/england/leeds/forum/1191.aspx/england/leeds/forum/1191.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Norman Hunter
2015-04-23 08:39
@stonefree:


Tycker Grayson hade samma problem. Han gjorde sena bytenom om han ens gjorde några....

Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-23 07:00
Duke// Ehm, okey.. att vi gjort oss av med McDermott, Milanic och Hockaday är väl ingen nyhet eller något konstigt? Hur vill du att Umbers ska förklara det på något annat sätt än typ ingenting alls? Citatet "det regnar ute" kommer ganska lägligt här. The bloody obvious typ. Dom fick sparken om du inte minns och vi kan bara ha en huvudtränare. Hade du velat ha dom alla kvar eller vad är problemet i detta? Att Bromby, Naylor och några fler fått gå var ju ett steg i de tuffa beslut som var tvungna att tas för att få klubben på rätt köl. Minns du att vi gick £1m minus i månaden innan Cellino kom? Man kan välja att trycka på bromsen när man är påväg in i en bergvägg eller kan man fortsätta gasa. Ibland vet jag inte vad folk vill här inne om jag ska vara ärlig. Ingen målvaktstränare? Här kan jag ha fel faktiskt men vad är Neil Sullivans roll i klubben? För han är väl fortfarande kvar? Han vet visst när Cellino kommer tillbaka. Det är inte hans uppgift att avgöra om Redders blir kvar vilket han förklarar flera gånger i intervjun men han tycker han gjort ett bra jobb. Han svarar visst på frågor om de unga spelarna. De arbetar på att förlänga deras kontrakt, de vill inte och kommer inte sälja dom och det låter som att vissa kontrakt är i stort sett klara. Vad mer begär du som svar? Vad gäller Salerno har ju Cellino själv sagt i intervjuer att han ska försöka övertala Salerno att komma tillbaka men att han inte vet om så blir fallet. Att Cellino varit över och kollat på Elland Roads gräsmatta spelar väl ingen roll eller? Han sa hej till alla och alla var glada över att se honom. Vad är problemet här?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2015-04-22 22:50
Det största problemet med Redders, han är ingen coach. Hur många matcher har han vänt underläge till vinst? Inte är det många inte. där emot har vi tappat ledningar till förlust. Han är en bra tränare, men som sagt v ingen bra coach. Ham påminner väldigt mycket om BMD i sin coachning. Livrädd att göra förändringar i matcherna, trots att alla ser att det inte håller, så kommer byten så sent i matcherna, så att man tycker det är pinsamt.
Leeds United PutteBJ
2015-04-22 22:43
@lufc4ever:


Bästa skämtet idag, hahaha :-)
Leeds United lufc4ever
2015-04-22 22:22
Twitter news@jimmymadeup

Redfearn has been told not to play belusci, because of a clause in his contract.
Sources say if he gets 2 more reds then his contract gets extended.
Leeds United Duke
2015-04-22 20:43
Thom// Jag tycker fortfarande att ledningen inte säger någonting. Var inte många frågetecken som rätades ut i den intervjun. Han säger emot många inblandade ang skadorna på de sex spelarna. Han svarar inte på om de unga spelarna har erbjudits kontrakt. Han vet inte när Cellino kommer tillbaka. Han vet inte om han vill ha kvar Readfearn. Han vet inte var Salerno är eller om han är kvar som sportchef. Han svarar inte på varför vi inte har en assisterande tränare. Han påstår att Cellino har åkt över från Miami för att titta på Elland Roads gräsmatta. Klubben har på drygt ett halvår gjort sig av med Bromby, Naylor, Carbone och Readfearn(omplacerad) på ungdomssidan och McDermot, Hockaday, Milanic på seniorsidan. Vi har ingen målvaktstränare fortfarande. Att man ska spetsa till truppen till nästa säsong har alla lag som målsättning det visar sig om några månader om det stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2015-04-22 20:03
Grayson verkar plocka upp Preston. Största misstagen de senaste åren att göra oss av med Grayson, Gradel och Snodgrass. Den trion hade tagit oss till PL med nuvarande lag.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-22 19:31
sportcarl// Väldigt positiv till Poyet och han har själv uttryckt en önskan om att komma tillbaka. Poyet, Grayson, Klopp (helt orealistiskt jag vet) är tre namn som jag hellre ser som tränare i Leeds. Redfearn ska dock stanna och då gärna i akademin där han gjort ett fantastiskt jobb. Men visst, får Redders stanna ska jag inte säga att jag blir besviken. Han kan gärna få testa ett år till men då hoppas jag att han värvar rätt spelare så inte näste man får ett helvete när han kommer och tar över något som Redfearn inte fixade att ha hand om.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-22 19:27
För övrigt fortsätter Cagliari sin tränarcirkus även utan Cellino vid rodrer och för första gången sedan 2004 ser man ut att bli ett Serie B lag. 9 poäng upp till säker mark med 7 matcher kvar. Zdemak eller vad han heter lämnade nyligen sin post och han har redan varit tränare en gång om jag minns rätt denna säsongen. Senaste segern kom för 12 omgångar sedan och då var Zola tränare. Näste man in är Gianluca Festa med David Souza som assisterande. Verkar svårt för nya ägarna att klara det som Cellino klarade i över 10 år - att fixa kontraktet i italiens högsta liga. Kanske kan vi plocka en viss svensk landslagsman därifrån när det närmar sig sommar eller ska vi bara gå på engelsmän? Om jag inte minns helt fel heller så uttryckte sig Albin Ekdahl sig väldigt positiv över Cellino i en intervju i Aftonbladet för något halvår sedan där han sa att han mycket väl kunde tänka sig att spela under Cellino igen i framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-22 19:21
Hartey 18:55 sedan är ju frågan om Redfearn är en tillräckligt bra coach, jag skulle gärna se honom åter i academy när hans kontrakt går ut i sommar och där han gjort ett riktigt bra jobb innan, och varför tex inte ta in Poyet som gjorde ett bra jobb förra gången han var här, utan -15 hade vi gått upp direkt första säsongen i League one.
Leeds United BullenKarlsson
2015-04-22 18:59
Om Redfearn går kan vi ju plocka Klopp.
Hartey
2015-04-22 18:55
Skalle vi behålla våra unga stjärnor så är det viktigaste att behålla Redfearn. Om Redfearn får gå under förnedrande former så försvinner minst två antagligen tre av våra starlets
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-22 18:50
Putte BJ 18:28. hoppas jag med att efter sista säsongsmatchen kommer hända grejer, cellino är tbx och kan styra upp det, cellino är vårt hopp, finns inte så mång med kapital och vilja att köpa en klubb i denna storleken, och ärligt talat vem skulle vilja när det kan skrivas och läggas ut skvaller, förtal rykten, lögner som egentligen bara har ett syfte och det är att förstöra för klubben, mycket nyfiken på TL eller CBS som de nu heter, skall de ev samarbeta och gå i säng med cellino eller skall det köras konfrontation och smutskastning? är cellino hemsk som mång säger här borde de kanske gå för de 75% istället,
Leeds United sportcarl
2015-04-22 18:41
alltså engelska eller utländsk spelare, vad spelar det för roll egentligen, vi har ju haft mestadels engelska de sista 10 åren förutom sista säsongen, överlag vilket så har man väl blivit besviken på värvningarna, sedan om de heter hunt varney doukara Pearce bellusci, Drury bianchi stewart kebe cani osv, skillnaden är väl att om du värvar internationellt är det väl överlag billigare för samma klass och de har en lägre lönenivå, största felet är och har varit de sista 10 åen att vi värvat från nedersta hyllan och då blir det därefter och alltid samma klagan, skulle vi kunna värva spelare i 5miljonpundsklassen lär de vara bra vilken nationalitet de än har men vi har fått hålla till med vrakgods och oftast med långa fallskärmsavtal, om man tar i pund så har vi nog minst 9 av 10 sista säsongerna sålt för mer än vi köpt, däri ligger nog problemet med, nyfiken hur det blir till sommaren med vilken ägare vi än må ha, finns ju knske bättre förutsättningar att satsa än för ett år sedan, förhoppningsvis har vi ine miljonförluster varje månad economic fair transferembargo emot oss
Leeds United PutteBJ
2015-04-22 18:28
@¤Thom Mattsson¤:


Bra skrivet! Jag tror precis som du att det kommer hända mkt om ett par veckor, frågor och svar kommer rätas ut och vi kan med optimism se fram emot nästa säsong.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-22 17:58
Kristoffer// Byram, Mowatt, Murphy, Sharp, Morison. Där har du 5 spelare som har en del rutin från denna ligan och då har jag inte nämnt spelare som Austin, Cooper, Bamba, Cook, Taylor som är spelare som antingen har en hel del rutin eller är spelare som är engelsmän och som är spelare vi satsar på. Där är 9 spelare och av dom jag räknade upp måste man väl ändå tro att runt sex av dom kommer vara hyfsat ordinarie nästa säsong (Cook, Taylor, Byram, Mowatt, Bamba, Murphy).
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-22 16:48
Thom det var ingen replik på det du skrev. Det var bara en reaktion på artikeln.

Umbers får prata hur mycket han vill. Vad han än säger tvivlar jag på just nu. Sluta snacka och börja handla. Stå för era ord. Så som sagt i Augusti får vi se.

Jag vet vad jag tror. Det är upp till dom att visa att man har fel.
Leeds United Kristoffer
2015-04-22 16:04
@Norman Hunter:
Skillnad på The Championship och toppligorna. Kanske kan vara bra att ha någon eller några Championship-erfarna spelare i truppen.
Leeds United Norman Hunter
2015-04-22 15:04
@Kristoffer:


Och varför är det så viktigt med ebgelska spelare. Jag har inte sett ett enda lag med en övervägamde del engelska spelare lyckas i ett enda sammanhang på MÅNGA år. Hur bra är det engelska landslaget, hur många engelsmän har vi Chelski, Arsenal, Bayern Munchen, Atl Madrid, Real Madrid, Porto etc etc?

Ska vi lyckas är det verkligen dax att lyfta blicken från öarna. Varenda engelsk spelare är kraftigt övervärderad. Jag tror faktiskt att Leeds skulle ha svårt att hävda sig i toppen av Allsvenskan men att snittlönen säkert ligger fyrdubbelt över vad lag som MFF och AIK betalar sina spelare.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-22 14:02
lufc4ever// Jag skrev exakt det du säger. Det kommer från Umbers men vad hade du tyckt varit bra nog för att intervjun hade varit godkänd? Vad ska han säga för att folk ska bli nöjda? Jag tycker han gav bra svar och att det arbetas hårt på många fronter. Som vanligt är Leeds United INTE till salu om ingen mega rik person erbjuder typ x4 värdet på klubben. Cellino kommer snart tillbaka osv osv. Vad gäller scouting av spelare i Portugal. Fine by me, om vi kan hitta lite fynd där som vi ju gjort många gånger förr i andra länder så är jag nöjd. Vi skriker desperat efter tekniska snabba yttrar och mig veterligen finns det mycket såna spelare i Portugal. Jag hoppas det arbetet bär frukt. Sen hoppas jag att vi söker efter lite engelsk brutalitet, passion och kämparglöd också men det kan väl inte skada att kombinera?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-22 13:35
Vad det gäller Umbers intervju så har jag bara en kommentar.

Vi får väl se i Augusti hur mycket som kommer bli sanning.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-22 13:12
Duke// Väldigt intressant inlägg från dig. Först får ledningen kritik för att den inte säger någonting. Sen när de väl säger något så är det meningslöst? Säg mig, vad är det som är meningslöst i den intervjun enligt dig? Vart säger Umbers att vi ska släppa de unga spelarna gratis nästa sommar? Okey med kritik men snälla, nu är det ju verkligen fel på precis exakt allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-04-22 11:43
Fullständigt meningslös intervju med Umbers. Visst går det att behålla de yngre spelarna men utan kontrakt går de billigt nästa sommar när kontrakten går ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Silvestri the King
2015-04-22 10:31
Leeds så klart //
Balsam-fina ord. -Tock,tock...;))
Leeds United Kristoffer
2015-04-22 10:07
Cellino har varit i Portugal och scoutat spelare. Vad hände med att satsa engelskt i sommar som Cellino sa för någon månad sedan?
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-22 09:22
@kjelldan:Hmmmm...äppelkaka.

Tack för ett annorlunda inlägg.
Som balsam för själen i den sträva eviga pro/con-Cellino diskussionen.
Leeds United Silvestri the King
2015-04-22 07:23
@kjelldan:

Tack SJÄLV. kjelldan, alltid roligt med lite skojsan, satt som en smäck- in my
HEART .;))
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-22 04:53
lufc4ever// Väldigt intressant intervju. "Om du har ett hus som är värt 1 pund och någon erbjuder 4 pund så är det klart att man blir intresserad". Men det står också att läsa, som jag har sagt 1000 gånger, att Cellino inte vill sälja. Han har tagit sina barn till Leeds, sin fru, han ser staden som sitt nya hem. Men enligt vissa här inne har Cellino nu sålt klubben cirka 769 000 gånger, till 100 % också. När jag läser den där artikeln, visserligen från Umbers, så tycker jag det verkar intressant inför sommaren. Han kan ju ljuga men det låter som att våra unga spelare absolut inte kommer säljas, att truppen kommer förbättras och att det kommer komma upp många intressanta och bra nyheter för Leeds fansen. Det verkar också som att vissa kontrakt redan är påskrivna nästan? Han erkänner också att kommunikationen mellan klubb och fans måste bli bättre vilket jag tycker är bra. Det är ett första steg mot förbättring att man iaf erkänner. Om lite drygt en vecka är Cellino tillbaka och då hoppas jag att han sätter igång med arbetet inför kommande säsong. Jag tror fortfarande att Cellino kan vinna över dem som tvivlar och för mig så känns han fortfarande som rätt man på rätt plats. En galen italienare i en galen klubb full med galna fans.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United kjelldan
2015-04-21 23:32
Fasen, att gå in på RS och gå ut därifrån med ett sug efter äppelkaka är inte varje dag. Tack Silvestri!

Leeds United lufc4ever
2015-04-21 19:50
@sportcarl:


Just nu är det nog bara den inre kretsen som vet. Planen är att presentera milestones. Gissar att första är £1m.
Annons: