/england/leeds/forum/1191.aspx/england/leeds/forum/1191.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Rodell
2014-11-06 14:25
Kristoffer//

Cellino verkar ha blivit lite mer realistisk i sitt tänk :P skönt att höra då vet man iaf att grunden byggs i år. Då är det lättare att se positivt i det som görs :)

Även fast man vill att man ska vinna varje match o gå upp direkt men sen är ju frågan om dagen Leeds ens skulle kunna klara av att hänga kvar i ett PL så att ta 2-3 år till att bygga ett lag för att satsa på direkt uppflyttning sen fixa in några spelare känns som ett rimligare mål i dagsläget! Hoppas Redfearn är killen som fixar detta!
Leeds United Ballsmash
2014-11-06 13:09
Megajumbon hemma på lördag, det är fanimej nu vi ska ta en 3poängare.
Leeds United Kristoffer
2014-11-06 12:51
Cellino om Redfearn:

"I don’t think, at this moment, anyone is better than him to run this club. I told him ‘Keep the club in the Championship and build a team for next year’."

Så målet den här säsongen är: undvik nedflyttning.

Leeds United kjelldan
2014-11-06 10:47
Bara att slänga upp en träningsanläggning på det stora öde-området utanför The Commercial??
Leeds United Kristoffer
2014-11-06 09:58
Cellino säger åter igen att han vill att laget ska träna närmare Elland Road, precis som det var förr i tiden. Nu är det flera mil till Thorp Arch.

“One thing that is wrong at this club is having the academy at Thorp Arch,” he said. “The academy is 30 miles away and that doesn’t help Leeds kids to go and train there. It doesn’t help Leeds to grow homegrown players. It doesn’t allow less wealthy families to take their boys to training.

“We need the training ground in the middle of Leeds. At Thorp Arch you feel like you’re in a different place. Leeds used to be at Elland Road with the training pitch was just by the ground (on Fullerton Park). That’s a beautiful thing.”
Leeds United terry cooper
2014-11-05 23:11
Inte är det mycket som går som Cellino har lovat.
Är väl bara utrensningen på administrations sidan som gått som lovat men det gjorde han säkert för att få bättre kontroll.
Inte så mycket för att tjäna pengar ....
Leeds United Tobbe O
2014-11-05 20:41
Anledningen enligt dagens YEP, var ju av uppfattningen att vi var skuldfria men så verkar tydligen inte vara fallet. Cellino’s initial buy-out saw him take on almost £25m of debt but his deal with GFH was renegotiated in July, with the ban agreeing to waive half of that sum and delay repayment of any debt until United were promoted to the Premier League. But in an interview with the YEP, Cellino revealed that the new deal remained unsigned, despite his belief that the terms of his arrangement with GFH were in place and finalised two months ago. The Italian described the repurchase of Elland Road at a cost of £16m as a “a big risk” while debts owed to GFH were still under discussion and said he would not proceed with the buy-back until the matter was resolved.
Postat via SvenskaFans-appen
Hartey
2014-11-05 20:19
@Duke:
Cellino lovade att köpa tillbaka ER cash innan han köpte klubben och han skulle göra det direkt. Nu pratar han om lån... Har han inga pengar till det så är det OK men då skall han inte lova något
Leeds United Duke
2014-11-05 19:09
Om vi ska sammanfatta det så ville Cellino delvis låna pengar till att köpa tillbaka ER men ingen bank var intresserad. Italienaren ville då inte lägga hela vårt kapital på att köpa arenan. Låter vettigt, köp tillbaka ER när vi är tillbaka i PL och spendera pengarna i spelartruppen istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Hartey
2014-11-05 18:01
@Kristoffer:


Ta in Austin istället
Leeds United Åby.Krona
2014-11-05 17:46
Här kommer en säker sportdryck 1l vatten ca50g druvsocker 1g koksalt smaksätt med pressad citron.Inget jävla bullshit
Leeds United Leeds så klart!
2014-11-05 17:32

Inget annat än hittepå skvaller här i dag ser jag *gäsp*På lördag blir det tre pinnar.
Med Il Duce och Redfearn vid rodret.
MOT
Leeds United terry cooper
2014-11-05 17:28
Cellino Out
Leeds United Kristoffer
2014-11-05 16:30
Ska dock sägas att sådana dragningar i tröjan som Bellusci gjorde händer ju i stort sett vid varje hörna. Vanligtvis brukar ju domaren släppa sådana händelser för annars blir det ju 10 straffar per match. Nu valde han att blåsa straff enbart för den saken. Vi kunde nog också fått en straff om domaren hade varit konsekvent. Det gäller som sagt att domaren är konsekvent. Ska han blåsa straff för sådana saker måste han göra det varje gång och åt båda hållen.
Leeds United Linus.M
2014-11-05 15:51
Vill förtydliga att det inte var en journalist jag pratade med.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2014-11-05 15:24
Nu är det ju inget som är säkert, när det gäller Leeds, men som jag har skrivit igår. "ingen eld utan rök" vad gjorde Red Bull på Elland Road förra veckan?
Ska vi aldrig få 5 minuters ro i denna klubb.
Först ny ägare, som lovar oss Elland Road tillbaka, Premie leuge år 2016, anställer en div 5 tränare och säger vi måste ge honom tid, köper in hav av spelare och gör sig av med lika många, manar till lugn, de måste få några månader till att spela ihop sig. Sparkar tränaren och ger Redfearn rodret, även om Cellino fortsatt är den styr skeppet och manar till lugn, han ska hitta en riktig tränare som är värt att träna Leeds. Darko kommer, Cellino säger att vi måste ge honom lite tid att komma in i gänget och hitta sin spelstil. 6 matcher senare är Darko borta och Cellino kaster skit på stackaren, som inte fick en ärlig chans. Cellino manar till lugn han ska fixa detta och anställer Redfearn och manar till lugn, ge honom lit.e tid så ordnar dig sig.
Samtidigt som han försöker göra sig av med klubben bakom ryggen på alla oss fans som stöttar i ur och skur. Det som Linus skrev här under efter han pratat med Journalist i England, är väl en bra sammanfattning av läget!
He would, in a heartbeat. Imagine buying something, it giving you nothing but problems, then being offered all your money back.."
Om bara Cellino hade tagit det lite lugnare själv och hade anställt en vettig coach från början och inte började skryta om tillbaka köp av Elland Road, det hade räckt att han hade sagt att det är målet att köpa tillbaka så snart det är möjligt.
Sedan varit lite mer omtänksam när han köpte och sålde spelare. Men vi Leeds fan var så svälld födda att vi svalde alltihopa med hull och hår.
Nu är det ju som sagt inte säkert det här, men vi pratar Leeds United och dåliga nyheter, den kombo är tyvärr nästan lika säkert som att det snöar i Januari någonstans i Sverige.
Leeds United Duke
2014-11-05 14:45
Det är väldigt märkligt att Cellino har dragit sig ur ER-köpet. Det har ju varit det som drivit honom sen han blev ägare. T o m spelarinvesteringar fick stå tillbaka för att han skulle köpa ER i november. McCormack-pengarna Öronmärktes till detta och så vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2014-11-05 14:17
Som skribenten av artikeln skrev till mig precis när jag frågade om han tror att Cellino skulle sälja klubben till Red Bull. "He would, in a heartbeat. Imagine buying something, it giving you nothing but problems, then being offered all your money back.."
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2014-11-05 13:59
OBS... Rykten här nedanför. Cellino vill sälja klubben. Han är trött på att Football League vill ha ut honom och att GFH har 25%. Därför läckte han storyn om att han träffat Red Bull, för att trissa upp budet. Något som inte lyckats jättebra då Red Bull drog sig tillbaka när storyn läcktes. Dock verkar RB vänta och inte dragit sig ur helt. I länken finns mer info.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2014-11-05 13:44
Vilka mål mowatt gör! Bellusci måste petas efter hans idiottilltag, jävla idiot.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2014-11-05 12:42
1-1-målet borde Silvestri ha räddat.
Leeds United Kristoffer
2014-11-05 12:34
Bianchi är väl den spelare på mittfältet som har tappat formen helt och borde petas.
Hartey
2014-11-05 12:22
En spännande bra fotbollsmatch att lyssna till igår,I dessa dagar det enda man kräver. Mer fotboll och mindre kaos och intriger...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2014-11-05 01:48
Felet med Ajose är att han är yttermittfältare skulle jag tippa. Och säkert en för dålig sådan också om jag känner Leeds United rätt.
Leeds United BullenKarlsson
2014-11-05 00:28
Linus //
Såg inte matchen idag, men klart som fasen jag håller med :)
En bra Adryan mot Austin i en offensiv roll är solklart, det finns ju en anledning till att han har nummer 10.

Austin för mig slåss snarare med Cook om platsen. Jag föredrar nog Austin före Cook och drar hellre ner Cook och plockar av Bianchi.

Helt enkelt för att Austin är den enda bollvinnaren vi har, men tyvärr för dålig för den defensiva spelupplägfar-rollen.

Alla har ju varit spända på att se Adryan och spelar han bra nog för att starta så är vi nog alla här supernöjda. Kul att vi har många bra alternativ. Tycker att Sloth, Benedicic och Dawson också är intressanta spelare.

Vad fan hände med Ajose?
Leeds United Linus.M
2014-11-04 23:41
Bullen// Ser ingen annan som skulle vara bättre än han just nu? När man ser han röra bollen ser man att han har känsla för det. Dawson har inte det på samma sätt, och jag ser inte att det skulle va bättre o ha Austin där. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2014-11-04 23:35
Linus //

Tror inte att nån vill ha Adryan bänkad. Men tycker inte att han har varit tillräckligt bra tidigare för att vara given. Känns som att du har gett honom lite oförtjänt Messias-status. Men imponerar han så serjag gärna att han startar. Han är ju uppenbarligen en av de största talangerna vi haft här på över 10 år.
Leeds United Linus.M
2014-11-04 23:29
Redfearns 6 senaste matcher: 3-2-1 Helt ok... En vinst på lördag så kan detta bli bra :) Bellusci ratas av 99% av Leedsfansen på Twitter. Verkar som han är alldeles för galen för lagets bästa. Synd att både Cooper och Pearce är vänsterfotade, påverkad det nämnvärt om en av de spelar på höger mittbacksposition? Spelet verkar va helt ok. Vi vågar anfalla även fast vi har 1-0, och Mowatts andra mål... Herregud vad snyggt! Redfearn är nog rätt man, hoppas vi! Men en vinst mot Blackpool är nästintill ett krav. Adryan förövrigt, var exceptionell idag enligt samtliga. Så förstår inte riktigt hur vissa kan vilja ha honom bänkad... Vårt mittfält börjar se grymt ut, och kan vi börja låsa matcherna så kommer detta bli hur bra som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2014-11-04 22:41

Tumme upp för Mowatt.
Tumme upp för spelet.
Tumme upp för Redfearn.
Tumme ned för galningen Bellusci.

Synd att behöva tappa en ledning och tre poäng på detta sätt.
Leeds United Simo LUFC
2014-11-04 22:38
Vi vinner hemma på lördag!

MOT
Annons: