/england/leeds/forum/117.aspx/england/leeds/forum/117.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Rodell
2018-07-22 10:12
Den som ryktas ”starkast” till oss är ju en free agent Diego Polenta.. vilket ännu mer säger att vi inte har pengar.. även om ”alla” säger att pengar finns så tyder ju inget på det än sålänge
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United MR Clarke Nr8
2018-07-22 10:07
Enda förklaringen varför det är som det är.
Vi har inga pengar
Leeds United Duke
2018-07-22 09:55
Thom// Dom har ju kontrakt tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-22 09:47
Varför är Sacko, O’Kane och Murphy fortfarande kvar i klubben med två veckor kvar till säsongen börjar?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-07-22 09:01
Lite tuffare motstånd idag. Får vi se om försvaret håller.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-07-22 07:26
Sportcarl // Gurdiola vet ej om han ska lånas ut än.. förens dom är tillbaka från deras försäsongsturne han starta t.ex mot Dortmund så svårt att tro att han skulle va på g till oss då flera PL klubbar verkar smått intresserade av honom
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-07-22 07:21
Phil Foden 18årig stor talang från Manchester City skall visst vara på gång till Leeds på säsongs lån läste jag på Luscos.
Leeds United WhitesMOT
2018-07-21 21:04
@¤Thom Mattsson¤:
Efter det hålet vi har varit i så tycker jag inte det är så konstigt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-21 20:26
WhitesMOT// Svårt att göra så här mycket fel också.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-07-21 20:16
Det finns negativ och det finns negativ.

Om vi står här efter Stoke på samma ruta som idag så är gnället verkligen befogat. Just nu har det mest gått till over drive bara för att det inte hänt när vi fans vill att det ska hända. Förra säsongen spelade Orta tärning med pengarna och det var fel. I år försöker man gå efter en helt annan kvalité och har ännu inte lyckats och då är det fel. Går inte att göra rätt helt enkelt.

Leeds United sportcarl
2018-07-21 19:46
Baker får mycket beröm för sin insats igår av fd storspelaren Tony Dorigo....
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-21 18:54
stonefree// 100 % så jag känner även om jag inte spenderar ens i närheten av de pengarna du gör.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-07-21 18:47
Som en vän till mig skrev på Facebook. Känns nog som man har lite befog för att tycka som man gör utan att bli uthängt och hudflängt!

Fed up of people criticising 'negative' and 'pessimsitic' fans
We spend many hundreds of our hard earned money on this club every season through tickets, merchandise etc.
So when we are told our money will be invested into much needed transfers this summer, then this is what we expect.
Of course we will be negative when we are one of the only 2 teams in the championship not to have made a permanent signing this window. This is bad enough as it is but what makes this statistic even worse is the fact the club has made all these statements of reinvesting 49er money and season ticket money into transfers and the talk of a '20 million transfer budget'.
I understand why we might not want to take a big gamble and spend loads of money all in one season. But maybe we wouldn't be so 'negative' if the club didn't make empty promises that they never had any intention of honouring?

Leeds United WhitesMOT
2018-07-21 18:17
Så 7 pinnar från de 3 första försäsongarna. Måste vi ligga med i toppen på väl ?
Leeds United Ballsmash
2018-07-21 16:00
Här streamas dagens match vid intresse.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-21 15:51
Hur många värvningar under Orta kan ses som godkända? Forshaw? Möjligen, men vi vet inte än. Har han vunnit någon match än? Saiz? Möjligen, men fruktansvärd karaktär. Kan jämföras med Neymar som jag avskyr mer än något annat! Alioski, Wiedwald, Lonergan, De Bock, Lasogga, Ekuban, Grot, Roberts, scums vänsterback, Cibicki, Klich, Sacko, Anita, Bouy får alla ses som oförklarliga med undantag för MÖJLIGEN Klich som kanske tagit ett litet kliv upp i hierakin.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-21 15:43
Min känsla med Leeds har gått stadigt nedåt sedan säsongen efter uppflyttningen från League One. Året vi kom sjua med Grayson var nice men efter det, och försäljningarna av Howson, Gradel, Snodgrass med flera har fått mig att förstå att denna klubben har varken kunskapen, pengarna eller viljan att ta klivet upp. Det bevisas år efter år med klubbar som lyckas ta klivet upp medans vi står och stampar på samma jävla ställe. Klubbar som Hull ramlar ut och går upp, Blackpool har gått upp i Premier League och hunnit ramla ur 18 serier och är påväg upp. Pompey har hunnit vinna ligacupen (eller var det fa cupen), ramla ur en jävla massa serier och kommer säkert gå förbi oss och upp i PL innan vi är där. En satans massa klubbar har passerat revy genom åren och kvar står vi och stampar med inkompetenta idioter på toppen. Säg vad som helst om summor som Radz investerat. Svart på vitt så har vi lyckats med konststycket att sälja, tappa eller misslyckats värva Wood, Taylor, Green, Bartley, Vydra, Hernandez, Gunn, Stockdale, Josefzoon och jag har säkert glömt flera stycken. Varför försöker vi inte värva tillbaka kulturbärare likt Snodgrass eller Howson? Visst fan kostar det pengar och möjligtvis är det orimligt men ni kanske förstår vad jag menar? Kanske har vi inte pengarna? 100 % säkert är att vi inte har kunskapen att förstå vad som är bäst för Leeds United för vi har nog testat ALLT hittills utan att lyckas med någonting. £20-30m och vi hade haft en stor chans att utmana i år. Istället går vi in i säsongen med vetskapen om att vi kanske, möjligen, med lite tur - kan hamna på en sjätte plats. Med några skador, avstängningar och otur är säsongen över efter nyår (typ som vanligt). Då sitter vi där med en meriterad tränare och med en trupp där typ 10-15 man måste försvinna IGEN. Helt sjukt hur vi efter varje säsong måste rensa bort gammalt skit. Helt otroligt vilka jävla skitna värvningar vi har gjort med Orta. I vilken annan klubb eller företag som helst så hade någon som skött sitt jobb så jävla illa fått sparken för länge sedan, men i Leeds fortsätter galenskapen.... Vad är
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2018-07-21 15:36
u23 möter Osset United idag kl 16 med bla Murphy och O'kane i laget. Dom är en bit ner i hierarkin. Bra.
Leeds United Ritchie
2018-07-21 14:53
Boyos, fan alla låter som griniga gamla gubbar, vinklar hit och åsikter dit. En tycker si och en tycker så .Bara en liten frustration över läget i Leeds. Alla väntar vi ju på värvningsbomberna!!!
We are Leeds.........
Leeds United Kay80
2018-07-21 12:55
Jag tror på Leeds i år som alla tidigare säsonger. Vi har ju nästan samma lag som i början av förra säsongen och då låg vi etta ett tag och jag tror med Bielsa att vi kan få till det med den trupp vi har. Visst att truppen är tunn och behöver förstärkas men jag hoppas och tror att det kommer gå bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-07-21 12:36
SC //

"låter som godis att ta in M&M"

Sa ju att du var en komiker !! ;)
Leeds United WhitesMOT
2018-07-21 12:25
Nä Stenis, jag har ingen aning. Men med tanke på hur du just nu verkar se på Leeds United så är det inte svårt att undra varför slösa kraften. Kan du förstå att en del människor ser på ditt skrivande så ? En del människor mår bra av att lida av vissa saker. Antagligen är detta ditt bränsle då ?
Leeds United Linus.M
2018-07-21 12:23
Mike Thornton har kontakter inom klubben så det är inte fejk. Oroande att de läcker info dock. Känns inte bra efter att ha läst det faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-07-21 12:22
låter som godis att ta in M&M, deras statistik talr för sig själv,så mycket mer imponerande än om det varit ett promotionslag som Wigan och Blackbun, de känns som 2klasser bättre än Roofe som vi tog från Oxford i league2,, är som om vi hade en mittfältare som gjort 10 mål och 18 assist plus en anfallare som gjort 27 mål om de skulle lyckas i PL, inget man vet, men förutsättningarna ser goda ut och möjligheten är stor att de kan öka i värde, Peterborough har varit en bra plantskola de sista åren, tidigare släppta spelare har lyckats bra t o m i PL som Dwight Gayle
Leeds United stonefree
2018-07-21 12:02
WhitesMOT Jag kanske är negativ. Men jag är inte aggressiv och oförskämt. Jag frågade bara hur det kom sig att du visste så mycket in Blackman samtidigt som du ifrågasatta mitt vetande om Jozefzoon! Du har ju ingen aning om vad jag gör i Leeds om min relation till staden, klubben Leeds och annat som gör att jag åker ditt så ofta!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-07-21 12:01
Rodell //

Jag är med på ditt resonnemang.
Leeds United WhitesMOT
2018-07-21 12:00
Thom //

Mitt svar var riktat till Sten och hur han använde dina ord.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-07-21 11:06
WhitesMOT// Jag har aldrig sagt att Blackman är ett dåligt nyförvärv mig veterligen. Som du säger; man vinklar allt för att passa sin egen agenda - även du. Faktum är väl att vi var sugna på Stockdale samt Gunn. Att det inte blev något handlade väl om ekonomin som vanligt. Okey, inga problem. Blackman var vårt tredje val men kan säkert vara okey för det. Ärligt talat vet jag inte specielllt mycket om honom. Allt jag vet är att han var okey i Sheffield Utd och oduglig i Östersund. Framtiden får utvisa om det blir han eller om BPF får täcka upp för ännu ett totalt misslyckat nyförvärv.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-07-21 10:38
Whitesmot // Grejen jag tänker med dom också är att dom båda borde vara villiga att komma och med tanke på hur fönstret sett ut för oss borde vi verkligen ta den chansningen istället för att jaga dom som inte vill komma och kräver för mycket lön
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-07-21 10:34
Rodell//

Du kan absolut har rätt om M&M. Jag vill dock se mer av dem för att kunna bilda en uppfattning. Enstaka cupmatcher ger inte mej nåt.
Annons: