/england/leeds/forum/1199.aspx/england/leeds/forum/1199.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-01-02 17:27
Länge sedan det spelats en mer betydelselös match än den på söndag mellan Sunderland och Leeds.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Gary Kelly
2015-01-02 10:38
Hoppas Warnock hinner frisknar till snart...?, och att vi får in någon spelare som verkligen höjer laget kvalitetsmässigt och inte bara kvantitetmässigt hela tiden.
Leeds United Kristoffer
2015-01-02 08:44
@stonefree:


Det är ett spelschema för ligan som Svenskafans har hand om.
Leeds United stonefree
2015-01-02 07:46
@kjelldan:Inte endda felet i spelschemat. trots påpekande sen länge är det fel i spelprogrammet. Leeds - Cardiff den 10/4 finns inte med och med inlagt ser det ut som leeds har 3 hemma matcher i rad, så det är säkert något mer fel.
Leeds United kjelldan
2015-01-01 22:50
Om jag inte misstar mig så står inte Sunderlandmatchen med under Spelschema.
Leeds United Duke
2015-01-01 16:49
Ganska uppenbart att det saknas fysisk styrka i laget. Värvningarna i januari måste sitta annars åker vi ur.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-01-01 16:37
Vi har gjort ett nick mål den här säsongen och det var mot Bradford i ligacupen. Smith var målnickaren.
Leeds United Duke
2015-01-01 16:06
Det är 57 matcher sedan vi senast gjorde mål på en hörna..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bo$$e V
2015-01-01 15:44
Hej och god fortsättning fans! Ser att ca 60 st har varit inne och läst om extra tipset som jag la in för 20 minuter sedan.....Härligt:-) Kom nu med så tar vi oss igenom vintern med ett tips som kan ge guldkant på vardagen:-) MOT Krossa Sunderland med 1-2 ps skit i mitt tips nedan ds
Leeds United Kristoffer
2015-01-01 14:11
Huddersfields vänstermittfältare/anfallare Danny Ward ryktas lite smått vara på väg. Ward började i Bradford (precis som Delph) men anslöt snart till Leeds akademi. Där var han mellan 2005 och 2007 innan han valde att gå till PL-klubben Boltons dito. Han är nu 24 år. Han tycks vara en Ajose-typ av spelare. En spelare som kanske inte är den mest tekniska men är snabb och har hög arbetskapacitet. Tydligen har han tackat nej till två nya kontraktsförslag från Huddersfield.
Leeds United Kristoffer
2015-01-01 14:07
@Duke:


Det sägs att Austin kommer att få lämna för Millwall om Krhin anländer.
Leeds United Duke
2015-01-01 12:06
Rene Krhin väntas skriva på. 189 cm lång mittfältare från Inter. Kan bli bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-01-01 12:04
qcn //

Håller med dej fullständigt.
Spelar ingen roll om vi har 3, 4 eller 5 man på mitten.
Vi måste vinna den fajten ändå.
Leeds United Bo$$e V
2014-12-31 23:51
MOT
Leeds United qcn
2014-12-31 21:53
Många idéer om olika uppställningar här inne (4-4-2, 4-3-3, 3-5-2 etc). Själv är jag av den uppfattningen att inte spelar någon roll vilken sifferkombination vi ställer upp med om inte inställningen och prestationen är bättre än så här.

Men vi ger oss inte, att vara Leedssupporter (vilket jag varit sedan början på 70 talet) är en prövning som heter duga.

Gott Nytt År!
Leeds United footboll
2014-12-31 20:40
Efter andra perioden-- 5-1 Sverige- Schweiz- ishockey..... Vilken framgång för småkillarna- Nylander-de la Rose Kempe med flera underbara spelare. Nu glömmer vi Leeds litegranna för denna off topic..... Slutresultat 5-1 till Sverige........Gott Nytt......ÅR.....
Leeds United Duke
2014-12-31 19:19
Väldig besvikelse igår. Väldigt dålig andrahalvlek framförallt. Första är ändå ok även om vi Max kan få en pinne med oss med det spelsättet. Nu måste spelsättet ändras. Vi får väl prova med en 4-5-1 uppställning med Antenucci/Sharp på topp. Noel Hunt kanske kan ta en ytterplats. Doukaras insats vid deras andra mål är ett skämt. Vi är i behov av engelska rutinerade spelare som vet vad som krävs ändå letar Salerno i Italien även i detta värvningsfönster. Kristoffer// Ja han verkar vara en linjemålvakt men jag gillar honom skarpt, en bra målvakt. Påminner om Kasper Schmeichel.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Simo LUFC
2014-12-31 19:14
@¤Thom Mattsson¤:


Håller med. Bra skrivet! Du kanske ska ta ett par öl oftare. :)

Gott Nytt År alla LUSSare. En del av er - ses i april.
Leeds United Simo LUFC
2014-12-31 19:12
t
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2014-12-31 17:54
Fattar inte hur det kan vara så svårt att hitta/scouta spelare som har snabbhet, teknik och vilja att utmana och ta sig runt på kanterna. Vi har helt slutat använda yttrar i flera år känns det som och jag förstår verkligen inte varför. Vi blir ju så enkla att läsa av. Täpp till i mitten och vi är finito typ. Fy fan va jag saknar Gradel - Howson - Johnson - Kilkenny - Snodgrass - Becchio nu. Vi skapade målchanser på löpande band i denna divisionen och gjorde näst flest mål i hela serien. Tack Bates för att vi typ tjänade £2m på alla dom spelarna. Alla visste sina roller och då spelar det liksom ingen roll att exempelvis Kilkenny nu lirar i Conference eller vart fan han är. I Leeds fyllde han en position, likaså Becchio, Johnson och alla andra från det laget. Kommer ihåg att Grayson lirade Johnson från start i sista matchen trots att det stod klart att Bates inte skulle ge honom ett tillräckligt bra kontrakt. Han var en spelare Grayson gillade men en som inte fick vara kvar. Idag känns laget helt missanpassat. Ingen längd, ingen speed på kanterna, ingen som direkt kan göra 2-3 man och slå ett inlägg och skulle det mot förmodan komma ett inlägg så har vi max en där inne som inte gjort mål på huvudet sedan andra världskriget. Yra höns i försvaret, med självmål på löpande band och Mr Free header som leder skytteligan bara för att det inte finns någon som offrar sig och sin familj för klubben och fansen. Austin liksom, "the beast". Jag ser mer beast i morsans katt som förövrigt är den snällaste katten i världshistorien och som inte skulle göra en fluga förnär. I Jamaica går det bra att prestera men inte med Leeds. Har sagt det länge nu, iväg med den jävla sopan. Bianchi, jävla italienska primadonna. This is fucking England! Welcome to Leeds - Now f*ck off! Springa omkring och tro du är Elvis för fan. Kassa jävel... Vår akademi producerar talanger på löpande band. In med dom istället. Dawson, Grimes i mål, Taylor på vänsterbacken, Walters på topp om han är frisk alla andra jag inte kan komma på nu efter ett par öl. Måste bli en förändring. Va fan är det som händer. Stängde av matchen efter 10 minuter igår. Så jävla dryg match som vanligt. Vi skapar ju inget så man vet att det är omöjligt att vända ett underläge. Enda chansen att vi gör mål är ju på misstag av motståndarna, inte för att vi förtjänar det. 1-1 matchen mot Forest borde vart 5-0 i röven. Värsta skit jag sett även där.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2014-12-31 16:39
Hela den här jäkla envisheten med att spela diamant börjar snart kännas som en konspiration. Som om Massimo och Redders vill att vi ska åka ur. Jag är så satans less på att gång på gång få in managers som skyller på att dom inte har den och den typen av spelare och därför kan man inte ändra spelstil. Bullshit säger jag. Det är för helvete proffs vi pratar om. Dom kan skolas om och även om dom inte blir perfekta i rollen så behövs inte det på denna nivån. Det är topp 3 i PL som behöver den lyxen. Jag vet att det är så himla enkelt att skylla på managers men snälla nån det vi såg igår och har sett länge nu behöver man väl inte ha gått alla stegen genom fotbollsförbundet för att kunna se ??? Det är en konst att leda en grupp och den konsten som krävs här och nu har inte Redders. Synd bara att Massimo förmodligen inte kan göra nåt åt det.
Leeds United stonefree
2014-12-31 14:34
@sportcarl:


När jag menar det sämsta laget, då menar jag absolut sämsta laget, vi är pressat att prestera och vad gör vi? prestera ännu sämre. Förra säsongen var början på en lång ned tur, visst, men innan hade vi spelat hyfsat och slutade om än inte på en okej placering så ändå inte i farozonen för nedflyttning.
Vi plockar in spelare som enligt dom som vet skulle spela röven ur byxorna på förra årets lag, det vet vi hur det har blivit.
Jag anser och kommer så att göra till någon annan bevisar motsatsen, alla dessa nyförvärv vi har plockat in i år är de sämsta värvningar vi har gjort sen Thomas Brolin. Det finns inte någon som kan göra 3 på foten, det finns ingen som kan dribbla av hörnflaggan och det finns definitivt ingen i laget som kan träffa en ladugårdsvägg från 3 meter, vart hittar man alla dessa spelare någonstans? hur kan det vara möjligt att av alla ställen dessa kunde ha valt att spela, så väljer de Leeds!!!!
Ta Sloth för något år sedan spelade han i landslaget mot England på Wembley, nu platser han inte ens på bänken!

MOT I allafall och Gott Nytt

PS. Glöm inte att hålla tummarna för min resa den 23-25/1 till Leeds att det blir match, även om det ser jävligt mörkt ut just nu!
Leeds United Kristoffer
2014-12-31 13:42
Alex Aldridge @accordingtoaldo · 52 min för 52 minuter sedan

With Ollie open to strengthening in all positions, rumour mill gone into overdrive. Just had #lufc CM Rudy Austin tipped as #millwall target
Leeds United sportcarl
2014-12-31 13:30
stonefree 10.49, vi fans har en förmåga att glömma, andra halvlek igår var utan tvekan det sämsta jag sett som tv-sändts denna säsong, men totalt har jag sett sämre uppträdande av Leedslag än detta, räcker med att nämna rochdale och sheffield w från förra säsongen som lätt platsar bland våra 10 i topp när det gäller historiska bottennapp, doukara, bianch och austin var katastrof igår och har för mig spelat ut sig ur laget, hoppas redfearn såg detta med,man får väl försöka hitta ljusglimtarna istället som att wigan förlorade igår och dessutom skall sälja sin bästa anfallare, och att vi tyvärr sedan GFHbokslutet har transferstopp men ändå kommer ta in några spelare som förhoppningsvis skall förstärka laget och mig veterligen skall inga nyckelspelare säljas som brukar vara vanligt historiskt sett i detta fönstret
Leeds United Plyma
2014-12-31 13:26
Tråkigt Slut MEN Gott Nytt ÅR LUSSAR.
WALLAMOT
Leeds United Kristoffer
2014-12-31 11:54
Bianchi visar sin skicklighet med bollen.
Leeds United Kristoffer
2014-12-31 11:52
Redfearn måste tänka om hur vi ska spela, speciellt hur vi spelar på bortaplan. På hemmaplan kan vi nog spela lite offensivare (4-3-3, 4-2-3-1 eller liknande) men på bortaplan behövs det nog ett femmannamittfält (4-5-1, 4-4-1-1 eller något liknande). Nu är det ju öppen gata på kanterna för motståndarna.
Leeds United stonefree
2014-12-31 10:49
@Kristoffer:


Han får ta på sig andra målet. han var på väg ut men ångrade sig när inlägget kom. Inne i målfältet måste han visa vem som bestämmer. Nu sköt Derby så pass många skott på mål igår att det kanske har ökat till att var tredje skott mot vårat mål går in. Vilket också är hårresande!
Kan fortfarande inte smälta förlusten i går. Säkert, jag tror aldrig jag har set ett så dåligt Leeds lag spela för. Som någon sa, man kan undra om de tränar ihop, sedan var de som juniorer i varje närkamp. Sist men inte minst, inte ett endda skott på mål och det är inte första gången den här säsongen. KATASTROF!
Derby Tommy Ramone
2014-12-31 10:32
Även om ni inte spelade fantastisk fotboll när vi möttes senast så fanns det en tydlig skillnad mot igår: på hemmaplan kämpade ni som ett lag (vilket inte Derby gjorde den gången). Igårkväll spelade ni inte som ett lag.

Derby har haft omfattande skadeproblem under hösten och inte fått igång förra säsongens spel. Därför tycker iallafall jag att tabellplaceringen ändå får ses som godkänd. Jag instämmer i att vi inte har ett lag som håller för PL men med 3-4 värvningar tror jag faktiskt att vi gör det.

En eloge till er för att ni har så många medresta supportrar trots tabellplaceringen. Inte många lag i England som kan mäta sig med det!
Leeds United Kristoffer
2014-12-31 09:51
@Duke:
Han gjorde väl sammantaget en bra match. Han är dock en linjemålvakt. Han gör i bland en del misstag när han ger sig ut i straffområdet.
Annons: