/england/leeds/forum/1200.aspx/england/leeds/forum/1200.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Silvestri the King
2015-04-18 15:44
Bortatips....1-2......Ett Leeds på hugget......
Leeds United sportcarl
2015-04-18 15:42
stonefree 15:33, jag har beställt ett hattric av honom idag, nu skall jag dryga ut semesterkassan med att försöka få in 13 rätt, i övrigt är jag imponerad av över hur ofta du är över och ser the Mighty whites
Leeds United stonefree
2015-04-18 15:33
@sportcarl:

Då gäller att göra snygga mål! till det priset
Leeds United sportcarl
2015-04-18 15:33
Tobbe 15:28, kanske är det en mullvad i spelartruppen alt tränaren som läcker var ju så redan under wises tid, kanske går det att starta en diskussion om det med och vem den skyldige är
Leeds United sportcarl
2015-04-18 15:28
jag tippar att Morison gör mål idag och skulle han inte lyckas med det är väl frgan om han någonsin kommer göra det i den vit dressen, om man slår ut morisons mål på vad han kostat klubben under åren, skulle tippa mellan 500 000-800 000 pund per mål, sedan vet jag att det inte är rätt att räkna så
Leeds United Tobbe O
2015-04-18 15:28
Ganska väntad elva men noterar att källan som Linus hänvisade till igår hade rätt igen... Värt att tänka på är att med alla spelare borta så är Adryan inte ens på bänken. Säger väl ganska mycket, bye bye till honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2015-04-18 15:23
@Kristoffer:


Tycker det ser riktigt spännande ut, bara hoppas att Bamba spelar som han gjorde i början hos oss. Vi vinner det här!
Leeds United sportcarl
2015-04-18 15:22
laget ser helt ok ut.
Leeds United sportcarl
2015-04-18 15:21
jo man kan ju undra vem som sitter och hittar på det här med myteri och strejker och vad syftet är med det, underminera redfearn cellino, utpekade spelarna och klubben?? jag skulle bli fruktansvärt förbannad om man var i den situationen att man faktiskt var skadad, i övrigt var det väl 1 av dessa namn som startade mot Norwich(silvestri) endast bellusci och ante på bänken, jag beskyller ingen för att simulera utan bevis, däremot inte mig emot om cani, doukara del fabro får gå i sommar och eventuellt bellusci om någon klubb vill köpa honom, silvestri har jag bra gott att säg om, ante har gjort en godkänd första säsong med, nu är det bara och kavla upp ärmarna och besegra Charlton
MOT
Leeds United Kristoffer
2015-04-18 15:15
Bänk: Cairns, Berardi, Phillips, N'Goyi, Dawson, Sloth, Montenegro
Leeds United Kristoffer
2015-04-18 15:14
Startelvan:

Taylor
Wootton Bamba Cooper Taylor
Byram Murphy Austin Mowatt
Morison Sharp
Leeds United Åby.Krona
2015-04-18 14:04
Morison målar i dag TjOOOOOO
Leeds United lufc4ever
2015-04-18 13:51
@Rob.:


Kan bara hålla med även om den här spelarstrejken känns aning flummig.

Men ett bra sätt att dra upp huvudet är att är att lägga £100 på LLP grejen. Vi når kanske inte ens halvvägs men isf so what ? Då har man förlorat £10 på äventyret. Ju fler vi är som visar att vi står bakom samma sak ju bättre är det.
Vi kan sitta här år efter år och hoppas på Multi-El-Miljonär och detta har vi nu gjort i 10 år. Det har inte tagit oss nånstans. LLP kommer kanske inte dra upp några större rötter men förhoppningsvis enar det iaf en jäkligt yr skara fans som går under United.
Leeds United lufc4ever
2015-04-18 13:40

[/QUOTE]

Jag har inte sagt att Cook är italienare. Jag bara visade hur lång skadelistan är.[/QUOTE]

Som jag skrev Kristoffer. Inget emot dej. Jag nyttjade bara ditt inlägg och att jag skrev så om Cook eftersom det var ett jäkla hallå om att det var bara italienare som strejkade.
Leeds United stonefree
2015-04-18 13:30
Vet ni vad, jag tor vi åker till London med ett gäng spelare som vill spela och som kommer att vinna. Jag våger mig på ett tips för första gången i år. 1-3
Leeds United stonefree
2015-04-18 13:13
@Kristoffer:


Tackar
Leeds United Kristoffer
2015-04-18 13:09
Säsong 2010/11: 7 (72p) Säsong 2011/12: 14 (61p) Säsong 2012/13: 13 (61p) Säsong 2013/14: 15 (57p) Säsong 2014/15: 15 (52p) just nu Sämre och sämre poängmässigt för varje säsong.
Leeds United sportcarl
2015-04-18 13:02
tippar att Leeds vinner med 2-0 borta mot Charlton idag, när vi är som mest uträknade brukar vi ta oss i kragen och vinna, liksom när vi tror vi är bäst så kommer det bakslag mot bottengäng, skulle gärna se följande lag idag, tråkigt med silvestris smäll men kul få se Taylor in action
Taylor
Berardi Bamba Cooper Taylor
Byram NGoyi Austin Mowatt
Morison Sharp
Leeds United Kristoffer
2015-04-18 13:02
stonefree //

Väldigt bra inlägg.
Leeds United stonefree
2015-04-18 12:35
Rob//
Kan inte annat hålla med dig, det är något ruttet någonstans i klubben, det går inte en vecka utan skandal. Visst är det konstigt att plötsligt blir 6 stycken skadade och alla utlänningar. Silvestre´s skada köper jag, det var en skaplig smäll med dobbar och en 100 kilos Jerome som landade på honom, han mådde inte bra efter det.
Sedan har jag sagt hela tiden och det står jag fast vid, att i Championship, där spelar man med Brittiska spelare och kryddar med några utlänningar. Risken är stor annars att det blir så mycket falanger och grupperingar inom laget och språk förväxlingar. Med handen på hjärtat, hur många utav alla de utländska nyförvärv har lyckats förutom Silvestre? Ingen egentligen, några har gjort någon bra halvlek eller hyfsat match då och då. Jag säger sälj eller lämna tillbaks allihopa utom Silvestre. Ta vilka 2 utländska spelare i våran trupp och gör dig av med dom och ta in Ben Pringle t.ex från Rotherham och redan där har du en som aldrig skulle gnälla, han vet att vill man ha en plats i laget då är det ta mig fan bara att kämpa och ge 100 alltid. Hans kontrakt går förövrigt ut nu i Maj. En klar förstärkning och dessutom en riktig yttermittfältare.
Sedan till alla våra lovande ynglingar och lite äldre ynglingar som ändå har varit med ett tag, Jag har tänkt och tänkt och manglat det fram och tillbaks, jag har ju inte sett alla matcherna i år, så jag får ju utgå ifrån dom jag har sett på plats 7 stycken och de 10 tal matcher jag har sett på TV. Hur jag än vänder och vrider på det, så hittar jag bara en match där vi vann helt rättvist och var överlägsna motstånderna, det var i hemmamatchen mot Dertby 2-0. Sedan har vi spelat okej och vunnit några matcher, vi har haft turen i några och självklart har vi haft otur, i några men dom är inte många.
Av alla våra ynglingar, så tror jag att Mowatt är den som har störst chans att lyckas ganska högt upp i PL. Byram? han är så jävla ojämn, han kan vara lysande i visa stunder, men samtidigt katastrofal minuten efter, mot Cardiff och Norwich var han rent ut sagt urusel jag kan inte tro att Liverpool inte ha någon egen talang som är bättre. Cook, Cooper, Taylor, och Wotton. Jag tror inte att de kommer så mycket högre upp i serie systemet, de gör allt för många egna misstag i matcherna och så fort de blir lite stressade, så slutar det oftast i konstiga beslut.
Jag tycker personligen att vi ska göra oss med allt det som går utav de nyförvärv vi gjorde inför denna säsong, utom Sharp och Silvestri. Ingen av de andra har lyckats något vidare. Bellusci, är ganska skön ibland och kanske, kanske jag skulle vilja se honom även nästa år, men han får inte dra på sig så många utvisningar och varningar. resten Andryan, Montenegro, Ngoiy, Slott, spelar aldrig och vad ska vi dom till då? Berrardi och Bamba, Antennucci, har i visa matcher presterat, men alldeles för sällan. Bamba började lysande hos oss, men har blivit sämre och sämre, mot Cardiff var det rent ut sagt pinligt.
Sedan finns det säkert någon som jag inte har nämnt som Philips, han spelade mot Wolves och Norwich och gjorde det bra, men det är svårt att bedöma honom än, men hoppas på honom kan man alltid.
Att något inte står rätt till märkte man ju när vi åkte ut och såg reserverna mot Coventry, den enda spelaren som någon kände igen och hade varit inne i A truppen var Lewis Walters som har suttit på bänken någon match. Resten var ett gäng pojkspolingar och det ska ändå var klubbens framtid. Lite konstigt också att så många kan skada sig, när de inte spelar några matcher!
Sedan hoppas jag att Cellino drar åt helvete och som sagt tar med sig allt skit han har släpat hit, för inte gör han mycket positivt för klubben, alla media frånträden är negetiva, han sparkar folk som har sparkat folk och folk säger upp sig, publiken är den sämsta på många, många år, vi kommer högst troligt att hamna på den sämsta platsen i år sedan vi flyttades upp från Leauge 1 och ändå sitter vi allihopa och pratar om nästa år då jävla, som vi har gjort nu i flera år, ändå sjunker vi längre och längre ner i serien. Som allt ser ut nu är vi närmare Leauge 1 än vi är Premie League, tror någon något annat, då tror de säkert på tomten och Loch Ness finns också.
Nej bort med Cellino. Ta tillbaks Thompson och han och Redders tränar grabbarna och vi satsar på en bra Coach. (Helst Grayson) om vi har några pengar!
Men självklart finns det andra lösningar, men alla spelare som låtsas vara skadade och inte är det, kan dra åt helvete enligt mig, vill man inte spela i våran fina vita tröja, so fine, då behöver vi er inte, bortskämda idioter. För visst är det något skumt med det här!
Jag tycker själv personligt att vi ska spela 4-4-2, gammal klassiskt fotboll, allt annat skit mynnar bara ut i ingenting, Mot Cardiff och Norwich hade vi 4 ynka avslut på 2 matcher på mål. Tror inte vi har haft 160 avslut på mål sammanlagt på våra 43 matcher. Vilket är en stor orsak till att folk uteblir från matcherna. Vem vill betala mellan 3-400 kronor för ingenting vecka efter vecka, inte många. Ska man vara ett topplag och ha ambitioner om PL, då gör man minst 85 mål och har i snitt 6 avslut på mål i varje match.

Jag tycker att vi kör alla idioter på porten. (Cellino och hela hans anhang) om det då kommer att krävas att vi åker ner en serie, so fine, då gör vi det och satsar långsamt och sunt för framtiden, det kanske blir många år där nere, hellre det än allt skit som rör sig runt våran klubb nu och har gjort så i snart 10 år.
Det är dags att vi anpassar oss till den kostym som är small istället för den XX Large vi springer runt i nu.

Kom ihåg att det är mina åsikter och inget annat!

Wallamot!
Leeds United Duke
2015-04-18 12:19
@anteseven: my injury is in the right leg did yesterday in training .a muscle injury. Så skrev Antenucci igår idag är det höften som krånglar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-04-18 11:06
Enligt Phil Hay ska skadorna vara: Silvestri (rygg), Doukara (ljumske), Bellusci (baksida lår), Antenucci (höft), Del Fabro (svullet knä) och Cani (knä).
Leeds United Kristoffer
2015-04-18 11:04
Adam Pope @APOPEY · 27 min för 27 minuter sedan

#lufc A club spokesman , who refuses to be named, has contacted me this morning to say they are injured. This contradicts other reports.
Leeds United Rob.
2015-04-18 10:04
Thom,

Vi har inte så många andra kvar att skylla på då samtliga fått sparken eller har avgått, vad det nu beror på.
Leeds United Tobbe O
2015-04-18 09:52
Min gissning är att de inte vill vara kvar i klubben utan vill bort. Så bara stick då. Sedan kan man spekulera i om en anledning är att Cellino också är år på väg bort. Hoppas kan man ju...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-04-18 09:41
Är större kaos nu än under Bates tid. Vad är det dom strejkar emot?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-18 09:16
Thom 08:59, verkar vara ett krångligt sätt av Cellino att sparka redfearn, då redfearn har ett utgående kontrakt, men säger folk här att det är så och att Cellino ligger bakom allt av ondo så är det nog så, dock tycker jag att det skall kollas upp de som inte kan medverka idag, men jag iaf dömer ingen ohörd,
Leeds United Kristoffer
2015-04-18 09:10
@lufc4ever:


Jag har inte sagt att Cook är italienare. Jag bara visade hur lång skadelistan är.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-18 08:59
Jaha, då är det myteri då ja. 9/11 var USA som låg bakom, AIDS smittan var någon myndighet som låg bakom och vårt myteri i klubben är Cellinos påhitt för att sparka Redders. Ska sätta mig in i detta mer senare. Just nu är jag för trött efter att ha bergsklättrat här i Tonsai, Krabi i 5 timmar. Hörs senare!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United johnnyS-
2015-04-18 02:28
Ta hand om Er!! G-natt!
Annons: