/england/leeds/forum/1212.aspx/england/leeds/forum/1212.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2015-01-29 12:08
Vi kan nog räkna med att ha en transfer embargo i sommar också. Men det är så mycket kryphål och mycket som är oklart så det är inte 100% någonting.

Angående Pearce... Han är förlorad om Leeds och Wigan kan komma överens om en summa. Vilket de förmodligen kommer göra.

Austin skulle jag inte se förlorad ännu! Phil Hay tror inte han drar och det har inte rapporterats om något konkret förutom några ryktesspridar konton på Twitter typ. Så jag tror Pearce drar men att Austin är kvar.

Får jag välja mellan Austin och Bianchi tar jag Austin alla dagar. Han är inte bra, men han är duglig. Austin verkar även ha gjort det hyfsat de senaste matcherna, även om han fortfarande skjuter 30 meter upp i luften istället för på mål. Han och Murphy kanske har en kemi tillsammans?
Leeds United Rodell
2015-01-29 11:46
Det pratades ju om 1.5 år, och att cellino värvade för att att kunna klara av ett embargo för sån period.. Aldrig vart med om att man bara inte får värva i ett januari fönster men helt hundra är jag inte saker och ting kan ju ändras. Vi kunde ju kört Bianchi istället för Austin ni kanske hade tyckt det skulle gett oss vinster och kryss... med en spelare som inte kan slå en fem meterspass och springa vad är det liksom... Ngoyi och Bamba har som sagt inte spelat på en bra period och Bamba är den enda utav dom med någolunda championship erfarenhet. Man kan inte heller kasta in och ut folk hur somhelst utan att det förstör balansen i laget.. Hur länge tror vi egentligen Murphy, Mowatt, Byram Cook osv vill stanna i leeds om ratade och odugliga spelare från serie b kommer in hela tiden med sin attityd och blossar cigg som kvarnar och har en helt annan syn på fotbollen Ngoyi är en serie b spelare för det är senast han fick spela ordentligt när palermo va just i serie b. Jag tror helt seriöst att den trupp vi hade förra säsongen plus minus några spelare (inte 15) hade varit i en mycket bättre sits idag.. Så som det ser ut nu kommer vi inte ens ha 10 spelare med ett seniorkontrakt i leeds varenda jäkel kommer vara en inlånad urusel serie b spelare..... Cooper har gjort det bra, Steve Morison har gjort det bra, Wootton när han spelat nu som högerback har gjort det bra. Murphy har kommit igång ordentligt nu och spelar bra fotboll. Dessa är britter som kan engelsk fotboll inte.. Tror till och med Ajose om han fått spela på en kant hade gjort det riktigt bra han med.. Austin har till och med gjort det bra när han spelat nu sista tiden förutom att hans beslutsfattande är obefintligt. spelare som gjort det mindre bra, Doukara, Berardi, Bianchi, Bellusci, Adryan, Sloth. Benedici, del fabro och montenegro kan jag inte uttrycka mig om sett för lite. Antenucci och Silvestri är väl godkända. Tycker att mycket av det som gjorts med spelarmaterialet är riktigt dåligt och försvinner Pearce och Austin försvagar vi bara laget ännu mer när vi ersätter dom med spelare som kan vara likvärdiga eller sämre.... För mycket chansningar i fel lägen...
Leeds United lufc4ever
2015-01-29 11:11
Austin är i samma sits som Warnock med sitt kontrakt. Fördelen han har är att han är yngre och ha väl lite mer spelrum. Austin är säkert inte korkad och har insett att nytt kontrakt till sommaren blir det inte och speltid fram tills dess är osäkert med Ngoyi på plats så det är bara att flytta på sig om nu tillfälle ges.

Visst har det funkat med Austin på plan de senaste matcherna men här tror jag val av formation har betydligt större betydelse än att Austin har spelat. Men vi får väl se. Än har har inte lämnat skeppet.

Leeds United PutteBJ
2015-01-29 10:53
Rodell//

Tänker lite på samma sätt, farligt att släppa Austin när vi inte ens vet om Ngoyi är bättre.. Kan kanske inte pallar med tempot alls.. Austin löser ändå samma roll som Ngoyi bra. Hade hellre släppt Austin i sommar då vi vet hur bra/dålig Ngoyi är..

Vet du säkert att vi har Embargo i sommar också?
Leeds United Rodell
2015-01-29 09:51
Känns lite kul hur Warnock inte skulle hjälpa oss att va kvar och nu austin och pearce osv... Bara jag som sett att matchbilden har förändrats sen austin o några andra för den delen klev in i laget, Austin har spelat senaste 3 i ligan ingen förlust än sålänge... Självklart så är austin och pearce tråkiga förluster så länge man inte ersätter dom på ett bra sätt och 2 spelare som knappt spelat denna säsong är väl inte direkt några kort att satsa på i ett tight läge... Cellino verkar också tycka att det är okej att göra av med alla spelare på kontrakt för att bara ta in låne spelare.... kommer nog kännas bra i sommar sen när alla dom försvinner för spelar väl ingen roll om vi har köpoption vi får inte värva i sommar.....
Leeds United Emil.R
2015-01-29 09:20
pearce och Austin känns ju inte som några stora förluster. pearce har förlorat sin plats och Austin har vi väl alla undrat över vad han håller på med i många matcher visst han kan kämpa och vara bra men är alldeles för ojämn
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-01-29 09:08
Han kan inte träffa en lada inifrån när han skjuter och hans första touch på bollen är div 7. Visst kan han springa och tackla men det blir mycket frispark emot för det är så klumpigt. Inga problems för min del om han blir såld nu. Han kommer inte få nytt till sommaren ändå och det kommer inte hänga på Austin om vi hänger kvar eller inte.
Leeds United PutteBJ
2015-01-29 08:35
Pearce tapp känns inte som det kommer kännas så mkt, men Austins däremot.. Tror vi kommer få sota för det..
Leeds United Duke
2015-01-28 23:23
Pearce och Austin verkar förlorade tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-01-28 21:21
Lite fler rykten:

Ut. Pearce och Austin till Wigan

In: Woolford (Millwall), Pringle (Rotherham)
Leeds United Kristoffer
2015-01-28 17:59
Det här kan väl aldrig stämma:

Andrew Haigh @AndrewHaigh · 52 min för 52 minuter sedan

Hearing #lufc are lining up... wait for it.... you'll never believe this.... a winger. An actual winger.

Yttermittfältare, vad är det för något?
Leeds United Linus.M
2015-01-28 17:39
@PhilHayYEP: Hearing that Leeds and Wigan are close to a deal for Jason Pearce. Waiting for confirmation but sounds like that one is happening. #lufc
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United PutteBJ
2015-01-28 15:48
Vi får se hur smidigt förhandlingarna går..

@APOPEY: #lufc Statement from GFH re @LeedsFansLLP :" GFH is well aware of the group. As things stand, GFH has no plans to sell its holding.." (cont)

@APOPEY: GFH "...remains committed to support the best interests of #lufc , as demonstrated by the fact that it has recently injected a further£5m."

@APOPEY: @FionaCK #lufc GFH say the £5m was is in the form of equity last December after meeting with Massimo Cellino.
Leeds United Linus.M
2015-01-28 14:17
Undra vad mannen tänker med. Adam Pope ?@APOPEY 3 minför 3 minuter sedan #lufc Sardinia's Union Sarda reports Massimo Cellino did not turn up at court to face charges about allegations of tax evasion on a jeep. Adam Pope ?@APOPEY 1 minför 1 minut sedan #lufc Union Sarda adds Cellino failed to appear before Judge Sandra Lepore (who convicted him of the Nelie tax evasion in the 1st instance). Adam Pope ?@APOPEY 5 sför 5 sekunder sedan #lufc Unione Sarda says the case involving the alleged tax evasion by Cellino on a jeep, imported from USA, is now rescheduled for April 14.
Leeds United lasse c
2015-01-28 12:59
Stonefree japp!
Du hade bra tips där ! Tack för det Roligt när man hittar dom !
Leeds United Danne K
2015-01-28 12:33
Hur kunde vi förlora mot Fleetwood med den uppställningen. Borde vinnas tycker man
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2015-01-28 12:06
lasse c
Kul.
Du följde mina råd. Tycker du ska satsa på hemma premieren i höst, då brukar vi vara en litet men trevligt gäng som hänger ihop hela helgen.
MOT
Leeds United terry cooper
2015-01-28 12:03
Trevlig läsning Lasse
Leeds United lasse c
2015-01-28 10:43
Hemma efter en härlig helg i Leeds
Flyg från Stockholm- Köpenhamn- Manchester därefter tåg till Leeds Tågresan var ju en fin naturupplevelse med höga kullar med snö o trevliga små byar.Dessutom gick det runt en kille med en öl o snacks vagen så man kunde få sig en öl på tåget. Väl i Leeds chekade vi in på Hotel Bewleys ( bra hotel ) Sen bar
iväg mot Elland road strök förbi Holbeck, mäktigt att se arenan torna upp sig framför oss. Efter vi tagit kort på alla måsten runt den i mina ögon " heliga platsen" , så bättrade vi på dagskassan i supportershoppen rejält!! Tog sedan en välförtjänt öl på en folktom Bremners bar. Måste erkänna att det var riktigt bittert att inte se någon match här! Kvällen tillbringade vi på ett par pubar i stan bra tryck där. Lördagen åkte vi York tittade på matchen York- Burton rätt typisk brittisk match ganska lungt på läktarna Burton hade med sig ca 400 fans som lät hela matchen, ( Burtons manager J-F Hasselbaink) .Fin Stad York blev även där ett besök i deras support shop, Så nu måste man följa York fc lite ochså deras tabell placering känns bekant! Väl tillbaka i Leeds var vi på Puben Scarborougt
riktigt bra tryck! Söndagen hemresa . Sammanfattning Leeds verkar vara en dynamisk , livlig stad trevligt o hjälpsamma människor som är värda ett Lag i
PL. Planerar ett nytt besök tidigt i höst. Varför har jag inte rest hit tidigare??

Leeds United Linus.M
2015-01-28 10:10
@LucasRadebe: Great initiative being led by @LeedsFansLLP for fans to own a stake in LUFC #MOT
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-01-28 10:03
Här Q&A för er som tvivlar på Leeds Fans LLP.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United PutteBJ
2015-01-28 09:45
@Kristoffer:


Det framkom inget om spelarbetyg lr?
Leeds United PutteBJ
2015-01-28 09:41
Nya uppgifter från BBC Leeds säger att Together Leeds & fansen involverade är bredda att bjuda 10m£ för GFHs 25%iga andel av klubben...

@APOPEY: #lufc Dylan Thwaites describing now on @BBCLeeds how @TogetherLeeds has become Leeds Fans LLP as they bid to raise £10m to buy 25% of club.
Leeds United Kristoffer
2015-01-28 09:39
Tydligen spelade vi en match bakom stängda dörrar igår. Matchen mot Fleetwood Town förlorades med 2-0. Enligt waccoe var laget: ? Berardi Bellusci Bamba Del Fabro Adryan Bianchi N'Goyi Dawson Doukara Antenucci Det framkom inte vem som var målvakt. I samma tråd sägs det också att Thompson och Antenucci ska ha bråkat med varandra.
Leeds United footboll
2015-01-27 23:21
ALLA nyheter uttömda tycks det.
Gääsp. Time för en god natt,även Leeds får ta time out........................
Leeds United Linus.M
2015-01-27 13:49
Här är en väldigt bra artikel om varför vi inte ska begära för mycket av N'goyi.
Leeds United PutteBJ
2015-01-27 12:53
Jag instämmer i åsikterna här om Thoms laguppställning, men jag tkr nog oxå att Ngoyi ska starta på bänken.. Han behöver få ett par träningar i benen och se några matcher hur spelet i championship är. Bamba kan vi slänga in från start för han har ändå 6 säsonger på de brittiska öarna plus en hel del rutin. Sedan har vi ingen bättre mittback att slänga in nu..

Av vad jag sett av Ngoyi så känns det som han kan bli viktig gör oss, bara inte spelet är för snabbt för honom. Han verkar vara en bra bollvinnare en typisk defensiv mittfältare som bryter motståndarnas spel och levererar en 5 m passning till den spelfördelande mittfältaren...

Längtar mkt till lördag nu! M O T


PS. Wootton skall absolut fortsätta
Leeds United Rodell
2015-01-27 08:47
Wootton ska starta tycker ja, gjort det bra 2 matcher nu och man ska som sagt inte ändra ett vinnande lag för mycket. Verkar som 3e nyförvärvet blir han Edgar Cani men kan ju hoppas att det blir någon mer vettig lirare som kommer in.

Om inte Ngoyi spelat så har väl inte Bamba det heller 1 match denna säsong har han väl skrapat ihop för Palermo, blir iaf intressant match i helgen! :)
Leeds United sportcarl
2015-01-27 07:35
Gillar Thomas lag med, dock tror jag inte ngoyi startar då han knappt haft speltid,kkanske en frisk Bernard startar med på wottons plats
Leeds United BullenKarlsson
2015-01-27 01:26
Håller med Thoms elva fullständigt. Behövs en stark forward i 4-2-3-1. Målen måste komma från våra tre spelare bakom också. Antenucci har varit jäkligt bra, men det behövs någon som kan hålla i och släppa tillbaka. Tycker att laget känns riktigt starkt. Ett lag som på sikt kan bli riktigt bra och spelare som kan konkurrera på bänken. Ser fram emot resten av säsongen. Dags att ingjuta självförtroende både i truppen, fansen och Redfearn så kan nästa säsong börja i harmoni. En dröm?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: