/england/leeds/forum/1219.aspx/england/leeds/forum/1219.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United terry cooper
2015-03-28 11:33
@Leeds så klart!:Håller med dej. Alldeles för lite humor här.
Leeds United Silvestri , the King...
2015-03-28 11:32
I sanning så tycker jag, att det är ännu värre, ÄNNU,tråkigare, när man tittar in här och inte en,JÄKEL, har skrivit här, på över 24 timmar !!
Ändå visar inloggandet att det finns de som sitter tysta som små-MÖSS här på sidan. Men de kanske är i full aktivitet med andra saker, eller bara drömmer om att Leeds snart är i PL. Låt alla diskutera vad som helst, tystnaden är ett ABER,
och leder ingenvart !!;))
Leeds United Leeds så klart!
2015-03-28 11:30
@terry cooper:


Vafalls??? Humor!
Det är något som har saknats här. Tumme upp på den.
Leeds United Leeds så klart!
2015-03-28 11:24
Guten Morgen alla galningar.

Vad ska vi prata om i dag då?
Överraska mig :)
Leeds United sportcarl
2015-03-28 11:21
Terry Cooper11:12, låter som en trevligt dag, du får väl göra som bossebee föreslog hänga med på lussresan så lär du må ännu, när var du över och såg ditt kära Leeds sist?
Leeds United terry cooper
2015-03-28 11:12
Thom //

Varför får jag inte fråga hur du mår ?


Har spelat innebandy o tar en kopp kaffe o kollar på F 1 kval o mår alldeles utmärkt men det går väl över :)
Leeds United BosseBe
2015-03-28 10:30
Hur orkar ni hålla på, inte mycket som är positivt här inne längre, trots att
det går bättre än på länge.Nej häng med på Lussresan istället, där är stämningen på topp, Cardiff hemma på Lördagen, borde kunna bli över
30 000 på den.
M O T
Ps Välkommen hem Hartey Ds
Leeds United sportcarl
2015-03-28 10:29
Cellino vara eller inte vara tycker jag personligen tar för mycket diskussion i förhållande till allt annat i klubben, finns inget facit hur det skulle sett ut annars med andra ägare, finns ingen spåkula som kan säga hur framtiden kommer att bli om han ev säljer, vi vet vad vi har dock inte vad vi ev skulle få, Cellino är som Zlatan delar upp i 2 läger, för en del är han Gud och Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna för andra är han ett ego och landslaget skulle vara bättre utan honom och att spelarna blir sämre med honom,
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-28 09:41
terry cooper//

Varför frågar du hur jag mår? Vad har min hälsa med mina åsikter att göra? Och vad får dig att ifrågasätta hur jag mår i förhållande till mina åsikter? Riktigt jävla lågt måste jag säga...

Men visst, vi kör på det då. Jag mår bra, jag ska till Thailand på semester här nu de 4 april - 27 april följt av Grekland för min femte säsong den 4 maj. Blir där till mitten på oktober. Sol, bad, surfing, dykning och massa möten med människor. Det är lite så mitt liv är och har varit de senaste 6 åren då jag jobbat i flera olika länder och mött människor från hela världen. Har rest en hel del under de senaste 10 åren också och sett stora delar av världen.

Hur mår du själv då om man får fråga? Själv är jag positiv och glad över att klubben rör sig framåt, att vi tycks få ordning på ekonomin och vår spelartrupp känns intressant. Är du inne i en depression kanske då du verkar se allt svart och negativt.

Så terry cooper, hur mår du?
Leeds United Pole p
2015-03-28 06:59
Ett forums uppgift är ju att vädra åsikter och att spekulera. Skulle man bara skriva om vad som är reellt blir det minst sagt torftigt och är inget forum. Marching on together
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United johnnyS-
2015-03-28 02:52
Behövs lite modern musik här!
1900-talet: (tror den kommit ut nu
Leeds United johnnyS-
2015-03-28 02:34
Fredag.
(igår iaf)
M.O.T!
Leeds United terry cooper
2015-03-28 00:17
@¤Thom Mattsson¤:Allvarligt Thom , hur mår du ?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 23:50
terry cooper//

Efter Bates, GFH, Ridsdale och allt annat vi varit med om så hade jag också hoppats på att vi hade fått en Leeds supporter, med 78 miljarder på banken, som investerat smart och långsiktigt, en svärmorsdröm, som hade varit beredd att offra allt för Leeds, som dragit ner på biljettpriserna för att fylla Elland Road, som inte hade brytt sig om att tjäna pengar, som hade investerat 150 miljoner på nya spelare och som var genuin, massa erfarenhet och en den största viljan att föra oss tillbaka till toppen av Premier League.

Men vart finns den riddaren i vita rustningen undrar jag lite? De små små rykten som varit under hela denna tiden som vi har sagts vara "under försäljning" har varit en "diskussion från oktober med Red Bull, där båda parter totalt förnekat någon affär, Together Leeds som tycks ha gått under jorden med Farnan framförallt.

Så vad har vi att se fram emot undrar jag lite och vad ska vi fokusera på under tiden? Vilka vi kunde ha haft? Där ingen visade några pengar förutom Cellino? Vilka vi kan få i framtiden? Där ingen tycks officiellt gå ut och säga att man vill köpa klubben förutom Russel Crowe då som med all respekt, jag ser som ganska långsökt som ensam majoritetsägare.

Ska vi bedöma Cellino under hans första säsong i klubben? Ja det har funnits felbeslut och misstag. I vilken klubb gör det inte det? I scums ansatte man en tränare som Alex Ferguson själv sagt skulle vara hans efterträdare. Jag har läst hans självbiografi där han hyllade Moyes. Hur gick det där egentligen? En tränare med all den erfarenheten som Ferguson har och en klubb som scums, hur kunde de göra ett sådant enormt misstag vilket till slut ledde till att de sparkade Moyes som var tänkt att bli deras nya Ferguson? De är mänskliga...

Alla gör misstag, men i Leeds tycks det nu vara så att ingen är tillåten att göra misstag längre för då ska de bort. Kan ni verkligen inte glädjas och se framåt mot framtiden positivt. Om ni nu är så övertygande om att Cellino måste sälja och att han måste bort så kan ni väl i alla fall glädjas åt att det kommer komma in någon senare, med miljarderna, med hjärtat och supporterskapet som ni tycks tro det ska göra och i så fall glädjas åt det då.

Just i detta nu ser det bra ut för klubben. Lönerna betalas, enligt Redfearn så verkar det som att det pågår diskussioner med våra unga spelare om kontrakt och Salerno och Cellino har han goda kontakter med. Framförallt Salerno nu som sköter fotbolls delen medans Cellino är borta.

Borta är ALLA rykten om spelare som kommer bli tvingade att säljas, kontrakt som inte kommer kunna förlängas pågrund av dålig ekonomi etc etc som vi hade för bara ett år sedan INNAN Cellino kom in.
Leeds United sportcarl
2015-03-27 23:02
handlar väl om man vill se möjljgheterna eller problemen, om man värvat tex 15 spelare och typ 10 är bra så vill jag gärna nämna det, någon annan som inte ser möjligheterna vill kanske lägga fram titta här vilka 5dåliga lån värvningar vi gjort, accepteras inte misstag nu så får nog dom som klagar räkna med samma kritiska granskning den dag vi byter ägare, allt från cellino fått skit för, varför har tidigre klubbar som Cagliari inte varit bäst till varför har han inte köpt tidigare om han gillat leeds, och är det så dåligt nu eftersom han enligt några här inte gjort tillräckligt så är ju ribban lagd, bättre ekonomi, gallring ,placering, spel är ju inte tillräckligt första säsongen
Leeds United terry cooper
2015-03-27 22:47
@lufc4ever:Word !!
Leeds United lufc4ever
2015-03-27 22:23
Som jag ser det så är där ingen här som inte håller med på allt som är uppenbart positivt. Framförallt det som hänt i truppen och på planen. Så det var därför jag reagerade på vad du skrev. Det kändes lite väl dramatiskt.

Jag kan inte tala för alla men jag gissar att vem vi än är och vilken ståndpunkt vi än har kring allt detta så vill vi alla att de som har halvfulla glas får rätt i slutändan. Detta handlar inte om vem som har mest rätt och fel. Det som positiva ser som negativt ser iaf jag som oro och att man bryr sig. Det kan aldrig vara fel. Själv tycker jag det är väldigt sunt att diskussionen förs för alla har viktiga saker att säga. Ärligt talat så tror jag att den dagen vi alla tycker samma sak är den dagen dragningskraften kring denna klubben tar slut. Då har det blivit för lätt och då är det inte Leeds längre.

LUFC ska vara en berg och dalbana. Vill man bara vara nöjd kan man hålla på Fleetwood Town som jag ser det :)
Leeds United terry cooper
2015-03-27 22:15
Thom //

Efter vi haft Ridsdale o Bates o GFH mm så är det väl inte så konstigt att några av oss här på RS vill ha något stabilt. Någon som står för det han säger. Inte är inblandad i rättsväsendet. Tycker vi haft nog av sådant.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 21:47
lufc4ever// Det är väl det som detta handlar om? Försvara det vi har, tro på det vi har, tycka att det vi har leder till något bra. Eller, kritisera det vi har, fokusera på något vi kunde ha haft eller kan få i framtiden, fokusera på vissa saker som kan vara tveksamt, inte ge beröm på saker som trots allt varit bra och försöka föra över det positiva som Cellino gjort på andra människor. Jag tycker det är en märklig ståndpunkt och förhållningssätt gentemot Leeds i allmänhet och Cellino i synnerhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-03-27 21:32
@¤Thom Mattsson¤:Farligt att ställa fråga ?
Leeds United lufc4ever
2015-03-27 21:25
Vem har sagt att det är fel att vara positiv ?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 21:22
North Monkey// Ja det är tydligt att det numera är brottsligt att vara positiv och se ljust på framtiden. Man får väl be om ursäkt för det vad det verkar...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-03-27 21:21
@North Monkey:


Och vad tycker du vi ska prata om då som gör det bättre ?
Leeds United North Monkey
2015-03-27 21:18
Käbbel käbbel käbbel. Den här sidan innehållet bara massa skitsnack, lägg ner sidan. Har ju spårat för länge sen. Om nån har kunskap så ordna en fansida med olika trådar, så man slipper se all bullshit.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 21:09
Linus// Inte förvånad över att du inte förstår.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-03-27 21:08
Bryter mönster lite....

Moldavien v Sverige. Denna kioskvältare.

Är det någon här som varit i väg med Sverigeklacken på nån sån här liknade bortamatch ? Jag sitter och funderar hur mycket man får punga ut för en sån exotisk resa ?
Leeds United Linus.M
2015-03-27 20:56
Thom// Du verkar bli irriterad för att jag inte tycker som dig. Förstår inte det... Nu lägger vi ner, tycker du inte :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-03-27 20:33
Linus//

Om jag är irriterad? Ja lite irriterad är jag. En försäljning är nu "nära", "klar", "100 %", "snart klar", "säkerligen", "förmodligen", - återigen.

Och jag skriver och kommenterar dina inlägg om jag vill va? Vad jag vet är det inte du som bestämmer om jag får kommentera dina inlägg eller inte. Eller för den delen vad som får och inte får skrivas här i övrigt.

Du verkar tro att bara för att du har nån konversation med några från Leeds på twitter så är du ITK om vad som händer i Leeds. Inget av det du sagt det senaste halvåret har stämt. Däremot så känns det som att de som stått bakom och trott på Cellino iaf lite fått vatten på sin kvarn då resultaten har kommit och det ser mer intressant ut än vad det gjort på väldigt länge.

Sen får faktiskt folk tycka och tänka exakt precis vad dom vill. Men som framförallt du gör Linus, att fokusera på vad som "kunde vara" och vad som "kanske sker" istället för på det som faktiskt händer "just nu" - är för mig irriterande.

Visst, Cellino kanske tvingas sälja imorgon, nästa vecka, nästa månad, om 1 år eller om 10 år - men jag är ganska övertygad om att du kommer få reda på det exakt vid samma tidpunkt som alla oss andra - när det blir officiellt och då är jag den första att lyfta på hatten! För det är jävligt lätt att klaga, det har vi sett, men att se att någon faktiskt gjort saker rätt och försökt att få ordning på en klubb som varit nere i den djupaste av alla djupaste hålor kräver sin man och den mannen var Cellino. Sen att han varit tvungen att gå över ett par lik på vägen var nog ett nödvändigt ont, vilket jag har 100 % förståelse för men om du Linus tror att denna klubben en dag kommer vakna upp och vara som vilken annan klubb som helst, i något sorts lugn och vardaglighet, så tror du fel. Vi är, och kommer alltid vara, Leeds United - klubben där precis allt är möjligt och ingenting är omöjligt.

Den dagen du förstår det, så kommer du också förstå varför Cellino troligtvis var/är rätt man för Leeds United.
Leeds United Linus.M
2015-03-27 20:06
Är du irriterad Thom? :) Du behöver inte läsa/kommentera mina inlägg om du ska fortsätta ditt dryga sätt. Tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-03-27 19:44
Vore ju skoj för Linus, vilka det blir spelar säkert ingen roll
Annons: