper
2015-03-27 16:36
Thom //

Tror du behöver läsa inläggen flera ggr o fundera på -Vad menade han med det ?
Det jag menade med att förstärka , var inte att vi skulle vara rädda för det.
Och inte att våra ungdomar kan bli bänkade. Utan hur kommer de att ta det ?
Leeds United terry cooper
2015-03-27 16:29
Thom //

F--n va du går igång.Hur är det ?
Är det Cellino som tar ut laget ?
Fansen har ju väldigt mycket med laguttagningarna att göra har jag hört.
Vem har bestämt att laget skulle spela diamanten ??
Inte Redders.

Leeds United kungen
2015-03-27 16:25
Fan va skönt med fredag.precis hällt upp en Iskall Mariestad Old Ox.Sen har jag bokat Rotherham hemma 2/5 så jävla skönt! MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 16:20
terry// Så du menar att Cellino medvetet skulle försöka spela med spelare som varken fans eller tränaren anser vara i bäst form? Nog för att det ska finnas konspirationsteorier men detta slår allt jag hört hittills. Du menar alltså att Cellino motverkar klubben och arbetar för att vi ska gå bakåt istället för framåt? Han vill inte att våra unga spelare, som idag är de som är det värdefullaste vi har, ska spela? Sensationella nyheter måste jag säga! Cellino OUT om detta stämmer. Detta ska spridas i alla sociala medier för det är inget jag hört tidigare. Är det vad du tror eller är det någon med inside information som berättat detta?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-03-27 16:16
Thom // Hoppas att vi spelar med de som är i bäst form ? Vad skulle hindra det ? Ägaren ? Den bad du om Thom.:) Förstärka behöver vi för att fortsätta utveckla laget. Säg en back , två på mitten o två forwards. Ska vi förstärka nu så tycker jag det ska va spelare som går direkt in i laget. Inga mer utfyllnad. Hoppas att våra ungdomar tar utmaningen på rätt sätt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 15:52
terry cooper//

Ja, eller så kommer vi fortsätta spela med de som är i bäst form? Ska vi vara rädda för att värva in spelare som kan göra att våra ungdomar blir bänkade? Låter väldigt märkligt enligt mig.

Sen är det väl alltid så att det inte finns speciellt stor anledning att värva spelare där man har bra cover. Har väldigt svårt att tänka mig att vi exempelvis kommer värva in någon mittback då vi har bra tillgång på spelare där. Sen beror det ju också på vilka som lämnar i sommar, men att vi ska fundera på om vi kommer värva in spelare som kanske kommer göra att våra ungdomar blir bänkade tycker jag låter långsökt.
Leeds United terry cooper
2015-03-27 15:46
Thom // Det som hänt sedan vi diskuterade sist , är väl att vi tagit en massa poäng. Spelet har väl varit lite upp o ner men poäng har det blivit. Väldigt bra eftersom vi var låg lite risigt till ett tag. Vi ändrade spelsystem o visp så började poängen trilla in. Varför vi ändrade är det väl ingen här som vet men man var ju tvungen att ändra annars hade det blivit problem. Cellino har ju varit avstängd , så det finns ju ingen anledning att omvärdera han. Om man inte tolkar det som att det varit lite lugnare i klubben nu o det är därför som poängen kommer. Om det är Redders förtjänst eller någon annans kan vi ju spekulera i. Förstärkningar kommer att behövas till sommaren o vad kommer då att hända med våra ungdomar? Risken är väl att några kan hamna utanför laget. Gärna mycket mer humor Thom. Tycker det är åt helskotta för lite av den varan här. Ibland blir det hel fel men det får man ta....
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 14:43
"amatörmässigt".. tror du ska vara försiktig med att kalla någon amatör Linus. Cellino har varit många år inom fotbollen och har säkerligen betydligt bättre koll på vad du har när det gäller att sköta en fotbollsklubb. Han såg potentialen i Leeds precis som alla oss andra och ville verkligen ha oss. Så var det väl lite med det? Sen vet jag att du tjatade om hur fantastisk Farnan var och att han aldrig hade köpt klubben som Cellino gjorde. Så hade du hellre sett oss med GFH denna säsongen eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2015-03-27 14:34
Inte orkat läsa igenom precis alla senaste inlägg men skummade igenom och det snackas massor om att Cellino lägger sig i och det inte går att lyckas att någon bestämmer vilka som spelar o inte samt att hur vi spelar... Jag vet inte om folk har koll på många andra lag för att nämna 2st så kan vi säga Chelsea Abramovich bestämmer väldigt mycket där och det va därför mourinho drog första gången för att han la sig i alla beslut och försökte bestämma vilka som skulle spela, Vet ni varför Casillas var petad i real under lång period?, hans reporter till flickvän sa saker som gjorde att han vart petad till och med utanför truppen under vissa perioder utav presidenten i real. Att cellino lägger sig i visst han går ju till och med ut och står för det och ber om ursäkt och skyller på sig själv när det gått skit pga t.ex att han sagt formationen ska spelas och lämnat mer ansvar... Jag kan nog plocka fram mycket mer exempel på där ägarna styr mer än vad somliga tror.. Och abramovich måste ni nog alla veta är rätt maktgalen
Leeds United Linus.M
2015-03-27 14:26
Leeds så klart// Jag vill ha en ägare som inte är dum nog att skriver på SpA dealen med GFH i sin nuvarande form. Amatörmässigt gjort. Då hade inte dessa problem funnits.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2015-03-27 11:48
LinusM, Du vill alltså ha en klubbägare som lägger en förmögenhet på att köpa klubben, och sedan betalar alla klubbens skulder som tidigare klubbägare/anställda har skapat + alla fortlöpande räkningar, men sedan inte har ett mandat att få bestämma över något? Lycka till ;) Ge mig nycklarna till din bil och bostad. Bry dig sedan inte om vad jag gör med bilen och bostaden för det har du inte med att göra. Hade jag haft förmågan att köpa Leeds för mina surt förvärvade pengar så hade jag lagt mig i ALLT. Matchdräkten , spelartruppen, vem som hade blivit manager, ja tom vilken öl som skulle serveras på ER osv osv. Jag har 100% förståelse för vad Il Duce gör och tycker.
silverfisk
2015-03-27 11:13
Linus.M //

Om inte OM hade funnits hade Leeds varit värdens bästa lag med värdens trevligaste ägare.
ta för fan att vakna, vi kan ju bara jämföra Cellino med det vi har haft innan, och det har ju bara varit skit.
Och vem är säker på att nästa ägare är bättra?
jo du tror det för du tror hela tiden och då är det ju det som är rätt.
Leeds United Silvestri , the King...
2015-03-27 10:06
Linus//

Du tror, att det skulle bli lugnare och bättre om en NY ÄGARE, kom in -
ATT TRO ÄR, detsamma som att inte VETA.
Bara FANTASIER !! Kan ev.bli TVÄRSOM........alltså VÄRRE.......;))
Leeds United lufc4ever
2015-03-27 08:28
Det ska bli väldigt intressant och se årets bokslut. Förra året kom det nån gång i mitten på April. Viskas om att det kan bli senare i år. Hur som helst så blir det svart på vit hur pass mycket bättre det verkligen ska ha blivit.
Leeds United Linus.M
2015-03-27 07:25
Vi kan begära flera saker. Till exempel att vi inte får tränare som Dave Hockaday, det var dömt att misslyckas. Vi kan begära att han inte hänger ut spelare såsom han gjorde i januari. Jag vill ha en stabil ägare och inte någon som kan ändra beslut på två sekunder. Vi behöver lugn i Leeds United, det får vi inte med Cellino. Sen detta med att han blandar sig in i hur vi ska starta. Diamant osv... Det är ett fördärv. Cani kommer in i januari när vi har Morison, Antenucci, Doukara och Sharp. Alla de fyra är bättre än Cani, och ändå tar vi in honom och sätter på bänken? Varför? Särskilt när vi behöver brittisk erfarenhet vilket även Redfearn gått ut och vädjat om. Det är inte hållbart om Cellino fortsätter i den stil han har gjort hittills. Även om han gjort några bra saker, men de bra sakerna är bara bra saker för att vi haft Bates & GFH innan. Sen kan man ju fundera över vad han säger. Han har ju nämnt summan £20m två gånger om jag inte minns fel. Att han har räddat situationen i klubben och så vidare... Han har till och med fått GFH att sätta in £5m. Ett GFH som knappt har ett företag kvar snart. Troligt va? Nej, jag tänkte väl det. Massimo sa att hans £20m och GFHs £5m kommer in i klubben när de förhandlat klart om SpA 2 (läs artikeln) som Cellino TRODDE att de gjort. Men de hade bara i själva verket haft ett muntligt avtal, vilket inte räcker långt. Tror ni att vi sett röken av dessa pengar? Nej. Så det är sak på sak på sak som gör att jag tror vi skulle få det främst lugnare och inte minst bättre om en annan ägare kom in. Som inte blandar sig i saker han ska blanda sig in i. Jag struntar förövrigt om han så lägger inte £200m i klubben, han ska inte lägga sig i alla saker ändå. Eller tycker du det är rätt att en ägare t.ex byter färg på laget också? Summa sumarum... Cellino har gjort bra saker, absolut. Men jag hade velat sett vad vi sa om vi haft en "normal" ägare innan (ingen blodsugare som Bates samt idi*terna i GFH). Då hade vi nog haft högre krav på vår kära klubb. Reserverar mig för stavfel och faktafel. Klockan är 07:25 trots allt... :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-26 23:09
Linus// Så vad mer ska vi begära liksom? Om det är bättre på varje område än det var för ett år sedan, att vi går framåt, att vi har en intressant spelartrupp och tränaren vi vill ha - är inte det tillräckligt? Och vad mer hade han kunnat göra för att du skulle va nöjd? Är det Messi som saknas? Det är inte en evighet han har varit här. Vart har tålamodet tagit vägen hos folk? Vem tror att man bygger en klubb som varit rejält nere i skiten på ett par månader?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-03-26 23:05
Sportcarl//

Men det är väl klart att varje område är bättre än för ett år sedan? Det är ju det som är problemet, ditt krav är att det ska vara bättre än för något/några år sedan. Och eftersom det är det, så höjs Cellino till skyarna och du struntar fullständigt i vilka fel han gör.

Hade inte Cellino förbättrat alla delar som GFH/Bates förstört så hade jag varit riktigt orolig. Det Cellino gjort är det minsta vi kan begära.
Annons: